Evliliğim normal mi sizce ne yapmalıyım ???

Çok teşekkür ederim…İç sesim sizin gibi konuşuyor…Bu evlilik bittiği takdirde büyük rahatlama yaşayacağımın farkındayım…Yapmak istediğim tek şey,fevri bir karar almadan siz sevgili hemcinslerimin de kıymetli fikirlerine başvurmak…Evliliğimin 2. Ayında bir konu daha açmıştım bulabilirsem başlığı yazayım size,orda beni de eleştiren bana ayna tutanlar olmuştu mesela,şimdi de “acaba benim de problemli taraflarım var mı acaba yanlış mı yapıyorum “ bunu görmeye çalışıyorum…

Eğer muhatabım çözüme gitse , orta yol bulmaya çalışsa ben o zorluğu aşmak isterim derim ki beraber çabaliyoruz…Ama durum böyle değil…Bir rahatsızlığı olduğunun farkında ama doktorlara güvenmiyor tedavilere inanmıyor vs…

Aileler…Etraf…”Evlendi de 9 ay geçinemedi “ cümleleri ile yeni bir hayata nerden nasıl başlamalıyım düşüncesi…Muhakkak hepsi aşılır , karar verdikten sonra…
Sizin bu yumuşak huyluluğunuzu farkedip kaçırmak istemeyip alelacele evlendirmişler sizi belli... Şimdi de kendinizi kurtaramıyorsunuz bir sürü gereksiz bahanelerle.. Umarım hamile kalmazsınız ne diyeyim.

Çok üzgünüm resmen kandırılmışsın.Eşiniz düzelecek olsa hastaneye yattıktan sonra düzelirdi.Tam düzelmese de ilaçla durumu normal hayata karışacak seviyeye getirilirdi.Bence eşiniz hastalığını siz öğrenip araştırmayın , tedavisiz olduğunu görünce de ayrılmayın diye söylemiyor.Zaten size gram değer verseydi, evlenmeden açık açık konuşurdu.

Ailecek bir kurban seçilmiş , şimdi de durumu idare etmek için baskılanıyorsunuz.Durumun düzelmesi için eşiniz tedavi olmak da istemiyor.Evliligin ilk zamanlari gectikce daha da cirkin huyları çıkacak ortaya.Ya böyle kabul edeceksiniz ya da ayrılacaksınız.Zor geliyor anlıyorum , kim olsa ilk adımı atmaya çok korkar ama ben yerinizde olsam boşanırdım.

İnanır mısınız e nabız kimlik bilgilerinden geçtim daha ne kadar maaş aldığını bile bilmiyorum

Çok olumlu bir gelecek görülmüyor.Bence cabalamayi bırakın ve siz izleyin bakalım ne olacak..Adam hiç zahmet etmiyor Siz elinizi çekerseniz belki bu ona farklı gelir de bir şeyler yapmaya kalkar

okurken hayat enerjim bitti yaşarken bitkisel hayata girerdim sanırım. benim eşim de çok dışarı çıkmaz zorla sürüyerek götürürüm ama o aşırı çalışıp yorulduğundan sizinki bildiğin koala. tembel enerji emici bi şey. çabuk yaşanırsınız. yol yakınken bırakın kış uykusuna devam etsin. çıkın o mağaradan

Hanımefendi sizi aleni bir şekilde kandırmışlar. Herkes psikiyatrik rahatsizlik yaşayabilir ve de evlenebilir. Ama bilgi sahibi olmak koşuluyla. İyi niyetli olsalar benim oğlumun bu rahatsızlığı var ne yapalım derler. Ya da evlilik içinde başlasa eşinize destek olursunuz. Bu adamın rahatsızlığı ne, ilaç kullanması gerekiyor mu, size zarar verebilme potansiyeli var mı? Adeta oğullarını eyleyecek biri bulunmuş. Siz de yuva vs kafasindasiniz.

Sizin bu yumuşak huyluluğunuzu farkedip kaçırmak istemeyip alelacele evlendirmişler sizi belli... Şimdi de kendinizi kurtaramıyorsunuz bir sürü gereksiz bahanelerle.. Umarım hamile kalmazsınız ne diyeyim.
Şu an istediğim son şey…Aslında çok istiyorum anne olmak etrafımda sürekli “geç kalmışsın hemen bir çocuk yapmaya bakın, artık menopoz dönemleri erken başlıyor, en azından bir çocuğunuz olsun” gibi cümleler…Ama şu durumda hiç istediğim bir şey değil…Bu arada ben 30 eşim 37 yaşında

Kadınlar fevri kararlar almazlar Canım. Yuvamız, yuva sandigimiz, ilişki sandığımız şeyler için bile en son raddeye kadar savaşan bir türüz biz. Keşke bu kadar duygusal değil duygu-mantik anlamında dengede olsaydik. Bu yüzden ben eninde sonunda kendin için en doğru kararı vereceğine inanıyorum. Tek korkum tıpkı evlilikte yaptıkları gibi bir de jet hiziyla hamile kalman olur. Korunma meselesini sakın es gecme ve çok dikkatli ol.Yoksa kendini çıkmaz sokakta bulursun.

Korkmuyorum…Artık korkmuyorum…En çok düşündüğüm ailemi bazı söylemlere muhatap bırakmaktı ama anne babaların kaderinde de yavruları için üzülmek varsa,yapacak bir şey yok…

Anne de olursunuz daha çok gençsiniz ama bu adamdan değil, asla!

Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim,ciddi bir karar aşamasındayım ve kafamda çoğu şey şekillenmiş durumda…

ailesi de kendisi de bana bu süreçten hiç bahsetmedi bazen özellikle sordum yine de söylemediler bu noktada kendimi kandırılmış gibi hissediyorum…
Kandırmışlar zaten sizi. Devam etmenin mantığı yok.

Eşinizin e-devlet şifresini biliyorsanız etkinizin teşhisine bakın. Aile hekiminiz de bilgi verebilir ama dolaylı yoldan sorun. Şizofreninin hangi tipi diye sorun mesela. Teşhisine bakıp size bilgi verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…