• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

bu adam seni seviyor peace
o yüzden geri yakalarsınız o büyüyü ama senin tamamen kendini toparlaman gerekiyor
ve eşinin de jhatasını anlayıp ona göre hareket etmesi
bak ben zamanında yaptığım için küçücük ufacık şakamda bile yine başa döndük hiç değişme zaten hep böyleydin diye gürültü kopuyor :KK43:
imajımı hala tam düzeltemedim eşimin gözündeki
ama benim eşim seninkine kıyasla daha sert ve daha kindar
bu yüzden sen şanslısın herşeyi lehine çevirmen o kadar kolay ki aslında
ohhh ne güzel benim yerime de iç bi bardak :)
beklemeye alma kendini belki bugün de geç gelir hazırlıklı ol buna o yüzden kafana takıp sinirini bozma

biliyorum.. ikimizinde degistirmesi gereken seyler var. gozundeki imajin degismesi uzunca bir zaman alir ama ne olucakki, onemli olan gunlerimiz huzurlu gecsin, ben ufak seylere takilip olay yaratiyorum esim sert biri degil kendi halindeyken iyi sakaci biridir. ama huzuru kactiginda karsisindakini gozu gormez oldurur. boyle malesef.
belkide gec gelir aynen. yarinda cuma, haftasonu geldi... kendime mesgale bulmam lazim...

kesinlikle , ben o konuda birsey yapamam, guveniyorum ama. sadece kafami celen sey telefonunu surekli yaninda tasiyor birkac aydir, karistiricam diye artik ortaliga birakmiyor hatta konustum bu konuyu annemle babamla yazismalarima kadar tum ozelimi okuyorsun istemiyorum gormeni belki ozel birsey soyluyor arkadasim veya biriyle bisey konusuyorum ben senin yazismalarini okumuyorum falan dedi. ne zaman normale doner gozun telefonumda olmazsa bende rahatca ortaliga birakirim dedi. bende diyorumki ne var okuyosam ne sakliyosunki, o da kendi ozel alanim o benim ben kardeslerinle ne konustuguna bakiomuyum falan diyor. yinede bu kadar telefonuyla gezmesi rahatsiz ediyo beni.

arkadasinin olayi pes ya , ne manyak adammis. ama arkadasin icin sevindim o kadar guzel ve iyi birisi cok daha iyilerini hakeder insallah baskasiyla cok mutlu olur
amin inşallah o kızın mutlu olmasını öyle istiyorum ki :dua:
hem ne manyak, kendi gibi de gitti manyak bi kadın buldu evlendi (karısını aldattığı kadınla) ama ne old biliyor musun kadın bunu biriyle aldattı ondan da boşandı dolayısıyla eeee etme bulma dünyası işte

ya bu telefon konusunda haklı ama eşin benim eşimde sevmez hiç telefonunu karıştırmamı gerçi hiç karıştırmadım ama seninkiyle aynı sebeplerden ama ben anlıyorum çünkü bazen oluyor mesela bir grubumuz var üyesi oldum ve satış yaptığım firmanın grubu neler neler konuşuyorum ya kocam yine kızdı bu işi yapıyorum diye bi anlamadı gitti ona neyse vs gibi şeyler yazıyorum ve açıkcası görsün istemem bu yazdıklarını
ya da ne biliyim kız arkadaşlarımla mesajlaşıp kocalarımız hakkında dedikodu yapıyoruz gırgır şamata ama eşim okusa belki hoşuna gitmez diye hemen siliyorum
ya da annemle bi akraba hakkında konuşuyorum ve o akrabam hakkında eşim yanlış düşünsün istemediğim için hemen siliyorum gibi gibi şeyler olabilir yani
telefonunu karıştırmanı istemiyorsa saygı duy buna

biliyorum.. ikimizinde degistirmesi gereken seyler var. gozundeki imajin degismesi uzunca bir zaman alir ama ne olucakki, onemli olan gunlerimiz huzurlu gecsin, ben ufak seylere takilip olay yaratiyorum esim sert biri degil kendi halindeyken iyi sakaci biridir. ama huzuru kactiginda karsisindakini gozu gormez oldurur. boyle malesef.
belkide gec gelir aynen. yarinda cuma, haftasonu geldi... kendime mesgale bulmam lazim...
kitabın yok mu okuyacak
haftasonunu kitapla geçirsen

amin inşallah o kızın mutlu olmasını öyle istiyorum ki :dua:
hem ne manyak, kendi gibi de gitti manyak bi kadın buldu evlendi (karısını aldattığı kadınla) ama ne old biliyor musun kadın bunu biriyle aldattı ondan da boşandı dolayısıyla eeee etme bulma dünyası işte

ya bu telefon konusunda haklı ama eşin benim eşimde sevmez hiç telefonunu karıştırmamı gerçi hiç karıştırmadım ama seninkiyle aynı sebeplerden ama ben anlıyorum çünkü bazen oluyor mesela bir grubumuz var üyesi oldum ve satış yaptığım firmanın grubu neler neler konuşuyorum ya kocam yine kızdı bu işi yapıyorum diye bi anlamadı gitti ona neyse vs gibi şeyler yazıyorum ve açıkcası görsün istemem bu yazdıklarını
ya da ne biliyim kız arkadaşlarımla mesajlaşıp kocalarımız hakkında dedikodu yapıyoruz gırgır şamata ama eşim okusa belki hoşuna gitmez diye hemen siliyorum
ya da annemle bi akraba hakkında konuşuyorum ve o akrabam hakkında eşim yanlış düşünsün istemediğim için hemen siliyorum gibi gibi şeyler olabilir yani
telefonunu karıştırmanı istemiyorsa saygı duy buna

cok iyi olmus o adama mustahak, zaten bunu yapan kadindan ne beklersinki..

evet bende arkadaslarimla, kardeslerimle yazisiyorum okumasini hic istemem, silmeye gerek duymuyorum biliyorum okumuyor cunku. esim eskiden silerdi annesiyle babasiyla konusmalarini veya kardesiyle bazen, ne konusuyorsa :))
ama ben cok minicik killaniyorum ne var yani ne sakliyosun birimi ariyor, birinden mesaj mi geliyor, vs vs. ama sanmiyorumda saklayacak biri degil. bide yanyanayiz telefonu hep yanimizda sadece bi yere giderken yanina aliyor. telefonla yapisik.
bi bakima hakli banyoya girerken telefonu hep birakip giderdi her seferinde karistiriyodum baya, maillerine, facebookuna, whatsappina , bunlari yakaladi 1 kac kez ve artik birakmiyor :)

cok iyi olmus o adama mustahak, zaten bunu yapan kadindan ne beklersinki..

evet bende arkadaslarimla, kardeslerimle yazisiyorum okumasini hic istemem, silmeye gerek duymuyorum biliyorum okumuyor cunku. esim eskiden silerdi annesiyle babasiyla konusmalarini veya kardesiyle bazen, ne konusuyorsa :))
ama ben cok minicik killaniyorum ne var yani ne sakliyosun birimi ariyor, birinden mesaj mi geliyor, vs vs. ama sanmiyorumda saklayacak biri degil. bide yanyanayiz telefonu hep yanimizda sadece bi yere giderken yanina aliyor. telefonla yapisik.
bi bakima hakli banyoya girerken telefonu hep birakip giderdi her seferinde karistiriyodum baya, maillerine, facebookuna, whatsappina , bunlari yakaladi 1 kac kez ve artik birakmiyor :)
o sen mimlisin hiç yolu yok o zaman o telefon ortada durmaz :D
rahat ol az önceki mesajında ne dedin yapacak adam yapar ruhun da duymaz
atıyorum başka telefon alır başka hat takar ruhun duyar mı duymaz

var Turkiye'den 8 tane kitap aldim okurum diye :)
barismazmiyizki o zamana yaa, uzadikca uzuyor..
ohh ne güzel keşke vaktim olsa da ben de doya doya kitap okusam nasıl özledim bilsen
inşallah barışırsınız temennim bu yönde ama bakalım olmazsa da sıkma canını sütne sakın gitme ve barışmaya çalışma geri planda kalacaksın unutma ;)
bu haftasonu olmasa bile barışacaksınız elbette

ohh ne güzel keşke vaktim olsa da ben de doya doya kitap okusam nasıl özledim bilsen
inşallah barışırsınız temennim bu yönde ama bakalım olmazsa da sıkma canını sütne sakın gitme ve barışmaya çalışma geri planda kalacaksın unutma :KK66:
bu haftasonu olmasa bile barışacaksınız elbette

oyle yaparim.. kahvalti, yemek isi ? yine konusmadan, ayri ayri mi ?

yok hic konusmam, tutarim kendimi ama cok cabuk barisacagimizi sanmiyorum bu sefer .. barismamiz icin kendi hatasini anlamasi lazim yoksa hic bi adim atmaz.
bi kere bi kavga etmistik hani o seyahate gitmisti, geldiginde konusmustu 1 hafta kus kaldik nerdeyse.

oyle yaparim.. kahvalti, yemek isi ? yine konusmadan, ayri ayri mi ?

yok hic konusmam, tutarim kendimi ama cok cabuk barisacagimizi sanmiyorum bu sefer .. barismamiz icin kendi hatasini anlamasi lazim yoksa hic bi adim atmaz.
bi kere bi kavga etmistik hani o seyahate gitmisti, geldiginde konusmustu 1 hafta kus kaldik nerdeyse.
sen hazırlarsın gelmek isterse oturur yer istemezse aynen devam otur sen ye kalk
evet konuşmadan
biliyorum zor ve can sıkıcı aynı evin içinde küslük ama konuştuğun zaman adam sana daha çok kızıyor azıcık gururlu ol dediğin arkasında dur diye
sen özrünü diledin mi diledin senin yapabileceğin şey yok artık
o yüzden beklemek zorundasın

sen hazırlarsın gelmek isterse oturur yer istemezse aynen devam otur sen ye kalk
evet konuşmadan
biliyorum zor ve can sıkıcı aynı evin içinde küslük ama konuştuğun zaman adam sana daha çok kızıyor azıcık gururlu ol dediğin arkasında dur diye
sen özrünü diledin mi diledin senin yapabileceğin şey yok artık
o yüzden beklemek zorundasın

cagirmayayim yani kahvalti hazir, yemek hazir hadi gel vs . konusmadan hic.
illaki hazirlicam bende yicem cunku, ama soyle oluyo hazirliyorum bu sefer soylemeden oturmaya icim elvermiyo kendimi tutmam lazim.
ben ozur diledim ama sonra o kadar abarttimki uyuyoken uyandirdim daha cok usteleyip kizdirdim, hata ustune hatta.
sonra o tam sivadi. bakalim ne zaman adim atacak...

cagirmayayim yani kahvalti hazir, yemek hazir hadi gel vs . konusmadan hic.
illaki hazirlicam bende yicem cunku, ama soyle oluyo hazirliyorum bu sefer soylemeden oturmaya icim elvermiyo kendimi tutmam lazim.
ben ozur diledim ama sonra o kadar abarttimki uyuyoken uyandirdim daha cok usteleyip kizdirdim, hata ustune hatta.
sonra o tam sivadi. bakalim ne zaman adim atacak...
tamam işte üstelediğin için kızdırdın yine aynı konuyu açıp konuşmaya çalışırsan başa dönersiniz
o yüzden tut kendini
ben böyle zamanlarda olabildiğince geç hazırlıyorum kahvaltıyı veya yemeği
dolayısıyla yiyip yemeyeceği belli olur o saate ben de ona göre davranırım ama sormam aç mısın yiyecek misin vs diye
sen de sorma çağırma da görecek sofranın kurulduğunu

tamam işte üstelediğin için kızdırdın yine aynı konuyu açıp konuşmaya çalışırsan başa dönersiniz
o yüzden tut kendini
ben böyle zamanlarda olabildiğince geç hazırlıyorum kahvaltıyı veya yemeği
dolayısıyla yiyip yemeyeceği belli olur o saate ben de ona göre davranırım ama sormam aç mısın yiyecek misin vs diye
sen de sorma çağırma da görecek sofranın kurulduğunu

iki kisilik kurmakta konusmanin bir yolu degil mi ?
kendime alip koltukta yesem nasil fikir?

buna emin değilim açıkcası bu kadar yok saymak mı gerekiyor bilemedim :KK64:
ama ben olsam sanırım iki kişilik kurardım ama atıyorum ben yiyip kalktıktan yaklaşık yarım saat bi saat sonra da kaldırırdım olduğu gibi ama doğru mu yapardım emin değilim
ama bence yine de sen iki kişilik kur yani işte tabağını çatalını bıçağını koy ama yemeğini koyma
o gelirse kendi koyar zaten
ya da ister

buna emin değilim açıkcası bu kadar yok saymak mı gerekiyor bilemedim :KK64:
ama ben olsam sanırım iki kişilik kurardım ama atıyorum ben yiyip kalktıktan yaklaşık yarım saat bi saat sonra da kaldırırdım olduğu gibi ama doğru mu yapardım emin değilim
ama bence yine de sen iki kişilik kur yani işte tabağını çatalını bıçağını koy ama yemeğini koyma
o gelirse kendi koyar zaten
ya da ister

o benim icin oyle yapiyor suanda, yatakta bile yatmadi koltukta yatiyor. yemegi yaptim ocakta biraktim 2 gundur bu sekildeyiz ben o gelmeden yemis oluyorum zaten. haftasonuda bilmiyorum bende bakarim duruma gore. hala koltukta yatiyorsa bence hazirlamanin pek manasi yok gibi...
ne kadar ofkelendirmisim. okadar agir laf etmese ben konusurdum ama oyle bir durum birakmadi .

konuşmanın bir yolu evet ama tamamen ipleri koparmak olur bence kendine alip koltukta yemek. ben kahvaltı hazır derdim, ama sadece bu kadar haydi gel vs uzatmazdım.masaya oturup yerdim, 1-1 bucuk saat sonra da yer yemez toplardım sofrayı.
şöyle de yapabilirsin: kahvaltılıkları çıkar sofraya, ona da tabak catal koy, kahvaltı hazır de, kendin yiyeceğini tabağına alıp gec koltuğa...

konuşmanın bir yolu evet ama tamamen ipleri koparmak olur bence kendine alip koltukta yemek. ben kahvaltı hazır derdim, ama sadece bu kadar haydi gel vs uzatmazdım.masaya oturup yerdim, 1-1 bucuk saat sonra da yer yemez toplardım sofrayı.
şöyle de yapabilirsin: kahvaltılıkları çıkar sofraya, ona da tabak catal koy, kahvaltı hazır de, kendin yiyeceğini tabağına alıp gec koltuğa...

bende bilemedim ne yapsam. iki gundur ayri yiyoruz hem gec geliyor hemde konusmuyoruz zaten.
ama cok agir laflar etti bana, ona gorede ben zorladim bunun icin. yani cok ofkeli. ama soylediklerinden sonra konusulacak gibi de degil. en iyisi hic muhattap olmamak bence... kahvalti hazirlasamda eminim hicbisey olmamis gibi karsima gecip oturmayacak. hazirlarim koltuga gecerim ben.

bende bilemedim ne yapsam. iki gundur ayri yiyoruz hem gec geliyor hemde konusmuyoruz zaten.
ama cok agir laflar etti bana, ona gorede ben zorladim bunun icin. yani cok ofkeli. ama soylediklerinden sonra konusulacak gibi de degil. en iyisi hic muhattap olmamak bence... kahvalti hazirlasamda eminim hicbisey olmamis gibi karsima gecip oturmayacak. hazirlarim koltuga gecerim ben.
Boyle yaparak daha cok kirarsiniz ve adam daha cok senden uzaklasir.. bence bu kez afdedin.. cunku siz baslatiniz.m guzel supriz dolu romantik bi aksam hazirla. Onu sevdigini soyle..

Canım birgün eşimle ciddi bi kavga etmiştik ben yine sabah onu işe yollarken kahvaltısını filan hazırlamıştım hiç konuşmadan yedi gitti sonra barıştığımızda bana dedi ki küsken bile kalkıp kahvaltımı hazırladın bu davranışın çok mutlu etti demişti konuyu okumadım eskileri de bilmiyorum sadece yemek yorumlarına istinaden yazdım
Tek yemeye için elvermiyosa çok kızgın değilsin demekki hazırla ve onu davet et gelip gelmeme kararını da ona bırak

Back
X