evliligim, lutfen akil verin

bugün de yemezse o zaman yarın da tek başına ye kalk ama hali hazırda yemek olsun çünkü
bana hazırlamadın mı gibi bir cümle kurarsa da yemek hazır istediğin zaman alabilirsin de ve geç o zaman
yani bu biraz haftasonu onun tavırlarına göre şekillenecek bi durum
yok konuşma sen üstüne gittikçe sinirleniyor bunu unutma hiç

yemek ocakta isterse alip yiyebilir ama saat 9 oldu hala gelmedi. yarinda ayni sekilde yaparim , haftasonuna da bakalim yarinki duruma gore ayarlariz...
meraba bile demiyorum hic konusmadik iste. bi kelime etsem terslese yine yangin buyucek biliyorum. benimde gururum kiriliyor konusunca o bana ters davraninca. cok gicik bir durum

Yazılanları okuyorum da PEace, sen yemek hazırlasan da, ya da kahvaltı fark etmez, eşin yemeyecek ve kendine başka bişey hazırlayacak biliyorsun değil mi?
Bugüne kadar hep böyle yaptı bu adam. Ve her kavganız senin onun üstüne gitmen ve sonunda hakaret işitmenden kaynaklıydı, konularda değişen ya da bu sefer farklı olan bişey yok yani.
Eğer eşinden hayır ben yemeyeceğim lafını duymak istiyorsan hazırla söyle tabi kahvaltı hazır diye. Ama daha önce yemedi, şimdi de yemeyecek belli ki.

iki gundur ayri yiyoruz zaten gec geliyor. hic konusmayi istemiyorum ya ayni sey bence , daha once cok yaptim bunlari dahada ters tepiyor ve ne alaka yani yemek suanda modu oluyor bu kadar sey olmus yemege cagiriyorum diye hissediyorum o da oyle davraniyo.
kendi adim atmali.

ayni fikirdeyim. ben yemegi hazirliyorum ocakta birakiyorum kendimde yiyorum zaten, masa falan kurmuyorum konusmadimda.. haftasonuda kendime hazirlarim peynir zeytin biseyler koltukta yerim veya masada kendim yerim. kesinlikle yemeyecegini biliyorum cok eminim, barismadan asla gelipte karsima oturmaz.
o lafi duymak istemiyorum iste bu sefer sinirlenip usteliyorum ve alevleniyo yine ortalik.
onun adim atmasindan baska care yok, o da o kadar yavaski, kendini hatali bile gormuyodur hala. benim konusmam onun kendini daha hakli gormesine sebep olcak

belli ki geç gelecek yine
boşver peace belki böylesi daha iyidir yanyana durdukça sen konuşmadan duramayabilirsin ve bu daha da kötü olur sizin için
kelime etme zaten lütfen sen de farkındasın işte gururum kırılıyor diyorsun yazık değil mi sana da tamam şimdi de üzülüyorsun ama o hakaretler eminim bin kat daha üzüyordur seni
illaki konuşulacak sonsuza kadar küs kalacak değil ama sen şu anda konuşma zamanı değil
bırak yerse yesin yemezse de keyfi bilir ya zaten bu saate kadar dışarda olan adam da bi zahmet yemeğini yesin gelsin

Nasıl yemek istiyorsan öyle ye yemeğini ya da kahvaltını. O varmış ve ondan kaçıyormuş gibi değil, o yokmuş gibi.
Eşinin haklı olduğu noktalar var ama söylediği sözleirn bir kısmı bile ne kadar ağır, kimse kaldıramaz onu. Sen de kaldırmak zorunda değilsin artık. Günlerce küs kal gerekirse ne olacak ki?
Haftasonu da canın mı sıkıldı çık git bi kahve içmeye, eşine hesap vermek zorunda değilsin. Sen bir bireysin ve canın ne isterse onu yap.

eve gelip kendine tost bisey yapiyor, isterse yesin zaten ocakta duruyor. oyalaniyor eve gelmemek icin genellikle kus oldugumuzda boyle yapar.

hakaretler tabiki cok uzuyor, konusmamayi tercih ederim, en azindan konusmuyoruz diye aglamiyorum :)

keyfime gore, aynen onun yaptigi gibi. o oyle bir davraniyorki hersey benim yuzumden olmus ve o hatasiz hakki yenmis gibi, evet huzurunu kaciran benim yok yere uyandiran uzatan israr eden, ama israrim barismak icindi onun kalbini kirmadim agzimdan bir kelime cikti diye ozur diledim , sonucunda o "huzurumu kacirdi bana geceyi zehir etti bide ustune uykumdan uyandirdi israr etti lanet olsun"kafasinda, bu kafadan cikmadan bana bir adim atmasi mumkun degil. ve egosu cok yuksek, cok zor cikiyo kafadan. ama baska yapabilecegim bisey yok..

haftasonu kitap okurum, birseyler izlerim, cikarim biraz gelirim oyle... daha once yaptigim gibi.
bakalim bu gece yine koltuktami.

Umarım dayanabilirsin.
ayrıca şimdiden haftasonu için plan yapma. Belki canın akşama kadar uyumak isteyecek ya da alışverişe çıkmak isteyeceksin. Şimdiden bilmiyorsun ki. O yokmuş gibi, kendi canın ne istiyorsa yap gitsin.

dayanicam, bazen yumusuyorum o anlarda tutarim kendimi.
umarim hatali oldugunu beni ne kadar kirdigini gorebilir egosundan vazgecip.
oyle yapicam... belki masaja giderim, ne zamandir aklimda :)

dayanicam, bazen yumusuyorum o anlarda tutarim kendimi.
umarim hatali oldugunu beni ne kadar kirdigini gorebilir egosundan vazgecip.
oyle yapicam... belki masaja giderim, ne zamandir aklimda :)

O yokmuş gibi davran ve kafana göre takıl. Bir süre sonra adım atmak zorunda kalacak. Belki uzun sürer ama adımı o atacak bu sefer.

O yokmuş gibi davran ve kafana göre takıl. Bir süre sonra adım atmak zorunda kalacak. Belki uzun sürer ama adımı o atacak bu sefer.

Tamam heralde sonsuza kadar surecek hali yok, en azindan sonunda gurursuz olmus olmam , kendisi caba gostermis olur.
saat 10 oldu nerdeyse gelmedi hala. Bu sekilde cezalandiriyo beni. Baya bi laf etti sonra bana gerizekali lafini odeticem sana dedi..

Cok sagliksiz bi evlilik.. evden kaciyor resmen..

Sen de ödet ona kendi dediklerini o zaman bakalım.

Geldi eve duydum sadece yemek hazirliyo kendine ben odadayim karsilasmadik.
Kendi dediklerini idrak edebilirse odetirim...

Ben olsam inadına tv nin olduğu odada dururum, o rahat edemesin kendine bir yer bulsun evde diye. Sen hala o yokmuş gibi davranamıyorsun.

Ben olsam inadına tv nin olduğu odada dururum, o rahat edemesin kendine bir yer bulsun evde diye. Sen hala o yokmuş gibi davranamıyorsun.

Yok dun gece 4e kadar uyuyamadim saatlerim sasti gercekten uykum geldi.. dun ben salondaydim o odadaydi sonra yer degistik. Oyle kose kapmaca evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…