• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Eger seviyorsan altan alicaksin yine.. git guzel hazirlan yemeyi hazirla kucuk supriz yap

Merhabaa :KK54:
Hicbir gelisme yok okumussundur koltukta uyudu..
yaa evet okudum ama meşguldüm yazamadım cevap
boşver peace madem o konuşmuyor koltukta uyuyor bırak kendi haline
sakın bu akşam eve geldiğinde asla ve asla neden koltukta uyudun diye sorma olur mu
ya da laf sokma bu gece de koltukta mı uyuyacaksın gibi gibi

yaa evet okudum ama meşguldüm yazamadım cevap
boşver peace madem o konuşmuyor koltukta uyuyor bırak kendi haline
sakın bu akşam eve geldiğinde asla ve asla neden koltukta uyudun diye sorma olur mu
ya da laf sokma bu gece de koltukta mı uyuyacaksın gibi gibi

Cok iyi tanimissin beni :) yok hicbirini yapmam konusmam.. eve gidiyorum suanda gidip yemek yerim takilirim kendi halimde o zaman..

hayır yapma zaten
bi gerizekalı lafına adam yüzüne bakmıyor
sen neler işittin ondan anlasın birazcık
senin de bi gururun olduğunu farketsin artık

Yok yapmicam kendsi konusmak istesin ben yaparsam kendi hatasini hic anlamicak zaten ben yapsamda barisma olmicak biliyorum terslicek beni bende sinirlenip uzaticam bastan kavga cikicak hep oyle oluyor

Cok iyi tanimissin beni :) yok hicbirini yapmam konusmam.. eve gidiyorum suanda gidip yemek yerim takilirim kendi halimde o zaman..
:D:D:D
zor olmadı seni tanımam çünkü aynı eski bensin :KK200::KK68::KK23:
ben değiştim sende yaparsın yeterki azıcık iradeli davran eşine karşı
ve sus
sen sustukça o merak edecek bak gör hem aranızdaki şu kızgınlık biraz durulsun
üstüne konuşup durursan sönmez o ateş

Yok yapmicam kendsi konusmak istesin ben yaparsam kendi hatasini hic anlamicak zaten ben yapsamda barisma olmicak biliyorum terslicek beni bende sinirlenip uzaticam bastan kavga cikicak hep oyle oluyor
aynen öyle bunu farketmen de bir adım
hep bunu düşün bu dediklerini hiç unutma
her konuşmak istediğinde bunlar gelsin aklına nolur

:KK70::KK70::KK70:
zor olmadı seni tanımam çünkü aynı eski bensin :KK200::KK68::KK23:
ben değiştim sende yaparsın yeterki azıcık iradeli davran eşine karşı
ve sus
sen sustukça o merak edecek bak gör hem aranızdaki şu kızgınlık biraz durulsun
üstüne konuşup durursan sönmez o ateş

:olamaz::olamaz::olamaz:
Sen cocuk olunca mi degistin? Hani vaktin kalmadi esine sarmaya falan ?
Eskiye gore daha iyiyim biliyosun kesin mesaj atmistim yemege gelmiyomusun diye veya neden koltukta uyudun diye bisy bulup laf atmistim.
Ama faydasi yok biliyorum. Dun hala kizgin gibiydi verdigi elektrik o yani

iyi de ya kadının mutsuzluğu ne olacak
bu kadın da ne laflar işitti
ne yaparsa yapsın kimse fiziksel veya sözlü şiddeti haketmez
o zaman peaceful16 peaceful16 un da gözü kaysın

Boyle sebeplerden dolayi beni cok sevdigini soyleyen adamin gozu kayiyosa kaysin demekki yapacagi varmis ona bisy yapamam. Aman baskasina bakmasin diye hic bisey yapmam beni sevmedigini dusunsem dakika durmam tek bildigim beni sevdigi

Boyle sebeplerden dolayi beni cok sevdigini soyleyen adamin gozu kayiyosa kaysin demekki yapacagi varmis ona bisy yapamam. Aman baskasina bakmasin diye hic bisey yapmam beni sevmedigini dusunsem dakika durmam tek bildigim beni sevdigi

Sevmekte yetmiyor, gecinemesen sevgi gittikce yok oluyor..

:olamaz::olamaz::olamaz:
Sen cocuk olunca mi degistin? Hani vaktin kalmadi esine sarmaya falan ?
Eskiye gore daha iyiyim biliyosun kesin mesaj atmistim yemege gelmiyomusun diye veya neden koltukta uyudun diye bisy bulup laf atmistim.
Ama faydasi yok biliyorum. Dun hala kizgin gibiydi verdigi elektrik o yani
yok canım ben sevgiliyken değiştim
çünkü eşim çok sert bir adam
dışardan bakan bile anlıyor bunu yani dışı seni içi beni yakar durumu yoktur
ve sevgiliyken senin gibi davrandığımda tepkileri çok sert olurdu ve hiç müsamahası yoktu sırf bu ve benzeri sebeplerden 1 hafta telefonlarıma cevap vermediğini bilirim sonra niye diye sorduğumda konuştukça bir yere varamıyoruz hep aynısın sen böyle oldukça daha çok sinirleniyorum o yüzden daha kötü şeyler yaşamamak adına senden uzak duruyorum sakinleşene kadar derdi
zamanla kafama dank etti adamı mutsuz ediyorum böyle yaparak işin kötüsü o mutsuz olduğu zaman ben daha da çok mutsuz oluyorum
ondan sonra çektim kendimi
sormadım soruşturmadım
dışarı çıkıyorum dediğinde iyi eğlenceler dedim ki bu benim için büyük adımdı normalde nereye kiminle vs sorularıyla daraltırdım
hatta arkadaşlarıyla tatile gitmişti bizde aynı yere tatile gitmiştik daha önce ve bütün tatil boyunca benden ona giden mesaj bi akşam sen ordasın ya aklıma birlikte gittiğimiz günler geldi ve çok özlediğimi farkettim seni yazmıştım ;)
inan böyle olunca herşey daha güzel oldu
çünkü onun bana dönüşleri de hep daha yumuşak oldu ve ben daha mutlu oldum
hala zaman zaman ayarı kaçırabiliyorum ama bu da eşimden kaynaklı oluyor çoğu zaman ama eskiye nazaran çok çok önemsiz kalıyor

bak bu mantığın çok güzel
yapacak adam her şekilde yapar yapıyor da
dünyalar güzeli bir eşi vardı eşimin arkadaşının ve kız bildiğin kanatsız melekti içi de dışı kadar güzeldi yani
ama kocası onu aldattı neymiş soğumuş neden soğumuş biliyor musun saçları çok dökülüyormuş yerlerde onun saçlarını görmekten sıkılmış :bicak::bicak::bicak:

yok canım ben sevgiliyken değiştim
çünkü eşim çok sert bir adam
dışardan bakan bile anlıyor bunu yani dışı seni içi beni yakar durumu yoktur
ve sevgiliyken senin gibi davrandığımda tepkileri çok sert olurdu ve hiç müsamahası yoktu sırf bu ve benzeri sebeplerden 1 hafta telefonlarıma cevap vermediğini bilirim sonra niye diye sorduğumda konuştukça bir yere varamıyoruz hep aynısın sen böyle oldukça daha çok sinirleniyorum o yüzden daha kötü şeyler yaşamamak adına senden uzak duruyorum sakinleşene kadar derdi
zamanla kafama dank etti adamı mutsuz ediyorum böyle yaparak işin kötüsü o mutsuz olduğu zaman ben daha da çok mutsuz oluyorum
ondan sonra çektim kendimi
sormadım soruşturmadım
dışarı çıkıyorum dediğinde iyi eğlenceler dedim ki bu benim için büyük adımdı normalde nereye kiminle vs sorularıyla daraltırdım
hatta arkadaşlarıyla tatile gitmişti bizde aynı yere tatile gitmiştik daha önce ve bütün tatil boyunca benden ona giden mesaj bi akşam sen ordasın ya aklıma birlikte gittiğimiz günler geldi ve çok özlediğimi farkettim seni yazmıştım :KK66:
inan böyle olunca herşey daha güzel oldu
çünkü onun bana dönüşleri de hep daha yumuşak oldu ve ben daha mutlu oldum
hala zaman zaman ayarı kaçırabiliyorum ama bu da eşimden kaynaklı oluyor çoğu zaman ama eskiye nazaran çok çok önemsiz kalıyor

ben sevgiliyken daha fazla bunaltiyodum nisanliyken yurtdisindaydi o zaman surekli ariyodum ilgi bekliyodum her dakika o zamanlardada kiziyordu ama "neyse az kaldi evlenicez bunlarin hepsi gecicek " diyordu :)) yani o uzakken yaptigimi saniyordu.
erkekler cok bunaltmaya gelmiyor ne yapsam ne sorsam hesap veriyor diye rahatsiz oluyor, kendi arasin kendi istesin icinden gelsin, ikimizide en cok onun benim ustume dusmesi mutlu edecek.
istanbuldayken iyiydim yine , ailemi cok ozlemisim gezme tozma oyle gecti vaktim, bir iki kere sordum nerdsin napiyosun niye telefonunu acmiyosun falan o zamanlarda cikisti bende ailemi gormeye geldim daraltma beni nerde olcam onlarlayim evdeyim vs diye bi daha yapmadim bu sefer o beni gormeye geldi, evimizi cok ozledigini benle olmayi cok ozledigini soyledi hep. hos eve geldik o buyude 1 gunde bozuldu .. geri yakalariz insallah.
saat 7 bucuga geliyor ses yok, ben yemegimi yedim, camasirlari attim, kendime cay koydum, oturuyorum.

bak bu mantığın çok güzel
yapacak adam her şekilde yapar yapıyor da
dünyalar güzeli bir eşi vardı eşimin arkadaşının ve kız bildiğin kanatsız melekti içi de dışı kadar güzeldi yani
ama kocası onu aldattı neymiş soğumuş neden soğumuş biliyor musun saçları çok dökülüyormuş yerlerde onun saçlarını görmekten sıkılmış :bicak::bicak::bicak:

kesinlikle , ben o konuda birsey yapamam, guveniyorum ama. sadece kafami celen sey telefonunu surekli yaninda tasiyor birkac aydir, karistiricam diye artik ortaliga birakmiyor hatta konustum bu konuyu annemle babamla yazismalarima kadar tum ozelimi okuyorsun istemiyorum gormeni belki ozel birsey soyluyor arkadasim veya biriyle bisey konusuyorum ben senin yazismalarini okumuyorum falan dedi. ne zaman normale doner gozun telefonumda olmazsa bende rahatca ortaliga birakirim dedi. bende diyorumki ne var okuyosam ne sakliyosunki, o da kendi ozel alanim o benim ben kardeslerinle ne konustuguna bakiomuyum falan diyor. yinede bu kadar telefonuyla gezmesi rahatsiz ediyo beni.

arkadasinin olayi pes ya , ne manyak adammis. ama arkadasin icin sevindim o kadar guzel ve iyi birisi cok daha iyilerini hakeder insallah baskasiyla cok mutlu olur

ben sevgiliyken daha fazla bunaltiyodum nisanliyken yurtdisindaydi o zaman surekli ariyodum ilgi bekliyodum her dakika o zamanlardada kiziyordu ama "neyse az kaldi evlenicez bunlarin hepsi gecicek " diyordu :)) yani o uzakken yaptigimi saniyordu.
erkekler cok bunaltmaya gelmiyor ne yapsam ne sorsam hesap veriyor diye rahatsiz oluyor, kendi arasin kendi istesin icinden gelsin, ikimizide en cok onun benim ustume dusmesi mutlu edecek.
istanbuldayken iyiydim yine , ailemi cok ozlemisim gezme tozma oyle gecti vaktim, bir iki kere sordum nerdsin napiyosun niye telefonunu acmiyosun falan o zamanlarda cikisti bende ailemi gormeye geldim daraltma beni nerde olcam onlarlayim evdeyim vs diye bi daha yapmadim bu sefer o beni gormeye geldi, evimizi cok ozledigini benle olmayi cok ozledigini soyledi hep. hos eve geldik o buyude 1 gunde bozuldu .. geri yakalariz insallah.
saat 7 bucuga geliyor ses yok, ben yemegimi yedim, camasirlari attim, kendime cay koydum, oturuyorum.
bu adam seni seviyor peace
o yüzden geri yakalarsınız o büyüyü ama senin tamamen kendini toparlaman gerekiyor
ve eşinin de jhatasını anlayıp ona göre hareket etmesi
bak ben zamanında yaptığım için küçücük ufacık şakamda bile yine başa döndük hiç değişme zaten hep böyleydin diye gürültü kopuyor :(
imajımı hala tam düzeltemedim eşimin gözündeki
ama benim eşim seninkine kıyasla daha sert ve daha kindar
bu yüzden sen şanslısın herşeyi lehine çevirmen o kadar kolay ki aslında
ohhh ne güzel benim yerime de iç bi bardak :)
beklemeye alma kendini belki bugün de geç gelir hazırlıklı ol buna o yüzden kafana takıp sinirini bozma

Back
X