Hersey iyi , guzel dedim ama dun gece cok buyuk kavga ettik. Adet oldum sinirlerim bozuktu ev asiri daginik toparladik birlikte sonra esim yatti ben devam ediyodum 10 kere cagirdim birlikte yapalim kalk uyuma saat erken gece yarisi uyanicaksin dedim gecistirdi bende kendi kendime gerizekali diye soylendim. Duydu bunu terbiyesiz nasil konusuyosun falan diye cikisti , baya sinirlendi uyudu bende yanina yattim bi sure sonra sarildim dedim sinirle soyledim ya gerginim ozur dilerim. Kabul etmedi, baya bi konusmaya calistim kus yatmayalim diye dahada kotu oldu tahmin edeceginiz gibi bi suru hakaret kufur duymus oldum, benimle evlendigi gune saydirdi falan, ben konusmaya calisincada yuzsuzsun gururlu ol biraz arkasinda dur iste gerizekali dedin eziklenme falan dedi. Baya hakaret etti.
Ben kendimi suclu hissettim gereksiz yere baslattigim icin ondan sarilip barisalim falan diye zorladim ve zorladigim icin kavga ettik uyucam rahat birak beni git basimdan falan diye basladi ben usteledikce kufur hakaretlere dondu her zamanki gibi.
Cok agladigim icin gozlerim asiri sis isede gidemiyorum izin aldim. Kalan bavulu yerlestirip evi toplarim.
Cok canim sıkkın hem duyduklarima , hemde daha yeni gelip boyle oldugumuz icin...