evliligim, lutfen akil verin

yok zaten saat 11e geliyor, yaptigim yemegi de yemedi klasik.
tostunu yapti ben odaya gectim o salonda yiyor tv izliyor. bakmadigim icin bilmiyorum ama normal davraniyor oyle soylenme veya kapi carpma vs yok. o da konusmadi kelime etmedi.
saat geç olmuş zaten uyuyana kadar sabret iletişim kurma sakın

Uyuyakalmıstır. Karışan eden de yok ya..
Su adami takdir ediyorum bir tane gerizekali lafı icin bak ne mesafeler ne tavırlar.. senin için örnek olması lazım peace.

Kendi soylediklerine baksin insan tavir almaya utanir ama ona sorarsan onu bu hale getirdigi icin ben sucluyumdur daha da cok kizmistir bana kendi sozlerinden dolayi.
Bakalim kac gun surecek boyle. Sen olsan cidden napardin evi terkedermiydin bosanirmiydin yoksa boyle kendini geri cekip evde takilirmiydin

Ben bu lafları kaldıramazdm. Bundan öncekileri de. Ama tabi büyük konusmayayım yine de.
Bak ben de ilgi seven biriyimdir ama bana beni boguyosun beni bırak biraz öteye git diyen adamı birdaha aramam sormam konusmam da.. senin gibi affet diye diretmem yani.

Senin hatan ısrarcı olman. Onun hatası ise tartışmayı bilmiyor, karşındakinin kadın oldugunu unutuyor o laflar kolay hazmedilecek seyler değil.

Sen evden gitmezsn bosanmazsn da. Ama en azından o yokmus gibi yap. Bunu tartışarak yapma ama görmezden gel. Hosgeldin deme nasılsın deme. Alınacak şeyleri ona söyleme. Gec geliyosa eğer, sen de çık dolas bi kahve ic biyerde. Seni evde kös kös oturan pasif bağımlı bir kadın olarak görmesin. Iletisime gecme asla. Vicdanına, merakına yenik düşme. O adam gibi özür dilemedikce de yumusama hemen "normal günlük konuşmasına" geçti diye.

Ama ısrar ederek tepki gosterme, susarak görmezden gelerek göster.

Bir sure o yokmus gibi yapicam , bakalim ne zaman farkedecek eksikligimi ve soyledigi sozleri. Ozur diler mi bilmiyorum o kafada olmadigina eminim hayatini dar eden biriyle evli oldugunu ve tum sozleri benim zorla soylettigimi dusunuyor. Ben konusmak icin zorladim ama hakaret etmesi kendi tercihiydi. Benim ustume yikiyor herseyi.

Vicdanima cok yenik dusuyorum. Ama karsimdaki adam gerizekali dedim diye trip atiyor yani bunu anlayamaz ben salak durumuna duserim vicdan yaparsam.

Insallah bir umut vardir ben kendimi cekersem umarim dengeyi buluruz esim kiymetimi anlar bu sekilde davranmaz bana saygi duyar.. ailesinede boyle gerci ama biraz kaybetme korkusu olsa degisebilir hersey. Cok emin gitmeyecegimden

Acilen psikiatri tedavisi gormeniz lazim okurken bile icim sisti. Flort donemiyle evlilik farklidir . Adam calisirken ne oyle zirt pirt aramalar mesajlar . Bir yere ciktiginda sorgulamalar. Anladigim kadariyla calismiyorsunuz Bos vaktiniz cok O yuzden bunlar. Boyle yapan kadinlar bi sure sonra kendinden nefret ettirir ve kocasi baskasini bulur gider. Adam cocuk yapmaktan bile kaciyor. Ayrica evlendiniz diye tek dunyasi siz degilsiniz Kendinize mesguliyet bulun Ve sacma sapan seylerden kavga etmeyin Bu ne yaa onca dert olucak seyler varken boyle eften puften seyleri duyunca cildiriyorum.

Aslında sorun çocukluk donemimizde. O dönemde anne veya babanızdan alamadığıniz sevgi içinizde bir boşluk oluşturmuş. Şuanda o boşluğu eşinizin ilgisiyle doldurmaya çalışıyorsunuz. Geçmişe dönün, çocukluk doneminizde yaşadıklarıniza derinleşin. Anne veya babanızın hatalarını affedin. Sonra ilişkiniz düzelecektir.

@beaceful16 bak kendine bir söz ver bugün aramıycam de ve arama. Bu hafta acil birşey olmazsa aramıycam de arama. Adamada yazık ve acil kendine bir hobi edin. Eşini düşünmeye zamanın kalmasın.

evlilik nasil catirdatilir,insan nasil deli edilir kusura bakmayin ama uzmanlik alaniniz..
adam saat kacta yatarsa yatsin annesi degilsiniz o da cocuk degil,neden bu kadar mudahalecisiniz ki?
esiniz uyuyor diye neden gerizekali diyorsunuz hem.
resmen ruzgar esip firtina biciyorsunuz,sonrada bana hakaret etti diye agliyorsunuz.
bana 7 senelik esim sizin gibi yaklassin koparirim ipleri,esimde ayni sekilde 1dk dahi cekmez beni.
kirici olmak istemem ama adam dogru soylemis,erkekler barismak icin yalvaran kadini gurursuz olarak goruyor genelde..
tavriniz cok yanlis.

Surekli kendinize bugun degsicem diyorsunuz fakat degismiyorsunuz.. Adam okadar huzursuz olduguna ragmen yine disariya gitmiyor evinde kaliyor.. yogun calisiyor evet sizde merak ediyorsunuz bunada ok.. fakat sana yardim etmiyor diye gerizekali diyorsunuz siz dua edin kinev islerine yardim ediyor kimisi var tembwl oturuyor.. adam zaten binkac gun sonra is icin baska yere gidiyor.. birakta dinlensin.. yatiyorum deseydin.. sende tamam hayatim yorgunsun zaten hadi keyfine bak baska zaman toplariz diye bilirdin... Benim yazdiklarimida ez geciyorsun kendin bilirsin illa cevap yaz demicem fakat burda herkeZ okadat cok yardim ediyor ki sana.. yine aynimm .. Ilk okudugumda hak verdim sana fakat daha sonra kucuk seyleri buyutmeniz anlam vermedim.. Mutlu degilsiniz neden halen uzatiyorsun? Actigin konular hep mutsuzum diyorsun.. ikiniz yiprandiniz. Bence bi sure yanliz kalin..

zirt pirt aramam bitti. ilk sayfayi okuyup yazmissiniz sanirim. sacma sapan seylerden kavga ettigimiz dogru.
calisiyorum aslinda ama yurtdisinda oldugum icin akraba arkadas es dost yok, bunlar bahane degil tabiki..

tavrim yanlisti basta evet gereksiz yere soylendim gerizekali dememde yersiz, bende stresliydim ev daginik ben adetim sancim var, kapris yaptim surat yaptim bos yere huzurumuzu kacirdim ama ustune acikladim ve ozur diledim o umursamada dinlemedi basta sonra uzattikca kufur hakaret etti bunlar dogru mu peki..
yalvarma konusma usteleme kisminda yine hataliydim evet.

dun gece koltukta yatti, baya yorgunuz uzun yoldan geldik evi duzenledik , uyku duzenimiz bozuldu falan uzuldum o sekilde uyumasina , sadece isigi kapadim, ustunu falanda ortmedim ama bende uyuyamadim . o kadar laf etti bana hakaret etti yinede kendimi suclu hissediyorum bu olayi ben baslattim ona yok yere satastim diye. en azindan o uyumak istediginde susup yatsaydim diye dusundum, ben cildirttim diye kendimi sucladim. ama suanda konusupta duzeltilecek birsey yok cunku o kadar ettigi lafi kufuru yiyipte konusamamda.

ne yapacagimi bilmiyorum yine.

hataliyim basinda evet bos yere buyuttum konustum, agzimdan cikti bi kere, ozur diledim acikladim kabul etmedi. o noktada sussam gecerdi belki ama direk kendimi savunma istegi duydum yani ondan cok fazla israr ettim daha ters tepti artik geri adim atacagim bir noktada yok cunku cok agir konustu.yoksa basinda benim hatali oldugum ve israrimla hatali oldugum dogru..

sevdigim icin surduruyorum, hala umidim oldugu icin, baska iyi huylari oldugu icin surduruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…