- 31 Ekim 2013
- 21.353
- 71.573
- 798
- 40
- Konu Sahibi peaceful16
-
saat geç olmuş zaten uyuyana kadar sabret iletişim kurma sakınyok zaten saat 11e geliyor, yaptigim yemegi de yemedi klasik.
tostunu yapti ben odaya gectim o salonda yiyor tv izliyor. bakmadigim icin bilmiyorum ama normal davraniyor oyle soylenme veya kapi carpma vs yok. o da konusmadi kelime etmedi.
saat geç olmuş zaten uyuyana kadar sabret iletişim kurma sakın
saat geç olmuş zaten uyuyana kadar sabret iletişim kurma sakın
Koltukta uyudu gomlek pantolon ışık açık şekilde.
Koltukta uyudu gomlek pantolon ışık açık şekilde.
Hic örtme üstünü falan bırak o söylediği sözlerle ısınsn
Işığı kapadım sadece. Kendine niye zorlaştırıyor hadi koltukta yattıda gömlek pantolonla uyunur mu ışık açık falan.
Uyuyakalmıstır. Karışan eden de yok ya..
Su adami takdir ediyorum bir tane gerizekali lafı icin bak ne mesafeler ne tavırlar.. senin için örnek olması lazım peace.
Kendi soylediklerine baksin insan tavir almaya utanir ama ona sorarsan onu bu hale getirdigi icin ben sucluyumdur daha da cok kizmistir bana kendi sozlerinden dolayi.
Bakalim kac gun surecek boyle. Sen olsan cidden napardin evi terkedermiydin bosanirmiydin yoksa boyle kendini geri cekip evde takilirmiydin
Ben bu lafları kaldıramazdm. Bundan öncekileri de. Ama tabi büyük konusmayayım yine de.
Bak ben de ilgi seven biriyimdir ama bana beni boguyosun beni bırak biraz öteye git diyen adamı birdaha aramam sormam konusmam da.. senin gibi affet diye diretmem yani.
Senin hatan ısrarcı olman. Onun hatası ise tartışmayı bilmiyor, karşındakinin kadın oldugunu unutuyor o laflar kolay hazmedilecek seyler değil.
Sen evden gitmezsn bosanmazsn da. Ama en azından o yokmus gibi yap. Bunu tartışarak yapma ama görmezden gel. Hosgeldin deme nasılsın deme. Alınacak şeyleri ona söyleme. Gec geliyosa eğer, sen de çık dolas bi kahve ic biyerde. Seni evde kös kös oturan pasif bağımlı bir kadın olarak görmesin. Iletisime gecme asla. Vicdanına, merakına yenik düşme. O adam gibi özür dilemedikce de yumusama hemen "normal günlük konuşmasına" geçti diye.
Ama ısrar ederek tepki gosterme, susarak görmezden gelerek göster.
Hersey iyi , guzel dedim ama dun gece cok buyuk kavga ettik. Adet oldum sinirlerim bozuktu ev asiri daginik toparladik birlikte sonra esim yatti ben devam ediyodum 10 kere cagirdim birlikte yapalim kalk uyuma saat erken gece yarisi uyanicaksin dedim gecistirdi bende kendi kendime gerizekali diye soylendim. Duydu bunu terbiyesiz nasil konusuyosun falan diye cikisti , baya sinirlendi uyudu bende yanina yattim bi sure sonra sarildim dedim sinirle soyledim ya gerginim ozur dilerim. Kabul etmedi, baya bi konusmaya calistim kus yatmayalim diye dahada kotu oldu tahmin edeceginiz gibi bi suru hakaret kufur duymus oldum, benimle evlendigi gune saydirdi falan, ben konusmaya calisincada yuzsuzsun gururlu ol biraz arkasinda dur iste gerizekali dedin eziklenme falan dedi. Baya hakaret etti.
Ben kendimi suclu hissettim gereksiz yere baslattigim icin ondan sarilip barisalim falan diye zorladim ve zorladigim icin kavga ettik uyucam rahat birak beni git basimdan falan diye basladi ben usteledikce kufur hakaretlere dondu her zamanki gibi.
Cok agladigim icin gozlerim asiri sis isede gidemiyorum izin aldim. Kalan bavulu yerlestirip evi toplarim.
Cok canim sıkkın hem duyduklarima , hemde daha yeni gelip boyle oldugumuz icin...
Acilen psikiatri tedavisi gormeniz lazim okurken bile icim sisti. Flort donemiyle evlilik farklidir . Adam calisirken ne oyle zirt pirt aramalar mesajlar . Bir yere ciktiginda sorgulamalar. Anladigim kadariyla calismiyorsunuz Bos vaktiniz cok O yuzden bunlar. Boyle yapan kadinlar bi sure sonra kendinden nefret ettirir ve kocasi baskasini bulur gider. Adam cocuk yapmaktan bile kaciyor. Ayrica evlendiniz diye tek dunyasi siz degilsiniz Kendinize mesguliyet bulun Ve sacma sapan seylerden kavga etmeyin Bu ne yaa onca dert olucak seyler varken boyle eften puften seyleri duyunca cildiriyorum.
evlilik nasil catirdatilir,insan nasil deli edilir kusura bakmayin ama uzmanlik alaniniz..
adam saat kacta yatarsa yatsin annesi degilsiniz o da cocuk degil,neden bu kadar mudahalecisiniz ki?
esiniz uyuyor diye neden gerizekali diyorsunuz hem.
resmen ruzgar esip firtina biciyorsunuz,sonrada bana hakaret etti diye agliyorsunuz.
bana 7 senelik esim sizin gibi yaklassin koparirim ipleri,esimde ayni sekilde 1dk dahi cekmez beni.
kirici olmak istemem ama adam dogru soylemis,erkekler barismak icin yalvaran kadini gurursuz olarak goruyor genelde..
tavriniz cok yanlis.
Surekli kendinize bugun degsicem diyorsunuz fakat degismiyorsunuz.. Adam okadar huzursuz olduguna ragmen yine disariya gitmiyor evinde kaliyor.. yogun calisiyor evet sizde merak ediyorsunuz bunada ok.. fakat sana yardim etmiyor diye gerizekali diyorsunuz siz dua edin kinev islerine yardim ediyor kimisi var tembwl oturuyor.. adam zaten binkac gun sonra is icin baska yere gidiyor.. birakta dinlensin.. yatiyorum deseydin.. sende tamam hayatim yorgunsun zaten hadi keyfine bak baska zaman toplariz diye bilirdin... Benim yazdiklarimida ez geciyorsun kendin bilirsin illa cevap yaz demicem fakat burda herkeZ okadat cok yardim ediyor ki sana.. yine aynimm .. Ilk okudugumda hak verdim sana fakat daha sonra kucuk seyleri buyutmeniz anlam vermedim.. Mutlu degilsiniz neden halen uzatiyorsun? Actigin konular hep mutsuzum diyorsun.. ikiniz yiprandiniz. Bence bi sure yanliz kalin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?