evliligim, lutfen akil verin

Gurur yap artık peace. Her ne olursa olsun sana beddua edip hakaret eden adama karsi gurur yap. Konusma görmezden gel onu. Git odanda otur, kitap oku. Ya da tak kulaklığını film seyret diziye başla bisey yap ama.

Pesinde sürekli ilgi dilenen sevgi dilenen bir aciz gibi dolasma. Özür diledin kabul etmedi yine diledin yine kabul etmedi ee? Bırak o zaman ne yapıyorsan yap ömrümü sana yalvararak gecirecek degilim de kalk. Bu kadar basit. Tek adam o mu hayatinda? Gün gelir de birine aşık oldun diyelim acımayacak mısın bu günlerine ne cok paralamısım kendimi diye..

He tabi milyon kere özür dilemen falan insanın sinirini bozar. Ama hakareti asla gerektirmez bu.

Kendini cek artık peace. Aylardır sana anlatıyoruz bunu anlamıyosun. Adamı kızdırdın mı, 1 kere özür dile kendini anlat anlamiyosa bırak kendi haline. Sonraki gün sakinlestiginde güzel bir yemekle gönlünü alırsn. O da sana aynı seyi yapmıyor mu? Sayıyo sövüyo bikac gun konusmuyor görmezden geliyo seni sonra da bisey olmams gibi geliyo. Sen bunu yapaayacak kadar aciz misin?

Başla kursa basla spora basla kendine bak artık. Adam görsün ki "bana ihtiyacı yok kendisiyle daha cok ilgili elimden kacacak" bu korkuyu yasatmıyorsun adama. Sen sürekli adamın peşindesn. Üzgünüm ama adam seni aldatmaktan da korkmaz, ne yaparsam yapayım pesimde koşacak zaten diyecek. Simdi yok aldatirsa benim affetmeyecegimi bilir diye baslama hic, burdan bakıldığında adamın ağzının icine bakan bir kadın imajın var.

Senin canına yazik peace. Su ölümlü dünyada kendinin farkına var, kocana endeksleme mutlu olmayı gezmeyi tozmayı..

ahh be canım madem bu kadar rahat bi eşin var bunun tadını çıkarsana
ne kocalar var kadıncağız bütün gün evde temizlik de yapsa türlü çeşit yemek de yapsa bi tane eşyanın yerini farklı görsün kıyametler koparan
canına yazık cidden bak
annem geldi 65 yaşına hala senin gibi ve diyorum ya çok çöktü çok çabuk yorulur oldu herşeyden
yapma etme biliyorum huy bu nasıl değişir bilmiyorum ama çaba harca değişmek için en azından
kocan konusunda ise haklısın söylediği sözler çok ağır ne yaşamış olursanız olun ne kadar gerilirse gerilsin yapmamalıydı
Allah yardım etsin sana canı gönülden diliyorum bunu

ben kendimi geri çekerdim, konuşmazdım. mesela sofrayı hazırladım yemek için, yemek hazır derim ister gelir yer istemezse oturur yerim kendi tabagimi vs kaldırırım istedigi zaman gitsin yesin. normal hayata devam ederim zoraki konuşmalar haricinde.

eşinizin huyunu eşime benzettim biraz. muhtemelen konuyu tekrar açmayacak hayatınız kendiliğinden normal seyrine dönecektir. tabi bu normale dönüşle birlikte tartışmadan ama kesin bir dille tartısma zamanlarında ettigi lafların sizi ne kadar kırdığını, üzdüğünü söyleyin.

nasıl değiştim? baktım ben o kadar konuşup, açıklayıp barışmaya çalıştığımda susup onu beklediğimden daha geç düzeliyoruz, susmayı tercih eder oldum. bir de kızımız doğsu o arada, eşimin kardeşi rahatsızlandı 5 ay bende kaldılar kv ve kardeşi tedavi süresince. onların yanında 1 kere tartıştık bir daha da böyle durumlarda sustum ve aramızın daha çabuk düzeldiğini fark ettim; bununla birlikte sakinleştikten sonra gerçekten bir sorun varsa onun uzerine daha kolay konuşabilmeye ve en önemlisi çözebilmeye başladık. ben de üsteleyip tartışmaya döndüğü zaman konu, öylece kalıyordu sadece üstünü örtüyorduk ama çözüm yoktum

yurtdısı olmasa da ailelerden uzakta kücük bir ilçede yaşıyoruz şu anda eşimin mesleği gereği. gidip de dertleşebileceğim kimsem yok benim de. hoş şimdi de eşim bir eğitimde ben ailemin yanındayım. normalde günde 10 defa arayacak olan ben, sabah günaydın diye arıyorum bir de iyi geceler o da kızım istiyor babasıyla konuşmak ben konuşmuyorum, gerisini hep kendisi fırsat buldukça arıyor o zamanlarda ben konuşuyorum :)

ne diyeyim yazdiklarin cok dogru. surekli ona endeksliyim, birazda o beni dusunsun, o dusunsun ettigi laflari gonlumu almaya calissin bunafirsat vermedim hic.

konusmayacagim kesinlikle, yemegi yaptim kendim yedim, odaya gecicem orda otururum, kendisi gelmedi henuz.
spora baslicam bizim binada spor salonu var , haftada 2-3 gun gitsem iyi, evlendigimden beri 12 kilo aldim vermek istiyorum. kendimi cok biraktim.

iliskide erkegin biraz daha baskin daha cok arayan ilgilenen olmasi gerekir bence , bizdeyse tam tersi yuzde 70 ben yuzde 30 o, ben 3 ariyorum o 1 ariyor.. bunlari yapan benim , o kadar pesindeyim agzinin icindeyimki bir merak uyandirmiyorum. her soyledigi sozu sindirdigim icin dikkat etmiyor. mantikli dusunup sakinlesmem lazim, sinirlendigimde veya uzuldugumde her neyse konu konusarak cozebilecegimi dusunuyorum ama esimle oyle olmuyor konustukca kendini cekiyor usteledikce sinirleniyor. 1 kere soyleyip susup cekilmem lazim.
aldatma olursa ayrilirim o konuda hic bir tereddutum olmaz..
benim canima yazik, cok dogru. Turkiyede o kadar rahattimki, ben oyle oldukca esim beni arar yazar oldu, o buraya donmeyi iple cekti evimize gidelim cok ozledim vs. cok iyiydik aslinda ama dunku olayla yine b.ka battik.

Lütfen hoşgeldin dahil bişey deme. Bırak yerse yesin, yatarsa yatsın, oturursa otursun, seni ilgilendirmesin.
Yoksa sana söylediği en basiti embesil olan tüm sözleri yutmuş olursun, artık kendine bunu yapma.

demicem, gelmedi daha. ben yemegimi yedim oturuyorum.
bir suru laf etti asagiladi beni sonrada konusuyorum diye yuzsuzmusun gururlu ol falan dedi, kendi benim susmami onunla muhattap olmamami istiyo. oylede yapicam

cok sagol amin.
biktim onun agir sozlerinden, ailesine karsida ayniydi, kardesine neler soyledi yanimda zavalli cocuk sustu hic bisey demedi, ertesi gunu esim bisey yokmus gibi konustu onunla oda konustu. boyle yani. ama ben ailesi degilim alisikta degilim, her kavgada kufur hakaret etmesinden biktim.
benim daha sakin olmam gerekiyor gunluk hayatta , kavga ederken vs hemen panikliyorum stresten konusuyorum benim icin daha kotu oluyor sonuc.

saat 9a geliyor burada, gelmedi ben yemegimi yedim. yemek ocakta alabilir. her seferinde cagirdim onu yemege vs konusmaya calistim genelde ters tepti. hic konusmak istemiyorum o yuzden . soylediklerinin farkina varsin.

evet eslerimiz benziyormus, bizde benziyormusuz :)

bizimde ailesinin yaninda bir gerginligimiz oldu ben cevap verince buyudu alevlendi. bi daha bende konusmayacagim, ailesi yapisini biliyor zaten ben konusunca daha fena buyuyor kotu duruma dusuyoruz onlerinde.
bizde soyle bir sorun var genellikle tartismalarin baslangici benden kaynakli oluyor, ufak birseyden tartisiyoruz mesela ben uzatmaz susar gidersem oyle kalir, uzatirsam israr edersem baya buyur ayni dun oldugu gibi cigrindan cikar. kesinlikle uzun sure tartisamiyor hemen kufur hakaret bisey beni sindiriyor. bundan cok biktim artik her kavgada bu sekilde konusmalarindan.

sizi cok iyi anliyorum, yalniz olmak zor gercekten ama sizin kiziniz varmis o bakimdan sanslisiniz onunla akliniz dagilir zaten :)
bende gunde 10 defa arardim aramiyorum artik. o konuda dizginledim kendimi. ama hala olayin butununu cozebilmis degiliz. yapabilecegim tek sey muhattap olmamak, o kendi gelene kadar hic bisey yapmamak. bunu yapacagim, belki bir gelisme gosteririz bu sefer....

Offf aynı benim eşim
sinirlendiği anda ağzına geleni sayar önünü arkasını düşünmeden ama 1 saat sonra espri yapar şakalaşır muhabbet eder olur da suratım asık olursa bu sefer ne kadar uzatıyorsun diye bi daha kızar
ben de konuşmamayı öğrendim böyle böyle
içime atıyorum konuşmuyorum söylediklerini yoksayıyorum çünkü ne yaptıysam ne dediysem değştiremedim değişmeyecek de
her neyse geldi mi bu arada eve

aynen oyle, esim bide ustune gurur yapar konusmaz bi sure biliyosun konusmaya baslamasida zaman aliyo.
susmak en dogrusu, uzatip konustukca kendini kirdiriyosun cunku bi anda ozur dilerim askim dicek hali yok ama o anda dusunemiyorum bunu.
hayir gelmedi saat 9. bilerek gelmiyodur o gec gelir isyerinde oyalaniyodur veya yemek yemistir

tamam keyfi bilir
sakın sen arama nerdesin ne zaman geleceksin diye
aç kitabını oku eve geldiğinde seni öyle bulsun
daha da geç gelecek gibi olursa da yat uyuyamazsan bile o kapıdan girdiğinde gözlerini kapat
onu beklemediğini bi anlasın bi görsün

hayir asla aramam yazmam. internette takiliyorum suanda, birazdan yataga gecip kitap okicam..
genellikle gec gelir kavga ettiysek, yemegi atlar , 10da 11 de bile gelebilir.

geldi biraz once odaya gecti telefonda musterisiyle konusuyor. hic bakmadim tepki vermedim. bende salondayim.
salonda ne yapıyorsun mesela?
boş oturma bişelerle ilgilen lütfen
al bi kitap oku
tv aç izle
ya da nette takıl
ve sakin bi ifaden olsun yüzünde yalnızmışsın gibi davran lütfen

salonda ne yapıyorsun mesela?
boş oturma bişelerle ilgilen lütfen
al bi kitap oku
tv aç izle
ya da nette takıl
ve sakin bi ifaden olsun yüzünde yalnızmışsın gibi davran lütfen

arkadasimla yazisiyorum telefonda, birde laptop kucagimda. sakinim gayet gozgoze gelmedik hic bakmadim bile.
kitabim odada kaldi tuvalete gitsin alcam.

arkadasimla yazisiyorum telefonda, birde laptop kucagimda. sakinim gayet gozgoze gelmedik hic bakmadim bile.
kitabim odada kaldi tuvalete gitsin alcam.
tamam lütfen hiçbi şekilde muhatap olma
yemek için de sorma yemek isterse zaten kendisi ister ya da kalkar alır
sen sakın aç mısın falan diye de sorma
hele hele dünki konuyu hiç açma

Ohhh ne güzel sofra kurmayla uğraşmayacaksın işte
keyfi bilir
tutumu nasıl yani hissedersin elektriğinden gergin mi alttan alacak gibi mi

yok zaten saat 11e geliyor, yaptigim yemegi de yemedi klasik.
tostunu yapti ben odaya gectim o salonda yiyor tv izliyor. bakmadigim icin bilmiyorum ama normal davraniyor oyle soylenme veya kapi carpma vs yok. o da konusmadi kelime etmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…