evliligim, lutfen akil verin

Hala kendini haklı görüyorsun, hala araması lazımdı diyorsun.
Sanırım ben yine pes edip konunun gidişatını sessizce takip edeceğim.

Hala kendini haklı görüyorsun, hala araması lazımdı diyorsun.
Sanırım ben yine pes edip konunun gidişatını sessizce takip edeceğim.

cunku ben olsam arardim, kendim gibi dusunuyorum.. ben olsam tahmin ederdim beni merak ettigini ve arardim 2 saniyede olsa. bunu ona soyledigimde diyorki senle ben ayni degilim gece 11 de yemekteysen tabiki merak ederim sen kadinsin bana ne olcak erkegim ben diyo.

Zaten tüm sıkıntın burdan kaynaklanıyor.
Sen olsan yapardın, çünkü sen kocana endeksli bir hayat yaşıyorsun. Ama eşin böyle bir hayat yaşamıyor. Ve sen bunu dediğim için eşinin seni önemsemediğini düşünüyorsun. Ama o bunu öyle yorumlamıyor ve mevzu büyüyor gidiyor..

Bence eşin senin söyleme tarzından, ses tonundan hoşlanmıyor. igneliyorsun bence adamı, gererek konuşuyorsun.

kocama endeksli bir hayat yasiyorum, ama bencilce yapiyorum bunu yani onu dusunup ona uyum saglamak gibi degil. kendi onceligim icin. aciklamam gerek yok zaten beni taniyorsunuz artik.
odak noktami ondan alip kendime geri koyabilsem o zaman hersey baska olcak...

Bunun için çaba sarf etmeyip hala kendini haklı gördüğün sürece hiçbirşey değişmeyecek.
Bu akşam yine eşine sinirleneceksin, o seni aradığında yinee ama yemek yiyeceğine beni araman lazımdı diyeceksin..

cabaliyorum ama bazen ucu kaciyor ve farkedemiyorum, sonucta ben senelerdir boyle yasiyorum.. kendimdeki sorunlari buraya yazmaya basladigimdan beri goruyorum.
turkiyeye gitmemize az kaldi, orda ayri kalicak olmamiz rahatsiz ediyodu beni biliyosun, ama alistim bu fikre baya mantikli geliyor hatta.

Anneler çocuklarını bu kadar merak etmiyodur yav, koskoca adam kendini savunur başına bişey gelmez merak etme :) Sıkboğaz ederken ancak kendinden bıktırır kaçırırsın o kadar...

Fark edememe lüksün yok artık, üç düşünüp bir konuşacaksın çünkü sınırı çoktan geçtin.
Türkiye için de umarım gidince de aynı şekilde düşünüyor olursun. Ben senin yerine olsam Türkiye'de olduğum sürece eşimle hiç görüşmesem aramam, adamdan bıkmışım zaten dipdibe özlem çektiğim herşeyle hasret gideririm, Çin'e dönünce de eşimle hasret gideririm.

Kendine kendini meşgul etcek bi hobi bul hatta onla ortak noktanız olan bi hobi olabilir o hobiyle vakit geçir o hobinle ilgili insanlarla konuş bilgi alışverişi yap böylece eşine saplanıp kalmaktan kurtulursun o da rahatlar :) vakit geçer... Hatta ortak bi ilgi alanı bulunca internetten onla ilgili komik şeyler filan bulup eşinle paylaşıp gülersin yalnız bunu zırt bırt yapma yine bıktırırsın...

yapacagim cok sey var Turkiyede ondan daraltmam onu, birlikte aile akraba ziyaretlerimiz olcak zaten, onun disinda pek bisey yapmayiz. yilbasinda birlikte kalalim demistik onlarda kalcam. hem biraz ozlemis oluruz.
gerci ayriyiz suanda da, gelcek bi kac gun sonra yine gitcek 10 gun, sonra gelcek 1 gun sonra Turkiyeye gidiyoruz :) yani baya bi mola vermis oluyoruz

Anneler çocuklarını bu kadar merak etmiyodur yav, koskoca adam kendini savunur başına bişey gelmez merak etme :) Sıkboğaz ederken ancak kendinden bıktırır kaçırırsın o kadar...

tamam annecim diye cevap verdi dun zaten gicik olmustu soylendim diye

Hadi bakalım inşallah diyeyim o halde. Umarım sonradan değişmez fikrin.

Hadi bakalım inşallah diyeyim o halde. Umarım sonradan değişmez fikrin.

Çok takdir ediyorum sabrını.
Sinirlerin çelik gibi.
Hepimiz sinirlendik ama sen hala sabırla dilinde tüy bitse de vazgeçmiyorsun.
Ben umudumu iki hafta önce tüm açtığım konuları okudum haklısınız söyleyecek sözünüz yok diyip buraya yine yok gece bana mesaj atmadı falan diyince kestim.
Bir cacık olmaz o ilişkiden de bu kızdan da.
Boşa uğraşma yazıktır sana da ya

Geçen konuda sinirlenip son zamnlarda yazmamıştım. Bunda da baştan yazmadım da sonradan dayanamadım yine yazmay başladım
Değişeceğine inanmak istiyorum ama inanamıyorum. Değişemez, törpüler belki bikaç gün, sonra yine ortaya çıkar, ama işte belki diyorum ya belki kurtarır kendini.
Hiçbirimizi ilgilendiren bişey de yok aslında, gündüz işteyken takılıyorum forumda, akşam eve gidince kocamla birlikteyim, burda okuduklarım ancak bi konuda tartıştığımızda aklıma geliyor. Valla bazen geçiriyorum aklımdan kapris yaptığımda Peace gibi mi yaptım acaba diye. Ama sanırım istesem de yapamam, hala yemek yemeyip beni 2 dk arasaydı diyen bir insan olamam ben. Keşke Peace de öyle olmasa.

Düzelmez düzelmez ne yazık ki düzelmez.
Bu konuda siz haklısınız, bu sefer anladım dedi. Tek tek her konuya baktım aynı konular aynı olaylar ve aynı cevapları vermişim. Siz de aynı şeyleri yazmışsınız haklısınız dedi.
Br hafta ya bir hafta geçti.
Vay niye mesaj atmadı da iki saniye aramadı da.
Başa sardı yine.
Şuursuzluk geliyor üstüne resmen.
Bilinçli değil yani.
Burada düzelmez tedavi olmazsa imkanı yok düzelmez.
Habire en başa sarıyor.
Yorma kendini boşver

Yeni evliyim, tabiki tartışıyoruz ve o kadar üzülüyorum ki tartışınca, sürekli huzursuzluk hali olan bir yuvayı tahmin bile edemiyorum.
Açıkçası gerçekten onların evi için üzülüyorum, umarım değişir ama bence de değişmez..

Kontrol dürtüsüne engel olamıyor dediğim dedik birisi takıntılı ve ısrarcı

Adamla zaten sabah akşam mesajlaşmışsın. Akşamda mesajına yarım saat cevap vermeyince vay niye yazmadı diye aynı şeylere başlıyor..

Adama acıyorum .Kukla gibi olması bekleniyor. Zavallım. Gel deyince gel ,git deyince git, ara deyince ara, dizimin dibinden ayrılma ........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…