evliligim, lutfen akil verin

Bosanmayi istedigi zaman gercekten istedigine inaniyorum ama sonra geciyo o istegi cunku siniri geciyo. Digeri normal bir zamanda konustugumuz biseydi , isi istedigim zaman birakabilirim..
Sen neden kocanın senden bağımsız birey olduğunu, onun da iş hayatı olduğunu ve çalıştığı kuruma sorumluluğu olduğu gerçeğini umursamıyorsun?
Profesyonel iş hayatında, eşe izahat vermek birincil değildir. Uygun olunca zaten arayacağını biliyorsun da senin istediğin zaman yazmamasından dem vuruyorsun.
Şu konuyu başından bu zamana takip ediyorum, ilk defa yazıyorum
Sana ben bile burdan, yazdıklarından katlanamıyorum.
Bu kadar kaprisli olma ya
Sonra çok başın ağrır

Merhaba sorunuzu sayfada gezerken denk geldim bende 1 yıllık evliym 6 ay once premature doğan bi bebeğim oldu eşimle evlendğmz ilk gunden beri kavga edıyoruz ilgiszlik beraber bişeylet yapmamakdan vs hamileykende sorunlar oldu bı yüzden doğumum erken oldu bn kocamı suçladım beni sıkıntıya sokan oydu hamileylen annesine halasına gtutuyrdu her hafta hiç evimde kalmadm şimdi Bebek olunca mecbur evdeyz 1 ay 16 gün küvezde kaldı kızım şükür 3 aydr evde bebeğimizn geldiği ilk zamanlarda tartşmalar oldu bnm eşim hiç bişey anlatmaz sıkıntsıbı vs surat asık gelr bnde bna has zannedyrdum hamileliğimib başından beri iki yabancydı çok afedersnz birbirmizin elini dahi tutmak istemyrduk hamilelik bttikden snra
Bu uzaklık canımı sıkmaya zoruma gtmeye başladı yatağa yabancı olarak girmeniz kendi haline braktm şuan kendi yanaşıyor özlediğini söylüyor öncekisi gibi aşkım hayatım bitanem vs diyor yani kendi haline brak biraz uzun sürebilir belki bu sureç amaaan yeter be diyebilşrsin zoruna gidebilir ama gör bak düzelicek eninde sonunda

Eşinin yerinde olsam iş dönüşü seni doktora götürürdüm.Psikiyatrisle görüştürürdüm.Kendime yapacağım en büyük iyilik bu olurdu.

İlacını içer susardın herkeste rahat ederdi.Aynı şeyleri düşünmekten beyninde çok yoruluyor dinlenirdi biraz.

Kocasına bağımlı yaşayan bir kadın, simbiyotik ilişki içinde umursamaz bir koca, konu sahibi istedikleri gibi davranmıyor diye çıldıran yorumcular. Diyeceklerim bu kadar

Kocasına bağımlı yaşayan bir kadın, simbiyotik ilişki içinde umursamaz bir koca, konu sahibi istedikleri gibi davranmıyor diye çıldıran yorumcular. Diyeceklerim bu kadar

Peace esi istedigi gibi olmadigi icin konu aciyor
Hadi diyelim dedigin gibi
Yorumcular peace istedikleri gibi davranmadigi icin oradan bakinca sacma gorunuyor olsun ^
Sen de
Yorumcular istedigin gibi yorumlar yapmadiklari icin mi cildiriyorsun yani..
Fark yarattin

Soyleyeceklerim bu kadar, tesekkurler

Ha ha ha Allahım yarabbim, konu sahibi bitti bana mı kafayı taktınız şimdi de. Neyse hayatınıza renk kattım, birşey değil

Bu kızın konularını pek takip etmedim ama reytingi bol anladığım kadarıyla, pişman oldum bak şimdi

Biliyorum cokta hakli cok yoruluyor. Nolur bi yazsaki normalde yazar iki kelimede olsa. Neyse...
yok canim ciktiginda diyecegim sey aynen o , mahvoldu gece yarisina kadar calisiyor.
Anlayisli olmaya calisiyorum, birsey demedimki ben size yaziyorum

Eşine bişey demeden kendini tutabilmen güzel diyecektim ki alttaki mesajı gördüm..

Eğer eve dönmüş ve uyuyakalmış olsa haklısın 1 dakika da olsa arayabilir derdim, ama ekiple beraber yemeğe gitmiş, orada " ay durun whatsapım çekmiyor, ben bi karımla konuşayım" diyemez de bunu düşünemez de.
Yorgun bu adam yahu, yemeği yiyeyim biran önce kurtulayım şunlardan gideyim dinleneyim derdindedir, noluyor ki sana 1 saat geç haber verince.
Bu adamı bu kadar merak etmen de normal değil. İnan kötü haber olsa mutlaka sana birileri duyururdu, çalışıyor veya yemek yiyor. Meşgul yani. Onu niye bekliyorsun ki yat uyu sen de.
Hem kendini hem eşini mutsuz etmeye devam ediyorsun..

Valla bu kadar aramaya ben olsam ben de sıkılırdım.
Adami bunaltmaktan vazgecin. Kac defa yazildi cizildi hala bir gram degismemissiniz. Oncekilerden farkli bir akil veremeyiz size.

ben onu ofiste sanip susuyordum ya calisiyo rahatsiz etmemem lazim vs diye, burda size yaziyodum. sonra bana ben yemekten ciktim otele gidiyorum diyince baya beni takmadigini dusundum, aradi acikladi whatsapp calismadi oyle boyle bisiler. ok whatsapp calismamis olabilirde beni arayabilirdin dedim. o da dusunemedim valla o anda zaten hemen yiyip ciktik dedi.
dusuncesi oyledir muhtemelen konusmaktansa yemegi yiyip odasina donmek istemistir. benim acimdan baktigindada nolurdu haber verseydi bi arasaydi saat 12ye dogru aradi beni.
ortada bi konu yok gayet eften puften biliyorum. buyutulecek bisey degil haklisin.
iyiyiz odaya girince aradi konustuk iyi geceler diledik. bugunde konustuk.
ben o aramadan veya odaya gelmeden uyumuyorumki, hem gerek olmuyor oyle 1 i 2 yi bulsa uyurum tabiki ama benimde uykum gelmeden o gelmis oluyor ..

bu kadar merak etmem hic normal degil benim yapim bu evhamliyim, cidden aklim kaliyor 1-2 saat bana cevap yazmazsa ilginc bir sekilde mesela dunku gibi 11den sonraysa endiseleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…