- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
- Konu Sahibi peaceful16
-
Sen neden kocanın senden bağımsız birey olduğunu, onun da iş hayatı olduğunu ve çalıştığı kuruma sorumluluğu olduğu gerçeğini umursamıyorsun?Bosanmayi istedigi zaman gercekten istedigine inaniyorum ama sonra geciyo o istegi cunku siniri geciyo. Digeri normal bir zamanda konustugumuz biseydi , isi istedigim zaman birakabilirim..
Merhaba sorunuzu sayfada gezerken denk geldim bende 1 yıllık evliym 6 ay once premature doğan bi bebeğim oldu eşimle evlendğmz ilk gunden beri kavga edıyoruz ilgiszlik beraber bişeylet yapmamakdan vs hamileykende sorunlar oldu bı yüzden doğumum erken oldu bn kocamı suçladım beni sıkıntıya sokan oydu hamileylen annesine halasına gtutuyrdu her hafta hiç evimde kalmadm şimdi Bebek olunca mecbur evdeyz 1 ay 16 gün küvezde kaldı kızım şükür 3 aydr evde bebeğimizn geldiği ilk zamanlarda tartşmalar oldu bnm eşim hiç bişey anlatmaz sıkıntsıbı vs surat asık gelr bnde bna has zannedyrdum hamileliğimib başından beri iki yabancydı çok afedersnz birbirmizin elini dahi tutmak istemyrduk hamilelik bttikden snraMerhaba,
diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.
evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?
esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.
ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.
lutfen akil verin
Bana mı dediniz bunu ? Bana dediyseniz ne konuda söylediğinizi öğrenebilirmiyim ?siz gerçek misiniz? troll müsünüz acaba bu kadar olamaz çünkü
sıze demedim ,nasıl üstünüze alındınız onu da anlamadımBana mı dediniz bunu ? Bana dediyseniz ne konuda söylediğinizi öğrenebilirmiyim ?
Üstüme alınmadımsıze demedim ,nasıl üstünüze alındınız onu da anlamadım
güle güleKocasına bağımlı yaşayan bir kadın, simbiyotik ilişki içinde umursamaz bir koca, konu sahibi istedikleri gibi davranmıyor diye çıldıran yorumcular. Diyeceklerim bu kadar
Kocasına bağımlı yaşayan bir kadın, simbiyotik ilişki içinde umursamaz bir koca, konu sahibi istedikleri gibi davranmıyor diye çıldıran yorumcular. Diyeceklerim bu kadar
Ha ha ha Allahım yarabbim, konu sahibi bitti bana mı kafayı taktınız şimdi de. Neyse hayatınıza renk kattım, birşey değil
Bu kızın konularını pek takip etmedim ama reytingi bol anladığım kadarıyla, pişman oldum bak şimdi
Yoo ediyodun aslinda yorum yazdigini hatirliyorum
Biliyorum cokta hakli cok yoruluyor. Nolur bi yazsaki normalde yazar iki kelimede olsa. Neyse...
yok canim ciktiginda diyecegim sey aynen o , mahvoldu gece yarisina kadar calisiyor.
Anlayisli olmaya calisiyorum, birsey demedimki ben size yaziyorum
Soyle oldu, biraz once yazdi sonra aradi konustuk: whatsapp cekmemis yazamamis cikmis ofisten musterileri ve ekibiyle yemek yemisler eve doncekmis. Sinirlendim en azindan bi arayabilirdi veya bi yolunu bulurdu diyoki yurtdisindayim aramak istemedim sirket telefonu o kadar hassas dusunuyosun benim merak ettigimi dusunmuyosun dedim oda yorgunum 13 saat araliksiz calistim insana bi rahat ver naptim anlik haber vermedim sadece 1 saat yemek yedik whatsapp bisey olmus yazamadim olunca yazarim diye dusundum dedi. Ben konusuncada yalan mi soyluyorum ben diye sinirlendi .
Eşine bişey demeden kendini tutabilmen güzel diyecektim ki alttaki mesajı gördüm..
Eğer eve dönmüş ve uyuyakalmış olsa haklısın 1 dakika da olsa arayabilir derdim, ama ekiple beraber yemeğe gitmiş, orada " ay durun whatsapım çekmiyor, ben bi karımla konuşayım" diyemez de bunu düşünemez de.
Yorgun bu adam yahu, yemeği yiyeyim biran önce kurtulayım şunlardan gideyim dinleneyim derdindedir, noluyor ki sana 1 saat geç haber verince.
Bu adamı bu kadar merak etmen de normal değil. İnan kötü haber olsa mutlaka sana birileri duyururdu, çalışıyor veya yemek yiyor. Meşgul yani. Onu niye bekliyorsun ki yat uyu sen de.
Hem kendini hem eşini mutsuz etmeye devam ediyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?