• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

evet berberden bahsediyorum. sonrasinda ben sorunca yarin icinde oyle birsey soyledi temizlikci gelsin biz cikariz sende dinlen diye.
evet ben bir soru sormusum neden smiley gonderiyor, takmaz gibi. cok basit bisey aslinda ustune neden yazmiyorsun demek yerine cevap yazmamam lazim, demekki bisey istemiyor.
manyakmisin diye bir kelime kullanmasi cok yersiz neden yazmiyorsun dedim diye, sanki 5 kere sormusum gibi bir tepki veriyor 1. sinde. boyle asiri tepki verdiginde ne diyeyim peki ?
boyle bir etiketim oldugu icin suanda ne desem "manyakmisin " oluyo sanki 3-4 kez sormusum tepkisi veriyor.

O sana hoşuna gitrmeyen bişey yazdığında cevap yazma sen de. tut kendini, bniye yüz göz oluyorsun ki onunla. Bana neden manyak dedin desen pişman olup önüne atmayacak ki kendini yine haklı görecek. Cevap yazma, duymazdan gel.
Ayrıca niye 5 kere sormuş gibi tepki veriyor biliyor musun? Çünkü daha önce bu tarz şeyleri 5 kere sordun, adam artık kendine koruma mekanizması geliştirdi haklı olarak.

adamı bozana kadar düzeltmeye çalışınca; sonuç bu.
en doğru sizin doğrunuz, her şeyi kontrol etmeye çalışıyorsunuz, her dediğiniz olsun istiyorsunuz. müşterek hayat yaşadığınızı kabullenmiyorsunuz.
ben sizin evliliğinizin süreceğini düşünmüyorum. kocanızı asla haksız bulmuyorum. hayatınızı sizin ağzınızdan dinlediğimiz halde size hak veremiyoruz.
her şeyi akışına bıraksanız, aslında hayatınız öyle kolay ki.
siz benim kızım olsanız yeter bu şımarıklığın kendine gel, kocan ekmeğinin peşinde sen gezme yeme içme peşindesin derdim.
siz değişemezsiniz. kocanızı da artık değiştiremezsiniz, sabrını tüketmişsiniz.

O sana hoşuna gitrmeyen bişey yazdığında cevap yazma sen de. tut kendini, bniye yüz göz oluyorsun ki onunla. Bana neden manyak dedin desen pişman olup önüne atmayacak ki kendini yine haklı görecek. Cevap yazma, duymazdan gel.
Ayrıca niye 5 kere sormuş gibi tepki veriyor biliyor musun? Çünkü daha önce bu tarz şeyleri 5 kere sordun, adam artık kendine koruma mekanizması geliştirdi haklı olarak.

Manyaklik birsey yok ne istiyorsun diye sordum dedim . aynen oyle ben onun dediklerini sorguladikca daha da siddetleniyor bosa yuz goz oluyoruz. tamam.
basindan oyle yaklasiyor artik tepki gerekmeyen yerlere tepki veriyor.
bu ay seyahatleri varya bazi yerlere aktarmali ucuslarla gidecek, bende dun dedimki facebooktan check in yapicakmisin heryere diye guldum , o da hemen dediki niye yapmayayimmi, yoo sordum ben dedim , o da yani bununla ilgilide bi sorunun var mi yani yapmayayim mi ona da mi karisicaksin falan dedi. oysaki cidden sormustum guldum 10 tane altalta komik olur diye soruyorum dedim.
artik trip olmasa sorun olmasa bile oyle varsayip gardini aliyor.

adamı bozana kadar düzeltmeye çalışınca; sonuç bu.
en doğru sizin doğrunuz, her şeyi kontrol etmeye çalışıyorsunuz, her dediğiniz olsun istiyorsunuz. müşterek hayat yaşadığınızı kabullenmiyorsunuz.
ben sizin evliliğinizin süreceğini düşünmüyorum. kocanızı asla haksız bulmuyorum. hayatınızı sizin ağzınızdan dinlediğimiz halde size hak veremiyoruz.
her şeyi akışına bıraksanız, aslında hayatınız öyle kolay ki.
siz benim kızım olsanız yeter bu şımarıklığın kendine gel, kocan ekmeğinin peşinde sen gezme yeme içme peşindesin derdim.
siz değişemezsiniz. kocanızı da artık değiştiremezsiniz, sabrını tüketmişsiniz.

cok istiyorum degismeyi, kendim icin , vallahi sadece evliligim icin falan degil. tabiki o da duzelsin isityorum ama kendim rahat etmek istiyorum. dusunuyorum acaba tum kadinlar benim kadar dusunuyomudur kocasini, davranislarini, ince ince neden boyle soyle vs, belkide cok daha rahat bir hayat yasayabilirim kendimi yipratmadan bos seylere takilmadan.
en cok icimde rahat ve huzurlu olmak icin istiyorum bunu

Manyaklik birsey yok ne istiyorsun diye sordum dedim . aynen oyle ben onun dediklerini sorguladikca daha da siddetleniyor bosa yuz goz oluyoruz. tamam.
basindan oyle yaklasiyor artik tepki gerekmeyen yerlere tepki veriyor.
bu ay seyahatleri varya bazi yerlere aktarmali ucuslarla gidecek, bende dun dedimki facebooktan check in yapicakmisin heryere diye guldum , o da hemen dediki niye yapmayayimmi, yoo sordum ben dedim , o da yani bununla ilgilide bi sorunun var mi yani yapmayayim mi ona da mi karisicaksin falan dedi. oysaki cidden sormustum guldum 10 tane altalta komik olur diye soruyorum dedim.
artik trip olmasa sorun olmasa bile oyle varsayip gardini aliyor.

Sana da yazık eşine de yazık Peace, gerçekten.
Adam istediği gibi konuşmaıyor çünkü alınıyorsun, istediği gibi gülemiyor çünkü alınıyorsun. Daha önce sorun yapmışsın demek ki şimdi ona da mı karışacaksın diyor.
Susmayı öğren gerekli yerlerde, onu yok saymayı öğren.
Şimdi o seyahatteyken benimle görüşmek için uykusuz kalmadı triplerin de olur senin ama yapma öyle bişey. Dönecek o seyahatten yine senin yanına, bunu kabullen. 10 gün hiç konuşmasan ölmezsin. Bu seyahati onun ilgisini görmek için fırsat olarak bellet kendine, sen arama ona bırak herşeyi. Yorma ve yorulma artık daha fazla.

QUOTE="GizliOzne__, post: 49017323, member: 709106"]Ya arkadaslar surda yapilan diger konuda da yapilan yorumlar da herkes defalarca ayni seyi yaziyor.
Peace israrla ayni seyi yaziyor.
Bize sorupta cevap verdigimiz bitane cumleyi dahi dogru bulmuyor cunku yine bildigini okuyor.
Misal dunde okadar yazildi yorum yapildi.
Ardindam adam eve geliyor yine ayni muhabbet.
Geliyo buraya yaziyor yine ayni sorulari..
Peacenin anlamak istemedigi sey:
Tamam senin ilgi beklemen normal ama adam da yok yani yok iste adam yapmiyor anlamiyor.sen hala daha neyi surduruyon.

Bide su var deniyo ki kocan seni sevmiyor vsvs bu sefer peace donuyor aslinda kocam ilgili evde soyle boyle.

Ozmn peace senin derdin ne ne istiyosun.
Kusura bakma da adam calisan bi insan sonucta keyfinden gitmiyo ise geciminizi saglamak icin calisiyor.sen isyerindeyken sabahtan aksama kadar bana mesj atsin arasin askim canim cicegim seni ozledim bunumu istiyon .

Bu adam fazla dayanmaz bigun senden iyce bikar bezer ondan sonra da bosanmazsin da sen.
Cunku sendeki hirs hirs hirs.
Adam bi yapsa istediklerini soguyacak icin.
Yapmadigi icin boylesin sadece.

beni sevmedigini dusunmuyorum ama cok biktigi icin sevgisi azaliyo olabilir .
Esime gore fazla sey istiyorum evet ben yaptikca daha da ters tepiyor bicak gibi kesip atmam lazim ilgi alaka tamamen kesmem ve tepkisiz olmam lazim, ne kadar zor olabilirki dimi[/QUOTE]
Peace bunu taktik yapar gibi degil.
Olmasi gereken bu.

Yav peace surekli ayni seyi yaziyosun.her mesj ayni kafayi taktin mi takiyosun.
Sen duramazsin adam berbere gider gelir.
Hatta sana bi cicek getirse ayni buraya yazdigin gibi onada dersin berbere gitmeseydin diye.

Sana da yazık eşine de yazık Peace, gerçekten.
Adam istediği gibi konuşmaıyor çünkü alınıyorsun, istediği gibi gülemiyor çünkü alınıyorsun. Daha önce sorun yapmışsın demek ki şimdi ona da mı karışacaksın diyor.
Susmayı öğren gerekli yerlerde, onu yok saymayı öğren.
Şimdi o seyahatteyken benimle görüşmek için uykusuz kalmadı triplerin de olur senin ama yapma öyle bişey. Dönecek o seyahatten yine senin yanına, bunu kabullen. 10 gün hiç konuşmasan ölmezsin. Bu seyahati onun ilgisini görmek için fırsat olarak bellet kendine, sen arama ona bırak herşeyi. Yorma ve yorulma artık daha fazla.

yok kapris yapmayacagim bu seyahatinde. bugun 1-2 saatligine disari ciktik laf arasinda dediki valla benim kiymetimi bilmezsen cok ayip edersin, neden dedim, bugunde birlikte kalalim diye yarin sabah 5te cikicam evden direk inip toplantiya giricem dedi, aslinda bugunden git demisti mudurum ama yarin sabaha aldim. hersey guzel olcak insallah yeterki biraz anlayisli ol , genis ol rahat ol dedi.
ona birakacagim hemde gormus olurum tepkisi ne oluyor, bende kendimi rahat birakmis olurum yorulmam.

Peace ya kendi başına bir şeyler yapmayı öğrenip eşini rahat bırakırsın ya da bu işin sonu ayrılık.

Biz trilyonlarca sayfa yazsak da bu böyle.
Sana daha önce bi üniversite öğrencisinden ders almanı tavsiye etmiştim. Hem arkadaşlık da kurarsın.

yok kapris yapmayacagim bu seyahatinde. bugun 1-2 saatligine disari ciktik laf arasinda dediki valla benim kiymetimi bilmezsen cok ayip edersin, neden dedim, bugunde birlikte kalalim diye yarin sabah 5te cikicam evden direk inip toplantiya giricem dedi, aslinda bugunden git demisti mudurum ama yarin sabaha aldim. hersey guzel olcak insallah yeterki biraz anlayisli ol , genis ol rahat ol dedi.
ona birakacagim hemde gormus olurum tepkisi ne oluyor, bende kendimi rahat birakmis olurum yorulmam.

kocanın kıymetini bil melek gibi adam

En sevmediğim kadın tipi bu . Kendini yeterli görmeme ile doğru orantılıdır. Özgüven eksikliği en büyük problemdir aslında . Bir şeyin bu kadar olacağını düşünürsen o şey olur mutlaka senin tam tersin bir kadınla karşılaşırsa bir gün ve sen ozamana kadar iyice bıktırmışsan adamı işte o zaman bugün yaptığın bütün evhamlar gerçek olacaktır.

Adam daha ne yapsın be Peace? Eline telefon aldı diye laf söylüyorsun da sabahın köründe yola çıkmayı göze almış senin yanında olmak için. Daha yeni evliyim, ben belki de bunu yapmadım kocam için. Lütfen artık üstüne gitme adamın, serbest bırak. Bak elinden geleni yapıyor zaten.

Adam yavas yavas sinyal veriyor bence.
Bak ben boyleyim sen de boylesin.
Sen kiymet bilmezsen diye
Adam herseyi yapiyor deniyor sen hala bildigini okursan
Adamin icin de hicbir acaba kalmadan bitirir.

Adam daha ne yapsın be Peace? Eline telefon aldı diye laf söylüyorsun da sabahın köründe yola çıkmayı göze almış senin yanında olmak için. Daha yeni evliyim, ben belki de bunu yapmadım kocam için. Lütfen artık üstüne gitme adamın, serbest bırak. Bak elinden geleni yapıyor zaten.

Evet bu kadar ince dusundugunu bilmezdim sasirdim. Iyiyiz suanda cok sukur , islerim baya yogundu bugun o aradi yazdi oyle konustuk .
Serbest birakicam , biraktikca daha iyi olcak insallah

Adam yavas yavas sinyal veriyor bence.
Bak ben boyleyim sen de boylesin.
Sen kiymet bilmezsen diye
Adam herseyi yapiyor deniyor sen hala bildigini okursan
Adamin icin de hicbir acaba kalmadan bitirir.

Benim tahmin etmeyecegimi bildiginden soyluyo yani bak ben neler dusunuyorum aslinda diye.
Verdigi degeri gormez kapris yaparsam aynen dedigin gibi

Merhaba,

diger konularimi bilenler var. bi suredir yazmiyodum bu konuyla geri geldim.
esimle 1.5 senedir evliyiz yurtdisinda yasiyoruz ikimizde calisiyoruz.

evlendigimizden beri sorunlarimiz benzer, ben ilgi bekliyorum o yogun calisiyor eve geliyor yorgun ben istedigim ilgi goremeyince kapris yapiyorum sinirleniyorum kiziyorum kavga ediyoruz. is yerinde mesaj yazip ariyorum (eskisine gore baya azaltsamda hala yapiyorum) musait olunca donuyor bazen musait degilim yazip gecistiriyor. evde ilgisiz degil ama ben flort donemindeki gibi bana hep vakti olsun ilk onceligi ben olsun istiyorum ve istedigim olmayinca kiziyorum kavga cikariyorum sessizce kabul edemiyorum yani o anda istedigim olmazsa sorun cikiyor. haftasonu yine birseyden tartistik ve bana nerdeyse iki senelik evli oldugumuz ama 700 gunun 100 gunu mutlu gecirebildigimizi yok yere kavga ettigimizi sadece huzur ve mutluluk istedigini soyledi. is yerinde isten baska birseye odaklanamam dedi, is disinda onceligim sensin her zaman diyor.
gercekten yogun calisiyor yukselmek istiyor cocuk yapalim para biriktirelim vs bizim icin istedigini biliyorum fakat bende ilgi istiyorum benim icin orada oldugunu bilmek istiyorum cok mu sey istiyorum ?

esimi mutsuz huzursuz edip iliskimizi tamamen koparmak istemiyorum cunku seviyorum. onun da beni sevdigini dusunuyorum ama iste beklentim cok fazla geliyor ona ve karsilayamiyor. bu sefer bendeki hayal kirikligi ve ofkeyle kavga cikiyor. mesela bi yere gidiyor is icin hemen sorarim kim kim, ne zaman donuceksin, nereye gittiniz, ne zaman kalkiyosunuz vs. yurtdisi seyahati cok oluyor ve bu donemde daha cok tartisiyoruz cunku istedigim ilgiyi goremiyorum, yeteri kadar konusamiyoruz ve kiskanclik yapiyorum.

ne onerirsiniz nasil duzeltebilirim iliskimi ? daha fazla zorlayarak bastirarak olacak bisey degil hatta esim onu kontrol ettigimden, surekli mesaj atip vs veya yurtdisindayken aramalarimdan surekli sorularimdan cok rahatsiz oldugunu ve bunlara gerek olmadigini soyluyor, hatta bunlardan dolayi daha cok sinirleniyor. bana cocuk olmadigimi sirtinda yasamamam gerektigini, sirtindan inip ayaklarim ustunde durmam gerektigini ve esit iliski yasamamiz gerektigini soyluyor.

lutfen akil verin
Benim bildiğim yurtdışında iş ortamı acayip disiplinli sıkı ve gergin oluyo öyle Türkiyedeki gibi haha hihi arada telefondan face giriyim watsapta makara yapıyım olmuyo bildiğin baya baya ciddiler işte. İş sonrası için şunu diyebilirim tabiki bi insan ilk tanıştığı gibi olamaz bu her şey için geçerli. Siz de başka şeylere odaklanmaya çalışın mesela bi spor dalına egzersize filan dizi takip edin kitap okuyun kaçan kovalanır bilirsiniz siz sık boğaz etmeyine o kendi ilgi göstercektir bence inş. bi de böyle deneyin

Merhabalar,

esim dun sabah seyahate cikmisti biliyorsunuz, haftaya persembe donecek. Dun aksam 10'a kadar ofisteydi musterileriyle. bugun suanda hala ayni sekilde saat 10.30 ofiste calisiyor. Arada yazisiyoruz konusuyoruz, daraltmak istemiyorum baya bi bunalmis cok yorgun, ama surekli bir yazasim geliyo ee naptin, cikiyomusunuz artik seklindeyim.
Umarim bu 10 gunu huzursuzluk olmadan gecirebiliriz , cunku uzaktayken telefondan falan tartistigimizda cok daha kotu oluyor ve bana seyahatlerinde bir daha kapris veya anlayissizlik yaparsam alttan almayacagini soylemisti.
yani suanda birsey yaptigim yok ama bi arayip sorasim var, saat 10.30 oldu artik bitmiyomu die

Merhabalar,

esim dun sabah seyahate cikmisti biliyorsunuz, haftaya persembe donecek. Dun aksam 10'a kadar ofisteydi musterileriyle. bugun suanda hala ayni sekilde saat 10.30 ofiste calisiyor. Arada yazisiyoruz konusuyoruz, daraltmak istemiyorum baya bi bunalmis cok yorgun, ama surekli bir yazasim geliyo ee naptin, cikiyomusunuz artik seklindeyim.
Umarim bu 10 gunu huzursuzluk olmadan gecirebiliriz , cunku uzaktayken telefondan falan tartistigimizda cok daha kotu oluyor ve bana seyahatlerinde bir daha kapris veya anlayissizlik yaparsam alttan almayacagini soylemisti.
yani suanda birsey yaptigim yok ama bi arayip sorasim var, saat 10.30 oldu artik bitmiyomu die

YAZMA!!!!
Hem adamın tehditini biliyorsun, hem korkuyorsun, hem yazasım var diyorsun.
Adam çıkınca arar zaten, niye sorma ihtiyacı duyuyorsun ki? Anlamıyorum gerçekten sebep ne?

YAZMA!!!!
Hem adamın tehditini biliyorsun, hem korkuyorsun, hem yazasım var diyorsun.
Adam çıkınca arar zaten, niye sorma ihtiyacı duyuyorsun ki? Anlamıyorum gerçekten sebep ne?

saat 10.30 en son 9da yazismisiz devam ediyoruz diye, 15 dk once yazmistim naptiniz askim diye daha cevap vermedi.
cok gec oldu merak ediyorum napti. ama ustelersem yine gerginlik olcak, bekliyorum.. sen olsan aramazmisin bu saatte

Back
X