Bunu ilk duyduğunda söylemen dırdır değil, gideceği gün söylemen ve üzüntünü paylaşman da dırdır değil, ama her gün söylemen insanı boğar.
Benim eşim vardiyalı çalışıyor, bu hafta hep ben uyurken geldi eve, ben de onu sabah uyurken bırakıp işe çıktım. Haftanın başında "hiç görüşemeyeceğiz bu hafta, seni özleyeceğim" muhabbeti oldu. Bide dün gece uyku arasında sarılıp da "seni ne çok özlemişim" dedik birbirimize. Eğer ben her gün ay bugün de göremedim özledim, aman yarın da göremeyeceğim özleyeceğim diye otomatiğe bağlasaydım kendimi, bi yerde patlardı " işim bu napayım" diye ve haklı da olurdu. Bişeyi bi kere söyle Peace, aynı şeyleri defalarca söylemen değer verdiğini göstermiyor, bunaltıyor.
Ayrıca siz evlisiniz, sürekli aynı evdesiniz. Eşinin telefonla ilgilenmesi, senin laptopta takılman da beraber bişey paylaşmaktır tabiki. Her akşam film izleyemezsiniz, her akşam sohbet edemezsiniz. Her akşam senin gözünün içine bakamaz. İki farklı insansınız, farklı şeyler de yapmalısınız. Gerçekten soruyorum, 2 yıl da olmuş nerdeyse bıkmadın mı daha herşeyi birlikte yapmaktan?