• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

Canlari sıkıldikca kv kp gorumce gelmiyor kac saatlik yol arada saat farki var.
Luzumsuz gereksiz bir suru akraba derdi yok gelmedin gitmediniz.
Bayramda sirf mecburiyeten 4 5aile bir araya gelip 9 gun birlikte degilsin.gitmezsen olmuyor gitsen cile resmen.
Azicik asim agrisiz basim....

Kesinlikle. Konu sahibi bu yönden bile öyle şanslı ki. kıymetini bilmiyor.

bazi seyleri sorun olarak gormuyorum cunku.
mesela esim seyahate gidiyorsa 10 gun olmayacaksa buna uzulmek ve paylasmak benim icin normal bisey hatta onu umursamak. uzatirsam evet dirdira girmis oluyor. ama esim ben agzimi actigim anda zaten onu dirdir olarak algiliyor artik.
Siz sorun olarak görmüyorsunuz.

Eşiniz görüyor.
Forumdaki onlarca kadın görüyor. Hadi bizi geçin, bizzat eşiniz sorun olarak görüyor. Ya hiç ağrınıza gitmiyor mu lafları, hiç "kendime çeki düzen vereyim" demiyor musunuz, hiç "bu adam bu kadar yaka silkiyorsa, sırtımdan in diyorsa gerçekten haklı olabilir mi" demiyor musunuz? Hep siz mi haklısınız?

Eşiniz seyahate gittiği için üzüldüğünüzü paylaşırsınız, biter. Bunu uzatmak, birkaç defa söylemek, eşiniz sıkıldığını söylediği halde devam etmek sizi hiçbir şekilde haklı kılmaz. Nitekim kılmıyor da.

Eşinizi bu noktaya siz getirdiniz. Ağzınızı açtığınız an dırdır yaptığını düşünmesi, bugüne kadar yaptığınız dırdırlardan.

Güzel arkadaşım sana sormak istiyorum iş yerindeki bir adamdan neden sürekli aramasını veya msj yazmasını bekliyorsun çalışan bir insan seninlemi ilgilensin işinemi konsantre olsun anlıyorum ilgi istiyorsun ama böyle yaparak birbirinizi tüketirsin eşimi gerekmediği sürece arayıp rahatsız etmem bilirim çok yoğun bir işi var dikkatini dağıtmaktan çekinirim eşim müsait olunca kendisi arar ve bizim konuşmamız aynen şöyledir nasılsın herşey yolundamı kendine dikkat et kolay gelsin öptüm.. Bitti yani hergün yüzünü gördüğüm insanla ne konuşayım akşam yemeğinde güzelce sohbetimizi ederiz bana göre normalide budur.
Siz üzerine gittikçe adam dahada uzaklaşır yokmu hiç başka uğraşınız

evet , ben istiyorum usteliyorum, o istemiyor itiyor. agzimin icindesin, sirtimdasin, cik agzimin icinden in sirtimdan iki birey iliski yasayalim diyo.
film dizi izlemek birlikte bisey yapmak evet.
ama onun telefonundan mail okumasi , benim kendim laptopta takilmam veya bisey yapmam paylasmak gibi gelmiyor bana.
dunku tartismamiz ben ona 10 gun olmicaksin gercekten cok uzun sonra bi 10 gun daha bu ay evde oldugundan cok seyahattesin, cok canim sıkılıyo bu duruma vs dedim diye basladi. ben napayim isim bu birakayim mi, her gun her gun sikayet ediyosun bundan dolayi, peki ne demem gerekiyorsa soyle onu soyleyeyim , oldugu gibi kabul etmemiz gerekiyor her ay seyahatim olacak napalim buna aglayalim mi surekli dedi gerildik baya. sonra hastaneye gidince duzeldi azcik ama gerginiz.
bende ona nasi sevdigimi soyluyosam bunun icinde uzuldugumu soyluyorum paylasiyorum dedim, sen farklimi dusunuyosun dedim o da yapabilecegim bisey yok degistiremem bu durumu dedi o yuzden konusmaya gerek yok dedi

Bunu ilk duyduğunda söylemen dırdır değil, gideceği gün söylemen ve üzüntünü paylaşman da dırdır değil, ama her gün söylemen insanı boğar.
Benim eşim vardiyalı çalışıyor, bu hafta hep ben uyurken geldi eve, ben de onu sabah uyurken bırakıp işe çıktım. Haftanın başında "hiç görüşemeyeceğiz bu hafta, seni özleyeceğim" muhabbeti oldu. Bide dün gece uyku arasında sarılıp da "seni ne çok özlemişim" dedik birbirimize. Eğer ben her gün ay bugün de göremedim özledim, aman yarın da göremeyeceğim özleyeceğim diye otomatiğe bağlasaydım kendimi, bi yerde patlardı " işim bu napayım" diye ve haklı da olurdu. Bişeyi bi kere söyle Peace, aynı şeyleri defalarca söylemen değer verdiğini göstermiyor, bunaltıyor.
Ayrıca siz evlisiniz, sürekli aynı evdesiniz. Eşinin telefonla ilgilenmesi, senin laptopta takılman da beraber bişey paylaşmaktır tabiki. Her akşam film izleyemezsiniz, her akşam sohbet edemezsiniz. Her akşam senin gözünün içine bakamaz. İki farklı insansınız, farklı şeyler de yapmalısınız. Gerçekten soruyorum, 2 yıl da olmuş nerdeyse bıkmadın mı daha herşeyi birlikte yapmaktan?

ne icin kafa bulucam

Hangi yaptığım bunu doğruluyor diye sormuşsun ya

Bu konu da dahil açtığın tüm konular da
sana kendi hayatlarımızdan örneklerle anlattık
Açıkladık
Sen de çoğunda yeri geldi hak verdin yeri geldi kabul etmedin
falan..
Konuştuğumuz onca şey
Hiç konuşulmamış gibi
davranman ne kadar normal olabilir ki.

50 ilk öpücük diye bir film vardı baya eski
İzledin mi bilmiyorum
Orada kadın her yeni güne hafızasını kaybederek uyanıyordu :)

Sende her gün konuna
Hiç konuşulmamış gibi aynı tekrar cümleler, sorular ile geliyorsun.

Ya arkadaslar surda yapilan diger konuda da yapilan yorumlar da herkes defalarca ayni seyi yaziyor.
Peace israrla ayni seyi yaziyor.
Bize sorupta cevap verdigimiz bitane cumleyi dahi dogru bulmuyor cunku yine bildigini okuyor.
Misal dunde okadar yazildi yorum yapildi.
Ardindam adam eve geliyor yine ayni muhabbet.
Geliyo buraya yaziyor yine ayni sorulari..
Peacenin anlamak istemedigi sey:
Tamam senin ilgi beklemen normal ama adam da yok yani yok iste adam yapmiyor anlamiyor.sen hala daha neyi surduruyon.

Bide su var deniyo ki kocan seni sevmiyor vsvs bu sefer peace donuyor aslinda kocam ilgili evde soyle boyle.

Ozmn peace senin derdin ne ne istiyosun.
Kusura bakma da adam calisan bi insan sonucta keyfinden gitmiyo ise geciminizi saglamak icin calisiyor.sen isyerindeyken sabahtan aksama kadar bana mesj atsin arasin askim canim cicegim seni ozledim bunumu istiyon .

Bu adam fazla dayanmaz bigun senden iyce bikar bezer ondan sonra da bosanmazsin da sen.
Cunku sendeki hirs hirs hirs.
Adam bi yapsa istediklerini soguyacak icin.
Yapmadigi icin boylesin sadece.

Bunu ilk duyduğunda söylemen dırdır değil, gideceği gün söylemen ve üzüntünü paylaşman da dırdır değil, ama her gün söylemen insanı boğar.
Benim eşim vardiyalı çalışıyor, bu hafta hep ben uyurken geldi eve, ben de onu sabah uyurken bırakıp işe çıktım. Haftanın başında "hiç görüşemeyeceğiz bu hafta, seni özleyeceğim" muhabbeti oldu. Bide dün gece uyku arasında sarılıp da "seni ne çok özlemişim" dedik birbirimize. Eğer ben her gün ay bugün de göremedim özledim, aman yarın da göremeyeceğim özleyeceğim diye otomatiğe bağlasaydım kendimi, bi yerde patlardı " işim bu napayım" diye ve haklı da olurdu. Bişeyi bi kere söyle Peace, aynı şeyleri defalarca söylemen değer verdiğini göstermiyor, bunaltıyor.
Ayrıca siz evlisiniz, sürekli aynı evdesiniz. Eşinin telefonla ilgilenmesi, senin laptopta takılman da beraber bişey paylaşmaktır tabiki. Her akşam film izleyemezsiniz, her akşam sohbet edemezsiniz. Her akşam senin gözünün içine bakamaz. İki farklı insansınız, farklı şeyler de yapmalısınız. Gerçekten soruyorum, 2 yıl da olmuş nerdeyse bıkmadın mı daha herşeyi birlikte yapmaktan?

burda iki basimiza olmamizdan arkadas aile vs olmamasindan bikiyorum sosyal hayatimizdan bayiyorum . ama onun disinda birlikte olmaktan bikmiyorum, hatta daha cok disari ciksak dolassak gezsek daha memnun olurum biliyorsunuz :)
ama burda olmaktan biraz baydim, ailemi ozledim, disari cikmayi ozledim, istanbulu ozledim.
o cok farkinda degil cunku yogun ve her ay bi seyahati var oyle yada boyle uzaklasiyor buradan.

kendi kendime vakit geciremeyip bunalip onuda daralttigim oluyor, ondan bebek gibisin falan diyo. haklisin, guzel yazmissin. bu durumun icinden kurtulabilmem icin susmam ve baya bi uzaklasmam gerekiyo, fazla tepesindeyim cunku

burda iki basimiza olmamizdan arkadas aile vs olmamasindan bikiyorum sosyal hayatimizdan bayiyorum . ama onun disinda birlikte olmaktan bikmiyorum, hatta daha cok disari ciksak dolassak gezsek daha memnun olurum biliyorsunuz :)
ama burda olmaktan biraz baydim, ailemi ozledim, disari cikmayi ozledim, istanbulu ozledim.
o cok farkinda degil cunku yogun ve her ay bi seyahati var oyle yada boyle uzaklasiyor buradan.

kendi kendime vakit geciremeyip bunalip onuda daralttigim oluyor, ondan bebek gibisin falan diyo. haklisin, guzel yazmissin. bu durumun icinden kurtulabilmem icin susmam ve baya bi uzaklasmam gerekiyo, fazla tepesindeyim cunku

Senin haklı olduğun noktalar da var ama elindeki adamın kumaşı bu, o değişemez böyle bir konuda. MAlesef senin değişmen lazım. Sen de başaramıyorsun işte, nasıl gelecek devamı bu işin bilemiyorum.

QUOTE="GizliOzne__, post: 49017323, member: 709106"]Ya arkadaslar surda yapilan diger konuda da yapilan yorumlar da herkes defalarca ayni seyi yaziyor.
Peace israrla ayni seyi yaziyor.
Bize sorupta cevap verdigimiz bitane cumleyi dahi dogru bulmuyor cunku yine bildigini okuyor.
Misal dunde okadar yazildi yorum yapildi.
Ardindam adam eve geliyor yine ayni muhabbet.
Geliyo buraya yaziyor yine ayni sorulari..
Peacenin anlamak istemedigi sey:
Tamam senin ilgi beklemen normal ama adam da yok yani yok iste adam yapmiyor anlamiyor.sen hala daha neyi surduruyon.

Bide su var deniyo ki kocan seni sevmiyor vsvs bu sefer peace donuyor aslinda kocam ilgili evde soyle boyle.

Ozmn peace senin derdin ne ne istiyosun.
Kusura bakma da adam calisan bi insan sonucta keyfinden gitmiyo ise geciminizi saglamak icin calisiyor.sen isyerindeyken sabahtan aksama kadar bana mesj atsin arasin askim canim cicegim seni ozledim bunumu istiyon .

Bu adam fazla dayanmaz bigun senden iyce bikar bezer ondan sonra da bosanmazsin da sen.
Cunku sendeki hirs hirs hirs.
Adam bi yapsa istediklerini soguyacak icin.
Yapmadigi icin boylesin sadece.[/QUOTE]

beni sevmedigini dusunmuyorum ama cok biktigi icin sevgisi azaliyo olabilir .
Esime gore fazla sey istiyorum evet ben yaptikca daha da ters tepiyor bicak gibi kesip atmam lazim ilgi alaka tamamen kesmem ve tepkisiz olmam lazim, ne kadar zor olabilirki dimi

Vazgeçebileceğini sanmıyorum.
Bunu seni kötülemek için söylemiyorum,sakın yanlış anlama.
Karakterin bu. Ben seni anlıyorum. Benim de karakterim bu.
Ben de seviyorum samimi ikili ilişkileri.

Samimiyet başkadır sürekli benim dediği yapacaksın sürekli benimle olacaksın işteyken bile devamlı konuşacağız demek başkadır .Siz eve gittiğinizde eşinize alan tanıyorsunuzdur herhalde o da size.

Senin haklı olduğun noktalar da var ama elindeki adamın kumaşı bu, o değişemez böyle bir konuda. MAlesef senin değişmen lazım. Sen de başaramıyorsun işte, nasıl gelecek devamı bu işin bilemiyorum.

gunaydin,
onu hayatimin odak noktasindan cikarmam lazim yaptiklarina / yapmadiklarina cok takilmamak icin. ben esimi hayatimin ilk onceligine koyuyorum hep odak noktam o. bisey eksik yapsin veya bisey soylesin hemen soyleniyorum soruyorum vs ben onunda beni odak noktasi yapmasi istiyorum ama bu olmayacak bisey. normali bu mu degil mi bilmiyorum ama odak noktami kendime cevirmem lazim.
bugun mesela, uyandik sabah kursu var ya oraya gidicekti ordan sonrada trasa gidicem gelicem dedi. agzima kadar geldi dicektim yarin temizlikci varken niye gitmiyosun bugun yerine, o 1-2 saatide basbasa gecirmis oluruz bugun dicektim sustum tamam dedim. mesela bunun gibi basit seyler. ben olsam pazartesi seyahate gidiyosam ve esimden 10 gun ayri kalcaksam o 1 saati bile ona gore planliyorum. belkide esim soyle dusunuyo cumartesi gidip bitireyim islerimi pazar gunu evde dinleneyim 10 gunluk seyahat oncesi. yani odak noktasi kendisi, bu normal olan mi yoksa benim beklentim normal mi?
sonra ok dedim cikti. yarinda temizlikci iptal etsem mi diye dusunuyodum utusunu falan ben yaparim diye o da ihtiyacin var bosver biz dinleniriz disari cikariz veya evde dururuz ayarlariz o yapsin evi temizlesin, haftaya cagirmazsin nasilsa bende yokum teksin pek kirlenmez dedi.
yani ben hep o basbasa gecircegimiz saatlerin pesindeyim, hep ikimiz uzerinden dusunuyorum. aslinda evliyiz 10 gunlugune gitse bile hep birlikte olucaz yani. iste boyle ince seyleri dusunuyorum.
belkide soyleseydim, neden bugun gidiyosun zaten pazartesi gidiceksin yarin gitsene kadin gelince bugun basbasa olalim, falan diye soylenseydim kesin bir gerginlik cikicakti ve sinirlenip gidicekti.

Hangi yaptığım bunu doğruluyor diye sormuşsun ya

Bu konu da dahil açtığın tüm konular da
sana kendi hayatlarımızdan örneklerle anlattık
Açıkladık
Sen de çoğunda yeri geldi hak verdin yeri geldi kabul etmedin
falan..
Konuştuğumuz onca şey
Hiç konuşulmamış gibi
davranman ne kadar normal olabilir ki.

50 ilk öpücük diye bir film vardı baya eski
İzledin mi bilmiyorum
Orada kadın her yeni güne hafızasını kaybederek uyanıyordu :)

Sende her gün konuna
Hiç konuşulmamış gibi aynı tekrar cümleler, sorular ile geliyorsun.

selam
izledim o filmi biliyorum. adam sabirla hergun anlatiyordu. :)
hergun yeni birsey oluyor paylasiyorum diceksinki sen onerileri uygulasan olmayacak , evet dogru.
bugunku durum mesela, yazdim biraz once, pazar gunleri temizlige biri geliyor 3-4 saatligine evimiz zaten 55 m2 baya tikis tikis oluyoruz rahat olmuyoruz , pazartesi esim seyahate gidicek , bugun sabahta kursu var sonrasinda berbere gidiyo. ben olsam asla yapmicagim bisey, ben onu pazara alirdim temizlikci varken peace evde durur bende berbere gider gelirim, hem cumartesi birlikte vakit gecirmis oluruz derdim. bunu soylicektim soylemedim bisey, desem yine gerginlik olcak.
belkide o pazar bos gecsin yolculuk oncesi dinleneyim diye dusunuyo.
hatta ben pazar gunu kadin gelmese mi ben yapayim temizligi diye dusunuyodum oda yok gelsin bizde dinleniriz o gelince cikariz dedi

gunaydin,
onu hayatimin odak noktasindan cikarmam lazim yaptiklarina / yapmadiklarina cok takilmamak icin. ben esimi hayatimin ilk onceligine koyuyorum hep odak noktam o. bisey eksik yapsin veya bisey soylesin hemen soyleniyorum soruyorum vs ben onunda beni odak noktasi yapmasi istiyorum ama bu olmayacak bisey. normali bu mu degil mi bilmiyorum ama odak noktami kendime cevirmem lazim.
bugun mesela, uyandik sabah kursu var ya oraya gidicekti ordan sonrada trasa gidicem gelicem dedi. agzima kadar geldi dicektim yarin temizlikci varken niye gitmiyosun bugun yerine, o 1-2 saatide basbasa gecirmis oluruz bugun dicektim sustum tamam dedim. mesela bunun gibi basit seyler. ben olsam pazartesi seyahate gidiyosam ve esimden 10 gun ayri kalcaksam o 1 saati bile ona gore planliyorum. belkide esim soyle dusunuyo cumartesi gidip bitireyim islerimi pazar gunu evde dinleneyim 10 gunluk seyahat oncesi. yani odak noktasi kendisi, bu normal olan mi yoksa benim beklentim normal mi?
sonra ok dedim cikti. yarinda temizlikci iptal etsem mi diye dusunuyodum utusunu falan ben yaparim diye o da ihtiyacin var bosver biz dinleniriz disari cikariz veya evde dururuz ayarlariz o yapsin evi temizlesin, haftaya cagirmazsin nasilsa bende yokum teksin pek kirlenmez dedi.
yani ben hep o basbasa gecircegimiz saatlerin pesindeyim, hep ikimiz uzerinden dusunuyorum. aslinda evliyiz 10 gunlugune gitse bile hep birlikte olucaz yani. iste boyle ince seyleri dusunuyorum.
belkide soyleseydim, neden bugun gidiyosun zaten pazartesi gidiceksin yarin gitsene kadin gelince bugun basbasa olalim, falan diye soylenseydim kesin bir gerginlik cikicakti ve sinirlenip gidicekti.

Eşin düşüncesiz bi insan değil ki PEace, sen onu kafana öyle oturtmuşsun ama öyle değil.
Pek çok erkek ev zaten 55 m2, haftada 2 gün de evdesin yapıver kendi temizliğini der, ama eşin sen çağırmayayım dediğin halde çağır sen de dinlen diyor. Birisi demişti ya burda "sen kötüyü görmediğin için, elindekini kötü sanıyorsun" diye. gerçekten doğru.
En azından kendini tutmuş aklından geçeni söylememişsin, başlangıç için fena değil diyelim. Ama bu düşünceyi aklından çıkarmayı da öğrenmen lazım. Eşin kendisi bir birey, sen de öylesin. Herkes kendisini düşünse evlilikte beklentiler de azalır, problem de olmaz aslında.

Eşin düşüncesiz bi insan değil ki PEace, sen onu kafana öyle oturtmuşsun ama öyle değil.
Pek çok erkek ev zaten 55 m2, haftada 2 gün de evdesin yapıver kendi temizliğini der, ama eşin sen çağırmayayım dediğin halde çağır sen de dinlen diyor. Birisi demişti ya burda "sen kötüyü görmediğin için, elindekini kötü sanıyorsun" diye. gerçekten doğru.
En azından kendini tutmuş aklından geçeni söylememişsin, başlangıç için fena değil diyelim. Ama bu düşünceyi aklından çıkarmayı da öğrenmen lazım. Eşin kendisi bir birey, sen de öylesin. Herkes kendisini düşünse evlilikte beklentiler de azalır, problem de olmaz aslında.

acikcasi bana dusuncesiz ilgisiz geliyor biraz , bildiginiz uzere :)

o konularda anlayisli evet ama benim beklentim farkli o noktada soylememin sebebi yalniz kalmak rahat etmekti, ama evet benim yapmam gerekecekti utusunu evin temizligini .

kendimi tuttum, sustum, bende disari ciktim alicaklarim vardi aldim falan hava degisikligi.
peki beklentim normal mi yani berbere bugun gidecegine yarin gitse, bu dusuncemin kaynagi da 10 gun gidiyor bugun neden kurstan direk eve gelmiyorki birlikte bisey yapalim .

acikcasi bana dusuncesiz ilgisiz geliyor biraz , bildiginiz uzere :)

o konularda anlayisli evet ama benim beklentim farkli o noktada soylememin sebebi yalniz kalmak rahat etmekti, ama evet benim yapmam gerekecekti utusunu evin temizligini .

kendimi tuttum, sustum, bende disari ciktim alicaklarim vardi aldim falan hava degisikligi.
peki beklentim normal mi yani berbere bugun gidecegine yarin gitse, bu dusuncemin kaynagi da 10 gun gidiyor bugun neden kurstan direk eve gelmiyorki birlikte bisey yapalim .

Beklentin normal değil, zaten herkes de bunu söylüyor sana.
"Bugün dışarı çıkmışken berbere gidip işimi halledeyim, yarın da temizlikçi gelince beraber vakit geçiririz hatta dışarı çıkarız" demiş adam. Bunun nesi tam olarak kötü peki?
Temizlikçi çağırmamayı düşünerek o zaman sen de hata yaptın dese sana eşin? Benimle geçireceğin vakitte evi temizleyip ütü yapmayı düşündün, sana kırıldım dese, surat assa, haftasonunu bu şekilde geçirse sen ne yapardın?

Beklentin normal değil, zaten herkes de bunu söylüyor sana.
"Bugün dışarı çıkmışken berbere gidip işimi halledeyim, yarın da temizlikçi gelince beraber vakit geçiririz hatta dışarı çıkarız" demiş adam. Bunun nesi tam olarak kötü peki?
Temizlikçi çağırmamayı düşünerek o zaman sen de hata yaptın dese sana eşin? Benimle geçireceğin vakitte evi temizleyip ütü yapmayı düşündün, sana kırıldım dese, surat assa, haftasonunu bu şekilde geçirse sen ne yapardın?

yok aynen soyle oldu sabah oldu cikacakken kurstan sonrada trasa gidicem sacim uzadi dedi, bende ok dedim sustum. gelincede iste yemek yapariz aksama istersen mangal yaparim dedi. yarin temizlikciyi iptal edeyim mi dedim (bugun gec gelecegini dusunup) o da yok ihtiyac var sende dinlenirsin biz disari cikariz belki ayarlariz haftaya cagirma istersen nasilsa ben yokum dedi.
temizlik vs kotu degil de islerini bugune ayarlamasina takildim, ben cok ince dusunuyo olabilirim belki ama umursamazca geldi 10 gunlugune gidiyosun cumartesine berber bilmemne yapicagina neden yarin gitmiyosun bugunde birlikte bi gezeriz belki veya evde takiliriz bisey yapariz.
aynen bu sekilde dusundum ama sustum cok sukur susabildim kavga cikmadi. :)
mesaj yazdim cikiyorum annemlere bisi alcam sen bisi istermisin dedim, oda sadece opucuk yollamis, bende nie yazmiyosun dedim o da manyakmisin askim dersteyim demis , normalde konusabiliyodu suanda tahmin edemedim. bende ok pardonda manyaklik bisey yok bisi istermisin diye sordum dedim, o da yok askim istemiorum sagol dedi sonra.
su direk "manyakmisin" la basliyo ya kafasinda oyle bir izlenim var yani.

yok aynen soyle oldu sabah oldu cikacakken kurstan sonrada trasa gidicem sacim uzadi dedi, bende ok dedim sustum. gelincede iste yemek yapariz aksama istersen mangal yaparim dedi. yarin temizlikciyi iptal edeyim mi dedim (bugun gec gelecegini dusunup) o da yok ihtiyac var sende dinlenirsin biz disari cikariz belki ayarlariz haftaya cagirma istersen nasilsa ben yokum dedi.
temizlik vs kotu degil de islerini bugune ayarlamasina takildim, ben cok ince dusunuyo olabilirim belki ama umursamazca geldi 10 gunlugune gidiyosun cumartesine berber bilmemne yapicagina neden yarin gitmiyosun bugunde birlikte bi gezeriz belki veya evde takiliriz bisey yapariz.
mesaj yazdim cikiyorum annemlere bisi alcam sen bisi istermisin dedim, oda sadece opucuk yollamis, bende nie yazmiyosun dedim o da manyakmisin askim dersteyim demis , normalde konusabiliyodu suanda tahmin edemedim. bende ok pardonda manyaklik bisey yok bisi istermisin diye sordum dedim, o da yok askim istemiorum sagol dedi sonra.

İşlerini dediğin bi berbere gitmek galiba. Ayrıca ha bugün ha yarın ne fark ediyor ki? Temizlikçi varken dışarı çıkarız demiş zaten, sen de iş yaparsın ben yayılırım dememiş ki..
Bişey yazdıktan sonra sadece smiley yollanmasına ben de sinir olurum ama şöyle bişey yapıyorum artık, eşim sadece smiley gönderdiyse cevap yazmıyorum. Bişey ister misin diye sormuş, istese zaten ne istediğini yazar, istemiyor demek ki mesajı kısa kesmiş. Üstelemene ne gerek var?
He manyak mısın demesi külliyen yanlış, ama onu anlayabiliyorum, çünkü herşeyden kavga çıkacak sanıyor ve tedirgin. Düzeltmen lazım.

Adam ne yapsa yaranamıyor sorun hep senin dediğin zamanda senin dediğin şekilde olmasını istemen.Dediğim olmuyor diye sinirlenmen.Adam temizlikçi yarın evde iş yapar bizde dışarı çıkabiliriz demiş.Bugün değilde yarın çıksanız ne olacak.Bugünde senin işlerin varsa onları yap. Adam seni düşünüyor dinlenirsin falan diyor sen hala neyin peşindesin .

Adamın kursta olduğunu biliyorsun biraz empati yapabilirsin.Rahatsız etmeyim çıkınca arayım gibi ya da ara boşluğu varsa o zaman arayım gibi.

Düşün çocuğun var derste onu derste arayabilirmisin ya dadikkatini dağıtacak şekilde mesaj atman doğru olumu.Hadi zorunluydun attın diyelim.Müsait olduğunda cevap vermesini beklersin.Kusura bakma ama peace bencilsin hep benim dediğim olsun diyorsun yanındakine empati yapamıyorsun.

İşlerini dediğin bi berbere gitmek galiba. Ayrıca ha bugün ha yarın ne fark ediyor ki? Temizlikçi varken dışarı çıkarız demiş zaten, sen de iş yaparsın ben yayılırım dememiş ki..
Bişey yazdıktan sonra sadece smiley yollanmasına ben de sinir olurum ama şöyle bişey yapıyorum artık, eşim sadece smiley gönderdiyse cevap yazmıyorum. Bişey ister misin diye sormuş, istese zaten ne istediğini yazar, istemiyor demek ki mesajı kısa kesmiş. Üstelemene ne gerek var?
He manyak mısın demesi külliyen yanlış, ama onu anlayabiliyorum, çünkü herşeyden kavga çıkacak sanıyor ve tedirgin. Düzeltmen lazım.

evet berberden bahsediyorum. sonrasinda ben sorunca yarin icinde oyle birsey soyledi temizlikci gelsin biz cikariz sende dinlen diye.
evet ben bir soru sormusum neden smiley gonderiyor, takmaz gibi. cok basit bisey aslinda ustune neden yazmiyorsun demek yerine cevap yazmamam lazim, demekki bisey istemiyor.
manyakmisin diye bir kelime kullanmasi cok yersiz neden yazmiyorsun dedim diye, sanki 5 kere sormusum gibi bir tepki veriyor 1. sinde. boyle asiri tepki verdiginde ne diyeyim peki ?
boyle bir etiketim oldugu icin suanda ne desem "manyakmisin " oluyo sanki 3-4 kez sormusum tepkisi veriyor.

sizin çok acilen psikiyatıra koşmanız gerekiyor hiç bir şeyiniz normal değil. ç

Back
X