• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evliligim, lutfen akil verin

saat 10.30 en son 9da yazismisiz devam ediyoruz diye, 15 dk once yazmistim naptiniz askim diye daha cevap vermedi.
cok gec oldu merak ediyorum napti. ama ustelersem yine gerginlik olcak, bekliyorum.. sen olsan aramazmisin bu saatte
aramayın yazmayın işi bitince döner size,bu kadar mı zor

Merhabalar,

esim dun sabah seyahate cikmisti biliyorsunuz, haftaya persembe donecek. Dun aksam 10'a kadar ofisteydi musterileriyle. bugun suanda hala ayni sekilde saat 10.30 ofiste calisiyor. Arada yazisiyoruz konusuyoruz, daraltmak istemiyorum baya bi bunalmis cok yorgun, ama surekli bir yazasim geliyo ee naptin, cikiyomusunuz artik seklindeyim.
Umarim bu 10 gunu huzursuzluk olmadan gecirebiliriz , cunku uzaktayken telefondan falan tartistigimizda cok daha kotu oluyor ve bana seyahatlerinde bir daha kapris veya anlayissizlik yaparsam alttan almayacagini soylemisti.
yani suanda birsey yaptigim yok ama bi arayip sorasim var, saat 10.30 oldu artik bitmiyomu die

Lütfen bir zahmet aramayın sormayın eşinizi...
İşi bitince zaten arar sizi..

Her kadın kocasından ilgi sevgi bekler en doğal hakkı ama siz bunun kat ve kat fazlasını bekliyorsunuz her şey toz pembe deil kendinize gelin yoksa adamı kendinizden soğutacaksiniZ

saat 10.30 en son 9da yazismisiz devam ediyoruz diye, 15 dk once yazmistim naptiniz askim diye daha cevap vermedi.
cok gec oldu merak ediyorum napti. ama ustelersem yine gerginlik olcak, bekliyorum.. sen olsan aramazmisin bu saatte

Adam bana işteyim çalışıyorum dedikten sonra iş bitti diyene kadar ölüyor olsam yazmam, değil ki naptın diye sorayım..
Yarım saat önce yazmışsın, cevap vermemiş demek ki hala çalışıyor ne bekliyorsun daha Peace, adam çalışıyor işte.
Bu süreç senin değiştiğiniğ göstermen için fırsattı, iyi değerlendirmiyorsun.

Adam bana işteyim çalışıyorum dedikten sonra iş bitti diyene kadar ölüyor olsam yazmam, değil ki naptın diye sorayım..
Yarım saat önce yazmışsın, cevap vermemiş demek ki hala çalışıyor ne bekliyorsun daha Peace, adam çalışıyor işte.
Bu süreç senin değiştiğiniğ göstermen için fırsattı, iyi değerlendirmiyorsun.

Saat 11e geliyor anlamakta gucluk cekiyorum, guveniyorum gercekten istedir eminim, ama ne kadar yogun olabilir hala - telefona bakip yazamayacak kadar. Is bitmediki hala 11 oldu , 7de 8 de bitse yazmayim. gun icinde ben yazmadim, sabahta o yazdi gunaydin, ogleden sonrada o yazdi , sonrada. ben bi tek biraz once yazdim iste yarim saat once o da saat 10 u gecmisti artik...
geriliyorum haksizmiyim

O kadar şey yazıldı peace hala ne yaptım nasıl diyebiliyorsun ki ?
Bir gün evliliğin bitme noktasına gelirse ki bunu hiç istemem o zaman da bu soruyu sorabilecek misin ?
Yapma artık, sürekli didikleyip durma

birsey yapmadim yarim saat once yazdim naptiniz askim diye hala cevap yok saat 11 oldu, fazla rahat geldi bana gicik oldum birsey yazmadim ustelemedim size yaziyorum...

Saat 11e geliyor anlamakta gucluk cekiyorum, guveniyorum gercekten istedir eminim, ama ne kadar yogun olabilir hala - telefona bakip yazamayacak kadar. Is bitmediki hala 11 oldu , 7de 8 de bitse yazmayim. gun icinde ben yazmadim, sabahta o yazdi gunaydin, ogleden sonrada o yazdi , sonrada. ben bi tek biraz once yazdim iste yarim saat once o da saat 10 u gecmisti artik...
geriliyorum haksizmiyim

Haksızsın..
Kocanı tanımam etmem ben bile tahmin edebiliyorum toplantıda olduğunu, sen hala neden yazmadı diyorsun.
Ben de toplantıya giriyorum, çoğunlukla telefonu yanıma bile almıyorum. Alırsam da ancak acil bi telefon bekliyorsam alıyorum ve cevaplayabiliyorum. Whatsapa bakmam mümkün değil.
Bu rahatlık değil, kabullen artık bunu. Olması gereken bu..

Haksızsın..
Kocanı tanımam etmem ben bile tahmin edebiliyorum toplantıda olduğunu, sen hala neden yazmadı diyorsun.
Ben de toplantıya giriyorum, çoğunlukla telefonu yanıma bile almıyorum. Alırsam da ancak acil bi telefon bekliyorsam alıyorum ve cevaplayabiliyorum. Whatsapa bakmam mümkün değil.
Bu rahatlık değil, kabullen artık bunu. Olması gereken bu..

normalde evet anliyorum artik ama suanda saat 11 gece yani. hala nasil bir yogunluk ya insanin akli almiyor hakikaten . dun 10 da cikmisti bugun 11 oldu bizim sirkette boyle bir durum olmadigi icin empati dahi yapamiyorum ve geriliyorum umursamazca geliyor yazmamasi

normalde evet anliyorum artik ama suanda saat 11 gece yani. hala nasil bir yogunluk ya insanin akli almiyor hakikaten . dun 10 da cikmisti bugun 11 oldu bizim sirkette boyle bir durum olmadigi icin empati dahi yapamiyorum ve geriliyorum umursamazca geliyor yazmamasi

Birçok şirkette olabiliyor ve gerilmesi gereken kişi sen değil eşin.
Senin tam tersine o işten çıktıktan sonra "kıyamam aişkım, git hemen yat uyu dinlen" demen lazım.
Ama sen bunu yapmak yerine adam uyumak istedi diye ona tavır takınıp benimle konuşmak istemedi diye üzülecekmişsin gibi geliyor bana.

geriliyorum haksizmiyim

Acikli olan ne biliyor musun belki de yogunlukta mesajini gordu ama yazasi gelmedi. normal sartlarda kisacik bir mesaj ne var ki diyebilirim ama bazen insanlar yasam enerjimizi o kadar cok cekiyorlar ki o mesaji atasi bile gelmiyor insanin.
O noktaya geldiyseniz cok cok uzucu.

İnan eşin olsam atmıştım havluyu çoktan bu ne yahu.
Bıkmış adam artık anlamak bu kadar zor mu ya ?
Tutturmuşsun haklıyım yapamıyorum edemiyorum diye.
Zaten empati yeteneginden yoksun olduğun için durumlar bu hal aldı, hala mı farkında değilsin ?

Acikli olan ne biliyor musun belki de yogunlukta mesajini gordu ama yazasi gelmedi. normal sartlarda kisacik bir mesaj ne var ki diyebilirim ama bazen insanlar yasam enerjimizi o kadar cok cekiyorlar ki o mesaji atasi bile gelmiyor insanin.
O noktaya geldiyseniz cok cok uzucu.

Yok oyle bir noktada degiliz gayet guzel konustuk bugun.
Cidden bakmadi da yazmadida.

Back
X