Evliliğim ile ailem arasında kaldım

Aslında ailem bu konularda çok yobaz gibiydi ama ilk defa arkamda olduklarını hissettim bırak gitsin sen düzenini bozma dedi benim üzüldüğümü istemediğimi bile bile nediye insan gitmeye zorlar ki çok evlilik kafasında değil evliliği de kafasında oturtamamış birisi.
olgunlaşmamış birini siz ne yaparsınız yapın olgunlaştıramazsınız. kendi hayatınızı kurun. bu şekilde olmaz. bu hayat olmaz...

Sevgilisi abisine yürürken kardeşi ne yaptı?
Hicc sesini çıkarmadı üç erkekler bunlar..eşime ve abisine sırayla asıldı eltimin moreli bozuldu o uyumaya gitti biz onlara misafir gitmiştik bende tepki gösterince eşim gördüklerimi inkar etti o kadar yakınlaşmadi ki felan dedi ben çıldırdım mezhebiniz geniş deyince kıyamet koptu

olgunlaşmamış birini siz ne yaparsınız yapın olgunlaştıramazsınız. kendi hayatınızı kurun. bu şekilde olmaz. bu hayat olmaz...
Yoksa kendime saygimi kaybedecegim bir sekilde kendime saygı duyacağım ilişki yasamam lazim bu adamı ben zorla seçtim ama önce kafamı duzeltmem lazım.

Hicc sesini çıkarmadı üç erkekler bunlar..eşime ve abisine sırayla asıldı eltimin moreli bozuldu o uyumaya gitti biz onlara misafir gitmiştik bende tepki gösterince eşim gördüklerimi inkar etti o kadar yakınlaşmadi ki felan dedi ben çıldırdım mezhebiniz geniş deyince kıyamet koptu
Eltin nasıl uyumaya gitti ya??? Orda sen olmasaydın bu işin gruba kadar yolu varmış gibi gözüküyor. Ailem arkamda demişsin ama eski konularından ailenle aranın iyi olmadığını biliyorum. Eşinle barışmak istemenin sebebi ailenin evine geri dönüp o günleri tekrar yaşamak istemeyişin gibi geldi bana. Ne ailene dön ne eşine. Kendin bir hayat kuramaz mısın?

sevgi de bitiyor bir yerde, gercekten bu adama saygınız kaldımı ya? lütfen kendi değerinizi bilin,
Bir haftadır inanilmaz iyi biri oldu..ama yaşanılanlar kolay atlatilmiyor zaten benim isteğim olmadan şehir değişikliği yapma planları peşinde muhtemelen giderse orada kopariz

Maaşım evin kirasını ve gecimime uygun değil..ama tek sebep bu değil kendimi evliliğime uzman desteği alarak kurtarmaya adadım resmen.. sanki her ilişkide bunlar oluyor ve kurtulabilirmiş gibi
uzman desteği almanız iyi olmuş ama tek başına yeterli değil. her ilişkide bunlar yaşanmıyor yaşanan ilişkilerde de sağlıklı olan o ilişkinin bitmesi.

Eltin nasıl uyumaya gitti ya??? Orda sen olmasaydın bu işin gruba kadar yolu varmış gibi gözüküyor. Ailem arkamda demişsin ama eski konularından ailenle aranın iyi olmadığını biliyorum. Eşinle barışmak istemenin sebebi ailenin evine geri dönüp o günleri tekrar yaşamak istemeyişin gibi geldi bana. Ne ailene dön ne eşine. Kendin bir hayat kuramaz mısın?
Valla tatlım..evet kendime hayat kuracağım demek istediklerin tam olarak da bunun için psikolojik olarak ne yapacağımi bilemedim ama doğru yaptığım bir şey varsa uzman desteği almak..onu bırakmayacağım işte..kendime hayat kurup sağlıklı tercihler yapacağım eltimin moreli bozuldu kocasına çok temas edince..asıldı deyince aslında eşime göre sorun yaratacak bir durum yaşanmadı ama sürekli sarılmalar sürekli gidip her erkeğin ellerini tutup seni çok seviyorum sende beni seviyor musun sen benim abimsin felan diyip sarhoş saçma sapan hareketler yapmasıydı.

İnsanlar ailem arkamda değil diye boşanamıyorlar sizin aileniz arkanızda kocanızla ilişkinize hala bahane arıyorsunuz. Ailenizi soktuğunuz duruma yazık cidden.
Muhtemelen bir gün burada ayrıldığımı duyurup kendime güzel bir hayat kurduğumu yazıp kendime çeki düzen vereceğim birşeyler iyiye gitmesi için elimden geleni yapacağım çünkü.

Öyle manipüle ediliyorum ki acaba diyorum ben çok mu sorunluyum cidden mi bir olay yoktu ben mi çok abarttım

Esinize bir konuda hak veriyorum: Moraliniz bozuk kalkdiniz diye sizinle özel ilgilenmesine gerek yok. Ha onun yüzünden moraliniz bozuksa o zaman bunu iletisime gecerek cözersiniz ancak. Ama genel olarak siz yalnis bir adami kendinize secmissiniz gibi görünüyor

Boşanma kelimesini aslında herkes dile getiriyor bende düşünmüyor değilim bu evliliğin kurtulur yanı yok mu sizce kendime neden olumlu bir taraf arıyorum onu da bilmiyorum...bu evliliğin düzelme şansı yok mu ben uyumlu olmaya razıyım ama saygısızlığa değil tabi
Sırlar dünyasındaki gibi adamın başına bir bela gelecek de belki düzelecek. Şiddeti vs de geçtim. Size saygısı da yok ki. Kararları size danışmadan alıyor. İş arkadaşı bile olmaz bu adamdan.

Bu adam içen, kampa gidip ot çeken adam değil mi? Siz de muhafazakar hayat isteyen biriydiniz. Size dedik kimse için alkolü bırakmaz diye. Bırakmayacak. Uyanın artık sizin istediğiniz hayatı bu adam istemiyor. On sene de evli kalsanız bu değişmeyecek. Bu adam hep içecek. Böyle baskı kurunca da daha çok içecek. Boşa çaba
Aslında şurada şöyle bir düzeltme yapmam lazım evet o benim istediğim kalıba girmez aslında öyle bir çabam da yok.alkole dozunu aştığında karşıyım normalde değil ya da muhafazakar biriyle yine yapamam.

Sırlar dünyasındaki gibi adamın başına bir bela gelecek de belki düzelecek. Şiddeti vs de geçtim. Size saygısı da yok ki. Kararları size danışmadan alıyor. İş arkadaşı bile olmaz bu adamdan.
Her gören çok tatlı adam bunları o mu yapıyor diyor şaka gibi..aslında verdiği kararları bende onaylayıp fevri davranıp sonrasında bunu değiştirmek istediğimde mümkün görünmüyor

sana sormadan ciddi bi karar almış , sana saygısı yok ailenin sözünden çıkma benden sana tavsiye
Aslında kararı şehir değişikliği muhabetini beraber karar alıp ben düşündüğümde reddedip açıklama yaptım bu sefer o vazgeçmedi

Konu aile ile es arasinda kalmak olmamis ki... Aileniz sizi korumaya çalışıyor bu adama guven olmaz ayrica siz istemediginiz halde gidecegim demis bekar gibi takilmak istiyor madem gitsin. Sevgi maalesef yeterli gelmiyor bazen
Kendi ailesinin yaptığı açıklamalar da beni hepten bu duruma sürükledi.

X