• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Size hayranim ben neden basaramiyorum hep aklim fikrim bogazimda yemekte içmekte :-(
Yaa inan 25 yıl boyunca ben de öyleydim yemekten midem bulanıp hala yiyen biriydim.
Yatağımın yanındaki masada gece yarısı çikolata cips kola kraker hepsini aynı anda yerdim.
Sonra ne kıyafetler ne gezmeler ne yediklerim mutlu etmemeye başladı beni.
Her gün aynı günü yaşıyordum 25 yaşındaydım ve hayata küsmüş sadece yemeği düşünen biriydim.
Dışarda yemeklerde er şeyi bitirip başkasının tabağına yan gözle bakan bi tek bendim.
Ama artık tak dedi canıma. Ve başladım geçen yıl verdikçe hırslandım kimseyi dinlemedim.

Bayagi az yiyorsun canim sende mi diyetisyene gidiyorsn sanki bu kilolari 3 5 gunde almisiz gibi bir haftada vermek kurtulmak istiyoruz degilmi basaracagiz Allahimin izniyle inaniyorum cunku inanmak zorundayim artik biktim
Doktor kontrolünde normalde bugün akşam sebze yemegim vardı ama kötü nezle olmusum boğazın başım burnum çok ağrıyor. Doktorum yazistik çorba içmeye izin verdi tabi et suyu falan yok . 2 koca kase Şehriye çorbası içtim. Şimdi battaniyenin altında çay iciyorum koca bir kupa

Doktor kontrolünde normalde bugün akşam sebze yemegim vardı ama kötü nezle olmusum boğazın başım burnum çok ağrıyor. Doktorum yazistik çorba içmeye izin verdi tabi et suyu falan yok . 2 koca kase Şehriye çorbası içtim. Şimdi battaniyenin altında çay iciyorum koca bir kupa

Hmm anladm canim benm gittigim diyetisyen bana sayfalar dolusu yemek verdi yemek yemekten usaniyordm zaten bir kez gittim bidaha gitmedim çok geçmiş olsun canim dikkat et kendine

Yaa inan 25 yıl boyunca ben de öyleydim yemekten midem bulanıp hala yiyen biriydim.
Yatağımın yanındaki masada gece yarısı çikolata cips kola kraker hepsini aynı anda yerdim.
Sonra ne kıyafetler ne gezmeler ne yediklerim mutlu etmemeye başladı beni.
Her gün aynı günü yaşıyordum 25 yaşındaydım ve hayata küsmüş sadece yemeği düşünen biriydim.
Dışarda yemeklerde er şeyi bitirip başkasının tabağına yan gözle bakan bi tek bendim.
Ama artık tak dedi canıma. Ve başladım geçen yıl verdikçe hırslandım kimseyi dinlemedim.
Ayni benim gibiymişsin sende bende oyleyim biliyomusun yedikce mutlu oldgmu saniyorum ama o kadar mutsuzum ki aslinda ne alisverise cikiyorum artik nede birseylerden zevk aliyorum peki canim canim canin hic abur cubur çekmedi hic mi kacamak yapmadin o haftada bir gunki odulun disinda simdi nasil hissediyorsun 57 ya maasallah ruyamda bile goremem heralde :-(

Ayni benim gibiymişsin sende bende oyleyim biliyomusun yedikce mutlu oldgmu saniyorum ama o kadar mutsuzum ki aslinda ne alisverise cikiyorum artik nede birseylerden zevk aliyorum peki canim canim canin hic abur cubur çekmedi hic mi kacamak yapmadin o haftada bir gunki odulun disinda simdi nasil hissediyorsun 57 ya maasallah ruyamda bile goremem heralde :-(
Sıkı yaptığım zamanlarhaftada bir gün dışında yemedim canım valla ya. Canım istemez mi em nasıl istedi koklayıp geri bırakırdım.
Tabi şimdi her şeyden yiyorum artık

Insanin yeme alışkanlığı 6 ayda degisirmis. Ben kilo verdikten sonrada eski yiyeceklere donmeyecegim. Hazır tadlarini unutmusken bi daha kilo almak istemiyorum . Bu bir ayda anladım ki yersem kilo alıyorum. Yememeliyim. Hepsinin tadı aynı ama zayıf olmak uzun zamandır özledigim bir duygu. Güzel bir topuklu bir ayakkabının üstü de güvenli yurumek acele etmeden ... :KK51:

Yemek mutlu etsede zayif oldgm zman daha mutlu olucam eminim sahi zayif olmak nasil bi duyguydu yaa 38 beden olmak ben en son 7.sinifta o bedendeydm heralde cunku lisede bile 74 kiloydum pes etmeden zayiflamaliyim :-(

Kozlar diyetisyeniletinizr söyleyin 17'den sonra yemek yazmasın
O haklarınızı daha öncekilere eklesin
Akşamı hafif tutsun ekmek filan yazmasın
Asıl yağ takımı akşam açlıkta oluyor
Akşam yememek gerçekten sihirli bir değnek gibi terazide...
Akşam yenemeye alışana kadar ilk günler isterki 21/22 de yatın
Bunu bir alışkanlık haline getiren hanımlar kazanır fizik konusunda hayat boyu :KK66:

Ve yemek düşünmek çok insani bir şey.. Ben akşam 16'dan sonra yemiyorum kahvaltıya nasıl bir sevinçle uyandığımı anlatamam
Aklım fikrim yemek çünkü neyi nasıl yiyeyimde nasıl dengeleyelim kagasındayım.. Yemek düşünüyorsunuz diye utanmayın lütfen. Hepimiz aynınız bunu bilin :KK68: Beylere bakıyorum mesela onlarında aklı fikri temek... Tek avantajları adamlarda bizde olmayan kas var maalesef :KK61:Yakıyorlar abicim yediklerini. Biz hatunlara o kadar kolay ki kilo almak ... Ben de sürekli muhabbete limon oluyorum ;) ... Umarım rahatsız etmiyorumdur ya ;)... Sevgiler :KK15:

Ah canım benim de tatlı krizlerim fena yemek yemeyeyim yarım kilo profiterol yerim. Kıyafet konusu zaten en büyük sorun. Hiç bişey almak gelmiyor insanın içinden yakışmıyor beğendiklerim. Milletin dırdırı zaten bitmez kilo vermeye başlayınca bile ne yapıyorsun diye soruyorlar onu öyle yapma böyle yap. Evde yürüyüş bandı var yürüyorum diyorum evde olmaz açık havada yapman lazım, yine de spor salonuna gitsen düzenli olur aslında falan filan millette laf çok...
Bu açık hava konusunu bana da birisi söylemişti yanma işlemi için bol oksijen şart demişti o zaman gerçekten daha çok yağ yanıyormuş sen de en azından pencereleri fln aç komple oksijen gelsin :)

Kozlar diyetisyeniletinizr söyleyin 17'den sonra yemek yazmasın
O haklarınızı daha öncekilere eklesin
Akşamı hafif tutsun ekmek filan yazmasın
Asıl yağ takımı akşam açlıkta oluyor
Akşam yememek gerçekten sihirli bir değnek gibi terazide...
Akşam yenemeye alışana kadar ilk günler isterki 21/22 de yatın
Bunu bir alışkanlık haline getiren hanımlar kazanır fizik konusunda hayat boyu :KK66:

Ve yemek düşünmek çok insani bir şey.. Ben akşam 16'dan sonra yemiyorum kahvaltıya nasıl bir sevinçle uyandığımı anlatamam
Aklım fikrim yemek çünkü neyi nasıl yiyeyimde nasıl dengeleyelim kagasındayım.. Yemek düşünüyorsunuz diye utanmayın lütfen. Hepimiz aynınız bunu bilin :KK68: Beylere bakıyorum mesela onlarında aklı fikri temek... Tek avantajları adamlarda bizde olmayan kas var maalesef :KK61:Yakıyorlar abicim yediklerini. Biz hatunlara o kadar kolay ki kilo almak ... Ben de sürekli muhabbete limon oluyorum :KK66: ... Umarım rahatsız etmiyorumdur ya :KK66:... Sevgiler :KK15:
Benim diyetisyenim gece 10 a kadar yemek yazmis kizlarin diyetisyenleri ne kadar hafif veriyor kisisel duruma gore belki ama ben yoruluyorum yemek yemekten...gidecem hafta ici soylerim aksam da yemek yememeye calisayim teşekkur ederim onerin icin ben zaten bu kilolari aksam çayiyla yedigim kurabiye pastalarla aldim ahh çay saatleri işte :-(

Neredeyse hiç olmadı tatlım iç bacak kısmımda biraz var onları da yok etmek üzereyim.
İlk 3 aydan sonra düzenli spor yaptım galiba onun etkisi oldu.
Çok Sağol cevabın için içimi rahatlattın, o görüntüleri izleyince korktum açıkçası. Tabii şişman kalmaya karar vermedim sarkarım diye:KK53: bende başlıycam haftaya spora yavaş yavaş. Zumba yapmayı özledim.

Benim diyetisyenim gece 10 a kadar yemek yazmis kizlarin diyetisyenleri ne kadar hafif veriyor kisisel duruma gore belki ama ben yoruluyorum yemek yemekten...gidecem hafta ici soylerim aksam da yemek yememeye calisayim teşekkur ederim onerin icin ben zaten bu kilolari aksam çayiyla yedigim kurabiye pastalarla aldim ahh çay saatleri işte :-(
Aklımız başka yiyecekler kaymadan ağzımız hep dolu olsun diye yapıyorlar herhalde.

Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce toparlanırsın

ben 1 hafta oldu yemek yemiyorum ama kilolarımda gitmiyor. anlamadım
Çünkü vücudun kendini korumaya almış sahibim kıtlık çekiyor galiba ben metabolizmayı yavaşlatayım biraz da yağ depolayayayım diyor savunmaya geçmiş ona kıtlıkta olmadığını göstermen lazım

Canim acaba duraklamaya mi girdin bir gün normal beslen vucudunu sasirt sonra devam et

Evet olabilir. ne yapmam lazım fazla fazla yemek mi yesem mi acaba :kk77:

Çünkü vücudun kendini korumaya almış sahibim kıtlık çekiyor galiba ben metabolizmayı yavaşlatayım biraz da yağ depolayayayım diyor savunmaya geçmiş ona kıtlıkta olmadığını göstermen lazım

Back