- 10 Ağustos 2015
- 504
- 799
- 33
- 34
- Konu Sahibi kedikedi84
Evet olabilir. ne yapmam lazım fazla fazla yemek mi yesem mi acaba
Evet canim tam da öyle biraz normal ye bir iki gun vucudunu sasirt tekrar diyet yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet olabilir. ne yapmam lazım fazla fazla yemek mi yesem mi acaba
Evet canim tam da öyle biraz normal ye bir iki gun vucudunu sasirt tekrar diyet yap
Bende alişmaya calisiyorum çok zorlanmiyorum ama tartilmiyorum da bi sure tartilmicam ne kadar kilo verdim ya da verddimmi bilmiyorumteşekkür ederim. senin nasıl gidiyor alışabildin mi?
Bende alişmaya calisiyorum çok zorlanmiyorum ama tartilmiyorum da bi sure tartilmicam ne kadar kilo verdim ya da verddimmi bilmiyorum
Bende alişmaya calisiyorum çok zorlanmiyorum ama tartilmiyorum da bi sure tartilmicam ne kadar kilo verdim ya da verddimmi bilmiyorum
ben her gün tartılıyorum daha diyete başlayalı bir hafta oldu ilk hafta 5 kilo gitti. şimdi takılı kaldım 81 de. bakalım inatlaşıyoruz. 81 kazanacak ben mi :)
Burdayım arkadaşım, ama o kadın da çok fark ediyo kilo, biz de hep yorum yaparız eşimle onun hakkında, zayıflayınca da yüzü çöküyo ama, (çekememezliğin son noktası) bugün ben bi yaramazlık yapıp erişte yedim de bi tabak ondan sesim çıkmıyoduBenim gibi öbür arkadaşlarım nerdesin herkes sustu ... ama benim canım sıkılıyor. Kendi kendime konuşuyor gibiyim. Bu arada hadise ne kadar çok kilo vermiş yine. Geçen yıl ne kadar kiloluydu ona bile giydiği yakışmıyordu (fesat ben eşim hadise ye taktın diyor kilosuna)
aysem25 ah canım ekmeğe kutsal diyoruz o eski buğday yok artık tohumuyla kromozomlarıyla oynaya oynaya toplu imha etme silahı yarattılar
Tip 2 diyabet, tip 3 diyabet dedikleri alzheimer, çocuklarda otizm hastalığı karbonhidrat şeker ekmek tüketimiyle çıktı ortaya
Ekmek beyin ölümüne giden en güzel yol bakınız alzheimer
Sitesi buğdayıyla ekmek yap ye ama bizim yediğiniz somonlar mı kutsal Veli nimet? Oldu canım daha geçenlerde bakanlarımızdan biri çıktı bilmem kaç katkı maddesi ekmeğe yasaklandı dedi..
Kusura bakma vücudun karbonhidrata şekere ihtiyacı yok
Vücüt 60% su 19% protein 19% yağ 2% katbonhidrat
Önce su sonra doğal protein sonra güzel yağlar en sona belki karbonhidrat
Beyin yağ ve yağla çalışır kalp yağla çalışır şeker ve kan şekerini hızlı yükselten herşey vücüt için toksiktir ekmek vücüt için toksiktir zaten kandaki şeker yüksekliği organları tahrip etmesin diye anında insülin yollanır zehir olan şekeri yağ olarak depolar etkisiz hale getirir
Ne güzel hamsi dönemi deniz hamsisi çiftlik değil tüketiniz bol bol
Vücüdünüz bu proteinin bir kismimi sizin bir kisminiz telrar inşa edip yenilemek için kullanır
Ekmek kusura bakmayın bir naneyi inşa etmez bir işe de yaramaz
Karbonhidratı 2%lik sebze den alınız tohumlardan alınız çiğ yemiş gibi genetiğiyle oynanmış 50 kromozomluk buğdaydan yapışmış 150 katkı maddeli somondan değil... Sevgiler
Burdayım arkadaşım, ama o kadın da çok fark ediyo kilo, biz de hep yorum yaparız eşimle onun hakkında, zayıflayınca da yüzü çöküyo ama, (çekememezliğin son noktası) bugün ben bi yaramazlık yapıp erişte yedim de bi tabak ondan sesim çıkmıyodu
Sen iyi yapmışsın bence, korumaya geçti kilon. Güzel haberlerini bekliyorum.bende tatlı yedim.
Sen iyi yapmışsın bence, korumaya geçti kilon. Güzel haberlerini bekliyorum.