• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Bende alişmaya calisiyorum çok zorlanmiyorum ama tartilmiyorum da bi sure tartilmicam ne kadar kilo verdim ya da verddimmi bilmiyorum

ben her gün tartılıyorum daha diyete başlayalı bir hafta oldu ilk hafta 5 kilo gitti. şimdi takılı kaldım 81 de. bakalım inatlaşıyoruz. 81 kazanacak ben mi :)

Bende alişmaya calisiyorum çok zorlanmiyorum ama tartilmiyorum da bi sure tartilmicam ne kadar kilo verdim ya da verddimmi bilmiyorum

ben her gün tartılıyorum daha diyete başlayalı bir hafta oldu ilk hafta 5 kilo gitti. şimdi takılı kaldım 81 de. bakalım inatlaşıyoruz. 81 kazanacak ben mi :)

Bir haftada nasil 5 kilo verdin bende versemde 99u gorsem ya :-)

Slm ben geldim keyfim yerinde diet ise yarıyor akşam 86.8 i gördüm çooook mutluyum. Yarından sonra et günüm o beni biraz kötü yapıyor. Ekmeksiz bir hayat dusunemiyorum. Zor bir 3 gün beni bekliyor. Söz verdim bidaha kaçamak yapmayacagim bu hafta çok zorlandim. Ama midem alıştı az yemeğe canım istemiyor.

cakil80 cakil80 canım et için ölüyorum ekmek nedir ya boşver ekmeği :KK68:

Proteinin gözünü seveyim vücüt yediğinin 1/3 zaten yakmak için harcıyor
Nasıl tok tutuyor nasıl...
Ekmek ne yapıyor insülini azdırıyor yağ depolamıyor insanı miskinlrştitnektrn uykusunu getirmekten başka bir şey yapmıyor
Bir de çok güzel iştah açıyor onda üzerine yok...
Bir de bağımlılık yapıyor şerefsiz :KK70:
Bu nedenle ekmekten şekerden nefret ediyorum iki yıldırda ekmek yemiyorum
KK nde ve günümüzde insanlar kilo probleminden geçemiyorsa bu şerefsizlerin yüzüne
60lardan beti nedir abi bu karbonhidrat aşkı... Yaşasın YAĞLAR yaşasın PROTEIN

Yediginiz nimete ozellikle ekmege serefsiz diyemezsiniz yemezsiniz olur biter! Nimete bu sekilde serefsiz olarak nitelendiremezsiniz vücudun karbonhidratada ihtiyaci var...Sizin serefsiz diye nitelendirginiz nimeti afrikada somalide insanlar bulamadigi için ölüyor!Her ekmek yiyen obez olmuyor ölçüsüzce yiyen bizim gibi insanlar obez bu yuzden kk obezite yuzunden gecilmiyor.. C cerulean

Ben ete alışık değilim hep hamur işi seviyorum acaip hem de eşim etci. Acaip seviyor. Nerdeyse çiğ bile yer. Bazen kendin pişir kendin ye yerlerine gideriz ben salata ekmek bitiririm o eti bitirir. O derece. Yarın ton balığı salata yiycem sonra et sote sonraki gün de tavuk düşünüyorum ruh halime göre bakalım

Benim gibi öbür arkadaşlarım nerdesin herkes sustu ... ama benim canım sıkılıyor. Kendi kendime konuşuyor gibiyim. Bu arada hadise ne kadar çok kilo vermiş yine. Geçen yıl ne kadar kiloluydu ona bile giydiği yakışmıyordu (fesat ben eşim hadise ye taktın diyor kilosuna)

aysem25 aysem25 ah canım ekmeğe kutsal diyoruz o eski buğday yok artık tohumuyla kromozomlarıyla oynaya oynaya toplu imha etme silahı yarattılar

Tip 2 diyabet, tip 3 diyabet dedikleri alzheimer, çocuklarda otizm hastalığı karbonhidrat şeker ekmek tüketimiyle çıktı ortaya
Ekmek beyin ölümüne giden en güzel yol bakınız alzheimer

Sitesi buğdayıyla ekmek yap ye ama bizim yediğiniz somonlar mı kutsal Veli nimet? Oldu canım daha geçenlerde bakanlarımızdan biri çıktı bilmem kaç katkı maddesi ekmeğe yasaklandı dedi..

Kusura bakma vücudun karbonhidrata şekere ihtiyacı yok
Vücüt 60% su 19% protein 19% yağ 2% katbonhidrat
Önce su sonra doğal protein sonra güzel yağlar en sona belki karbonhidrat
Beyin yağ ve yağla çalışır kalp yağla çalışır şeker ve kan şekerini hızlı yükselten herşey vücüt için toksiktir ekmek vücüt için toksiktir zaten kandaki şeker yüksekliği organları tahrip etmesin diye anında insülin yollanır zehir olan şekeri yağ olarak depolar etkisiz hale getirir

Ne güzel hamsi dönemi deniz hamsisi çiftlik değil tüketiniz bol bol
Vücüdünüz bu proteinin bir kismimi sizin bir kisminiz telrar inşa edip yenilemek için kullanır
Ekmek kusura bakmayın bir naneyi inşa etmez bir işe de yaramaz

Karbonhidratı 2%lik sebze den alınız tohumlardan alınız çiğ yemiş gibi genetiğiyle oynanmış 50 kromozomluk buğdaydan yapışmış 150 katkı maddeli somondan değil... Sevgiler

Benim gibi öbür arkadaşlarım nerdesin herkes sustu ... ama benim canım sıkılıyor. Kendi kendime konuşuyor gibiyim. Bu arada hadise ne kadar çok kilo vermiş yine. Geçen yıl ne kadar kiloluydu ona bile giydiği yakışmıyordu (fesat ben eşim hadise ye taktın diyor kilosuna)
Burdayım arkadaşım, ama o kadın da çok fark ediyo kilo, biz de hep yorum yaparız eşimle onun hakkında, zayıflayınca da yüzü çöküyo ama, (çekememezliğin son noktası:-)) bugün ben bi yaramazlık yapıp erişte yedim de bi tabak ondan sesim çıkmıyodu:oops:

aysem25 aysem25 ah canım ekmeğe kutsal diyoruz o eski buğday yok artık tohumuyla kromozomlarıyla oynaya oynaya toplu imha etme silahı yarattılar

Tip 2 diyabet, tip 3 diyabet dedikleri alzheimer, çocuklarda otizm hastalığı karbonhidrat şeker ekmek tüketimiyle çıktı ortaya
Ekmek beyin ölümüne giden en güzel yol bakınız alzheimer

Sitesi buğdayıyla ekmek yap ye ama bizim yediğiniz somonlar mı kutsal Veli nimet? Oldu canım daha geçenlerde bakanlarımızdan biri çıktı bilmem kaç katkı maddesi ekmeğe yasaklandı dedi..

Kusura bakma vücudun karbonhidrata şekere ihtiyacı yok
Vücüt 60% su 19% protein 19% yağ 2% katbonhidrat
Önce su sonra doğal protein sonra güzel yağlar en sona belki karbonhidrat
Beyin yağ ve yağla çalışır kalp yağla çalışır şeker ve kan şekerini hızlı yükselten herşey vücüt için toksiktir ekmek vücüt için toksiktir zaten kandaki şeker yüksekliği organları tahrip etmesin diye anında insülin yollanır zehir olan şekeri yağ olarak depolar etkisiz hale getirir

Ne güzel hamsi dönemi deniz hamsisi çiftlik değil tüketiniz bol bol
Vücüdünüz bu proteinin bir kismimi sizin bir kisminiz telrar inşa edip yenilemek için kullanır
Ekmek kusura bakmayın bir naneyi inşa etmez bir işe de yaramaz

Karbonhidratı 2%lik sebze den alınız tohumlardan alınız çiğ yemiş gibi genetiğiyle oynanmış 50 kromozomluk buğdaydan yapışmış 150 katkı maddeli somondan değil... Sevgiler

Vücudun tabi ki karbonhidrata ihtiyaci var eger vucut karbonhidrat almazsa almamayi birak dusuk alsa bile vucutta ketonlar oluşur buda vucutta asiditeyi artirir bu nedenle dusuk karbonhidratli diyet onerilmez cunku saglik sorunlarina yol açar yanlis bilgi veriyorsunuz bilip bilmeden...şekere gelince evet şekere biyolojik olarak ihtiyaci yok cunku seker eskiden bilinmiyordu bile seker vucuttada sindirilmiyor direk agizda sindiriliyor zaten konumuz bu degil konumuz sizin nimet olan ekmegi serefsiz diye nitelendirmeniz.

Burdayım arkadaşım, ama o kadın da çok fark ediyo kilo, biz de hep yorum yaparız eşimle onun hakkında, zayıflayınca da yüzü çöküyo ama, (çekememezliğin son noktası:-)) bugün ben bi yaramazlık yapıp erişte yedim de bi tabak ondan sesim çıkmıyodu:oops:

:KK48::KK48: bende tatlı yedim.

Eski motivasyonumla geri döndüm bu hafta başka kaçamak yok. Sabah kahvaltımı Yaptım. Sabah Dr 2 dilim ekmek Yazmış sonradan farkettim ben 1 dilim yedim olsun. Ekmek demişken @ayşem25 ve C cerulean ikinizin de haklı olduğu noktalar var. Beyaz ekmek artık maalesef eskisi gibi değil, buğdayların genetiği değiştirilmiş ve beyaz ekmekte buğdayın yararlı kısımları tamamen ayrıştırılmış oluyor. Ben 2 yıl önce yine diyetteyken :oops: o zamanlar 80 kilodan kilo vermeye çalışıyordum spor salonuna gidiyordum ve orada Ölçüm yapılıyordu, bi de ne göreyim kilo vermişim ama yağım artmış, spor hocasın dedim ki hocam diyet yapıyorum spor yapıyorum ben niye yağlandım? O da dedi ki ekmek yiyo musun? Hayır dedim, ekmek yemelisin günde üç dilim Vücudunun ihtaycı oluyor demişti. Hiç yememekte iyi değil yani,zaten yapamayız da. Cerulean kötü niyetle demedi Şerefsiz diye, konuyu bu şekilde kapatalım kilolarımızı vermeye bakalım.:KK49:

Ne yalan Söyleyeyim içmeyi unuttum hep şimdi öğle yemeğimi yiycem içmeye başlayayım çok iyi hatırlattın sağol. Dün bozdum o Yüzden tartılmadım ama Yüzüm ufaldı biraz, daha rahat hissediyorum kendimi. Almadığına sevindim en geç haftaya yine başlar kilolar gitmeye

Back