Evliliğim için 35 kilo

su321 sana bir şey sormak istiyorum kilo verince göbeğinde ya da kollarında sarkma oldu mu? Internette extreme weight loss diye program var onu izliyorum tabii oradakiler 150-200 kilodan falan zayıflıyorlar ama çok sarkma oluyor kalan deriler Yüzünden estetik operasyon oluyorlar, bu biraz benim gözümü korkuttu, onun için sana sormak istedim...

Bende medical parka başlamistm ama ankaradakine gitmedim bir kez gidip biraktim pek hoşlanmadim diyetisyenden ya cok ilgili gelmedi bana motive olamadim :-( bende bu yuzden biraktim ayça kaya gibi birini ariyorum bende sevecen içten guler yuzlu..cok oldu gideli 2 3 ay once gitmistim simdi farkli bi yer bakiyorum siz kac yillik evlisiniz ben haftada bir tartilcam diye kendime soz verdim her cuma tartilicam

5 yıllık Evliyim 14 yıldan beri de beraberiz, lise aşkı bizimki...
diyetisyene gittim 3,5 kilo vermişim, bu sefer doyurucu bi liste verdi 94,5 kiloyum artık.
Tek canımı sıkan yağdan değil kastan vermiş olmam. Bu hafta da başlama spora dedi haftaya başlıycam artık.

Dikkat et canim hizli kilo verelim diye sagliksiz vermeyelim spor yapinca kastan mi veriliyormuş bende spor yapiyorum farkli bir diyetisyene gidip baktirayim bakalim sen diyetisyeninden memnunmusun

bizimki de lise aşkı. ben gene aynı kilodayım. üzüldüm. aynı kiloda kalmama. şimdi ne var yemek listende öğrenebilirmiyim

Dikkat et canim hizli kilo verelim diye sagliksiz vermeyelim spor yapinca kastan mi veriliyormuş bende spor yapiyorum farkli bir diyetisyene gidip baktirayim bakalim sen diyetisyeninden memnunmusun
Daha bilmiyorum işte ikinci gidişimdi bugün. Çok hızlı girdi geçen hafta 5 gün kahvaltı dahil sırf çorba vermişti detoks yaptırdı bi nevi ama işte yağ gitmemiş gerçekse o tartıların sonucu. Güler yüzlü ama olur mu diye soruyor, mesela bu haftaki listem şöyle,
Kahvaltı:2 dilim esmer ekmek,1 dilim peynir ya da 1 yumurta,2 yemek kaşığı lor peyniri,bol Çiğ sebze,şekersiz Çay
Ara:2 adet kuru Kayısı, 10 adet badem
Öğlen:5 köfte kadar et-tavuk-balık,salata, 1 dilim esmer ekmek
Ara:1 kase yoğurt,1 meyve,1 dilim esmer ekmek yerine geçenler(2 kepek galeta,2 Kaşık pilav,makarna,bulgur, 12 adet Çubuk kraker,1 su bar. Patlamış mısır,1/2 Çay bardağı leblebi gibi) bu ara çok geldi bana bölerek zaman zaman yerim
Akşam:Etsiz sebze yemeği,1 kase yoğurt,1 dilim esmer ekmek.
Her yemek sonrası elma sirkesi, günde 1 Çay kaşığı kimyon,3 litre su.
Zaten benim kendi motivasyonum önemli,yoksa bundan önce 2 diyetisyene gittim ikisi de kilo verdiriyordu ama iradesizliğimden bıraktım. Bi de çok dikbaşlı soğuk olursa hoşlanmam despot insanlardan.

bizimki de lise aşkı. ben gene aynı kilodayım. üzüldüm. aynı kiloda kalmama. şimdi ne var yemek listende öğrenebilirmiyim
Canım üzülme, bazen duraklama olur motivasyonunu sakın kaybetme bu Akşamı çok hafif geçirmeye çalış, zaten 1 kilo yağ vermek için 7000 kalori gerekiyor.

liste güzelmiş aç kalmamam için sanırım. elma sirkesini anlamadım bunu nasıl kullanacakmışsın.

liste güzelmiş aç kalmamam için sanırım. elma sirkesini anlamadım bunu nasıl kullanacakmışsın.
Her yemek sonrası 1 Kaşık içicekmişim. Ben yemek ortasında içmeyi düşünüyorum,en son onun tadı kalmasın ağızımda.

Her yemek sonrası 1 Kaşık içicekmişim. Ben yemek ortasında içmeyi düşünüyorum,en son onun tadı kalmasın ağızımda.

anladım. elma sirkesinin hızla zayıflatma özelliği var arkadaşım kullanmıştı. o suyun içine katıp içiyordu. ilk zamanlar çok zorlandı. şimdi alıştığını söylüyor.

Ah bu esler ne denir ki
Sana basarilar diliyorum canim motivasyonun hic dusmesin inşallah
Destek sart diyetisyene gitmen cok iyi olmus

85 de baslatiyorlar. Kasların ağır vücudu taşırken zorlanır sakatlanmasin diye. Eklemlerin çok zorlanir

Bende bugun kahvaltida
Bir haslanmis yumurta
Bir dilim kepek ekmek
Bir dilim beyaz peynir
Domates salatalik
Ara
Kuru kayisi,badem
Aksam
Tavuk kizarttm yagsz tost makinesinde
Dometes biber
Ayran
Bir dilim ekmek
Bir avuc
Siyah uzum dut 4 5 findik 4 5 kavrulmamis badem yedim fazlami abarttim
Usandim mi ne diyetten ya yolum o kadar uzun ki Allahim sabir versin ne kadar alismism sagliksiz beslenmelere abur cuburlara pasta boreklere nasil zorlaniyorum simdi onlar olmadan :-(

Neredeyse hiç olmadı tatlım iç bacak kısmımda biraz var onları da yok etmek üzereyim.
İlk 3 aydan sonra düzenli spor yaptım galiba onun etkisi oldu.

Slm kızlar 87.8 ile yola devam ediyorum. Sandım ki bir anda 1_2 kilo vereceğim. Duygularim bunu istiyor.

Sabah 2 adet limonlu bisküvi öğlen patlıcan 2 dilim ekmek saat 6 da 3 adet limonlu bisküvi şimdi 2 kase Şehriye çorbası çünkü hastayım gece de 1 adet elmam var tüm yiyeceklerim bu kadar. Yarın son sonra et öğünler başlıyor. O daha zor benim için ben et sevmiyorum 3 gün sıkıca disimi

Neredeyse hiç olmadı tatlım iç bacak kısmımda biraz var onları da yok etmek üzereyim.
İlk 3 aydan sonra düzenli spor yaptım galiba onun etkisi oldu.
Size hayranim ben neden basaramiyorum hep aklim fikrim bogazimda yemekte içmekte :-(

Bayagi az yiyorsun canim sende mi diyetisyene gidiyorsn sanki bu kilolari 3 5 gunde almisiz gibi bir haftada vermek kurtulmak istiyoruz degilmi basaracagiz Allahimin izniyle inaniyorum cunku inanmak zorundayim artik biktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…