Evliliğim için 35 kilo

Mesajimi yine pembe kutunun icine yazmisim

slm kızlar Bu gün tartıda artı çıktım diyetime devam ediyorum regl olucam sanırım ondan ama yinede tartıda artı çıkmam moral bozuyor

Canim menun cok guzel benim sağlıklı yaşam diyetime benziyor ama uygulamiyoru bu diyetin 4 te ikisini tuketiyorum sindiki yediklerim öyle kalori olarak 1400 yada 1200 gecmez karbohidrat yonundede eger gecerse tartiya muhakk yansir Carsamba bi bakalim :)) benimki saglikli degil ama benim eylul ekime aciliyetim vaa .ama sen bu diyeti uygula tam saglam kalici verirsin kiloyu

Aynen canım. Ben zaten geniş zamana yaydım resmen. Seneye yaza kadar kendime süre verdim. hızlı verilen kilolar çok çabuk geri dönüyor.

Bugünkü menüm
Sabah: Tost
Akşam:menemen +2 dilim ekmek
Az ama öğlen temizlik falan yaptım zaman nasıl geçti anlamadım. Dediğim gibi sabah başım ağrıyodu şimdi de boğazım başladı inşallah yarın yataktan kalkabilirim hasta olmak istemiyorum

Ne ilacı adi nee
Ben seker hapi kullaniyorum ki bu kadar aci zahmet cektim tup bebekte .daha onceki tedavilerde kullandim sindi tupten önce bi kulkaniyim yumurtaları im kuvvetlensin etrafindaki yaglari yakiyor vr zayiflamaya bi nebze faydasi var.neden sordun inş sorularina cvp bulmusundur...

Tüp bebek için kullanılan ilaçlardan sandım. Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum da bu yüzden

Selam kızlar malum son hastayım sabah 6 da tost yedim ilaç falan içip yattım tekrar. Şimdi tarhana çorbası içicem yanında 1 dilim ekmek. Yarına muhtemelen yine kilo vermemiş olucam ama olsun.

Selam kızlar malum son hastayım sabah 6 da tost yedim ilaç falan içip yattım tekrar. Şimdi tarhana çorbası içicem yanında 1 dilim ekmek. Yarına muhtemelen yine kilo vermemiş olucam ama olsun.
Gecmis olsun...

Teşekkürler kızlar sizde keyifler Nasıl yarın kilo bildirimi var.
Bugun az kalsin saldiriya geciyodum atlattim cok sukur yada kahvemi ictim sakinlestim diyeyim
iki ay olcak nerdeyse kendime cok guveniyodum onume ne gelirse kontrol edebilirim diye ucundan dondum tedbiri elden birakmamak lazim.ilk defa bi diyetim iki ay surdu.sure uzun olunca emeklerime kiyamadim
Bi de yarina erteledim yarin tarti gunu diye yicem malum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…