- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.661
Canim menun cok guzel benim sağlıklı yaşam diyetime benziyor ama uygulamiyoru bu diyetin 4 te ikisini tuketiyorum sindiki yediklerim öyle kalori olarak 1400 yada 1200 gecmez karbohidrat yonundede eger gecerse tartiya muhakk yansir Carsamba bi bakalim :)) benimki saglikli degil ama benim eylul ekime aciliyetim vaa .ama sen bu diyeti uygula tam saglam kalici verirsin kiloyuLucresiia lost: 47672508 .!.:Canım motivasyonun için çok teşekkür ederim.
Uyanır uyanmaz 1 büyük bardak su
Sabah:
30 gr beyaz peynir (light değil)
5 zeytin
domates,salatalık,biber,yeşillik (sınırsız)
2 ince dilim tam buğday ekmeği
2 adet ceviz
1 tatlı kaşığı bal
BUNLAR HER SABAH VAR
Ara:
10 adet kavrulmamış badem
2 adet gün kurusu
Öğlen:
*6 kaşık sebze yada bakliyat yemeği
ya da
*4 köfte büyüklüğünde et tavuk olabilir
(Bunlardan
1 kase çorba ya da 4 kaşık bulgur pilavı yersen ekmek yok)
Yemezsen 2 ince dilim tam buğday ekmeği
Yanına 1 kase yoğurt ya da yeşillikli sınırsız salata
Ara:
* 1 su bardağı kefir ve meyve
* 300 ml ayran ve 1 çay bardağı kadar leblebi
* 2 kepekli galeta 30 gr peynir ve sınırsız domates salatalık
* 1 activia ve 4 adet form bisküvi
(Bunlardan herhangi birini seçebilirsiniz)
Akşam:
Öğlen yazdığım menülerden herhangi biri
Ara:
1 su bardağı tarçınlı süt ve meyve
(MEYVE üzüm,kavun,karpuz,incir,muz vb tüketmeyin mümkün oldukça ya da 1 ince dilim)
3 Lt su için
Canim menun cok guzel benim sağlıklı yaşam diyetime benziyor ama uygulamiyoru bu diyetin 4 te ikisini tuketiyorum sindiki yediklerim öyle kalori olarak 1400 yada 1200 gecmez karbohidrat yonundede eger gecerse tartiya muhakk yansir Carsamba bi bakalim :)) benimki saglikli degil ama benim eylul ekime aciliyetim vaa .ama sen bu diyeti uygula tam saglam kalici verirsin kiloyu
@ burhan ben bu ilaci mecburiyetten kullanim canim yumurtaliklar icin dile kolay 4 cu tüp bebek yaptiracagimm.allah herkesin gonlunun muradini versin..
Haklısın canım saldım biraz, ilaç kullandığım için haftada 1 veriyorum aslında gerçekten dikkat edince yok ama bundan sonra hep devam ne kadar giderse iyi ki carsınız ya.Mesajimi yine pembe kutunun icine yazmisim
Ne ilacı adı ne@ burhan ben bu ilaci mecburiyetten kullanim canim yumurtaliklar icin dile kolay 4 cu tüp bebek yaptiracagimm.allah herkesin gonlunun muradini versin..
Ben seker hapi kullaniyorum ki bu kadar aci zahmet cektim tup bebekte .daha onceki tedavilerde kullandim sindi tupten önce bi kulkaniyim yumurtaları im kuvvetlensin etrafindaki yaglari yakiyor vr zayiflamaya bi nebze faydasi var.neden sordun inş sorularina cvp bulmusundur...Ne ilacı adi nee
Tüp bebek için kullanılan ilaçlardan sandım. Bende tüp bebek yaptırmak istiyorum da bu yüzdenBen seker hapi kullaniyorum ki bu kadar aci zahmet cektim tup bebekte .daha onceki tedavilerde kullandim sindi tupten önce bi kulkaniyim yumurtaları im kuvvetlensin etrafindaki yaglari yakiyor vr zayiflamaya bi nebze faydasi var.neden sordun inş sorularina cvp bulmusundur...
Gunaydin canim nasil gidiyoGünaydın kızlar
canım diyete aynı şekilde devam ama artıdayım hala regl olmadım şiştim bekliyorum artı moralimi bozsada pes etmiycem inşallah gidicek bu kilolarGunaydin canim nasil gidiyo
Gecmis olsun...Selam kızlar malum son hastayım sabah 6 da tost yedim ilaç falan içip yattım tekrar. Şimdi tarhana çorbası içicem yanında 1 dilim ekmek. Yarına muhtemelen yine kilo vermemiş olucam ama olsun.
Bugun az kalsin saldiriya geciyodum atlattim cok sukur yada kahvemi ictim sakinlestim diyeyimTeşekkürler kızlar sizde keyifler Nasıl yarın kilo bildirimi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?