- 16 Ekim 2011
- 904
- 2.603
- 313
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.681
Nerden ciktim 100 kiloya korkum ondan 70li kilolarda diyet yaparken sarkma aklima bile gelmezdiGIDI kilo verebiliyorsan hic durma sarkma olmamasi icin spora baslaman lazim gunde 15 dk basla mesla.. ozamn vücudun tas gibi olur kizz
Ben de çok korkuyordum ondan ama bence öyle ameliyat olucak kadar sarkıcağımızı düşünmüyorum. Morbid obezlerde oluyo o, bi de çok hızlı kilo verirsen mesela 3 ayda 30 kilo gibi. Biraz çatlak olur ama zayıf olayım da sonra düşünürüm onu da. Bu arada akşam da tarhana çorbası+ızgara köfte yedim 5 tane yani toplayacak olursam şu şekilde.Nerden ciktim 100 kiloya korkum ondan 70li kilolarda diyet yaparken sarkma aklima bile gelmezdi
Sporu da kilo azalinca yapin diyolar yaglar kasa donusuyomus ya
Öncelikle seni azmin ve verdiğin kilolar için kutluyorum. Yazdığın çok iyi oldu söylediklerini kesinlikle dikkate alıcım zaten benim göğüsler yumuşacık ve bayağı sarktıGIDI kedikedi84 kızlar sarkma olayıyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum
benim başlangıç ve güncel kilomu görüyorsunuz
ve ben şimdiden sarktığımı hissediyorum! yumuşacık oldu vücudum. kollarım bitik,göğüslerim bitik.göğüsleri sadece estetik toplar zaten.
onun dışında 2 gündür spor salonuna gidiyorum,normal kardiyo yapıyordum zaten ama kas yapmak için ağırlık çalışmaya başladım.
size de tavsiyem eve dumbell alın salona gidemiyorsanız bile ve kol çalışın,göğüs çalışın,ağırlık çalışın.
ben bir de nivea'nın sıkılaştırıcı vücut yağına başladım 2 gündür,umarım sıkı bir vücuda sahip olabilirim.
ben de sarkma olaylarını düşüneceğimi hiç sanmazdım ama o cipsleri götürmeden önce düşünecektim işte,neyse artık kurtarmalıyız çünkü bu operasyonlar inanılmaz ağrılı ve kocamaaan izler kalıyor.şimdiden önlem alın derim! ben aldım şu an,baktım olmuyor kilo vermeyi bile durdurmayı düşünüyorum kas yapıp ayda 1 kilo falan veririm olmadı.öyle korkuyorum.
allah bin belamı versinÖncelikle seni azmin ve verdiğin kilolar için kutluyorum. Yazdığın çok iyi oldu söylediklerini kesinlikle dikkate alıcım zaten benim göğüsler yumuşacık ve bayağı sarktıama dediğin gibi yemeden önce düşünecektik onları.
Kavitasyona gitmiştim ben şu indirim sitelerinin meşhur olduğu Zaman bi işe yaramamıştı ama Deniz Akkaya bi kere bi programda alttan alta böyle makinaları destekleyici olarak kullandığını söyledi. O zaman vellashape hypoxi falana gitsem mi diye düşündüm ama 80 leri görmeden bana bi işe yaramaz henüz.allah bin belamı versin
90.500'ü görüp tartıda deriyi o kadar genişletmeden önce düşünecektim bunları
neyse 72 tam zamanı gibi geliyor ama şunu söyleyeyim ben her gün 45 dk yürümeye çalıştım.yine de yumuşadım,yani yürümek sıkılaştırmıyor kas yapmak lazım.çatlaklarla da başım belada zaten.
kollarımı sıkılaştırırsam size yazarım nasıl yaptığımı falan.şu an böyle devam ediyorum olmadı kavitasyona falan mı gitsem
evet hatta 70 gibi git sen de,ben bayağı işe yaradığını duymuştum.ama olayı sadece yağ yakmak mı yoksa sıkılaşmak mı?Kavitasyona gitmiştim ben şu indirim sitelerinin meşhur olduğu Zaman bi işe yaramamıştı ama Deniz Akkaya bi kere bi programda alttan alta böyle makinaları destekleyici olarak kullandığını söyledi. O zaman vellashape hypoxi falana gitsem mi diye düşündüm ama 80 leri görmeden bana bi işe yaramaz henüz.
canım ilk ay verilen 7 kilonun 3 kilosu su,ödem yani.ben de ilk ay 7 kiloya yakın verdim.
Benim de midem bulaniyo cok kotu internette de cok kotu ornekler varGIDI yine de kilomuz fazla olduğu için ayda 4-5 de versek yumuşuyoruz deriyi genişlettik bir kere.o yüzden ben kendime 2 ay süre verdim spor salonunda hoca ile çalışıyorum.eğer olmazsa kilo vermeyi bırakıp vücudumun bu hale alışmasını bekleyeceğim.sarkmaktan çok korkuyorum ya hatta zayıflamaya da bu fobim yüzünden başlayamamıştım bir türlü
valla durdur ya da verme demedi.sadece çok sıkı bir diyet ve spor yapmamız lazım dedi.off bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım bazı şeylerin geri dönüşü yok çünküBenim de midem bulaniyo cok kotu internette de cok kotu ornekler var
Peki canim spor hocan ne diyo yani kilo vermeni durdurman yada aylik kac kilo vermen konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?