Evliliğim için 35 kilo

Kizlar ya ben bu sarkma olayindan cok korkuyorum
Diyet basari oykulerindeokudum az once 120 kilodan 57 kiloya dusmus estetik doktoru 7 kilo fazla alunmasi gereken yani sarkan derin var demis icim cok kotu oldu
Bizde de olurmu acaba ayda iki iki mi versem ...

GIDI kilo verebiliyorsan hic durma sarkma olmamasi icin spora baslaman lazim gunde 15 dk basla mesla.. ozamn vücudun tas gibi olur kizz
Nerden ciktim 100 kiloya korkum ondan 70li kilolarda diyet yaparken sarkma aklima bile gelmezdi
Sporu da kilo azalinca yapin diyolar yaglar kasa donusuyomus ya

Nerden ciktim 100 kiloya korkum ondan 70li kilolarda diyet yaparken sarkma aklima bile gelmezdi
Sporu da kilo azalinca yapin diyolar yaglar kasa donusuyomus ya
Ben de çok korkuyordum ondan ama bence öyle ameliyat olucak kadar sarkıcağımızı düşünmüyorum. Morbid obezlerde oluyo o, bi de çok hızlı kilo verirsen mesela 3 ayda 30 kilo gibi. Biraz çatlak olur ama zayıf olayım da sonra düşünürüm onu da. Bu arada akşam da tarhana çorbası+ızgara köfte yedim 5 tane yani toplayacak olursam şu şekilde.
Sabah: Tost
Öğlen tarhana çorbası+1 dilim ekmek
Ara:hasta olduğum için ballı tarçınlı zencefilli ılık süt
Akşam:Tarhana çorbası+5ızgara köfte 1 dilim ekmek+çoban salata

GIDI kedikedi84 kızlar sarkma olayıyla ilgili bir şeyler söylemek istiyorum
benim başlangıç ve güncel kilomu görüyorsunuz
ve ben şimdiden sarktığımı hissediyorum! yumuşacık oldu vücudum. kollarım bitik,göğüslerim bitik.göğüsleri sadece estetik toplar zaten.
onun dışında 2 gündür spor salonuna gidiyorum,normal kardiyo yapıyordum zaten ama kas yapmak için ağırlık çalışmaya başladım.
size de tavsiyem eve dumbell alın salona gidemiyorsanız bile ve kol çalışın,göğüs çalışın,ağırlık çalışın.
ben bir de nivea'nın sıkılaştırıcı vücut yağına başladım 2 gündür,umarım sıkı bir vücuda sahip olabilirim.
ben de sarkma olaylarını düşüneceğimi hiç sanmazdım ama o cipsleri götürmeden önce düşünecektim işte,neyse artık kurtarmalıyız çünkü bu operasyonlar inanılmaz ağrılı ve kocamaaan izler kalıyor.şimdiden önlem alın derim! ben aldım şu an,baktım olmuyor kilo vermeyi bile durdurmayı düşünüyorum kas yapıp ayda 1 kilo falan veririm olmadı.öyle korkuyorum.

Öncelikle seni azmin ve verdiğin kilolar için kutluyorum. Yazdığın çok iyi oldu söylediklerini kesinlikle dikkate alıcım zaten benim göğüsler yumuşacık ve bayağı sarktı ama dediğin gibi yemeden önce düşünecektik onları.

allah bin belamı versin
90.500'ü görüp tartıda deriyi o kadar genişletmeden önce düşünecektim bunları
neyse 72 tam zamanı gibi geliyor ama şunu söyleyeyim ben her gün 45 dk yürümeye çalıştım.yine de yumuşadım,yani yürümek sıkılaştırmıyor kas yapmak lazım.çatlaklarla da başım belada zaten.
kollarımı sıkılaştırırsam size yazarım nasıl yaptığımı falan.şu an böyle devam ediyorum olmadı kavitasyona falan mı gitsem

Kavitasyona gitmiştim ben şu indirim sitelerinin meşhur olduğu Zaman bi işe yaramamıştı ama Deniz Akkaya bi kere bi programda alttan alta böyle makinaları destekleyici olarak kullandığını söyledi. O zaman vellashape hypoxi falana gitsem mi diye düşündüm ama 80 leri görmeden bana bi işe yaramaz henüz.

evet hatta 70 gibi git sen de,ben bayağı işe yaradığını duymuştum.ama olayı sadece yağ yakmak mı yoksa sıkılaşmak mı?

Ayyy ayyy iyice korkuttunuz beni
Bugun ben de okudum biseyler...protein tuketimii az olunca ve metebolizmanin gunluk gereksiniminden az beslenince vucut bu sefer kaslari sekere donusturuyomus kaslar gidince deri sarkiyomus
Bi de derinizin toparlanmasina izin vere vere kilo verin max.1 verin haftada diyodu diyetisyen o da cok fazla yagi olanlar icin
Bi de kas yapayim derken terminator gibi olmayalim....

fitblack canim sen kilonu ne kadar surede verdin merak ettim
Kimisi ilk ay 7 8 kilo veriyo mesela
canım ilk ay verilen 7 kilonun 3 kilosu su,ödem yani.ben de ilk ay 7 kiloya yakın verdim.
diyet günlüğü tutuyorum bak sana tam söyleyeyim 82 günde 15.300 vermişim,3 ayda desek ayda 5 kiloya tekabül ediyor ki bizim kilomuz için normal bence. diyetisyenler ayda 4-8 kilonun normal olduğunu söylüyorlar.

GIDI yine de kilomuz fazla olduğu için ayda 4-5 de versek yumuşuyoruz deriyi genişlettik bir kere.o yüzden ben kendime 2 ay süre verdim spor salonunda hoca ile çalışıyorum.eğer olmazsa kilo vermeyi bırakıp vücudumun bu hale alışmasını bekleyeceğim.sarkmaktan çok korkuyorum ya hatta zayıflamaya da bu fobim yüzünden başlayamamıştım bir türlü

Benim de midem bulaniyo cok kotu internette de cok kotu ornekler var
Peki canim spor hocan ne diyo yani kilo vermeni durdurman yada aylik kac kilo vermen konusunda

Benim de midem bulaniyo cok kotu internette de cok kotu ornekler var
Peki canim spor hocan ne diyo yani kilo vermeni durdurman yada aylik kac kilo vermen konusunda
valla durdur ya da verme demedi.sadece çok sıkı bir diyet ve spor yapmamız lazım dedi.off bilmiyorum ne yapacağımı şaşırdım bazı şeylerin geri dönüşü yok çünkü

Günaydın beybiler bu hafta 81 kiloda kaldim 4 gündür vc sorunum varr ni zamann olsa tartiya yansiyor ((.
Niyse olsun almayimda yavas yavas vereyimm.iki gun protein diyeti yapacagim ve yogurt kurunude uygulayacagim bakayim degisiklik olursa size yazacagim..

GIDI ben kilo vermeye baslayinca yaglarim yumusuyor sirtimn yanlarimdan biliyorum messla 4 gundur vc sorun var veremedim bildim hemen serteriyor.aslinda sizinde yumusuyorsa bu sarkma degilki.kilo kaybini gösteriyor haa ilerde verinde bence sporla toparlarsin benim nice tanidiklarim var kilo verdi taş gibi hatun ee birazcik olabilir yasimiz büyük taze fidancik degilik ameliyat lik durum olacagini sanmam bide onlari izleyipte krndini strese sokma binceee

92 kiloyum -1 kilo ikinci ayim bitti.toplam 8 kilo
BitmeyenUmidim strese sokcam kadar soktum kendimi
Yine yeni kararlar aldim okuduklarimdan yola cikarak 10 kiloda bir iki hafta mola vericem derime toparlanmasi ve kilomu oturtmak icin..he he...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…