- 7 Ocak 2015
- 7.084
- 15.982
- 218
- 35
- Konu Sahibi kedikedi84
- #1.061
İnşallah canım bu kadar emek karşılıksız kalmaz zatenSeneye kalmasın hedef aralık ayı canımsın İnşallah bir daha eski halime sağlıksız haline dönmek asla istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım bu kadar emek karşılıksız kalmaz zatenSeneye kalmasın hedef aralık ayı canımsın İnşallah bir daha eski halime sağlıksız haline dönmek asla istemiyorum
İnşallah Can'ım benimİnşallah canım bu kadar emek karşılıksız kalmaz zaten
Yukarıdakiler geçen sene ölçülerim şimdi 94 kiloyum ölçüler 117-97-121 iç bacak 70 kol 4027 Temmuz ölçüler 118-102-122 kilo:97
3 Ağustos ölçüler 117-99-121 kilo:97
Kilo vermemiştim ama sıkılaşmışım verdiğim emekler boşa gitmemiş
kedikedi84 ölçülerimi yazıyorum hazır ol bunlar önceki ölçülerim basen : 150 , bacaklarım : 80 ,göğüslerim : 130 ,bel : 140 , kollarım : 45 ,iç bacaklarım : 90 cm di
canım öncelikle azminden ve başarından dolayı seni çok tebrik ediyorum çok güzel sıkılaşmışın şu anki ölçülerin çok iyi yalnız eski ölçülerin çok fazlaymış 162 boyunda ve 98 kilo ile başlamışın buna göre ölçülerin çok fazlaymış acaba sende o zamanlar ödem felanmı vardı ben senelerce terzilik yaptım çok enteresan vicutlarla karşılaştım hele bir müşterim vardı kızda üst beden 38 felandı ama basenler 46 felandı...valla senin spor azminede hayran kaldım süpersin canım ya en kısa zamanda hedeflediğin kiloya inersin sen zaten... bende şu an 104 kilo civarındayım boyum 157(ben 160 sanıyordum:)) ) ve senelerdir kilo alıp vermekten pelteye dönmüş bir vicuda sahibim hemen gittim ölçülerimi aldımEvet Canım ama şuan ki ölçülerim şöyle basen :106 cm , bacaklarım :56 cm , göğüslerim : 93 cm , bel : 85 cm , kollarım :29 cm , iç bacaklarım 66 cm 2 gün önce ölçümü aldı spor salonundaki hoca toplamda -228 cm Canım
senle göğüsler aynıymış canım:) benim belim bu kilolardayken eskiden daha azdı ama doğumdan sonra belim kalınlaştı bide benim üst bacaklarda kalın bolcada selülitim var:) spor yapma konusunda çok tembelim havuzlu bir sitede oturuyorum daha hiç girmedim evim sahile yakın ama daha hiç çıkıp yürümedim( tembelim ben çookkk..Yukarıdakiler geçen sene ölçülerim şimdi 94 kiloyum ölçüler 117-97-121 iç bacak 70 kol 40
İşte bu canım çok iyi çok sevindim senin adınaYukarıdakiler geçen sene ölçülerim şimdi 94 kiloyum ölçüler 117-97-121 iç bacak 70 kol 40
Gerçekten tembelmişsin kusura bakma dün benim gittiğim spor salonuna 2 tane kör geldi yanlarında yardımcı birisi spor yapıyorlardısenle göğüsler aynıymış canım:) benim belim bu kilolardayken eskiden daha azdı ama doğumdan sonra belim kalınlaştı bide benim üst bacaklarda kalın bolcada selülitim var:) spor yapma konusunda çok tembelim havuzlu bir sitede oturuyorum daha hiç girmedim evim sahile yakın ama daha hiç çıkıp yürümedim( tembelim ben çookkk..
Teşekkür ederim çok sağolun sizde tembelliği bırakın ve hemen başlayın yoksa Zaman akıp gidiyor malesefcanım öncelikle azminden ve başarından dolayı seni çok tebrik ediyorum çok güzel sıkılaşmışın şu anki ölçülerin çok iyi yalnız eski ölçülerin çok fazlaymış 162 boyunda ve 98 kilo ile başlamışın buna göre ölçülerin çok fazlaymış acaba sende o zamanlar ödem felanmı vardı ben senelerce terzilik yaptım çok enteresan vicutlarla karşılaştım hele bir müşterim vardı kızda üst beden 38 felandı ama basenler 46 felandı...valla senin spor azminede hayran kaldım süpersin canım ya en kısa zamanda hedeflediğin kiloya inersin sen zaten... bende şu an 104 kilo civarındayım boyum 157(ben 160 sanıyordum:)) ) ve senelerdir kilo alıp vermekten pelteye dönmüş bir vicuda sahibim hemen gittim ölçülerimi aldım
bel 102
basen 134
göğüs 117
kol 44
üst bacak 85 bende bu ölçülerden çok defa kurtulup geri aldım ama bu sefer kalıcı kurtulmak istiyorum
O kadar sporla kilonu ne kadar zamanda verdin ne zaman basladin merak ettim canimTeşekkür ederim çok sağolun sizde tembelliği bırakın ve hemen başlayın yoksa Zaman akıp gidiyor malesef
Bir senede Can'ım malesef hem insülin direnci hem tip 2 diyabet obezlik birde diyetisyene gitmem yanlış beslendirmesi beni Karatay ile çok iyi gidiyor normal insan bu sporla mum gibi erimiştiO kadar sporla kilonu ne kadar zamanda verdin ne zaman basladin merak ettim canim
Havuzlu bi yer olsa varya kimse beni eve çıkaramaz. Çok baktım Havuzlu spor salonu bi tek sports international var o da hem evime uzak oraya yürümem 5 km dönüş 5 km e zaten yolda spor yapmış olurum hem de pahalı benim göğüsler sarktı bi de ağırlık çalışmam gerek toparlamak için.senle göğüsler aynıymış canım:) benim belim bu kilolardayken eskiden daha azdı ama doğumdan sonra belim kalınlaştı bide benim üst bacaklarda kalın bolcada selülitim var:) spor yapma konusunda çok tembelim havuzlu bir sitede oturuyorum daha hiç girmedim evim sahile yakın ama daha hiç çıkıp yürümedim( tembelim ben çookkk..
Bende ikinci evimi havuzlu istiyorum aslında yazılabilirdiniz hem o 5 km ile ısınmış olurdunuz birde göğüsleriniz için butterfly ve chesstpress tavsiye ederim zaten gittiğiniz ağırlık salonunda size bunları yaptırırlarHavuzlu bi yer olsa varya kimse beni eve çıkaramaz. Çok baktım Havuzlu spor salonu bi tek sports international var o da hem evime uzak oraya yürümem 5 km dönüş 5 km e zaten yolda spor yapmış olurum hem de pahalı benim göğüsler sarktı bi de ağırlık çalışmam gerek toparlamak için.
Zamaninda benimde 25 30 kilolar vermisligim var gunde uc saat acik havada yuruyunce ayda 7-8 kilo veriyodum gunde 8 saat sporu gorunce gercekten merak ettim bende de pko var sayesinde ilk defa 100 kiloyu gordum cok kotuydum daha yeni basladim artik o kadar hirs yapmiyorum emin adimlarla ilerliyorum 38 yasindayim 40 ima gercek bi kadin gibi girmek istiyorum yani esimin beni kiskanmasini istiyorumGIDI siz neler yapıyorsunuz peki
Evet malesef o pko çok kötü kilo aldırıyor doktor sizede vermiştir metaformin ilacı kullanmıyor musunuz ?daha önce verdiyseniz şimdi de verirsinizZamaninda benimde 25 30 kilolar vermisligim var gunde uc saat acik havada yuruyunce ayda 7-8 kilo veriyodum gunde 8 saat sporu gorunce gercekten merak ettim bende de pko var sayesinde ilk defa 100 kiloyu gordum cok kotuydum daha yeni basladim artik o kadar hirs yapmiyorum emin adimlarla ilerliyorum 38 yasindayim 40 ima gercek bi kadin gibi girmek istiyorum yani esimin beni kiskanmasini istiyorum
Kullanmiyorum bi kutu ilac duruyo o ilacin yaptigi etkiyi bana yuruyus veriyo herkes kendi vucudunu tanir ben de yuruyusumu yapmadan zayiflayinca adetlerim asla duzelmiyo hareket edince normale donuyorum .Evet malesef o pko çok kötü kilo aldırıyor doktor sizede vermiştir metaformin ilacı kullanmıyor musunuz ?daha önce verdiyseniz şimdi de verirsiniz