• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

kedikedi84 kedikedi84 ölçülerimi yazıyorum hazır ol bunlar önceki ölçülerim basen : 150 , bacaklarım : 80 ,göğüslerim : 130 ,bel : 140 , kollarım : 45 ,iç bacaklarım : 90 cm di

Evet Canım ama şuan ki ölçülerim şöyle basen :106 cm , bacaklarım :56 cm , göğüslerim : 93 cm , bel : 85 cm , kollarım :29 cm , iç bacaklarım 66 cm :KK200::KK200::KK200::KK200: 2 gün önce ölçümü aldı spor salonundaki hoca :nazar::nazar::nazar::nazar: toplamda -228 cm Canım:nazar::nazar:
canım öncelikle azminden ve başarından dolayı seni çok tebrik ediyorum çok güzel sıkılaşmışın şu anki ölçülerin çok iyi yalnız eski ölçülerin çok fazlaymış 162 boyunda ve 98 kilo ile başlamışın buna göre ölçülerin çok fazlaymış acaba sende o zamanlar ödem felanmı vardı ben senelerce terzilik yaptım çok enteresan vicutlarla karşılaştım hele bir müşterim vardı kızda üst beden 38 felandı ama basenler 46 felandı...valla senin spor azminede hayran kaldım süpersin canım ya en kısa zamanda hedeflediğin kiloya inersin sen zaten... bende şu an 104 kilo civarındayım boyum 157(ben 160 sanıyordum:)) ) ve senelerdir kilo alıp vermekten pelteye dönmüş bir vicuda sahibim hemen gittim ölçülerimi aldım
bel 102
basen 134
göğüs 117
kol 44
üst bacak 85 bende bu ölçülerden çok defa kurtulup geri aldım ama bu sefer kalıcı kurtulmak istiyorum

Yukarıdakiler geçen sene ölçülerim şimdi 94 kiloyum ölçüler 117-97-121 iç bacak 70 kol 40
senle göğüsler aynıymış canım:) benim belim bu kilolardayken eskiden daha azdı ama doğumdan sonra belim kalınlaştı bide benim üst bacaklarda kalın bolcada selülitim var:) spor yapma konusunda çok tembelim havuzlu bir sitede oturuyorum daha hiç girmedim evim sahile yakın ama daha hiç çıkıp yürümedim:(( tembelim ben çookkk..

senle göğüsler aynıymış canım:) benim belim bu kilolardayken eskiden daha azdı ama doğumdan sonra belim kalınlaştı bide benim üst bacaklarda kalın bolcada selülitim var:) spor yapma konusunda çok tembelim havuzlu bir sitede oturuyorum daha hiç girmedim evim sahile yakın ama daha hiç çıkıp yürümedim:KK43:( tembelim ben çookkk..
Gerçekten tembelmişsin kusura bakma dün benim gittiğim spor salonuna 2 tane kör geldi yanlarında yardımcı birisi spor yapıyorlardı

canım öncelikle azminden ve başarından dolayı seni çok tebrik ediyorum çok güzel sıkılaşmışın şu anki ölçülerin çok iyi yalnız eski ölçülerin çok fazlaymış 162 boyunda ve 98 kilo ile başlamışın buna göre ölçülerin çok fazlaymış acaba sende o zamanlar ödem felanmı vardı ben senelerce terzilik yaptım çok enteresan vicutlarla karşılaştım hele bir müşterim vardı kızda üst beden 38 felandı ama basenler 46 felandı...valla senin spor azminede hayran kaldım süpersin canım ya en kısa zamanda hedeflediğin kiloya inersin sen zaten... bende şu an 104 kilo civarındayım boyum 157(ben 160 sanıyordum:)) ) ve senelerdir kilo alıp vermekten pelteye dönmüş bir vicuda sahibim hemen gittim ölçülerimi aldım
bel 102
basen 134
göğüs 117
kol 44
üst bacak 85 bende bu ölçülerden çok defa kurtulup geri aldım ama bu sefer kalıcı kurtulmak istiyorum
Teşekkür ederim çok sağolun sizde tembelliği bırakın ve hemen başlayın yoksa Zaman akıp gidiyor malesef

O kadar sporla kilonu ne kadar zamanda verdin ne zaman basladin merak ettim canim
Bir senede Can'ım malesef hem insülin direnci hem tip 2 diyabet obezlik birde diyetisyene gitmem yanlış beslendirmesi beni Karatay ile çok iyi gidiyor normal insan bu sporla mum gibi erimişti

senle göğüsler aynıymış canım:) benim belim bu kilolardayken eskiden daha azdı ama doğumdan sonra belim kalınlaştı bide benim üst bacaklarda kalın bolcada selülitim var:) spor yapma konusunda çok tembelim havuzlu bir sitede oturuyorum daha hiç girmedim evim sahile yakın ama daha hiç çıkıp yürümedim:KK43:( tembelim ben çookkk..
Havuzlu bi yer olsa varya kimse beni eve çıkaramaz. Çok baktım Havuzlu spor salonu bi tek sports international var o da hem evime uzak oraya yürümem 5 km dönüş 5 km e zaten yolda spor yapmış olurum hem de pahalı:KK43: benim göğüsler sarktı bi de ağırlık çalışmam gerek toparlamak için.:sinirli:

Havuzlu bi yer olsa varya kimse beni eve çıkaramaz. Çok baktım Havuzlu spor salonu bi tek sports international var o da hem evime uzak oraya yürümem 5 km dönüş 5 km e zaten yolda spor yapmış olurum hem de pahalı:KK43: benim göğüsler sarktı bi de ağırlık çalışmam gerek toparlamak için.:sinirli:
Bende ikinci evimi havuzlu istiyorum aslında yazılabilirdiniz hem o 5 km ile ısınmış olurdunuz birde göğüsleriniz için butterfly ve chesstpress tavsiye ederim zaten gittiğiniz ağırlık salonunda size bunları yaptırırlar

GIDI GIDI siz neler yapıyorsunuz peki :KK51:
Zamaninda benimde 25 30 kilolar vermisligim var gunde uc saat acik havada yuruyunce ayda 7-8 kilo veriyodum gunde 8 saat sporu gorunce gercekten merak ettim bende de pko var sayesinde ilk defa 100 kiloyu gordum cok kotuydum daha yeni basladim artik o kadar hirs yapmiyorum emin adimlarla ilerliyorum 38 yasindayim 40 ima gercek bi kadin gibi girmek istiyorum yani esimin beni kiskanmasini istiyorum

Zamaninda benimde 25 30 kilolar vermisligim var gunde uc saat acik havada yuruyunce ayda 7-8 kilo veriyodum gunde 8 saat sporu gorunce gercekten merak ettim bende de pko var sayesinde ilk defa 100 kiloyu gordum cok kotuydum daha yeni basladim artik o kadar hirs yapmiyorum emin adimlarla ilerliyorum 38 yasindayim 40 ima gercek bi kadin gibi girmek istiyorum yani esimin beni kiskanmasini istiyorum
Evet malesef o pko çok kötü kilo aldırıyor doktor sizede vermiştir metaformin ilacı kullanmıyor musunuz ?daha önce verdiyseniz şimdi de verirsiniz

Miyavsu kac yasindasin canim kilo vermede yasda cok önemli ben 75 olsam bana yeter daha fazlasini zaten veremem 80 kilonun altina inmeyeli 8 sene oldu iki dogum hele ikincisi beni bitirdi hic göbeği olmayan ben Sezeryan göbeği sahibi oldum yastık gibi duruyor alt karnim var onfan bi kurtulsam ilk hedefim o

Havuzlu sitedeyim evet ama bende giremiyorum ufaklık izin vermiyor kendide suya degince ağlıyor velet

Evet malesef o pko çok kötü kilo aldırıyor doktor sizede vermiştir metaformin ilacı kullanmıyor musunuz ?daha önce verdiyseniz şimdi de verirsiniz
Kullanmiyorum bi kutu ilac duruyo o ilacin yaptigi etkiyi bana yuruyus veriyo herkes kendi vucudunu tanir ben de yuruyusumu yapmadan zayiflayinca adetlerim asla duzelmiyo hareket edince normale donuyorum .

İOTE="kedikedi84, post: 47355693, member: 73923"]Günaydın kızlar, evet gilfor Yüzünden ama bırakmıycam evdeyim çalışmıyorum istediğim zaman yatıp uyuyabilirim. Dün çok bulandı 1 saat yattım uyudum iyi geldi ama yemeği mutfaktan kaça kaça yaptım işkence gibiydi. İşin kötü tarafı midem bulaşınca kuru şeyler yemek istiyorum e onlar da kilo yapıyo karbonhidrat ama dayanıcam. Dün eşim ilk defa sen kilo veriyorsun galiba dedi. Hala inanmıyo da kendisi vereceğime. Kilo verirken siz de biraz bitkin oluyo musunuz?[/QUOTE]
İnşallah bu kilolar gidecek halsizlik kansizlik B12 muhakkak baktir glifor hap ta yapıyor çok.

Back