- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #1.081
Benim de insülin direncim var ondan verdi dr.Kizlar bu glifor hapi ne icin içiyorsunuz?
Aaa o hapmıymış ben krem sanmıştım, o kadın onla kilo vermedi ya anlatmıştı günde iki öğün yedim aç geziyorum diye. Para tuzağı ya bence bulaşma.Kizlar bu her sayfada reklami cikan seda akgulun hapindan alip icen fayda goren varmi acep?
canım ben eskiden hap felan deneyimlerim oldu çok para harcadım bu tür şeyler için hepsi kandırmaca en güzeli sağlıklı beslenerek kilo vermek boğazımızı tutcaz başka çaresi yok tabikide sporla beraber...Kizlar bu her sayfada reklami cikan seda akgulun hapindan alip icen fayda goren varmi acep?
valla canım ben senin kadarı bırak günde bir saat spor yapsam şimdiye taş gibi olmuştum .. gerçekten çok azimlisin bu kadar sıkıntılarına rağmen pes etmeden devam etmişim maşallah diyelim sana senin azminden bir zerrede bizede bulaşsın inşallah:)Bir senede Can'ım malesef hem insülin direnci hem tip 2 diyabet obezlik birde diyetisyene gitmem yanlış beslendirmesi beni Karatay ile çok iyi gidiyor normal insan bu sporla mum gibi erimişti
canım hoş geldin insanların çenesi bitmez banada her gördüğüm ikinciyide hemen doğur diyolar sormuyorlarki acaba bunun sıkıntısı varmı diye o yüzden milletin dediklerine hiç kulak asma bak ne güzel pes etmemişinki burdasın arada iniş çıkışlar olsada hep beraber başarıcaz inşallah seneye bu zamanlar başarılarımızı yazmak nasip olsun hepimize..Canlar nasılsınız hepiniz çok güzel gidiyorsnz maşallah ya ben sıkıntılı durumlar yaşadım dıyetım sekteye uğradı çok utanıyorm buraya yazmaya amayenıden ayaga kalkıp toparlanmam lazım bugunden ıtıbaren yenıden sarılıyorum herkesın bebek yokmu sorusundan bıktımmmm bıde kayınvalıdeme geldık sandalyeye otururken sandalyenin ayagı yamuldu o kadar utandım ki...kızlar lutfen hepımız hergun yazalım sık sık sızler yazmadıgınız zaman bende girmiyorum uzaklasıncada bozuyorm ister istemez. Artıda olabılırrm yenıden daha guzel başlıyorum hepınızı sevıyorum
Yeterki iste neden olmasın Canım benim İnşallah sizlerde yaparsınız teşekkür ederim darısı sizlerin başınavalla canım ben senin kadarı bırak günde bir saat spor yapsam şimdiye taş gibi olmuştum .. gerçekten çok azimlisin bu kadar sıkıntılarına rağmen pes etmeden devam etmişim maşallah diyelim sana senin azminden bir zerrede bizede bulaşsın inşallah:)
Canım benim banada soruyorlar o soruları seni çok iyi anlıyorum asla kulak asma sandalyeyi gelince belkide tahrip oldu senden önce birisi otursaydı aynısı olurdu bunlara takılma yoluna devam etCanlar nasılsınız hepiniz çok güzel gidiyorsnz maşallah ya ben sıkıntılı durumlar yaşadım dıyetım sekteye uğradı çok utanıyorm buraya yazmaya amayenıden ayaga kalkıp toparlanmam lazım bugunden ıtıbaren yenıden sarılıyorum herkesın bebek yokmu sorusundan bıktımmmm bıde kayınvalıdeme geldık sandalyeye otururken sandalyenin ayagı yamuldu o kadar utandım ki...kızlar lutfen hepımız hergun yazalım sık sık sızler yazmadıgınız zaman bende girmiyorum uzaklasıncada bozuyorm ister istemez. Artıda olabılırrm yenıden daha guzel başlıyorum hepınızı sevıyorum
Bende malesef anne tarafıma çekmişim benim annemde de var kilodan dolayı dizlerde bacaklarda sorun var sağlık için vermeliyiz bu kilolarıcanım hoş geldin insanların çenesi bitmez banada her gördüğüm ikinciyide hemen doğur diyolar sormuyorlarki acaba bunun sıkıntısı varmı diye o yüzden milletin dediklerine hiç kulak asma bak ne güzel pes etmemişinki burdasın arada iniş çıkışlar olsada hep beraber başarıcaz inşallah seneye bu zamanlar başarılarımızı yazmak nasip olsun hepimize..
benim eşimde benim kilomla çok şaka yapar bazen çok sinir oluyorum benim kilo vermemi istiyor görsellik için değil sağlığım için genetik olarak anneme benziyorum ve annemde çok kilolu iki bacağındanda ameliyat oldu bacaklarında geçmeyen şişlikler ve yaralar oluştu eşimde ileride annen gibi olmak istemiyorsan kilo vermelisin diyor benimde dizlerimde sorun var doktor bana dizlerin bir gün çökücek ama kilo verirsen bu süreç daha uzun olur dedi dizlerimde ağrılar var yaşlı teyzeler gibiyim yerimden kalkarken ağrıyolar o yüzden kilo vermem lazım kızım daha 2.5 yaşında ileride ona yetişemicem bana diyor anne sen yumuşacıksın hamur gibisin gelip kollarımı yoğuruyor:) ileride aklı dahada erdikçe beğenmicek beni o yüzden inşallah bu sefer kararlıyım başarıcam...
Farkettim zaten bi sıkıntı olduğunu. Senin beni hatırladın mı diye yazman yeniden harekete geçirdi beni onun için beraber vericez kiloları. Sonra da beraber Çocuklarımızı büyütücez Allah izin verirseCanlar nasılsınız hepiniz çok güzel gidiyorsnz maşallah ya ben sıkıntılı durumlar yaşadım dıyetım sekteye uğradı çok utanıyorm buraya yazmaya amayenıden ayaga kalkıp toparlanmam lazım bugunden ıtıbaren yenıden sarılıyorum herkesın bebek yokmu sorusundan bıktımmmm bıde kayınvalıdeme geldık sandalyeye otururken sandalyenin ayagı yamuldu o kadar utandım ki...kızlar lutfen hepımız hergun yazalım sık sık sızler yazmadıgınız zaman bende girmiyorum uzaklasıncada bozuyorm ister istemez. Artıda olabılırrm yenıden daha guzel başlıyorum hepınızı sevıyorum
Sabah: 1 haşlanmış patates( canım hiç bişey istemiyordu)
Öğlen: Izgara tavuklu salata
Akşam: kızacaksınız biliyorum ama bezelye yiycem yoğurt ve 1 dilim ekmekle. Şu an pişirebileceğm başka bişey yok evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?