Evliliğim için 35 kilo

Sabah:1 dilim ekmek 1 dilim peynir yarım domates
Öğlen ızgara et salata
Akşam taze fasülye yoğurt

1 tane kurabiye yemek zorunda kaldım çünkü Başkasına götürücem tadına bakmak zorundaydım.

Bende bir ayda 3.5 kg vermisin iyoce devam etseydim 4 kilo olirdu al ver al ver vucudda şaşırdı bayrda yedigimm tatlilara üzüldüm.
Kizlar aksam menumden yaprak sarmasi yemedim 45 dk spor yapildi bugün başladım arada bitki cayim var onu icecegim. 3 lt suyum tamamlanacak.

Kahvaltı
Haslanmıs yumurta peynır zeytın domates

Öğle
4 kaşık Musakka
3 kaşık bulgur pilavı
salata 1 incecik dilim ekmek

Akşam
2 kase yayla çorbası
Su 3lt

Spor yapamadım yarın yaparım artık yada akşam yuruyebılrsem 30 dk yururum

Artık yemegımı dısardan yemıcem cok kalorılı oluyor kızlar kendım getırıyım

Kızlar canım çok sıkkın. Eşimle tartıştık bende o sinirle söylenerek yemek yedim sinirimden ne bulduysam tıktım ağzıma kilo verdiğimi de unuttum bi anda aklımdan çıktı. Aklım başıma geldiğinde moralim çok bozuldu. Bir kilo vermek için 1 hafta uğraş 1 saatte hiç et. Napıcam ben yaa yediklerimi nasıl eriticem.

Benımde duygusal açlığım cok olur mutluyken mutsuzken evde yalnızken ama artık ben bıktım yemekten gerçekten çok usandım bundan vazgeçmeliyiz yapabılırsen bir saat yürü dün bende eşimle tartıştım canım bir lokma yemek istemedi normalde bende hep yerim..bunu yapma canım kendine zarar bize zarar..

Kızlar bide ben youtube'da 30 kilo verdi,nasıl kılo verdım tarzı şeyleri izliyorum haberlerden alıntı kılo verenler anlatmıs onları ızlemek bana cok ıyı gelıyor bende yapalırım dıyorum tavsıye ederimmm...#gruptaobezkalmayacak

Oncelikle gecmis olsun canim kesinlikle bisey olmaz yine kilonu verirsin cunku kilon fazla.murat topoglundan duymustum fazla kacirdiginizda ertesi gun cacik salatalik yiyin gun boyu demisti salatalik odem arttiriyomus .yada benim gibi yapabilirsin bende sabah yedim yedim...aksama yagsiz kabak pisirdim biraz suyla sonra yogurtla karistirdim ustune nane pulbiber serptim bi kase yedim dolu dolu cok doyurucu

Ben de ben de...

Sonuclari gorunce liste daha bi güzel olmus sanki...eline saglik canim her hafta bekleriz artik

Canım çok saol gerçekten moral gibi geldin. İnan geri dönüş olmayınca oturup ağladım. Ama yazını okuyunca biraz rahatladım. Teşekkür ederim.

gecmis olsun canim :) oncelikle kendin icin vermelisin o 35 kiloyu hersey beyinde bitiyor sen kararini verdikten sonra kimse onune gecemez ben hep etine dolgun bir bayandim daha sonra evlendikten sonra biraz daha kilo aldim gecen sene bu zamanlar kilo vermem lazim diye basladim bu yolla ben diyette basladigimda esim bana dediki hemende kilo verdin birak o isleri ya can bogazdan gelir ye gitsin dedi hep ama kararimdan kimse beni donduremedi ve 40 kilo verdim halen yedigime ictigime dikkat ediyorum bu zamana kadar tekrar kiloda almadim aksine veriyorum halen etrafimda insanlar artik yeter demeye basladilar :) esim bile yeter artik demeye basladi

Tebrik ederim canım ne kadar sürede verdin 40 kiloyu ya insanlar hemen bi 10 15 kilo verince cok zayıflamıssın falan dıyorlar bende sanırım etkılenıp yarıda bırakıyorum...arada gel topiğimize anlat neler yaptın ne kadar sürede verdin spor ve beslenmen nasıldı...

Kızlar ben 40 dk tempolu yürüdüm iş yerinin bahcesinde tüm bınanın etrafında dolandım bahanelere yer yok...

Bu ne azimdir yaa...bu hafta ne kadar kilo vericegini merakla bekliyorum

Kendime yeni yıla kadar yeni bir ben olma sözü verdim..subatta dogum gunum kendıme ödül olarak yeni bir beden vermek istiyorum sürekli 30 ve üstü kilo veren İnsanlara bakıyorum kendımı motıve edıyorım..yarından sonra 3 gün evdeyim hergün yaparım spor bu 3 günde. Bende bu hafta kendımden guzel bir performans beklıyorum

ilk baslarda cok zor oldu tabiki shok diyetler uygulamaya basladim cunku 110 kiloydum tartiya ciktigimda.. daha sonra kilo verdikce saglikli beslenmeye calistim suyu hayattima kattim tuz seker un ekmek gibi seyleri hayattimdan cikardim bol bol yuruyus yaptim.. etrafimda insanlar fark ettikce dahada kaza geldim gunden gune motivem arti tabi azmimden dolayi tebrik edenlerde oldu etrafimda cekemeyenlerde cekemeyen insanlara tsk ediyorum dahada gaza geldim dahada motivem arti onlarin sayesinde detoxlar yaptim daha halende devam etmekteyim suanda 70 kiloyum bi 10 kilo daha vermek istiyorum agustosun ortasina kadar yapabildigim kadar bu arada gecen sene bu zamanlar baslamistim o gunden sonra hic kilo almadim aksine kilo verdim :)

Maşallah canım gerçekten kaç ay sürdü 40 kiloyu vermen...bende suan bu sekılde boyle devam edıp bayrama yakın detox yapmayı dusunuyorum benmde cevremde cok ınsan var zayıflayıp onlarıda uzmek ıstemıyorum ama zayıflayıp herkese azmimi gösterecem hedefim ocak!

gecen sene eylulde baslamistim :) tsk ederim canim azmin elinden hic birsey kurtulamaz beynine koyduysan eninde sonunda verirsin o kilolari :) yag yakici kurler uygula denemedigim bisey kalmadi ama sonunda basardim yani vucut yapim biraz tuhaf benim 70 kiloyum suan ama 60 gibi gosterdigimi soyluyorlar 60 olsam demmeki 50 kilo gibi gozukcem :)

Sporla verınce cok sıkı gozukuyoruz bende 85tim ama kımse 85 olduguma ınanmıyordu daha Zayıf duruyorsun dıyorlardı.boyum 1.70 ama suan sısman oldugum ıcın boyum cok uzun durmuyor Bende 60 olmak istiyorum hatta 58 olursam adağım var inşallah herşey kendi elimizde tebrik ediyorum seni..takip ettiğim insanlar da bana bunu gösteriyor herkes 60 kilo verıyor zor ama imkansız degil hepimiz hayırlısyla başarırız İnşaallah..hatta şimdiden bütçe ayırıyorum kendıme 6 7 ay sonra tüm gaedrobumu iç çamaşırıma kadar yenılıycem..kendime çok inanıyorum hatta dıyet yaptıgımı başladığımı cok küçük bi kitle bılıyor sonra nazar değiyor irademe yarıda kesiyorum. :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…