- 2 Şubat 2010
- 9.338
- 43.836
- 748
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.681
Cok sağol canım Allah razi olsunGIDI başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın, ben hatırlıyorum diyetin için sana destek oluyordu geçen sene aynı evde oturduğunuzu bilmiyordum şükret ki baban uzun bir ömür yaşamış doya doya görmüşsün onu, bol bol Kur'an oku tek gonderebilecegimiz şey bu çünkü
Bu süreçte ne kullanıyorsun ilaç olarak?1,5 ay fark var aramızda sen daha az almışsın yani birde ben 85 ten 91 e çıktım. Şu an bi sıkıntım yok allaha şükür bir tek çok aktif bir gün geçirirsem kalçam tutuluyor. Yarın dr a sorucam bakalım magnezyum falan verir belki.
Bugüne kadar sabah tiroid ilacı öğlen omega içerikli multivitamin kullanıyodum. Dün demir ve magnezyum verdi ek olarak.Bu süreçte ne kullanıyorsun ilaç olarak?
Ben vitamin hapı alıyorum ve Demir hapı.
Diğer gebeliğimde 25’ten fazla almıştım bari bu sefer yavaş ilerleyeyim demi
Uzun bir suredir yokum ailevi bazi durumlardan dolayi yinede iyiyim cok şükür sende hamileymişsin allah saglicakla kucagina aldirsin kuzunu hayırlı olsun canimmlyt nerelerdesin? Nasılsın?
Ne sıkıntın varsa Allah bi daha yaşatmasın tez vakitte feraha çık inşallah. Amin Can'ım Allah isteyen herkese nasib etsin. İyi olduğuna sevindim. Öpüyorum.Uzun bir suredir yokum ailevi bazi durumlardan dolayi yinede iyiyim cok şükür sende hamileymişsin allah saglicakla kucagina aldirsin kuzunu hayırlı olsun canim
Amin canim inşaallah bende öptümNe sıkıntın varsa Allah bi daha yaşatmasın tez vakitte feraha çık inşallah. Amin Can'ım Allah isteyen herkese nasib etsin. İyi olduğuna sevindim. Öpüyorum.
Allah rahmet eylesin canim cok zor rabbim sabrini versin ins bol bol kuran oku dua oku canim hem icin ferahlar sakinlestirir. ♡♥♡Kızlar ben babami kaybettim cok üzgünüm cok zormus
Bizimle kalıyordu onu cok özlüyorum
Evettt ins bu sefer basaracagim tek başıma yapamıyorum profesyonel yardim alarak. .GIDI nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini. Keşke elimden gelen bi şey olsa.
BitmeyenUmidim sen nasılsın kuzum napıyosun ne ediyosun ne yazmışsın uzaktan takibimdesin. Sporlar yapılıyor diyetisyene gidiliyor süpersin, nisana kadar 75 bekliyorum senden.
aysem25 nasıl gidiyor? Kaç oldun? Neler yapıyorsun?Valla siz zayıfladıkça ben seviniyorum yaz arada.
ISILDURU tatillerdesin sefan olsun oh oh istanbul çok kasvetli karanlık nerdeyse ışıkları yakıcam öğle saatinde, sizin havalar güzel olsun.
Aynen yarıladım artık yolu, Allaha sükür bi sıkıntım yok biraz ağırlaşmaya başladım sadece.Evettt ins bu sefer basaracagim tek başıma yapamıyorum profesyonel yardim alarak. .
Sen nasılsın bulantin varmi maşallah 21 hafta olmus zaman su gibi akip gidiyor ♥♡♥
Miyav_su napiyor acaba babasi hastaydi birseymi oldu acaba ondan gelmiyordur kesin..
Allah razi olsun canımAllah rahmet eylesin canim cok zor rabbim sabrini versin ins bol bol kuran oku dua oku canim hem icin ferahlar sakinlestirir. ♡♥♡
Idare ediyorum etmeye calisiyorumGIDI nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini. Keşke elimden gelen bi şey olsa.
BitmeyenUmidim sen nasılsın kuzum napıyosun ne ediyosun ne yazmışsın uzaktan takibimdesin. Sporlar yapılıyor diyetisyene gidiliyor süpersin, nisana kadar 75 bekliyorum senden.
aysem25 nasıl gidiyor? Kaç oldun? Neler yapıyorsun?Valla siz zayıfladıkça ben seviniyorum yaz arada.
ISILDURU tatillerdesin sefan olsun oh oh istanbul çok kasvetli karanlık nerdeyse ışıkları yakıcam öğle saatinde, sizin havalar güzel olsun.
Canımm 94 oldum diyet güzel gidiyorda bu ara canım deli gibi tatlı istiyor kuru meyve normal meyve yulaf lapası falan kesmiyor çalısrken yemeğimi götürmwk cok zor oluyor 2 öğüm alıskanlıktan 6 ya cıktm ama bu kilolsr gidecek inşallah sizler nasılsınız canlar 2 haftadır açıköğretim sınavlarım vardı 2 farklı üniyi aynı anda okuyorum bide iş nöbet ev derken baya stresli günler geçirdim taşikardik oldum anksiyeteye bile girdim stres yorgunluktan ole canım şimdi iyiyim şükürGIDI nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini. Keşke elimden gelen bi şey olsa.
Harikasın 80 lere azıcık kalmış, ya hiç bi şey kafaya çok rakmaya gelmez. Taşikardi çok ciddi bi şey dikkat et ya.Canımm 94 oldum diyet güzel gidiyorda bu ara canım deli gibi tatlı istiyor kuru meyve normal meyve yulaf lapası falan kesmiyor çalısrken yemeğimi götürmwk cok zor oluyor 2 öğüm alıskanlıktan 6 ya cıktm ama bu kilolsr gidecek inşallah sizler nasılsınız canlar 2 haftadır açıköğretim sınavlarım vardı 2 farklı üniyi aynı anda okuyorum bide iş nöbet ev derken baya stresli günler geçirdim taşikardik oldum anksiyeteye bile girdim stres yorgunluktan ole canım şimdi iyiyim şükür
İnsanı en mutlu eden şeylerden biri eşin mutlu sen mutlu oh...Eşimde baya seviniyor geçen çok yoruldum artık dedim yarın nöbet var yemek yapamafm haftasonu sınav var artık yetemiyorum yetişemiyorum dedim canım sen nöbetten çıkınca ben hazırlayım falan dedi korkuyor bırakırım falan die ama bırakmam sadece bir öğün bi kendime ödül verecem o kadar yaza kadar fitim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?