• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

merhabalar bende yeni başladım rejime 79 kiloyum 1.50 boyum var eşim söylemiyor ama ben onun rahatsız olduğunu anlıyorum hissediyorum zayıflamak istiyorum bende desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler birde özel yaptığınız bişeyler varmı aktarırsanız sevinirim[/QUOT

Canım aynı boydayiz ve ben senden daha kiloluyum yeni başladım bnde ve detoks çayları ile yapmayı düşünüyorum beraber yapalimm:anne:

İyi aksamlar arkadaslar. Konuyu acan arkadas zayiflayabildimi acaba caylat herblafile denedim denedim olmuyo :KK43:( artik caresiz kaldim
Canım bildirim gelmedi ya da ben götmedim 20 kilo verdim şimdi hamileyim geri alıyotum maalesef. Diyetisyen ve sporla verdim spor biraz zumba yüzme ve evde jillian michaels yaparak. Diyetisyenim geçen bi post atmış çok haklı bu herbal life ile ikgili yoğunbakım hastası gibi mamalar yemeyin sağlıklı beslenin diye gerçekten öyle. Şu an konu aktif değil ben hamileyim diğer arkadaşlar takımlara katıldı sende onlara katıl ya da kendine konu aç çok motive ediyor.

Selam canım ve tüm kızlara selam olsun.
Nasıl gidiyor diyetler.
kedikedi84 kedikedi84 ile bizim diyetler bozuldu tabi.
Şuna ki kilom 83 oldum.
Doğumuma da az kaldı. Bebeğim küçük biliyorsunuz.
Artık zorlanmak değil de daha beterini yaşıyorum.
Şu zaman bir geçseydi ne gündüzüm belli ne gecem..
Amanın senin çok az kalmış inşallah sağlıklı sıhhatli kolay bi doğum geçirirsin benim de 2 ayım kaldı heyecanlıyım.
Şimdi zorlanıyorsun ama oyun arkadaşı olacaklar birbirlerine bir iki sene sonra çok rahat edeceksin bak gör.Bende 13 kilo aldım:KK12:85 le kaldım arık 98 im:bicak:

Sağlıkla
Amanın senin çok az kalmış inşallah sağlıklı sıhhatli kolay bi doğum geçirirsin benim de 2 ayım kaldı heyecanlıyım.
Şimdi zorlanıyorsun ama oyun arkadaşı olacaklar birbirlerine bir iki sene sonra çok rahat edeceksin bak gör.Bende 13 kilo aldım:KK12:85 le kaldım arık 98 im:bicak:
sağlıkla gelsinler de,doğumdan sonra sıkı bir diyet ve spor bizi bekliyor.
Yani en azından benim öyle olacak.
Kilolu bir hayatı neredeyse 1 buçuk yıldır sürdürüyorum çok psikolojim bozuldu.
İnşallah istediğimiz kiloya geleceğiz ..

Slm canım nasılsın miyavsu danda hiç haber yok dimi?
Yok canım ya kapadı gitti hesabını. Babası hastaydı ondan vakit bulamıyordur belki. İnşallah güzel haberlerle döner.
Arada bakıyorum napıyosunuz diye yazdıklarınızı okuyorum. 98 kiloya çıktım bu kiloları önceden gördüğüm için hiç zorlanmıyorum, şişko olmanın faydaları:KK45:

Yok canım ya kapadı gitti hesabını. Babası hastaydı ondan vakit bulamıyordur belki. İnşallah güzel haberlerle döner.
Arada bakıyorum napıyosunuz diye yazdıklarınızı okuyorum. 98 kiloya çıktım bu kiloları önceden gördüğüm için hiç zorlanmıyorum, şişko olmanın faydaları:KK45:
103 ile kapatirsin tükkanı:)) benim öyle olmuştu

Selam kızlar nasılsınız ben diyete devam ediyorum fakat yaklaşık 2 aydır 94 kiloyum kış tatiline falan gittik derken biraz yedim devam ediyorum tekrar ama yoruldum bi taraftan çocuk baskıları inanılmaz boyutta bi taraftan 2 aydır yerimde sayıyor olmam beni yordu gerçekten bide 2 okul okuyorum açıköğretim nöbetlerim ha bide eşimle son zamanlarda ki tartışmalarımz yıprattı beni çok yoruldum eşim çok iyidir hoştur ama bazen inanılmaz sığ düşünüyor şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim bazen o kadar geri kafalı oluyor ki kızlar cocuğum olsa bu kadar geri kafalı bi babası olacak diye üzülüyorum

B1
Bence 105 le kapatırsın olsun sağlıklı doğsunda kilo verirsin illaki hem emzirme dönemi büyük bir şans kalorı yakacaksın bol bol

Selam kızlar nasılsınız ben diyete devam ediyorum fakat yaklaşık 2 aydır 94 kiloyum kış tatiline falan gittik derken biraz yedim devam ediyorum tekrar ama yoruldum bi taraftan çocuk baskıları inanılmaz boyutta bi taraftan 2 aydır yerimde sayıyor olmam beni yordu gerçekten bide 2 okul okuyorum açıköğretim nöbetlerim ha bide eşimle son zamanlarda ki tartışmalarımz yıprattı beni çok yoruldum eşim çok iyidir hoştur ama bazen inanılmaz sığ düşünüyor şimdiki aklım olsa asla evlenmezdim bazen o kadar geri kafalı oluyor ki kızlar cocuğum olsa bu kadar geri kafalı bi babası olacak diye üzülüyorum
Yerinde saymak psikolojik olarak kötü ama tatile rağmen kilo almamışsan bence başarı. İnşallah açıköğretim sınavlarını başarıyla verirsin. Herkesin bi gıcık tarafı var sıkmış belli ki seni. İnsan karşısındakinin fikrini değiştiremiyor ki.
Doktoruma kalsa 93 kilo ile doğuma gitmem lazımdı ama nerde... bende çok merak ediyorum kaç kilo olucam en son.

aysem25 aysem25 esini iyi tanimani tavsiye ederim çocuk yapmadan önce. çocuk olduktan sonra bazı şeylerin telafisi olmuyor ve çocuk genetikten çok sey aliyor.pisman olma. kedikedi84 kedikedi84 bebek bekliyorsun hayırlısıyla kucagina almani dilerim. Ben de bu grubu bir ara takip ediyordum. 94 falandim simdi 80. İnşallah 70 i gorurum

İnşallah normal doğum olur sezeryandan korkuyorum biraz :KK17:
Bende sezeryandan korkuyordum normal olsun diyordum ama insanın korktuğu başına geliyor sanırım nasıl oldun bir foto atsana hamiş nilüyü göreyim doğuma az kaldı çok heyecanlı dün gece karşı komşumun gelini doğurmuş hastaneye eşya götürüyorlardi ayyy çok heyecanlı insan kendi doğumlarıni hatırlıyor

Bende sezeryandan korkuyordum normal olsun diyordum ama insanın korktuğu başına geliyor sanırım nasıl oldun bir foto atsana hamiş nilüyü göreyim doğuma az kaldı çok heyecanlı dün gece karşı komşumun gelini doğurmuş hastaneye eşya götürüyorlardi ayyy çok heyecanlı insan kendi doğumlarıni hatırlıyor
Yeni gördüm mesajını canım. Son halimi yarın özelden atarım 7 aya kadar çok belli olmuyordu ama artık baya bi şiştim. Artık eli kulağında bekliyorum sağlıkla gelir inşallah heyecanlıyım.

Back