Evliliğim için 35 kilo

Ya vermek istemiyorum kıyamıyorum belki bi köşede tutarım dediğin gibi çocuk olunca spor salonuna falan gidemem. Bak bi de kondisyonun biraz artsın biraz daha hafifle jillian michaels 30 day shred yap internetten çok güzel inceltip vücudu şekillendiriyor.

Dün pilates çemberi dambıl aldm yaa varya yıllardır şort hevesim var benım baldırlar kalın selülitli onları şekillendirmek istiyorum çok hiç şort giyemedim varya yaza kadar kendımı şekillendirp evde 7 24 şortla gezcem tamam canım deneyim onuda bir ay sonra başlarm inşallah

Kızlar ben babami kaybettim cok üzgünüm cok zormus
Bizimle kalıyordu onu cok özlüyorum

Burhancm başın sağolsun Allah sabır versin hatırlıyorum demiştin sizinle kaldığını mekano cennet olsun inşallah üzülme çok zor bir d urum seni anlıyorum ne yazsam acını hafifletmez biliyorum Allahtan sabır diliyorum canım senın ıcın.hayatımızın gerçeği hepimiz birgün tadacağız bol bol kuran oku hem sana iyi gelir hem baban hisseder

Cok sagol canım Allah razi olsun
Hepinizi cok seviyorum o yüzden buraya yazdim
Destek olcaginizi bildigim icin

Bende cok seviyorum hepimiz aynı şehirde olsak bulusup bir kahve içmek isterdim sizlerle selcan ısıl kedi ve senle miyavsu gitmiş heralde ne zaman kaybettin canım yeni mi oldu zaman herşeyin ilacı zamanla daha hafif hissedersin iyi misin hayat nasıl gidiyor

Canım başın sağolsun Allah sabır versin. Çok üzüldüm cumartesiden beri yazmamıştın merak etmiştim seni aslında. Ah canım ya çok zor... Allah mekanını cennet eylesin.

Aynen canım. .
Uc gun oldu ..obenim arkadaşımdı eşimle konusmadigim şeyleri onunla konuşurduk dertlesirdik
Kendimi cok boslukta hissediyorum 24saat birlikteydik
Napicam ne edicem bilemiyorum

Aynen canım. .
Uc gun oldu ..obenim arkadaşımdı eşimle konusmadigim şeyleri onunla konuşurduk dertlesirdik
Kendimi cok boslukta hissediyorum 24saat birlikteydik
Napicam ne edicem bilemiyorum
Ya farklı evde yaşıyo olsa bi an da olsa hayat unutturur fakat aynı evde olunca daha da zor şimdi. Allah yardımcın olsun kuzum ya.

Baban kaç yaşındaydı bilmiyorum.
Yattığı yer rahat olsun huzurla uyusun..
Sevdiklerimiz için hep erkendi zamansızdı deriz..
Ne mutlu severken,sevilirken göç etmek.
Babacığını hep sevgiyle,hasretle,özlemle gözyaşı dökeceksin.
Bu güzel olmalı..
Kalanlara sağık versin inşallah ..

Amin canım 87 yasindaydi ama doyamadik
Rabbim sana da bebegine de saglik versin inşallah

Canım senin nasıl gidiyor hamilelik? Kaç kilo ile başladın kaç kilo aldın?
Benim 19. Haftam 6 kilo aldım.
Sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik?
11 aylık oğlum var peşinden koşmaktan unutuyorum hamileliğimi bazen ama artık zorlanıyorum karnım felan da çıkınca zor olmaya başladı

Üfff 68 ile başladım. Biliyorsun diyet güzel geçiyordu.
74 kiloyum aynı almışız canım
Kaç kilo ile doğuracağız bakalım
1,5 ay fark var aramızda sen daha az almışsın yani birde ben 85 ten 91 e çıktım. Şu an bi sıkıntım yok allaha şükür bir tek çok aktif bir gün geçirirsem kalçam tutuluyor. Yarın dr a sorucam bakalım magnezyum falan verir belki.

GIDI başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın, ben hatırlıyorum diyetin için sana destek oluyordu geçen sene aynı evde oturduğunuzu bilmiyordum şükret ki baban uzun bir ömür yaşamış doya doya görmüşsün onu, bol bol Kur'an oku tek gonderebilecegimiz şey bu çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…