• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Hamisler maşallah sizlerede sağ salim doğurun inşallah :KK200:
Nilu koşu bandını sakın atma satma bebek olunca hep evdesin tek spor şansın o olucak benim öyle çünkü
Exited demek ikinci bebişin ne zordur şimdi uyumak istersin evdeki bebişin izin vermez heryerin ağrır hele doğuma yakın ikincide benim çok ağrım oldu kilodan sebep büyük cogunluk canım çıktı birde yazdı offf of Allah sana iki kat kolaylık versin bir çocuk hiç çocukmuş onu anliycan :))

GIDI GIDI başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun babanın, ben hatırlıyorum diyetin için sana destek oluyordu geçen sene aynı evde oturduğunuzu bilmiyordum şükret ki baban uzun bir ömür yaşamış doya doya görmüşsün onu, bol bol Kur'an oku tek gonderebilecegimiz şey bu çünkü:KK200:
Cok sağol canım Allah razi olsun

1,5 ay fark var aramızda sen daha az almışsın yani birde ben 85 ten 91 e çıktım. Şu an bi sıkıntım yok allaha şükür bir tek çok aktif bir gün geçirirsem kalçam tutuluyor. Yarın dr a sorucam bakalım magnezyum falan verir belki.
Bu süreçte ne kullanıyorsun ilaç olarak?
Ben vitamin hapı alıyorum ve Demir hapı.
Diğer gebeliğimde 25’ten fazla almıştım bari bu sefer yavaş ilerleyeyim demi :kusmuk:

Bu süreçte ne kullanıyorsun ilaç olarak?
Ben vitamin hapı alıyorum ve Demir hapı.
Diğer gebeliğimde 25’ten fazla almıştım bari bu sefer yavaş ilerleyeyim demi :kusmuk:
Bugüne kadar sabah tiroid ilacı öğlen omega içerikli multivitamin kullanıyodum. Dün demir ve magnezyum verdi ek olarak.

Bende varım arkadaşlar evliliğim için 35 40 kilo kadar vermeye klişe olucak ama yarın başlıyorum INŞAALLAH RABBIM'IN izniyle yaş 27 kilo 103 60 65 olsam yeterli INŞAALLAH boy 170

Uzun bir suredir yokum ailevi bazi durumlardan dolayi yinede iyiyim cok şükür sende hamileymişsin allah saglicakla kucagina aldirsin kuzunu hayırlı olsun canim :nazar:
Ne sıkıntın varsa Allah bi daha yaşatmasın tez vakitte feraha çık inşallah. Amin Can'ım Allah isteyen herkese nasib etsin. İyi olduğuna sevindim. Öpüyorum.

GIDI GIDI nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini. Keşke elimden gelen bi şey olsa.:KK200:
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim sen nasılsın kuzum napıyosun ne ediyosun ne yazmışsın uzaktan takibimdesin. Sporlar yapılıyor diyetisyene gidiliyor süpersin, nisana kadar 75 bekliyorum senden.:spor:
aysem25 aysem25 nasıl gidiyor? Kaç oldun? Neler yapıyorsun?Valla siz zayıfladıkça ben seviniyorum yaz arada. :KK54:
ISILDURU ISILDURU tatillerdesin sefan olsun oh oh:rolleyes: istanbul çok kasvetli karanlık nerdeyse ışıkları yakıcam öğle saatinde, sizin havalar güzel olsun.

@miyav_su diycem yok cute little marmaid diycem yok gittin be miyav cım özlettin kendini. İnşallah iyisindir, babacın iyidir, gerçek hayatta götüştüğün birisi olduğunu bilsem ona yazıcam iyi misin diye. İnşallah iyi haberlerle dönersin.

GIDI GIDI nasılsın biraz daha toparlayabildin mi kendini. Keşke elimden gelen bi şey olsa.:KK200:
BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim sen nasılsın kuzum napıyosun ne ediyosun ne yazmışsın uzaktan takibimdesin. Sporlar yapılıyor diyetisyene gidiliyor süpersin, nisana kadar 75 bekliyorum senden.:spor:
aysem25 aysem25 nasıl gidiyor? Kaç oldun? Neler yapıyorsun?Valla siz zayıfladıkça ben seviniyorum yaz arada. :KK54:
ISILDURU ISILDURU tatillerdesin sefan olsun oh oh:rolleyes: istanbul çok kasvetli karanlık nerdeyse ışıkları yakıcam öğle saatinde, sizin havalar güzel olsun.
Evettt ins bu sefer basaracagim tek başıma yapamıyorum profesyonel yardim alarak. .
Sen nasılsın bulantin varmi maşallah 21 hafta olmus zaman su gibi akip gidiyor ♥♡♥
Miyav_su napiyor acaba babasi hastaydi birseymi oldu acaba ondan gelmiyordur kesin..

Evettt ins bu sefer basaracagim tek başıma yapamıyorum profesyonel yardim alarak. .
Sen nasılsın bulantin varmi maşallah 21 hafta olmus zaman su gibi akip gidiyor ♥♡♥
Miyav_su napiyor acaba babasi hastaydi birseymi oldu acaba ondan gelmiyordur kesin..
Aynen yarıladım artık yolu, Allaha sükür bi sıkıntım yok biraz ağırlaşmaya başladım sadece.
Bazen tek başına insan daha çok motive oluyor bazen yardıma ihtiyaç duyuyor daha dengeli olur hem verdikleri ne yiycem şimdi derdine düşmezsin hem. Spor yaparken bazen yağ yakıp kas yapıyorsun tartıda değişiklik görnezsen sıkma canını.
miyav_su üyeliğini iptal etmiş. Hastane işleri olunca tabii buraya vakit ayırmak zor olur. İnşallah iyidir.

Idare ediyorum etmeye calisiyorum
40gun geçince daha iyi olunuyormus bakalim daha 13 gun oldu

Canımm 94 oldum diyet güzel gidiyorda bu ara canım deli gibi tatlı istiyor kuru meyve normal meyve yulaf lapası falan kesmiyor çalısrken yemeğimi götürmwk cok zor oluyor 2 öğüm alıskanlıktan 6 ya cıktm ama bu kilolsr gidecek inşallah sizler nasılsınız canlar 2 haftadır açıköğretim sınavlarım vardı 2 farklı üniyi aynı anda okuyorum bide iş nöbet ev derken baya stresli günler geçirdim taşikardik oldum anksiyeteye bile girdim stres yorgunluktan ole canım şimdi iyiyim şükür

Eşimde baya seviniyor geçen çok yoruldum artık dedim yarın nöbet var yemek yapamafm haftasonu sınav var artık yetemiyorum yetişemiyorum dedim canım sen nöbetten çıkınca ben hazırlayım falan dedi korkuyor bırakırım falan die ama bırakmam sadece bir öğün bi kendime ödül verecem o kadar yaza kadar fitim inşallah

Canımm 94 oldum diyet güzel gidiyorda bu ara canım deli gibi tatlı istiyor kuru meyve normal meyve yulaf lapası falan kesmiyor çalısrken yemeğimi götürmwk cok zor oluyor 2 öğüm alıskanlıktan 6 ya cıktm ama bu kilolsr gidecek inşallah sizler nasılsınız canlar 2 haftadır açıköğretim sınavlarım vardı 2 farklı üniyi aynı anda okuyorum bide iş nöbet ev derken baya stresli günler geçirdim taşikardik oldum anksiyeteye bile girdim stres yorgunluktan ole canım şimdi iyiyim şükür
Harikasın 80 lere azıcık kalmış, ya hiç bi şey kafaya çok rakmaya gelmez. Taşikardi çok ciddi bi şey dikkat et ya.

Eşimde baya seviniyor geçen çok yoruldum artık dedim yarın nöbet var yemek yapamafm haftasonu sınav var artık yetemiyorum yetişemiyorum dedim canım sen nöbetten çıkınca ben hazırlayım falan dedi korkuyor bırakırım falan die ama bırakmam sadece bir öğün bi kendime ödül verecem o kadar yaza kadar fitim inşallah
İnsanı en mutlu eden şeylerden biri eşin mutlu sen mutlu oh...

Merak ettim kac kiloya kadar düstünuz yazınızın hepsini okuyamadım sanırım suanda hamilesiniz en guzel sey evlat rabbim saglıkla büyutmeyi nasip etsin kedikedi84 kedikedi84
Bende 70 kiloyum boyumda 163 evlendigimde 55 kiloydum 7 yıllık evliyim gerci esimde hep eski halime dönmemi eski zayıf hallerini ozledim diyor her seferinde, okadarda kilolu durmuyorum evet kilom var yok degil 2 cocuk sezeryan ve haliyle gobek var biraz hergun baslayım diyorun birturlu baslayamıyorum

Back