Evliliğim için 35 kilo

bende aynı sorunu yasadım ya tatilde köye gezmeye gıttık esımın teyzesi spor a gıt bune ya daha neler eler esimde ben ağlayıncA sınır oldu teyzesıne ordakılere neler neler dedı benım esım bana asla demez bu arada 79 kıloyum

81 e kadar düşebildim ancak. İlk yıl çok verdim geri aldım. Sağol hamileyim şimdi bakalım sağlıkla gelsin sonra devam

Nerdesin acaba bu kafar uzun ban olurmu uzgun yaziyor lutfen bir iletidime gec burda arkadaşlarınlarkadaşlarınla haber gonder yeter

İyiyim ben canım işte bebek büyüyo ben büyüyorum alışverişe başladım artık bi çok şeyi tamam gibi odası kaldı birtek. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Maşallah canım az kalmış günler ne kadar çabuk geçiyor hayret verici takımda yaristigim bir arkadaşta doğurdu ben hala aynı kilodayim sende doğurursun yakında ben hala aynitakildim kaldım yaw bi atamadım kendimi 7 lere

Öyle valla önümde koca 9 ay var diyodum sonbahar, kış, ilkbahar bitecek diyodum 3 ay kaldı. Ben 95 e kadar çıktım sanırım 105 e kadar gidicem.

Öyle valla önümde koca 9 ay var diyodum sonbahar, kış, ilkbahar bitecek diyodum 3 ay kaldı. Ben 95 e kadar çıktım sanırım 105 e kadar gidicem.
İstahin iyi desene ye gitsin hamissin sonuçta ilk hamilelikte ben hiç bişey yiyemezdim zayifladim hamileyken 6 kilo verdim, kizimda aynı hiç iştahsız bir bebekti hep kusardi, Afrikalılar gibiydi çocuk şükür toparladı kendini iki senedir, ama ikinci gebelik tam tersi oldu oğlan iştahlı olcak desene :))

Aman aman iştahlı olsun da uğraştırmasın beni. Canım hep karbonhidrat istiyor o yüzden çok aldım. Çarşamba şeker yüklemesi var o zaman sıkıntı inşallah bi şey çıkmaz.

Iyiyim canim diyete basladim sukur :)) 83 gorduydum simdi 79.3 yarin kac cikarim bilmiyorum nisana kadar ne verirsem rabbim izin verirse nisanda tedavi gorcem..seker hapini biraktimdi yeniden basladim bir aydir onun sikintisini yaşıyorum ..
Maşallah bebisin büyümüş arada bakiyorum buraya naptin aldinmi bebisin odasini :)))

Yok bi çok şeyi aldım ama oda daha almadık. Ayyy hadi bakalım canım ya dualarım seninle inşallah Allah nasib eder kavuşursun bebeğine. Güzel haberlerini bekliyorum o zaman.

Aman aman iştahlı olsun da uğraştırmasın beni. Canım hep karbonhidrat istiyor o yüzden çok aldım. Çarşamba şeker yüklemesi var o zaman sıkıntı inşallah bi şey çıkmaz.
İnşallah bişey olmaz bana ağır geldi o şekerli su elim ayağım boşaldı üstüme döküldü hep birdaha doldurdular öğğ

İnşallah bişey olmaz bana ağır geldi o şekerli su elim ayağım boşaldı üstüme döküldü hep birdaha doldurdular öğğ
Şeker yüklemesinde de sorun çıkmadı şükür tadı güzeldi ya tam limonata gibiydi. Ay sıcaklara gelmediğine bende şükrediyorum evde kalorifer yakmadan oturuyorum bütün gün akşam eşim gelince açıyorum az kaldı ya bakalım...

İyi aksamlar arkadaslar. Konuyu acan arkadas zayiflayabildimi acaba caylat herblafile denedim denedim olmuyo ( artik caresiz kaldim

Selam canım ve tüm kızlara selam olsun.
Nasıl gidiyor diyetler.
kedikedi84 ile bizim diyetler bozuldu tabi.
Şuna ki kilom 83 oldum.
Doğumuma da az kaldı. Bebeğim küçük biliyorsunuz.
Artık zorlanmak değil de daha beterini yaşıyorum.
Şu zaman bir geçseydi ne gündüzüm belli ne gecem..

Neyin var canım uyukumu oyutmuyor bebiş benim ikincisi oyleydi , bebeğin kilosumu az ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…