• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

canım benim yaşadıklarını çok iyi anlıyorum senin :KK43: benzer şeyler yaşadım bende özellikle kayınvalidemin sülalesi tarafından :S ama benim kilom senden çok çok fazlaydı en son 145 kiloyu görmüştüm geçensene hazirana girerken gün itibariyle 105.6 kiloyum. okadar kilo verdim ve hala verilecek çok kilom var ama inan buna başarabilriz ben artık umutluyum çünkü 40 kilo kadar verdim ve bir 40 daha verebilirim diyorum kendime neden olmasın.
keşke bu üzücü olay yaşanmasaydı ama yaşanmış bundan dolayı daha çok hırslanıp daha iyi kilo verirsin
ilk zamanlar diyet spor derken koca ayy çabalıyosun hop giden 3 4 kilo oluyor diyelimki pes etmiceksin uzun vadeye vurduğunda 10 ayda 35 40 kilo vermiş oluyorsun yetmezmi
şimdi yapman gereken pes etmeden yoluna devam etmek eğer pes etmezsen seneye kalmaz herşey bitmiş olur hooopppp zayıfcacık hatunlar oluveririz
yanındayım destekçinim :KK66:
bende aynı sorunu yasadım ya tatilde köye gezmeye gıttık esımın teyzesi spor a gıt bune ya daha neler eler esimde ben ağlayıncA sınır oldu teyzesıne ordakılere neler neler dedı benım esım bana asla demez bu arada 79 kıloyum :(

Merak ettim kac kiloya kadar düstünuz yazınızın hepsini okuyamadım sanırım suanda hamilesiniz en guzel sey evlat rabbim saglıkla büyutmeyi nasip etsin kedikedi84 kedikedi84
Bende 70 kiloyum boyumda 163 evlendigimde 55 kiloydum 7 yıllık evliyim gerci esimde hep eski halime dönmemi eski zayıf hallerini ozledim diyor her seferinde, okadarda kilolu durmuyorum evet kilom var yok degil 2 cocuk sezeryan ve haliyle gobek var biraz hergun baslayım diyorun birturlu baslayamıyorum
81 e kadar düşebildim ancak. İlk yıl çok verdim geri aldım. Sağol hamileyim şimdi bakalım sağlıkla gelsin sonra devam

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim canım kist için doktor yasmin verdi son hapı salı günü kullandım ve bugün 2. Gün gelmesi gerekmiyor adetimin 2 ay geçti reglimin üstünden adet söktürücü kullansam faydalı olur mu
Nerdesin acaba bu kafar uzun ban olurmu uzgun yaziyor lutfen bir iletidime gec burda arkadaşlarınlarkadaşlarınla haber gonder yeter

İyiyim ben canım işte bebek büyüyo ben büyüyorum:anneadayı: alışverişe başladım artık bi çok şeyi tamam gibi odası kaldı birtek. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Maşallah canım az kalmış günler ne kadar çabuk geçiyor hayret verici takımda yaristigim bir arkadaşta doğurdu ben hala aynı kilodayim sende doğurursun yakında ben hala ayni:KK70:takildim kaldım yaw bi atamadım kendimi 7 lere

Maşallah canım az kalmış günler ne kadar çabuk geçiyor hayret verici takımda yaristigim bir arkadaşta doğurdu ben hala aynı kilodayim sende doğurursun yakında ben hala ayni:KK70:takildim kaldım yaw bi atamadım kendimi 7 lere
Öyle valla önümde koca 9 ay var diyodum sonbahar, kış, ilkbahar bitecek diyodum 3 ay kaldı. Ben 95 e kadar çıktım sanırım 105 e kadar gidicem.

Öyle valla önümde koca 9 ay var diyodum sonbahar, kış, ilkbahar bitecek diyodum 3 ay kaldı. Ben 95 e kadar çıktım sanırım 105 e kadar gidicem.
İstahin iyi desene :KK70:ye gitsin hamissin sonuçta ilk hamilelikte ben hiç bişey yiyemezdim zayifladim hamileyken 6 kilo verdim, kizimda aynı hiç iştahsız bir bebekti hep kusardi, Afrikalılar gibiydi çocuk şükür toparladı kendini iki senedir, ama ikinci gebelik tam tersi oldu oğlan iştahlı olcak desene :))

İstahin iyi desene :KK70:ye gitsin hamissin sonuçta ilk hamilelikte ben hiç bişey yiyemezdim zayifladim hamileyken 6 kilo verdim, kizimda aynı hiç iştahsız bir bebekti hep kusardi, Afrikalılar gibiydi çocuk şükür toparladı kendini iki senedir, ama ikinci gebelik tam tersi oldu oğlan iştahlı olcak desene :))
Aman aman iştahlı olsun da uğraştırmasın beni. Canım hep karbonhidrat istiyor o yüzden çok aldım. Çarşamba şeker yüklemesi var o zaman sıkıntı inşallah bi şey çıkmaz.

Iyiyim canim diyete basladim sukur :)) 83 gorduydum simdi 79.3 yarin kac cikarim bilmiyorum nisana kadar ne verirsem rabbim izin verirse nisanda tedavi gorcem..seker hapini biraktimdi yeniden basladim bir aydir onun sikintisini yaşıyorum ..
Maşallah bebisin büyümüş arada bakiyorum buraya naptin aldinmi bebisin odasini :)))

Iyiyim canim diyete basladim sukur :)) 83 gorduydum simdi 79.3 yarin kac cikarim bilmiyorum nisana kadar ne verirsem rabbim izin verirse nisanda tedavi gorcem..seker hapini biraktimdi yeniden basladim bir aydir onun sikintisini yaşıyorum ..
Maşallah bebisin büyümüş arada bakiyorum buraya naptin aldinmi bebisin odasini :)))
Yok bi çok şeyi aldım ama oda daha almadık. Ayyy hadi bakalım canım ya dualarım seninle inşallah Allah nasib eder kavuşursun bebeğine. Güzel haberlerini bekliyorum o zaman.

Aman aman iştahlı olsun da uğraştırmasın beni. Canım hep karbonhidrat istiyor o yüzden çok aldım. Çarşamba şeker yüklemesi var o zaman sıkıntı inşallah bi şey çıkmaz.
İnşallah bişey olmaz bana ağır geldi o şekerli su elim ayağım boşaldı üstüme döküldü hep birdaha doldurdular öğğ

İnşallah bişey olmaz bana ağır geldi o şekerli su elim ayağım boşaldı üstüme döküldü hep birdaha doldurdular öğğ
Şeker yüklemesinde de sorun çıkmadı şükür tadı güzeldi ya tam limonata gibiydi. Ay sıcaklara gelmediğine bende şükrediyorum evde kalorifer yakmadan oturuyorum bütün gün akşam eşim gelince açıyorum:KK45: az kaldı ya bakalım...

İyi aksamlar arkadaslar. Konuyu acan arkadas zayiflayabildimi acaba caylat herblafile denedim denedim olmuyo :(( artik caresiz kaldim

Şeker yüklemesinde de sorun çıkmadı şükür tadı güzeldi ya tam limonata gibiydi. Ay sıcaklara gelmediğine bende şükrediyorum evde kalorifer yakmadan oturuyorum bütün gün akşam eşim gelince açıyorum:KK45: az kaldı ya bakalım...
Selam canım ve tüm kızlara selam olsun.
Nasıl gidiyor diyetler.
kedikedi84 kedikedi84 ile bizim diyetler bozuldu tabi.
Şuna ki kilom 83 oldum.
Doğumuma da az kaldı. Bebeğim küçük biliyorsunuz.
Artık zorlanmak değil de daha beterini yaşıyorum.
Şu zaman bir geçseydi ne gündüzüm belli ne gecem..

Selam canım ve tüm kızlara selam olsun.
Nasıl gidiyor diyetler.
kedikedi84 kedikedi84 ile bizim diyetler bozuldu tabi.
Şuna ki kilom 83 oldum.
Doğumuma da az kaldı. Bebeğim küçük biliyorsunuz.
Artık zorlanmak değil de daha beterini yaşıyorum.
Şu zaman bir geçseydi ne gündüzüm belli ne gecem..
Neyin var canım uyukumu oyutmuyor bebiş benim ikincisi oyleydi , bebeğin kilosumu az ?

Back