- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.561
Hadi inşallah canım benimYok canim önceden yapiyordum ama istikrarli degildim simdi cok güzel gidiyorum ekmegi bıraktım iki hafta oldu..kg verdikçe sizi bilgilendirecegim :)) sporada basladim sayilir vakit buldukca yapim yürüyüş
Çok geçmiş olsun canım ya. Allah biran önce sağlığına sıhhatine kavuştursun çok üzüldüm. Ben iyiyim sende kendine çok iyi bakİyi değilim canım benim babam 3. Kez felç geçirdi durumu kritik ctesi gününden bu yana yoğun bakımda hergün oraya gidiyoruz işte sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl kendine çok iyi bak
Geçmiş olsun canim allah şifa versin..İyi değilim canım benim babam 3. Kez felç geçirdi durumu kritik ctesi gününden bu yana yoğun bakımda hergün oraya gidiyoruz işte sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl kendine çok iyi bak
Hamilemisin cnm hayirli olsun. Kilo aldinmi hamileliginde bende hamileyimde...Çok geçmiş olsun canım ya. Allah biran önce sağlığına sıhhatine kavuştursun çok üzüldüm. Ben iyiyim sende kendine çok iyi bak
Şöyle 81 kiloydum tatile gitmiştim 3 kilo aldım. Yani 84 kilo ile hamile kaldım 9 haftalığım 85.4 kiloyum ama 85 e de hamile olduğumu anlayana kadar iştah artışından aldım. Şimdi zaten çok yiyemiyorum ama kilo da veremiyorum az yememe rağmen. Sen kaç kilo ile hamile kaldın?Hamilemisin cnm hayirli olsun. Kilo aldinmi hamileliginde bende hamileyimde...
Bende kilolu hamile kaldim. 88 ile kaldim 89um suan 13. HaftamdayimŞöyle 81 kiloydum tatile gitmiştim 3 kilo aldım. Yani 84 kilo ile hamile kaldım 9 haftalığım 85.4 kiloyum ama 85 e de hamile olduğumu anlayana kadar iştah artışından aldım. Şimdi zaten çok yiyemiyorum ama kilo da veremiyorum az yememe rağmen. Sen kaç kilo ile hamile kaldın?
Hedefim 95 ile hamileliği bitirmek.
Kız sen nereden taniyon bizim dely iDelyDoly aklima geldin merak ettmi nasilsin bebek varmi
Çok geçmiş olsun canım ya Allah'tan şifa diliyorum babacığınaİyi değilim canım benim babam 3. Kez felç geçirdi durumu kritik ctesi gününden bu yana yoğun bakımda hergün oraya gidiyoruz işte sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl kendine çok iyi bak
Sen nick yani isminimi degistirdin kiz değişiklikiyidir senmisinmerhaba hatunlar. ben gene kilo alıp geldim. ama mutsuz değilim. çünkü hastalığım da düzelme var çok şükür.
reglim sabah 70.300 gösteriyordu tartı. ne güzel 65 lere gelmiştim. neyse geç olmadan önlemini almak da önemli. amacım zamana yayarak 5 kilo vermek ilaçlarımı kullanmayı bırakmak tabi dr kontrolünde . sonra da gebelik Rabbim nasip ederse. yarına başlayacağım artık sağlıklı beslenmeye hadi sizde gelin kaldığımız yerden devam edelim.
14 cu takimdan arkadasimizdi sonra baska takima gitti kg vermis bayagi bebek istiyirdu cok merak ettimdi bak cvp da yazmadi :)Kız sen nereden taniyon bizim dely i
Sen nick yani isminimi degistirdin kiz değişiklikiyidir senmisin
Henüz bebeği yok canım biraz dinlenip donucekmis14 cu takimdan arkadasimizdi sonra baska takima gitti kg vermis bayagi bebek istiyirdu cok merak ettimdi bak cvp da yazmadi :)
Selam canım ne zamdır girmiyordum siteye. Özledim sizlerle muhabbeti. Hamilelik iyi gidiyor 3 kilo aldım. Bi sıkıntım yok Allaha şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyor?kedikedi84 nerdesiniz kızlar ya arada bir yazın cee diyin hamislik nasıl gidiyor canım
Çok şükür canım bir sıkıntı yok elhamdülillah iyi olmana sevindim herkese hayırlı kandillerSelam canım ne zamdır girmiyordum siteye. Özledim sizlerle muhabbeti. Hamilelik iyi gidiyor 3 kilo aldım. Bi sıkıntım yok Allaha şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Hayırlı kandiller sana daÇok şükür canım bir sıkıntı yok elhamdülillah iyi olmana sevindim herkese hayırlı kandillerbende kilo vermedim hala aynıyım seni bekliyorum dermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?