• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Herkesler nerde?
Kızlar artık bizim haberleşme topiğimiz oldu bu:KK54: bu aralar pek adam gibi bi şey yiyemiyorum yiyebildiğim zaman canımın çektiğini yiyorum diyetisyenin verdiği listeye uyamıyorum o kadar yiyemiyorum çünkü. Sen napıyosun? Kilo verebildin mi iyi misin?

Kilom biraz artı canım regl oldum çok şükür istahimda aldı başını gitti neden çok şükür diyorum hamile değilim çünkü bı ara baya ödüm koptu zira :halay:

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum bende hamileyim fakat güzel gitmiyor hamileliğim. 9. haftaya girdi
Kızlar artık bizim haberleşme topiğimiz oldu bu:KK54: bu aralar pek adam gibi bi şey yiyemiyorum yiyebildiğim zaman canımın çektiğini yiyorum diyetisyenin verdiği listeye uyamıyorum o kadar yiyemiyorum çünkü. Sen napıyosun? Kilo verebildin mi iyi misin?
Canım napıyosun? Gidiyomusun doktora? Bebeğini görebildin mi?

Merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum bende hamileyim fakat güzel gitmiyor hamileliğim. 9. haftaya girdi

Canım napıyosun? Gidiyomusun doktora? Bebeğini görebildin mi?
Aaa gerçekten mi :halay:gerçekten hamile topiği oldu burası:anneadayı: darısı selcanmehmetcan ve miyavsu nun başına Allahım onlara da sağlıkla sıhhatle bir an önce nasib etsin inşallah... Hep alttan baktıbenim gördüm kalbini de dinledim. Yarın 8. Haftam olacak. 18 kasımda gidicem bi daha kontrole. Senin neden iyi gitmiyor bulantı halsizlik falan mı? O bende de falaket.

Kilom biraz artı canım regl oldum çok şükür istahimda aldı başını gitti neden çok şükür diyorum hamile değilim çünkü bı ara baya ödüm koptu zira :halay:
Kısmet hayırlısı...senin yavaşta olsa istikrarlı düşüş grafiğin var. Ben doğum yapana kadar Allah kısmet ederse sen 75 ten 70 e doğru yol alıyor olursun bence.

Kısmet hayırlısı...senin yavaşta olsa istikrarlı düşüş grafiğin var. Ben doğum yapana kadar Allah kısmet ederse sen 75 ten 70 e doğru yol alıyor olursun bence.
Hamislere hayırlı doğumlar rahat bir hamilelik olsun banada sağlıkla 70 lere inmek nasip olsun bi arada inşallah canım teşekkürler

Aaa gerçekten mi :halay:gerçekten hamile topiği oldu burası:anneadayı: darısı selcanmehmetcan ve miyavsu nun başına Allahım onlara da sağlıkla sıhhatle bir an önce nasib etsin inşallah... Hep alttan baktıbenim gördüm kalbini de dinledim. Yarın 8. Haftam olacak. 18 kasımda gidicem bi daha kontrole. Senin neden iyi gitmiyor bulantı halsizlik falan mı? O bende de falaket.
yok canım keşke bulantı halsizlik olsa. benimde 9. haftam bitmek üzere bebek oluşmadı doktor oluşmaz bu saatten sonra dedi pazartesi hapla düşük yapcam. bu 2. düşüğüm ALLAH kimseye vermesin. Sen sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah bebeğini.

yok canım keşke bulantı halsizlik olsa. benimde 9. haftam bitmek üzere bebek oluşmadı doktor oluşmaz bu saatten sonra dedi pazartesi hapla düşük yapcam. bu 2. düşüğüm ALLAH kimseye vermesin. Sen sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah bebeğini.
Allah sana da bi daha böyle üzücü bir olay yaşatmasın. Bidahakine sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah. Her şerde bir hayır vardır ne diyelim.

Slm kızlar nrdsnz herkesler kayip
Aleykum srlam ben cuma yarismasindayim listede degilim ama yaziyorum kendime gelmem icin cuma 81,4 kg cikti ogunden beri şok yasadim ve dikkat ettim bugun 79,7 ciktim tam gaz devam nolcak kopturup duruyom öyle is güç sen napiyon kac kgsun devammi diyete

Slm kızlar nrdsnz herkesler kayip
İyiyim bende canım bu hafta Allaha şükür daha iyi başladım haftaya. Bulantılarım azaldı kendimi daha enerjik hissediyorum. Diyetisyeni bıraktım çünkü listeye uyamıyorum hemde gitmek istemiyorum orda olur olmadık bi sürü yemek sayacak midem kalkıyo. Sen nasılsın?

Aleykum srlam ben cuma yarismasindayim listede degilim ama yaziyorum kendime gelmem icin cuma 81,4 kg cikti ogunden beri şok yasadim ve dikkat ettim bugun 79,7 ciktim tam gaz devam nolcak kopturup duruyom öyle is güç sen napiyon kac kgsun devammi diyete
Ya canım senin kilo da ne inatçı yahu takıldı mı takılıyo. Sadece denemek için bir haftalığına günde 1 saat yürüyüş mü eklesen metabolizman bi şaşırsa ne yapsan anlamıyorum ki.

Teşekkürler kızlar çok şükür iyilik sağlık bir yaramazlık yok iki kızımin yaramazlıkları dışında:)) , ikinci sınıfa gidiyor büyük kızımın dersleriyle uğraşıyorum regl yeni bitti derken kaçamaklar da arada oluyor öyle böyle derken kilom 80-81 değişiyor:KK36:

Ya canım senin kilo da ne inatçı yahu takıldı mı takılıyo. Sadece denemek için bir haftalığına günde 1 saat yürüyüş mü eklesen metabolizman bi şaşırsa ne yapsan anlamıyorum ki.
Yok canim önceden yapiyordum ama istikrarli degildim simdi cok güzel gidiyorum ekmegi bıraktım iki hafta oldu..kg verdikçe sizi bilgilendirecegim :)) sporada basladim sayilir vakit buldukca yapim yürüyüş

Miyav_su Miyav_su naber :KK49: ay allahtan takib etmişim seni de ismini değiştirdiğini anladım miyav su yazıyorum çıkmıyo banlandın mı yine dedim. Keyifler nasıl?
İyi değilim canım benim babam 3. Kez felç geçirdi durumu kritik ctesi gününden bu yana yoğun bakımda hergün oraya gidiyoruz işte sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl kendine çok iyi bak

Back