• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Hosgeldin seni gördüğüme sevindim hadi ozaman toparla kendinu bende basladim evde spor yapiyorum kondisyon bisiklet aldim onu suruyom bugun 4cu gun cuma yarismasina katilsana seni daha iyi motivasyon ederler canim nasılsa diyetisyenede gidiyorsun.. katılmak istersen ben 14 cu gruptayim.
Ooo spora başlanmış harikasın bak çok yararı olacak.

8441A63F-F934-4E76-8F0F-272459A6DD06.jpeg
Bakın işte bundan alıcam bide birini tutucam evde yemekleri o yapıcak yemek saatinde önüme diyetisyen ne verdiyse onu koyucak açacak kilidi bitince kapatıcak. 3 ayda 15 kilo garanti.

Gruplarada katılırm belki ama sizi özlediğim için geldim özellikle. Sanal falan belki ama sizi çok seviyorum
İyi yapmışsın canım iyiki yazdın çok sevindim:KK37: sen dürttümde ben ikinci kez diyete başladım. Maalesef bazı şeylerden feragat etmeden sonuç alınmıyor. Sosyal hayattan kopmakta iyi olmuyor ama eski düzende de insan başarılı olamıyor sen dengesini kurarsın artık. İnşallah sende kilo verip kolayca hamile kalırsın sağlıkla. Allah isteyen herkesi tez zamanda bebek sahibi yapsın.

Canım kendım sosyallescem insanlardan uzak kalmak bana iyi geliyor yemediğim şeyleri misafire de yapmak istemiyorum çünkü azda olsa yiyorum buda beni geriye itiyor diyetisyen e falan o kadar maddi manevi hazırken cok iyi geldi bana sanki bilmiyorum ama bu kes olacak aminn canım amin inşallah hızla verirsin inşallah doğum ne zaman

Hosgeldin seni gördüğüme sevindim hadi ozaman toparla kendinu bende basladim evde spor yapiyorum kondisyon bisiklet aldim onu suruyom bugun 4cu gun cuma yarismasina katilsana seni daha iyi motivasyon ederler canim nasılsa diyetisyenede gidiyorsun.. katılmak istersen ben 14 cu gruptayim.
Cok sevındım canm benim senın adına iyi yapmssn sporu aktif yaparsan devamı gelıyor ara verınce tekrar baslamak zor oluyor diyetis gittiğimi falan pek kımseye solemedım artık insanlardan bıktım :) el ne der derdini aşmaya çalışıyorum :)

Ben ilk ayı sporsuz verdim kızlar kendime çizelge hazrıladm her ay 5 kilo verrsem kendime ödül olarak çanta şal ayakkabı olabilir bi hediye alcam artık yemekle falan ödül yok evde yapmayınca kızlar oluyor bi yere gitmeyince de daha kolay yapılıyor iradem iyice güçlensin sosyallesirim :)

Cok sevındım canm benim senın adına iyi yapmssn sporu aktif yaparsan devamı gelıyor ara verınce tekrar baslamak zor oluyor diyetis gittiğimi falan pek kımseye solemedım artık insanlardan bıktım :) el ne der derdini aşmaya çalışıyorum :)
Söyleme canim hic gerek yokk bide milletin yorumunu mu cekcegiz nerdey bizim vucudu iyi taniyorlar ya
Esine dahi soyleme kendi fark etsin sana söylesin böyle si daha iyu olur iafan rahat kimseyide kafana takma kendimiz icin basaracagiz ku kg lardan kurtulacagiz..

Canım kendım sosyallescem insanlardan uzak kalmak bana iyi geliyor yemediğim şeyleri misafire de yapmak istemiyorum çünkü azda olsa yiyorum buda beni geriye itiyor diyetisyen e falan o kadar maddi manevi hazırken cok iyi geldi bana sanki bilmiyorum ama bu kes olacak aminn canım amin inşallah hızla verirsin inşallah doğum ne zaman
Bir gittin pir gittin bir yildir nerdeydin kiz zayifladinmi bizden habersiz Ayşecim

Bir gittin pir gittin bir yildir nerdeydin kiz zayifladinmi bizden habersiz Ayşecim
Yaklaşık 10 kiloya yakın verdim 109 lara falan çıkmıştım biraz kendim verdim sonra diyetisyene gittim şuan 99 falanımdr herhalde pztsi gideceğim sürekli yediğim için buralara gelmeye yüzüm yoktu her ay 5 kilo versem tamam bu iş bi takıma katılayacağm aktif olan işte oraya yazarm :)

Haziran başı inşallah.

Seni ve içinin acısını çok iyi anlıyorum cnm
En önemlisi yapabileceğine inan ve bunun için çaba göster sonrada o lafları eşine afiyetle yedir
Bunu yaklaşık 6 ayda 34 Kilo vermiş biri söylüyor
Daha benim yolumda bitmedi 113.5 kilodan 79 kiloya düştüm hedefim 65 olmak
Başarı hikayelerinde yeni sayfa açtım istersen gel beraber hedefimize ulaşalım
Bundan sonrası için birbirimize destek olalım
diyet listeni burdan yazarmısın nasıl zayıfladın bu şekilde?

Back