• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

İyi değilim canım benim babam 3. Kez felç geçirdi durumu kritik ctesi gününden bu yana yoğun bakımda hergün oraya gidiyoruz işte sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl kendine çok iyi bak
Çok geçmiş olsun canım ya. Allah biran önce sağlığına sıhhatine kavuştursun çok üzüldüm. Ben iyiyim sende kendine çok iyi bak:(

Hamilemisin cnm hayirli olsun. Kilo aldinmi hamileliginde bende hamileyimde...
Şöyle 81 kiloydum tatile gitmiştim 3 kilo aldım. Yani 84 kilo ile hamile kaldım 9 haftalığım 85.4 kiloyum ama 85 e de hamile olduğumu anlayana kadar iştah artışından aldım. Şimdi zaten çok yiyemiyorum ama kilo da veremiyorum az yememe rağmen. Sen kaç kilo ile hamile kaldın?
Hedefim 95 ile hamileliği bitirmek.

Şöyle 81 kiloydum tatile gitmiştim 3 kilo aldım. Yani 84 kilo ile hamile kaldım 9 haftalığım 85.4 kiloyum ama 85 e de hamile olduğumu anlayana kadar iştah artışından aldım. Şimdi zaten çok yiyemiyorum ama kilo da veremiyorum az yememe rağmen. Sen kaç kilo ile hamile kaldın?
Hedefim 95 ile hamileliği bitirmek.
Bende kilolu hamile kaldim. 88 ile kaldim 89um suan 13. Haftamdayim

merhaba hatunlar. ben gene kilo alıp geldim. ama mutsuz değilim. çünkü hastalığım da düzelme var çok şükür.
reglim sabah 70.300 gösteriyordu tartı. ne güzel 65 lere gelmiştim. neyse geç olmadan önlemini almak da önemli. amacım zamana yayarak 5 kilo vermek ilaçlarımı kullanmayı bırakmak tabi dr kontrolünde . sonra da gebelik Rabbim nasip ederse. yarına başlayacağım artık sağlıklı beslenmeye hadi sizde gelin kaldığımız yerden devam edelim.

amanın kimse gelmemiş. bugün tartı 70.100 dü. yani 200 gr eksilmişim. az olsun benim olsun ;)
menümü yazayım da kaçırmak olmasın.
saba
2 dilim salçalı kepek ekmek
5 parça küçük peynir
5 zeytin
1 haşlama yumurta

ara
biraz tuzsuz kuruyemiş
yarım nescafe

öğlen
5 kaşık patlıcan salatası
1 kase yoğurtlu tarhana

ara
yarım nescafe

ara
1 avuç kuruyemiş

akşam
et haşlama
2 kaşık bulgur pilavı

belki bir elma yerim.
niyetim az az vermek bu defa . ondan menüm bol.

merhaba hatunlar. ben gene kilo alıp geldim. ama mutsuz değilim. çünkü hastalığım da düzelme var çok şükür.
reglim sabah 70.300 gösteriyordu tartı. ne güzel 65 lere gelmiştim. neyse geç olmadan önlemini almak da önemli. amacım zamana yayarak 5 kilo vermek ilaçlarımı kullanmayı bırakmak tabi dr kontrolünde . sonra da gebelik Rabbim nasip ederse. yarına başlayacağım artık sağlıklı beslenmeye hadi sizde gelin kaldığımız yerden devam edelim.
Sen nick yani isminimi degistirdin kiz değişiklikiyidir senmisin

Selam canım ne zamdır girmiyordum siteye. Özledim sizlerle muhabbeti. Hamilelik iyi gidiyor 3 kilo aldım. Bi sıkıntım yok Allaha şükür. Sen nasılsın nasıl gidiyor?
Çok şükür canım bir sıkıntı yok elhamdülillah iyi olmana sevindim herkese hayırlı kandiller:KK200: bende kilo vermedim hala aynıyım seni bekliyorum dermişim:KK70:

Çok şükür canım bir sıkıntı yok elhamdülillah iyi olmana sevindim herkese hayırlı kandiller:KK200: bende kilo vermedim hala aynıyım seni bekliyorum dermişim:KK70:
Hayırlı kandiller sana da:KK37: bekle bekle dönüşüm muhteşem olacak:-) 88 kiloya çıktım 3 ayda 3 kilo doktorun beklentisi ilk üç ay kilo vermemdi ama nerde... Ya var ya zaman nasıl geçiyor. Bak yaza kadar önünde 7 ay var her ay bir kilo versen 7 kilo gitmiş olur artık incecik olursun. Bende kaç kilo alıcam bakalım.

BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim kandilin mubarek olsun nerelerdesin nasılsın?
@miyav_su diyorum çıkmıyor @ cute little marmaid diyorum çıkmıyor bu kız nerelerde malumatı olan var mı babası rahatsızdı en son inşallah kendi de babası da iyidir.

Back