- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.541
Nar niye yok mu bunu bilmiyordum...kedikedi84 canım sakın sakın sigara alkol yok nar ve adacayida yok bilgine bitki çaylarından genel olarak uzak dur
Kanamayı arttırıyor buda bebeğin varlığı için iyi bişey deilNar niye yok mu bunu bilmiyordum...
Kızlar artık bizim haberleşme topiğimiz oldu buHerkesler nerde?
Canım napıyosun? Gidiyomusun doktora? Bebeğini görebildin mi?Kızlar artık bizim haberleşme topiğimiz oldu bubu aralar pek adam gibi bi şey yiyemiyorum yiyebildiğim zaman canımın çektiğini yiyorum diyetisyenin verdiği listeye uyamıyorum o kadar yiyemiyorum çünkü. Sen napıyosun? Kilo verebildin mi iyi misin?
Aaa gerçekten miMerhaba kızlar uzun zamandır yazamıyordum bende hamileyim fakat güzel gitmiyor hamileliğim. 9. haftaya girdi
Canım napıyosun? Gidiyomusun doktora? Bebeğini görebildin mi?
Kısmet hayırlısı...senin yavaşta olsa istikrarlı düşüş grafiğin var. Ben doğum yapana kadar Allah kısmet ederse sen 75 ten 70 e doğru yol alıyor olursun bence.Kilom biraz artı canım regl oldum çok şükür istahimda aldı başını gitti neden çok şükür diyorum hamile değilim çünkü bı ara baya ödüm koptu zira
Hamislere hayırlı doğumlar rahat bir hamilelik olsun banada sağlıkla 70 lere inmek nasip olsun bi arada inşallah canım teşekkürlerKısmet hayırlısı...senin yavaşta olsa istikrarlı düşüş grafiğin var. Ben doğum yapana kadar Allah kısmet ederse sen 75 ten 70 e doğru yol alıyor olursun bence.
yok canım keşke bulantı halsizlik olsa. benimde 9. haftam bitmek üzere bebek oluşmadı doktor oluşmaz bu saatten sonra dedi pazartesi hapla düşük yapcam. bu 2. düşüğüm ALLAH kimseye vermesin. Sen sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah bebeğini.Aaa gerçekten migerçekten hamile topiği oldu burası darısı selcanmehmetcan ve miyavsu nun başına Allahım onlara da sağlıkla sıhhatle bir an önce nasib etsin inşallah... Hep alttan baktıbenim gördüm kalbini de dinledim. Yarın 8. Haftam olacak. 18 kasımda gidicem bi daha kontrole. Senin neden iyi gitmiyor bulantı halsizlik falan mı? O bende de falaket.
Allah sana da bi daha böyle üzücü bir olay yaşatmasın. Bidahakine sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah. Her şerde bir hayır vardır ne diyelim.yok canım keşke bulantı halsizlik olsa. benimde 9. haftam bitmek üzere bebek oluşmadı doktor oluşmaz bu saatten sonra dedi pazartesi hapla düşük yapcam. bu 2. düşüğüm ALLAH kimseye vermesin. Sen sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah bebeğini.
Amin inşallah. ALLAH'tan gelene razıyım tabi bizim için en doğrusunu en iyisini ALLAH bilir.Allah sana da bi daha böyle üzücü bir olay yaşatmasın. Bidahakine sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın inşallah. Her şerde bir hayır vardır ne diyelim.
Aleykum srlam ben cuma yarismasindayim listede degilim ama yaziyorum kendime gelmem icin cuma 81,4 kg cikti ogunden beri şok yasadim ve dikkat ettim bugun 79,7 ciktim tam gaz devam nolcak kopturup duruyom öyle is güç sen napiyon kac kgsun devammi diyeteSlm kızlar nrdsnz herkesler kayip
İyiyim bende canım bu hafta Allaha şükür daha iyi başladım haftaya. Bulantılarım azaldı kendimi daha enerjik hissediyorum. Diyetisyeni bıraktım çünkü listeye uyamıyorum hemde gitmek istemiyorum orda olur olmadık bi sürü yemek sayacak midem kalkıyo. Sen nasılsın?Slm kızlar nrdsnz herkesler kayip
Ya canım senin kilo da ne inatçı yahu takıldı mı takılıyo. Sadece denemek için bir haftalığına günde 1 saat yürüyüş mü eklesen metabolizman bi şaşırsa ne yapsan anlamıyorum ki.Aleykum srlam ben cuma yarismasindayim listede degilim ama yaziyorum kendime gelmem icin cuma 81,4 kg cikti ogunden beri şok yasadim ve dikkat ettim bugun 79,7 ciktim tam gaz devam nolcak kopturup duruyom öyle is güç sen napiyon kac kgsun devammi diyete
Yok canim önceden yapiyordum ama istikrarli degildim simdi cok güzel gidiyorum ekmegi bıraktım iki hafta oldu..kg verdikçe sizi bilgilendirecegim :)) sporada basladim sayilir vakit buldukca yapim yürüyüşYa canım senin kilo da ne inatçı yahu takıldı mı takılıyo. Sadece denemek için bir haftalığına günde 1 saat yürüyüş mü eklesen metabolizman bi şaşırsa ne yapsan anlamıyorum ki.
İyi değilim canım benim babam 3. Kez felç geçirdi durumu kritik ctesi gününden bu yana yoğun bakımda hergün oraya gidiyoruz işte sen nasılsın iyi misin bebiş nasıl kendine çok iyi bakMiyav_su naber ay allahtan takib etmişim seni de ismini değiştirdiğini anladım miyav su yazıyorum çıkmıyo banlandın mı yine dedim. Keyifler nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?