Evliliğim için 35 kilo

kocan affedersin öküzlük etmiş.
yok yok kadın çalışmasın ama güzel olsun , adam 100 kilo olabilir, kel olabilir, çirkin olabilir ama karısı güzel olmalı.
dırdır etmeyecek tabi kv, kp ne isterse koca ne isterse yapacak.
inan ki çalışan kadınlar daha çok eziliyor bunu ilk annemde gördüm zaten.

lütfen lütfen 3 günlük diyetler yapma.
Diyetisyene git, sağlıklı zayıfla ki hepsini geri almayasın.
8-9 ay sabırla istediğin forma ulaşacaksın.
kocan versin diyetisyenin parasını madem seni beğenmiyor.

çok sinirlendim ya ne demek utanıyormuş...

10 yıllık bir çalışmanın ardından hiç birşey yapmak istememen çok doğal.

yavaş yavaş başla sevdiğin türde kitaplarr okuyarak başla, yabancı diziye izle, sinemaya git (yalnız gitmeyi çok severim)

genel kültürün artsın, severek yapabileceğin şeylere öncelik ver ki sıkılma. dekorasyon önerilerine bak bu ara çok revaçta instagramda mutfak balkon salon fotoğrafları paylaşıyorlar. Fikir edinirsin.

bundan 9 ay sonra da seni beğenmiyorum şu tipine bak de eşine adam olsun önce o

EDIT: konu çok eskiymiş yaa okuyunca gözüm döndü

son durum nedir :)

Hahaha zayıfladı evli mutlu çocuklu hamiş kendisi

Sağol canım seninde kandilin mübarek olsun epeydir kk kuluba girmesini maşallah bebisin büyümüş rabbim tamamına erdirsin inş..ben aynı kg dayım yarın kan vereceğim degerlere baktiracam cuma gunu diyetisyene gidecegim bakalım ne dicek..

Cok şükür iyiyim canim kg alinca tahlilerim hep iyi biraz karatay usulu beslenince kan degerlerim iyi cikti hep tikkat etmekle geçiyor ömrüm
Sen ne yapıyorsun nasılsın
Miyavsunun ismini bi türlü ezberleyemedim napti masil acaba babasi hasta idi..
kedikedi84 cimde hamislikle ugrasiyor zagar ben onu bekliyorum kg vermek için. .

Selam canım, bi tek sizinle haberleşmek için kullanıyorum bu konuyu. 4. Ayımdayım artık haftaya cinsiyet belli olacak inşallah. İyiyim bi sıkıntım yok. Miyavsu üyeliğini iptal etmiş neden bilmiyorum. Belki babasının hastalığından bunalmıştır buraylada ilgilenemiyodur.

Gittin mi diyetisyene? Liste verdi mi? Ben doğumdan sonra ağzıma demir kilit vurucam anahtarıda kendime özel diyetisyene vericem, 3 öğün açsın önüme ne yiyeceğimi koysun yiyeyim sonra geri kitlesin yoksa ben 2 yılda ancak 81 e kadar düştüm sittin sene 60 ları göremiycem

Arada uğrayın kızlar seviyorum sizleri nilum yigenimizin cinsiyetini bizede bildir öperim hepinizi ben iyiyim şükür bir sıkıntı yok 80-81 kilom regliyim şuan halilarimi değiştirdim yarın yardımcı kadinlar gelicek ev temizlenicek sericem cicilerimi

Saglikli yasama diyetisyene gittim ocagin 2 sine kadar doluymus o diyet iyi geliyordu bana devletin diyeti ay iki verdiriyordu ama ben eski diyet listesini uygulayacagim bi hafta borcum olan oruç tuttum yeni bitti simdi devam edicem.
Sen verirsin ya heleki emzirdiginde cok kolay gidiyor kg arkaslarimdan gordugume gore simdi kac kg aldin saglikli beslendinmi bu is tmm bebegine yarasin ins.

Bende seviyorum seni arkadaşlarımı hayırlı olsun Güle güle kullan canimm. Oo ozaman sen 79 ne olun regl bitince.

Allah kabul etsin canım. Ben tatilde kilo almıştım 85 kilo ile hamile kaldım şimdi 89 um. Sen şu 5 kiloyu bi versen bi kırsan direncini resmen direnç oldu vücudunda. Marta kadar bi sık kendini 3 ay. Sanal ortamdayız ama sizi çok seviyorum kızlar.

Bende ben seviyorum .ua ben istikrarli yapmıyorum hafta anin iki gunu kacamak olursa figer gunkeri dikkat ediyorum kg hep ayni oluyo bide bu iki hafta olcak tartilmadim merak ettim bi uafta sonra tartiliyim süpriz olsun.haklisin marta subata kadar siksamm cok mukemmel olur

Selammmmm kızlarr canlar ben geldimmm:) nasılsınız ne yapıyorsunuz kedikedi84 cook sevındım canm Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah bende halen zayıflayamadım ama diyetisyene başladım bir ayda 5.4 kilo verdim şimdi detox verdi onu yapmaya çalışıyorum :) ben aynı ben yani bebek falan yok :)

Hamile olmana cok sevındım 3 bucuk yıl oldu ne zayıfladm ne cocuk yapabildim kendıme cok kızıyorum varya kızlar iyice bunalmıstm diyetisyene gitmeye karar verdim iyi gidiyor şimdilik

Hamile olmana cok sevındım 3 bucuk yıl oldu ne zayıfladm ne cocuk yapabildim kendıme cok kızıyorum varya kızlar iyice bunalmıstm diyetisyene gitmeye karar verdim iyi gidiyor şimdilik
Bildirimlere bakınca aynen böyle oldum iyi olmana çok sevindim ya. Pat diye gittin merak ettim vallahi 1 senedir hiç haber yok. Arkandan az ağıt yakmadım nerdesin diyeAma bıkkınlık geliyor bazen insana diyeti ne görmek be duymak istiyorsun haklısın.
Bu başka diyetisyen di mi? Detoks falan vermiş. 5 kg çok iyi vermişsin. Ben düşe düşe 81 e düştüm tatil falan derken 85 e çıktım e artık çocuk çalışmalarına başlayalım nasıl olsa 6 aydan önce gelmez derken ilk aydan hamile kaldım. Şimdi 4 aylık ve maalesef 90 a çıktım dr bu ay kilo almayı yasakladı bana. Haftaya yine diyetisyene başlıycam. Burayı sadece eski arkadaşlarla haberleşmek için kullanıyoruz. Onun için ıssız buralar sen yazmak istersen ya takımlara gir ya da kendine konu aç. Canım çok özlemişim seni

Hosgeldin seni gördüğüme sevindim hadi ozaman toparla kendinu bende basladim evde spor yapiyorum kondisyon bisiklet aldim onu suruyom bugun 4cu gun cuma yarismasina katilsana seni daha iyi motivasyon ederler canim nasılsa diyetisyenede gidiyorsun.. katılmak istersen ben 14 cu gruptayim.

Artık baya bunalmıstm kızlar çünkü hem cocuk istiyorum hem 107 108 kiloy cıkmıstm kendım dıyet yaptm 2 3 kilo verdm ama bozuyor yiyordum diyetisyene başlangıç kilom 105,5 tu şimdi 99 falanım heralde pazartesi tekrar gitcem sizi cok özlemişim kızlar bide bu süreçte net olacağım kimseyi davet etmiycem evime kimseyede gitmiycem 2 3 tane grup var benım akşamları gidip geldiğimiz arkadaş grubu ayrı kuzen grubu ayrı onlara da gitmek istemiyorum gelmesinlerde insanların hakkımda ne düşündükleri cokta umrumda deil gel sen çiğköfte yersin kısır yersin yok salatalardan yersin falan diolar akşam 9 10 da boyle şeyler yemek istemiyorum ve bana ısrarla bişeyler yedirenleri cıkarıorm hayatımdan artık kafama koydum kızlar bıktım her yılın 2 3 ayı diyetle geçiyor hedefim Temmuz ayda 4-5 kilo canım sende iyi olmus valla bebeğini al kucağına o donemde emzirrken cok kalori harcarsın hemde diyetisyene gidersin bende yazın başlıcam inşallah hemen olur senın gıbı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…