- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.521
Kuzum is olmasi iyi degilmi rabbim bol kazanç bolluk bereket versin inan bende sikayet ediyorum hic yaz tatili yapamadim hep calistim şöyle böyle şimdi de is bitmeye az kaldi artik evde bos durmaktanda sıkılırm.seninki tam kararinda ise gidip geliyon ama calisma saatleri uzunsa erken birakamazmisiniz canim ha..Senin yerinde olmak isterdim ne güzelbende işe geldim herzamanki gibi sıcacık yataktan çıkıp aynı tas aynı hamam Benim hayatım güya kasımda Rus sezonu bitiyordu Uzakdoğulu başlayacaktı sezonu uzatmışlar mart ayına kadar zaten mart ayından sonra diğer sezon başlıyor burayada eleman bulamadım öyle işte sabahları ağlayarak uyanıyorum zoraki geliyorum
Ortopedik yastıklar dan alsana canım ne uğraşıyor Sun hem çok rahat oluyor ben herkese aldım 10 yildan fazla oldu kullaniyoruzNapim canim olur canini sikma sigariyi biraktinya o istah aciomalarin olur ama duzene girer ben dede oyle oldu fazla kg almazsin.merak etme saglikli beslen kolayi söyle dusun icme bebegin kemikleri gelisimini engeltker o aklında olsun icme bende soguktan su icemiyorum canim surekli aktif ol buraya yaz saglikli kg alirsin ama kendinide uzme
Bende bi hafa hastalık cektim simdide ev temizligi yapıyorum halilari yikayamaya verdim yun yikadim cirptim kollarim feci ağrıyor yastigi doldurdum ilk kez 14 yildan sonrayun yastikla yatacagiz sahlikli olsun die..
Yarin tam gaz dietle devam araligin sonu tup bebek yaptiracam allah izin verirse bi 10kg tiesin vermem lazım. .
Çok şükür canım iyiyim sen nslsn?ISILDURU canım nasılsın iyi misin
İyiyim canım ya dün dr a gittik bi sıkıntı yok. Kola da sigara da bitti artık benim için mecburen dün azıcık ağlama krizine girdim artık ona da yapıcak bi şey yok.kedikedi84 canım sen nasılsın minnoş nasıl ay paşa nasıl yazacaktım erkek mi olucak ki umarım kolayı bırakmışındır
İyiyim şükür canım uğraşıyorum her zamanki gibiÇok şükür canım iyiyim sen nslsn?
Şükür sıkıntı olmasın neden ağladın hormonlar mı yoksa sigara içemediğin için mi canım umarım Doğumdan sonra tekrar sigaraya başlamazsınİyiyim canım ya dün dr a gittik bi sıkıntı yok. Kola da sigara da bitti artık benim için mecburen dün azıcık ağlama krizine girdim artık ona da yapıcak bi şey yok.
Yunde güzelmis fisir fisir cok rahat uyuduk.ama senin dediginede bakarım rahatlığı bende severim..sen nerden aldin internettenmi getittirdin nasilOrtopedik yastıklar dan alsana canım ne uğraşıyor Sun hem çok rahat oluyor ben herkese aldım 10 yildan fazla oldu kullaniyoruz
Oyyyy cicegi burnunda anne :)) olsun agla bol bol busey olmaz hormonlar tavan mi yapiyor esin ne tepki veriyorİyiyim canım ya dün dr a gittik bi sıkıntı yok. Kola da sigara da bitti artık benim için mecburen dün azıcık ağlama krizine girdim artık ona da yapıcak bi şey yok.
Şükür sıkıntı olmasın neden ağladın hormonlar mı yoksa sigara içemediğin için mi canım umarım Doğumdan sonra tekrar sigaraya başlamazsın
Valla hem yoksunluk hem hormonlar hem endişe ne olacak nasıl olacak. Zaten allah izin verirse emzirirsem o zaman da içemiycem sigara donra da o kadar içmemişken içmem heralde. Adam da ne yapsın napıcağını şaşırıyor, gerçekten isteyerek yapmıyorum ama ben bu bunalım halimden sıkıldım.Oyyyy cicegi burnunda anne :)) olsun agla bol bol busey olmaz hormonlar tavan mi yapiyor esin ne tepki veriyor
Sevsinler seni :)) acik bizede nazlan ben nazlarim senii :))
Gecer canim şu iki haftayi bi atlat dile kolay sigarayı birakiyorsun ondan bu derpresyon halin esinde iciyorsa onada icirme midem bulanıyor hem zorlaniyirum de ikiniz birlikte kurtulursunuz kendine kavrulmus fistik veya çekirdek veya beyaz leplebi al onun cok faydasi oluyor fazla abartmadan yersin..Herşey bebisiniz icin ne guzel saglikli yasam temiz hava alicaksinuz..Valla hem yoksunluk hem hormonlar hem endişe ne olacak nasıl olacak. Zaten allah izin verirse emzirirsem o zaman da içemiycem sigara donra da o kadar içmemişken içmem heralde. Adam da ne yapsın napıcağını şaşırıyor, gerçekten isteyerek yapmıyorum ama ben bu bunalım halimden sıkıldım.
Gecer canim şu iki haftayi bi atlat dile kolay sigarayı birakiyorsun ondan bu derpresyon halin esinde iciyorsa onada icirme midem bulanıyor hem zorlaniyirum de ikiniz birlikte kurtulursunuz kendine kavrulmus fistik veya çekirdek veya beyaz leplebi al onun cok faydasi oluyor fazla abartmadan yersin..Herşey bebisiniz icin ne guzel saglikli yasam temiz hava alicaksinuz..Valla hem yoksunluk hem hormonlar hem endişe ne olacak nasıl olacak. Zaten allah izin verirse emzirirsem o zaman da içemiycem sigara donra da o kadar içmemişken içmem heralde. Adam da ne yapsın napıcağını şaşırıyor, gerçekten isteyerek yapmıyorum ama ben bu bunalım halimden sıkıldım.
Yataş idaş satıyor canım yastık onlardan aldım, kilom 80.5 hala 7 lere kendimi atamadım takıma dönemedim neyse bunada şükür diyelimYunde güzelmis fisir fisir cok rahat uyuduk.ama senin dediginede bakarım rahatlığı bende severim..sen nerden aldin internettenmi getittirdin nasil
Sen nasılsın kg ne alemde epey gozukmedin bende tekrar cums yarismasina gircem 3kg verince listede olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?