- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
- #8.481
Allah razi olsun rabbim gonlunun muradini versin ins..bugun misafirlerim vardi üşüttüm sanirim kulaklarim bogazim ağrıyor bide bugun kisliklari cikardim yazliklari kaldirm olmayanlari nerden baksan iki torba diyim ne kadar kiyaf varmis hepsi taze güzel cevremde durumu iyi olmayan vardı onlara verdim nasil sevindiler gorsen bi daha bukadar camasir alip biriktirmicem bide baharinda boyle ayirdim senede iki defa cikiyor cocuk olunca oyle oluyor..bi halilarim kaldi yikatmaya vercem simdiyece firsatim bile olmadi zaten haftada iki iyi temizlik yapiyorum normal gundede hergun supuruyom kendime hic vakit kalmiyor bugun nasil temizlik yaptim 6 çocuk maşallah halletti :)) evet hissediyorum diyete donusum süper olacak..Amin canım:) Allahım bir an önce senin ve miyav_su yun sağlıkla bebek sahibi olmayı nasib etsin inşallah. Yok bi şey olmadı sildim sadece pazartesi doktora gidicem geçen gittiğimde daha görünmedi bile çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Yarın cuma saatinde yasin okuycam inanırmısın dualarımda sen ve miyav_su var sizin güzel haberlerinizi alsam o kadar sevinicem ki.
İnsan bazen gerçekten kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Bitir işlerini şöyle bi kafanı dinle diyetine odaklan.