Evliliğim için 35 kilo

Dünden beri eşim gene coştu üçüncüyü yapalım geç kalmadan diyor her an katakulliye gelebilirim
Yap bir tane daha :))) haklı esin haber bekliyoruz ozaman
Hadi ya erkekte kalmış aklı bencesen ne düşünüyosun bu konuda. Bende doktora gittim herşey yolundaymış bakalım haftaya da kalp atışını duyucaz...

İyi maşallah annesi haftaya gün sayalım hep birlikte :))
Çok sevindim canım benim allahım sağlıcakla gelsin minnoş patikler benden darısı bizlerinde başına BitmeyenUmidim
Aminnnn.
Miyav su ne güzel kg vermişsin nasıl memnun musun kg dan darısı bana

Çok teşekkür ederim.
Oğlum hamile kalmadan 1 buçuk ay önce emmeyi bırakmıştı. Zaten doğru dürüst emmedi.
Sezaryen Doğum yaptım,prematüre oldu. Erken Doğum. Kısmet böyleymiş diyorum artık.
Diğer türlü düşündükçe işin içinden çıkamıyorum..

Hayırlı olsun canım benim sağlıcakla gelsin

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Büyütürken sizin için kolay olmayacak; ama ilk bebeğinizin ona ikizi kadar yakın olacak bir kardeşi olacak inşallah. Paylaşımları da çok güzel olur.

Napiyonuz kizlar hic kimse yazmuyormu ne benim tele bildirimde gelmiyor ee diyet nasil gidiyor bakalım...
Selam canım, perşembe günü diyetisyene gittim 800 gr almışım artık 85,8 kiloyum maalesef benim iki kötü alışkanlığım var birincisi kola ikincisi sigara ikisini bırakmak biraz zorladı beni. Şimdi arada ceviz falan yiyorum , Bide yemeklerin yanında ekmek yiyorum 1 dilimde olsa ve havalar serinleyince su içmeyide azalttım bunlarda tabii kilomu arttırdı. Hedefim 4 haftada 83 e kadar düşmek inşallah başarırım. Sen neler yapıyorsun?

Napim canim olur canini sikma sigariyi biraktinya o istah aciomalarin olur ama duzene girer ben dede oyle oldu fazla kg almazsin.merak etme saglikli beslen kolayi söyle dusun icme bebegin kemikleri gelisimini engeltker o aklında olsun icme bende soguktan su icemiyorum canim surekli aktif ol buraya yaz saglikli kg alirsin ama kendinide uzme
Bende bi hafa hastalık cektim simdide ev temizligi yapıyorum halilari yikayamaya verdim yun yikadim cirptim kollarim feci ağrıyor yastigi doldurdum ilk kez 14 yildan sonrayun yastikla yatacagiz sahlikli olsun die..
Yarin tam gaz dietle devam araligin sonu tup bebek yaptiracam allah izin verirse bi 10kg tiesin vermem lazım. .

Çok geçmiş olsun canım, off sen neler yapmışsın eline sağlık. Yün yıkamak falan çok iş. Ben pamuk yastık kullanıyorum elyaflar falan çok terletiyor ve çok rahatsız geliyor
Bu üç ay artık tam bi diyete gir verirsin. Arada bize masum gözüken o kaçamaklar yüzündenveremiyoruz. Onu sıfırlamak lazım.

Sigara canın çekince fındık fıstık su iç canım benim inanıyorum bırakırsın

Maşallah canım çok hamaratsın aslında en güzeli pamuk ve yün gerisi yalan

Maşallah canım çok hamaratsın aslında en güzeli pamuk ve yün gerisi yalan
Amannn kuzum ne zormuş yun cirpmak kollarim durdu... yoksa en saglik yun.. a allahtan yastık d doldurrdum yorgan kopumeyi hic bilmem bide o kaldı ogrenirim iki uc yil sonra daha gecen sene kopuduk taze yani..
Sen nasılsın naptin..

Amannn kuzum ne zormuş yun cirpmak kollarim durdu... yoksa en saglik yun.. a allahtan yastık d doldurrdum yorgan kopumeyi hic bilmem bide o kaldı ogrenirim iki uc yil sonra daha gecen sene kopuduk taze yani..
Sen nasılsın naptin..
Senin yerinde olmak isterdim ne güzel bende işe geldim herzamanki gibi sıcacık yataktan çıkıpaynı tas aynı hamam Benim hayatım güya kasımda Rus sezonu bitiyordu Uzakdoğulu başlayacaktı sezonu uzatmışlar mart ayına kadar zaten mart ayından sonra diğer sezon başlıyor burayada eleman bulamadım öyle işte sabahları ağlayarak uyanıyorum zoraki geliyorum

Sen nasılsın naptin..
Senin yerinde olmak isterdim ne güzel bende işe geldim herzamanki gibi sıcacık yataktan çıkıpaynı tas aynı hamam Benim hayatım güya kasımda Rus sezonu bitiyordu Uzakdoğulu başlayacaktı sezonu uzatmışlar mart ayına kadar zaten mart ayından sonra diğer sezon başlıyor burayada eleman bulamadım öyle işte sabahları ağlayarak uyanıyorum zoraki geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…