- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #8.481
Allah razi olsun rabbim gonlunun muradini versin ins..bugun misafirlerim vardi üşüttüm sanirim kulaklarim bogazim ağrıyor bide bugun kisliklari cikardim yazliklari kaldirm olmayanlari nerden baksan iki torba diyim ne kadar kiyaf varmis hepsi taze güzel cevremde durumu iyi olmayan vardı onlara verdim nasil sevindiler gorsen bi daha bukadar camasir alip biriktirmicem bide baharinda boyle ayirdim senede iki defa cikiyor cocuk olunca oyle oluyor..bi halilarim kaldi yikatmaya vercem simdiyece firsatim bile olmadi zaten haftada iki iyi temizlik yapiyorum normal gundede hergun supuruyom kendime hic vakit kalmiyor bugun nasil temizlik yaptim 6 çocuk maşallah halletti :)) evet hissediyorum diyete donusum süper olacak..Amin canım:) Allahım bir an önce senin ve miyav_su yun sağlıkla bebek sahibi olmayı nasib etsin inşallah. Yok bi şey olmadı sildim sadece pazartesi doktora gidicem geçen gittiğimde daha görünmedi bile çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Yarın cuma saatinde yasin okuycam inanırmısın dualarımda sen ve miyav_su var sizin güzel haberlerinizi alsam o kadar sevinicem ki.
İnsan bazen gerçekten kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Bitir işlerini şöyle bi kafanı dinle diyetine odaklan.
Evett canim gercekten %5ile hamis kaldi cuma yarismasinda arkadasimdi dusunsene dr donasyon cocuk bile olmaz demis yani drlarin dedigine bakmican rabbim ne derse o olur kuzum arkadas önceden bir asilama üç tup bebek yaptirmisti hatta arkadasin rahmi yarim rahimmi akdeniz anemisi geni tasiyormus butun bunlara rağmen rabbim.ol dedi oldu istw bol bol dua edelim canimmKolay gelsin canım benimde yapmam lazım temizlik ama nerde gerçekten mi %5 şansına rağmen hamile mi kaldı maşallah ne güzel umarım tutunırlar canım darısı bizlerinde başına
Ayyy ne güzel rabbim izin versinde yap kuzum televizyona bile bakmayi biraz ağız ayirmayi bile ozledim :)) yapmak istedigim cok sey var sira gelirse kış geldi aha gelir zagar sira :))Çok yorgunum canım anlatamam bir arkadaş var ikna edebilirsem ctesi ona baktırıcam dükkanı bende cuma akşamından sabaha kadar temizlikyapıcam Allah nasip ederse sonrada öğleye kadar gerekirse akşama kadar uyumak istiyorum inşallah Allah'ın bir işi karışmazsa sonrada Pazar'a gidip alışveriş yapmak istiyorum marketten almayı sevmiyorum ilkbahardan bu yana marketten aldım hep sonrada kitap okumak ve siyah beyaz film izlemek istiyorum
Oyy sen çok yoruyomuşsun kendini ben haftada 1 sil süpür toz al yapıyorum. Tabi ev kalabalık olunca daha çok ihtiyaç oluyodur da hergün süpürmeye üşenirim ben.Allah razi olsun rabbim gonlunun muradini versin ins..bugun misafirlerim vardi üşüttüm sanirim kulaklarim bogazim ağrıyor bide bugun kisliklari cikardim yazliklari kaldirm olmayanlari nerden baksan iki torba diyim ne kadar kiyaf varmis hepsi taze güzel cevremde durumu iyi olmayan vardı onlara verdim nasil sevindiler gorsen bi daha bukadar camasir alip biriktirmicem bide baharinda boyle ayirdim senede iki defa cikiyor cocuk olunca oyle oluyor..bi halilarim kaldi yikatmaya vercem simdiyece firsatim bile olmadi zaten haftada iki iyi temizlik yapiyorum normal gundede hergun supuruyom kendime hic vakit kalmiyor bugun nasil temizlik yaptim 6 çocuk maşallah halletti :)) evet hissediyorum diyete donusum süper olacak..
Aboo haberler haberler Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Kısmet bu işler. Benim ablamla aramda 21 ay var çok iyi bi şey aslında. Hayırlı uğurlu olsun. Allah isteyen herkese nasib etsin.Uzun aradan sonra herkese selammmm.
Kızlar benim ara vermemin sebebi hamileyim
Bilenler bilir 8 aylık bebeğim var. Ve hamile kaldım.
Şuna 2 buçuk aylık hamileyim hiç isteyerek olmadı.
Buraya da uzun süre ara vermem gerekecek üzülerek ..
Çok teşekkür ederim. Allah isteyenlere de versin inşallah.Aboo haberler haberler Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasib etsin. Kısmet bu işler. Benim ablamla aramda 21 ay var çok iyi bi şey aslında. Hayırlı uğurlu olsun. Allah isteyen herkese nasib etsin.
Aminn.benim cocuklarla arasında bi yas var yapisik ikiz gibi birbirinden ayrilmazlar ne yerlerse birbirine ikram ederler birbirinin ayak izine basarlar aralarinda kiskanclik nadir olur.bak benim yegenoerimin arasinda 4 as var ama kiskanliktan eziyet ediyor tek yegenlerimde kıskançlık degil cevremde hep gorduklerim oyle.arada bir yas brmce super seni cok yormazlar gibime geliyor. .Çok teşekkür ederim. Allah isteyenlere de versin inşallah.
Kardeşler için güzel birşey bende kardeşimle 16 ay var. Ama anne için çok zor bir durum.
Hala alışamadım... alışamıyorum...
Daha fazla eksileri görürsün biran önce inşallah.Gunyadin kizlar gune 900 gr eksikle
Uyandim once relgden sonra 80 dim sonra 79,7 şimdi iki gündür hastayim sabah tartildim 78,8 mutlu oldum ya ins duserim ya
Daha fazla eksileri görürsün biran önce inşallah.
Söyledim canım. Çok üzüldüm ya düşük olmasınaSen ne yaptın dr ne zaman gideceksin ailene soyledinmiydin ya gecen arkadas hamile dimistim ya simdi düşük yapıyor cok kizdim yat dinlen die iste calistigi icin dinlenemedi simdi dusuk oluyor. .aman diyim sen dikkat çok şükür ku sen kendiliginden hamis kaldin rabbim tamamina erdirsin yeni gelismelerden bilgilendir bizi olurmu bizimde bilgimiz olur en azindan..
Canım çok zor bir durumda kalmışsin keşke önlemini alsaydın 8 aylık bebeğin var onun iki yaşına kadar anne sütü alma hakkı elinden alındı artık emziremezsin en büyük haksızlık ona oldu rabbim yardımcın olsun sezeryanmiydi ilk doğumun öyleyse iki yıl ara vermende gerekirdi senin sağlığın açısından ne diyim olmuş bir kere Allah tamamına erdirsinUzun aradan sonra herkese selammmm.
Kızlar benim ara vermemin sebebi hamileyim
Bilenler bilir 8 aylık bebeğim var. Ve hamile kaldım.
Şuna 2 buçuk aylık hamileyim hiç isteyerek olmadı.
Buraya da uzun süre ara vermem gerekecek üzülerek ..
Hadi yaDünden beri eşim gene coştu üçüncüyü yapalım geç kalmadan diyor her an katakulliye gelebilirim
Hem erkek olsun calliou gibi akıllı diyor kop kop, sonra vazgeçip ikinci kızım gibi bana aşık üç tane daha doğur diyor sen şaşırdın galiba sezeryan hakkı üç daha fazlasi olmuyor diyorum zor valla ikisiyle bile deli çıkıyorumHadi yaerkekte kalmış aklı bence sen ne düşünüyosun bu konuda. Bende doktora gittim herşey yolundaymış bakalım haftaya da kalp atışını duyucaz...
Maşallah canım güzel haberlerini bekliyoruzHadi yaerkekte kalmış aklı bence sen ne düşünüyosun bu konuda. Bende doktora gittim herşey yolundaymış bakalım haftaya da kalp atışını duyucaz...
Amin canım bizlerinde başınaÇok ilginç hamile kalma ayı galiba tüm topiklerde herkesler hamile darısı isteyenlerin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?