• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Merhabalar kedikedi84 kedikedi84
Pazartesi günleri kilo bildiriminde bulunuyor muyuz?
Pazartesi itibariyle kilom 97.8 kg
Güzel bir hafta diliyorum herkese. Sevgiler. :KK200:
Valla ben çok koptum konudan ya kusurabakmayın. Artık yediğime içtiğime daha dikkat etmem gerek aslında onun için burda yazmaya devam edicem ama.

Simdi bunlari takma sen en normali cikolata kistidir buda endometriozis olmus oluyor die biliyorum. .
Suan nasil gidiyor basladinmi ignelere bak bu anlar bile en güzel heyacanli anlar dusunsene bu ilaclarla yumosun buyucek islem sonucu dollenecek transferin olacak ve bi 10 gun sonra hamis olup olmadigini ogreniyorsun ve güzel haberini alacagiz biz burdan ben bile sabirsizlaniyorum hep engel ciktikca engel çıkıyor olsun seninle ben burda o heyacani tadarimm :))
Tamam canım daha başlamadım ayın 16 gideceğim tekrardan bakalım

Bizi haberdar et gidip gelince, nasılsın peki işler güçler, kilo durumun?
Tamam canım ederim bende seni soracaktım benden hızlısın :KK45:gittin mi doktora canım benim iştahım kapandı yemek yiyemiyorım geçen aydan Bu yana :KK43:eşim çok kızıyor midem bulanarak yiyorum şuan 68 kg oldum herkes çok zayıfladın diyor :silah:ama elimde değil :KK64:

Tamam canım ederim bende seni soracaktım benden hızlısın :KK45:gittin mi doktora canım benim iştahım kapandı yemek yiyemiyorım geçen aydan Bu yana :KK43:eşim çok kızıyor midem bulanarak yiyorum şuan 68 kg oldum herkes çok zayıfladın diyor :silah:ama elimde değil :KK64:
Aman canım valla elden ayaktan düşersin kilo vermek güzel ama sağlıklı vermen lazım, bunu avantaja çevirip zorla yiyeceğin zaman sağlıklı şeyler yersen sıkıntı olmaz. Dün gittim henüz bi şey gözükmüyor tekrar pazartesi gidicem doktora. İlk üç ay kilo ver dedi. 81 e kadar düşmüşken 85 e fırlamak kötü oldu. Sigarayı bıraktım ondan biraz zorlanıyorum.

Aman canım valla elden ayaktan düşersin kilo vermek güzel ama sağlıklı vermen lazım, bunu avantaja çevirip zorla yiyeceğin zaman sağlıklı şeyler yersen sıkıntı olmaz. Dün gittim henüz bi şey gözükmüyor tekrar pazartesi gidicem doktora. İlk üç ay kilo ver dedi. 81 e kadar düşmüşken 85 e fırlamak kötü oldu. Sigarayı bıraktım ondan biraz zorlanıyorum.
İşte vitamin hapları inşallah yedirir elimde değil sezon bitmesine 1.5 ay kaldı bitsede kurtulsam bugün evdeyim zaten dinleniyorum anladım canım inşallah seninledir bebiş :KK200: hamile iken nasıl kilo vereceksin canım :110:zararı olmasın bebişe inşallah tekrar başlamazsın sigara içmeye aman dikkat

İşte vitamin hapları inşallah yedirir elimde değil sezon bitmesine 1.5 ay kaldı bitsede kurtulsam bugün evdeyim zaten dinleniyorum anladım canım inşallah seninledir bebiş :KK200: hamile iken nasıl kilo vereceksin canım :110:zararı olmasın bebişe inşallah tekrar başlamazsın sigara içmeye aman dikkat
Şu an yediğin kendine, bebeğe hiç bir etkisi yok dedi kilonun zararı var dedi. Ya bunları işitmemek için ne çaba sarfettim ben ama yetmedi işte:110: keşke 75 kilo olsaydım şu marttan beri hiç inip çıkmasaydım, sigarayı mecbur bıraktım bi daha başlamam hayat boyu inşallah.
Hayırlısıyla sezon bitsin de dinlen güzelce.

İyiyim canım sabah yarım muzlu yoğurtlu kahvaltımı yaptım dünden beri sıfır kaçamakla devam ediyorum. Biran önce 81 kiloya geri düşmem gerek. Sen napıyosun? Nasıl gidiyo diyet?
Cok kacamagim yok ama gelen gidenim bu ara dsha cok yogunum su kış temizligimi yapiyim kendimle basbasa olmak istiyorum ..dun forumdan arkasim hamile oldugun öğrendim nasil sevindim dr %5 bebek sansin var donasyon bile olmaz s
Demiş kurban oldugum nevlam ol derse iste asilama ile hamile oldu senle beraber nerdeyse aranizda 4-5 gunmu var ne :)) hayirla kucaginiza alın

Cok kacamagim yok ama gelen gidenim bu ara dsha cok yogunum su kış temizligimi yapiyim kendimle basbasa olmak istiyorum ..dun forumdan arkasim hamile oldugun öğrendim nasil sevindim dr %5 bebek sansin var donasyon bile olmaz s
Demiş kurban oldugum nevlam ol derse iste asilama ile hamile oldu senle beraber nerdeyse aranizda 4-5 gunmu var ne :)) hayirla kucaginiza alın
Amin canım:) Allahım bir an önce senin ve miyav_su yun sağlıkla bebek sahibi olmayı nasib etsin inşallah. Yok bi şey olmadı sildim sadece pazartesi doktora gidicem geçen gittiğimde daha görünmedi bile çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Yarın cuma saatinde yasin okuycam inanırmısın dualarımda sen ve miyav_su var sizin güzel haberlerinizi alsam o kadar sevinicem ki.
İnsan bazen gerçekten kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Bitir işlerini şöyle bi kafanı dinle diyetine odaklan.

Kolay gelsin canım benimde yapmam lazım temizlik ama nerde gerçekten mi %5 şansına rağmen hamile mi kaldı maşallah ne güzel umarım tutunırlar canım darısı bizlerinde başına

Amin canım:) Allahım bir an önce senin ve miyav_su yun sağlıkla bebek sahibi olmayı nasib etsin inşallah. Yok bi şey olmadı sildim sadece pazartesi doktora gidicem geçen gittiğimde daha görünmedi bile çok kaptırmak istemiyorum kendimi. Yarın cuma saatinde yasin okuycam inanırmısın dualarımda sen ve miyav_su var sizin güzel haberlerinizi alsam o kadar sevinicem ki.
İnsan bazen gerçekten kendiyle başbaşa kalmak istiyor. Bitir işlerini şöyle bi kafanı dinle diyetine odaklan.
Amin inşallah canım benim bizleride duanda yer verdiğin için Allah razı olsun

Slm kizlar nasilsiniz
Çok yorgunum canım anlatamam bir arkadaş var ikna edebilirsem ctesi ona baktırıcam dükkanı bende cuma akşamından sabaha kadar temizlik :temizlik:yapıcam Allah nasip ederse sonrada öğleye kadar gerekirse akşama kadar uyumak istiyorum :uykucu:inşallah Allah'ın bir işi karışmazsa sonrada Pazar'a gidip alışveriş yapmak istiyorum marketten almayı sevmiyorum ilkbahardan bu yana marketten aldım hep sonrada kitap okumak ve siyah beyaz film izlemek istiyorum

Back