• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Her hafta beni birinci görmekten sıkılabılırsınız o derece :)))) bu çarsambada geçsin görüceksinzz :))) sizde benmle beraber motıvasyonunuzu tavan yapıp zayıflayacaknzz :KK76:
Wuhuu:KK6: herkesi böyle motive görmek istiyoruz bu sayfada. Ben bu sefer pazartesi yazıcam kilomu. Salı günü tatile çıkıyorum. 11 temmuzdan itibaren ipleri iyice ele alıyoruz:spor:

iki gündür yazamadım dün yeniden teyze oldum ablamın bebeişi oldu bu günde temizliğe başladım kiloma gelince bir takıldı tam takıldı çarşambaya kadar eksilcekmi çok merak ediorum ama pes etmek yok takılsada eninde sonunda inecek inşallah..

Sonucu bildir meraktayim. Acaba denildiği gibi 15 günde 5 kilo gidiyor mu?
Canim ben sadece bu hafta icin deniyorum bol bol tuvalete cikartiyo.testlerde kortizol bitaz yuksek cikti ondanmi bilmiyorum cok fazla odem var vucudum da bi iki ay once 93 kiloydum bianda 100 u gordum tartida.su siskinligimi bi atsam ayda 4 kilodan fazla vermek istemiyorum zaten.yalniz halsizlige iyi geliyo bi de ben kiraz sapi ile form cayi de ekledim ondan tuvalete cikartiyo heralde

Canim ben sadece bu hafta icin deniyorum bol bol tuvalete cikartiyo.testlerde kortizol bitaz yuksek cikti ondanmi bilmiyorum cok fazla odem var vucudum da bi iki ay once 93 kiloydum bianda 100 u gordum tartida.su siskinligimi bi atsam ayda 4 kilodan fazla vermek istemiyorum zaten.yalniz halsizlige iyi geliyo bi de ben kiraz sapi ile form cayi de ekledim ondan tuvalete cikartiyo heralde
Bende deniyeyim bakalım ödem için iyi olur.çalısıyorum bende bugun fazla gıremedım yemegımı salatamı sütümü evden getrcem

Kızlarr hayırlı sahurlar nasılsınızz ramazanda bitti son sahurumuz.bayrama eriştik sayılır çok şükür..ben bayramda memlekete gıtmek ıstemıyorum yaaa bu bayramda kiloluyum :( kasımdan beri devam etseydım 38 bedendm hayalim oyleydı bayramda dal gıbı olucam dıyordum neyse onumuze bakacaz artık kızlar hıc bısey ıcın geç degıl geçmiş geçmişte kaldı ama gıdesımde yok ya eskı bayram hevesımız kalmamış :( giyecek hiçbirşey almadım da ekole gıttım orda da bısey yoktu siyah bı ceket vardı eşimde şu siyahlardan vazgeç artık hep sıyah hep sıyah renklı bısı al dedı sankı varda ben almıyorum ya kilolu gosterıyor dıye ya da beden yok dıye alamıyorum malesef artık bitsin bu çile ya geçen senede boyle olmustu o kadar gezıp hıc bısey bulamamş en son ekolden sıyah bı ceket almıstm 50 beden pantolonla birlikte o zmandan bu zmana bi hiççç...

Kızlarr hayırlı sahurlar nasılsınızz ramazanda bitti son sahurumuz.bayrama eriştik sayılır çok şükür..ben bayramda memlekete gıtmek ıstemıyorum yaaa bu bayramda kiloluyum :KK43: kasımdan beri devam etseydım 38 bedendm hayalim oyleydı bayramda dal gıbı olucam dıyordum neyse onumuze bakacaz artık kızlar hıc bısey ıcın geç degıl geçmiş geçmişte kaldı ama gıdesımde yok ya eskı bayram hevesımız kalmamış :KK43: giyecek hiçbirşey almadım da ekole gıttım orda da bısey yoktu siyah bı ceket vardı eşimde şu siyahlardan vazgeç artık hep sıyah hep sıyah renklı bısı al dedı sankı varda ben almıyorum ya kilolu gosterıyor dıye ya da beden yok dıye alamıyorum malesef artık bitsin bu çile ya geçen senede boyle olmustu o kadar gezıp hıc bısey bulamamş en son ekolden sıyah bı ceket almıstm 50 beden pantolonla birlikte o zmandan bu zmana bi hiççç resmen :KK43:((( hersey aynı bende...

Bu hafta tırt çıktım 95 kilo:KK12: Çarşamba burda olmayacağım için bugün tartıldım. Dönüşte yine aynı olurum inşallah. Yine dana gibi selülitlerimle plajlarda salınacağım. aysem25 aysem25 kurban Bayramı'nda insanlara ne kadar zayıflamıştım ne yaptın nasıl kilo verdin dedirtiriz inşallah:dua:

bende bu bayram bişey almadım geçen sene bayramda on kilo daha azdım onlarda olmuyor ne giycem bilmiyorum:110:

Herkese iyi bayramlar kizlar sizi seviyorum..
Baklava yemek istiyorum imdaat! ! !

@ elifim39 gozunaydin yegenin anali babali teyzeli buyusun...

Ya sadece bayramin birinci gunu yesek olmaz mi ...kendi elcezlerimle yaptim tereyagli bol cevizli...sarmalar su borekleri...sadece birinci gun soz ikinci gun yemicem...zaten ben birden kilo vermek istemiyorum 75 e inene kadar ayda 4 kilo vermek istiyom ondan sonra iki kilo
Size soz veriyorum bir temmuzda 97 kiloydum agustos basi 93 olucam nasipse
Bir agustosta 93 e inemezsem omur boyu sisko olayim 38 beden giydigimi goremiyeyim

Hepimizin bayrami mubarek olsn :KK68: kusura bakmayin bu hafta fazla aktif olamadm insallah bayramdn sonra daha aktif olacagim bu hafta son kacamaklarimizi yapalim bu son kilolu bayramimiz olur insallah Hoppa

OTE="burhan, post: 47188726, member: 327999"]Ya sadece bayramin birinci gunu yesek olmaz mi ...kendi elcezlerimle yaptim tereyagli bol cevizli...sarmalar su borekleri...sadece birinci gun soz ikinci gun yemicem...zaten ben birden kilo vermek istemiyorum 75 e inene kadar ayda 4 kilo vermek istiyom ondan sonra iki kilo
Size soz veriyorum bir temmuzda 97 kiloydum agustos basi 93 olucam nasipse
Bir agustosta 93 e inemezsem omur boyu sisko olayim 38 beden giydigimi goremiyeyim[/QUOTE]
HAYIR
Bu şekil yemeniz balonu patlatan iğne gibidir. Nefsi köreltmek adına tadına bakın ve bir an önce gözünüzün önünde yok edin .sağlık söz konusu neden yapıyorsunuz ki....bir dilim hakkınız ayranla var.sarmada öğlen salata ile. sağlıklı günler

Hayırlı bayramlar kızlarr bayrama kavuşturan Allahıma çok şükür...sabah gelırken akrabalarla karşılaştık bana aaa kilo almşsn daha iyiydin önceden falan dedıler dakka bir gol bir ne bu yaaa bayram yapasım gelmedı zaten istemiyordum gelmeyi...çok yorgun bitkinim kızlar duydugum sozlerde benı baya etkıledı kurban bayramına kadar ne kadar verırsem o kadar ıyı olucak sanırım tekrar hayırlı bayramlar fazla kaçırmamaya dikkaattt. Annemde nefıs baklava dolma yapmıs cok az yicem bendr sizde ölçüde dıkkat edın.

Back