- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
Sporsuz olmazbir de burada ben de dahil hepimiz çok kiloluyuz böyle şeylerle zayıflarsak sarkabiliriz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sporsuz olmazbir de burada ben de dahil hepimiz çok kiloluyuz böyle şeylerle zayıflarsak sarkabiliriz
Wuhuu herkesi böyle motive görmek istiyoruz bu sayfada. Ben bu sefer pazartesi yazıcam kilomu. Salı günü tatile çıkıyorum. 11 temmuzdan itibaren ipleri iyice ele alıyoruzHer hafta beni birinci görmekten sıkılabılırsınız o derece :)))) bu çarsambada geçsin görüceksinzz :))) sizde benmle beraber motıvasyonunuzu tavan yapıp zayıflayacaknzz
canım bence 15 günde 5 kilo verdirmez zaten diyet destekleyici bir içecek bu kür bende ramazanda başladım ama zor olduğu için bayram sonu başlıcam bu küreSonucu bildir meraktayim. Acaba denildiği gibi 15 günde 5 kilo gidiyor mu?
Bayramdan sonra deniycem bakalım. Durumu yazarımcanım bence 15 günde 5 kilo verdirmez zaten diyet destekleyici bir içecek bu kür bende ramazanda başladım ama zor olduğu için bayram sonu başlıcam bu küre
Canim ben sadece bu hafta icin deniyorum bol bol tuvalete cikartiyo.testlerde kortizol bitaz yuksek cikti ondanmi bilmiyorum cok fazla odem var vucudum da bi iki ay once 93 kiloydum bianda 100 u gordum tartida.su siskinligimi bi atsam ayda 4 kilodan fazla vermek istemiyorum zaten.yalniz halsizlige iyi geliyo bi de ben kiraz sapi ile form cayi de ekledim ondan tuvalete cikartiyo heraldeSonucu bildir meraktayim. Acaba denildiği gibi 15 günde 5 kilo gidiyor mu?
Evetttt kesinlikleee sıkı bir diyett veee sporrr biziii kımse durduramazzzzWuhuu herkesi böyle motive görmek istiyoruz bu sayfada. Ben bu sefer pazartesi yazıcam kilomu. Salı günü tatile çıkıyorum. 11 temmuzdan itibaren ipleri iyice ele alıyoruz
Bende deniyeyim bakalım ödem için iyi olur.çalısıyorum bende bugun fazla gıremedım yemegımı salatamı sütümü evden getrcemCanim ben sadece bu hafta icin deniyorum bol bol tuvalete cikartiyo.testlerde kortizol bitaz yuksek cikti ondanmi bilmiyorum cok fazla odem var vucudum da bi iki ay once 93 kiloydum bianda 100 u gordum tartida.su siskinligimi bi atsam ayda 4 kilodan fazla vermek istemiyorum zaten.yalniz halsizlige iyi geliyo bi de ben kiraz sapi ile form cayi de ekledim ondan tuvalete cikartiyo heralde