• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Hayırlı bayramlar kızlarr bayrama kavuşturan Allahıma çok şükür...sabah gelırken akrabalarla karşılaştık bana aaa kilo almşsn daha iyiydin önceden falan dedıler dakka bir gol bir ne bu yaaa bayram yapasım gelmedı zaten istemiyordum gelmeyi...çok yorgun bitkinim kızlar duydugum sozlerde benı baya etkıledı kurban bayramına kadar ne kadar verırsem o kadar ıyı olucak sanırım tekrar hayırlı bayramlar fazla kaçırmamaya dikkaattt. Annemde nefıs baklava dolma yapmıs cok az yicem bendr sizde ölçüde dıkkat edın.
Uzme canim kendini bende ayni sozleri isittim hedefimiz kurban bayrami insallah onun icin moralimizi bozmak yok

Uzme canim kendini bende ayni sozleri isittim hedefimiz kurban bayrami insallah onun icin moralimizi bozmak yok

Aynenn canm yaa kurban bayramına kadar 89 olmalıyım vee herkesii şaşırtmalıyızz..yaa bıde şunu anlamıyorum ben sanane demi herkes kendisinin nasıl göründüğünün ne oldugunun farkında illa bisi aöyleyecekler kurban bayramına kadar kızlar cokk ama cok dıkkat edelım

Aynenn canm yaa kurban bayramına kadar 89 olmalıyım vee herkesii şaşırtmalıyızz..yaa bıde şunu anlamıyorum ben sanane demi herkes kendisinin nasıl göründüğünün ne oldugunun farkında illa bisi aöyleyecekler kurban bayramına kadar kızlar cokk ama cok dıkkat edelım
Bn dun sinirden yedim canim.bugun hic tartilmak istemiyorm cok canim sıkıldı dun gezmem gerekn yerleri gezdim artk evimdeyim kurban bayramina kadar bnde 90dan dusuk bi kiloda olmak istiyormhatta hedefim buyuk 79u gormek istiyorm

OTE="burhan, post: 47188726, member: 327999"]Ya sadece bayramin birinci gunu yesek olmaz mi ...kendi elcezlerimle yaptim tereyagli bol cevizli...sarmalar su borekleri...sadece birinci gun soz ikinci gun yemicem...zaten ben birden kilo vermek istemiyorum 75 e inene kadar ayda 4 kilo vermek istiyom ondan sonra iki kilo
Size soz veriyorum bir temmuzda 97 kiloydum agustos basi 93 olucam nasipse
Bir agustosta 93 e inemezsem omur boyu sisko olayim 38 beden giydigimi goremiyeyim
HAYIR
Bu şekil yemeniz balonu patlatan iğne gibidir. Nefsi köreltmek adına tadına bakın ve bir an önce gözünüzün önünde yok edin .sağlık söz konusu neden yapıyorsunuz ki....bir dilim hakkınız ayranla var.sarmada öğlen salata ile. sağlıklı günler[/QUOTE]
Bizim topige daha sik ugrayip bizi motive eder misin
Yazdiklarini bayram sabahi gorseydim kesinlikle o gun yemezdim cok etkileyici yazmissin
Malesef herseyi yedikten sonra gordum ...

Eee kizlar malum tarti gunu kaderden kacilmaz ama keske arefe gunu tartilsaydik bayramin ikinci gunu de tartiya cikilmaz ki...
Gecen hafta 97.5 bu hafta 98.5 arti 1!!!
kilo
Peki haftaya kac kilo olmam lazim?
Plana gore bu hafta 96.5 haftaya da eksi 1 kilo olunca 95,5 nasip olursa...
Yemek yerken de ac gozluyum zayiflarken de bu sefer ac gozuluk yapmicam 75 80 e kadar ayda 4 kilo verirsem cok Cok sukredicem

Eee kizlar malum tarti gunu kaderden kacilmaz ama keske arefe gunu tartilsaydik bayramin ikinci gunu de tartiya cikilmaz ki...
Gecen hafta 97.5 bu hafta 98.5 arti 1!!!
kilo
Peki haftaya kac kilo olmam lazim?
Plana gore bu hafta 96.5 haftaya da eksi 1 kilo olunca 95,5 nasip olursa...
Yemek yerken de ac gozluyum zayiflarken de bu sefer ac gozuluk yapmicam 75 80 e kadar ayda 4 kilo verirsem cok Cok sukredicem

Kızlar ramazanda bayramda bitti..kendımıze çekı duzen verme zamanı artık.yarın tartılayım bugun nobetcıyım regl donemndeyım fazla cıkabılırım..

Burhan arkadaşım yazmaya çalışırm.mobil den giriyorum bu nedenle zor oluyor.hep takılıyor.ayşem bende regl dönemi .bittikten iki gün sonra gerçek değere dõner kilo.

Bu kadar topik içinde sanırım en başarısız grup sizsiniz kızlar, üzgünüm ama gerçek bu.
Sadece kilo vermekten bahsediyorsunuz, ama uygulama diye birşey yok.
sürekli erteliyorsunuz, yok oruç geçsin, bayram bitsin, azıcık ucundan baktım, kenarından kopardım derken, en güzel yaşlarınızı ( ki gençsiniz) üzülerek,aynalara küserek, eş dost akraba kilolusun demesin diye nerdeyse insanlardan uzaklaşarak geçiriyorsunuz.
üzerinize ölü toprağı serpilmiş gibi. hep birilerinin, bişeylerin sizi motive etmesini ve ondan sonra harekete geçmeyi bekliyorsunuz.bu şekilde anlık motiveyle aylar geçiyor, sizde değişme yok.yediğiniz şeyler yıllardır aynı işte aynı poğaça,börek, aynı tatlı,
bi değişiklik yok yani, tadını bilmediğiniz şeyler değilken, niye bu ısrar.
kendinize karşı artık dürüst olun ve iradeli davranın, üzerinde günlerce düşünülecek birşey yok, haftalık yemek programı yapın ve ona harfi harfine uyun, düşünün ki doktor size kesinlikle yemeyeceksiniz dedi, ne yapardınız , tabii ki ciddi bi durumda yemezdiniz.
o zaman sağlıklı besinleri , bol salata , yoğurt , hayatınıza alın ve eskikerini çıkarın .haftada bir kendinizi ödüllendirmeyin, çünkü bir 10 kilo vermeden ödül sistemi ,sizin sadece iradenizi bozar.
hepinize kolay gelsin, umarım burdan sizinle ilgili güzelhaberler alırız

ya kızlar gerçekten ben bu topiğe geldikçe acıkıyorum :D çok fazla yemekten bahsetmek iyi değil bence.
ayrıca ödül olayına ben de katılıyorum,şu ödül denen şeyi kesinlikle çıkarmalıyız aklımızdan :(
en azından vücut kitle endeksi "obezite" sınıfından çıkana kadar.

Tabi ki hayatın düzeni kilo vermek de önemli , ama bu düzen fazlasıyla değişiyorsa sorun düzensizlik de olur.mesela çok tatlı yiyen birisi çok aç kalmış,bayramda her yerde tatlı varken üstüne bir de regl olursa tatlıyı vucüt aşerer.bu durumla mücadele çok zor olur.böyle zamanlarda motive olmak, birilerinden destek almak çook önemli.....şu an böyle ortamda bulunan arkadaşlarım sebze ve meyveden ki şekere konstre olun.ve istediğiniz kadar sebze yemeğini sade yiyin.meyve karpuz kavun peynir veya ayranla yiyin.salataya nar ekşisi dökün sirke az dökün birde sumak ekşisi :kk77: yiyin bol bol ayran içmeyi unutmayın.

Tabi ki hayatın düzeni kilo vermek de önemli , ama bu düzen fazlasıyla değişiyorsa sorun düzensizlik de olur.mesela çok tatlı yiyen birisi çok aç kalmış,bayramda her yerde tatlı varken üstüne bir de regl olursa tatlıyı vucüt aşerer.bu durumla mücadele çok zor olur.böyle zamanlarda motive olmak, birilerinden destek almak çook önemli.....şu an böyle ortamda bulunan arkadaşlarım sebze ve meyveden ki şekere konstre olun.ve istediğiniz kadar sebze yemeğini sade yiyin.meyve karpuz kavun peynir veya ayranla yiyin.salataya nar ekşisi dökün sirke az dökün birde sumak ekşisi :kk77: yiyin bol bol ayran içmeyi unutmayın.
aynen bunları yapıyorumHoppa

Merhaba kizlar. Yorum yazamadan gecemedim. Kendimden biraz ornek vermek istedim. Ben evlendigimde 63 kiloydum. 6 ay sonra hamile kaldim ve yavas yavas kilo aldim normal bir sekilde. Malesef 6 aylik bebegimi erken dogumla kaybettim. Allaha sukur bende bi sorun yoktu ve 3 ay icinde tekrar hamile kalmayi dusundum. Fakat dogumdan sonra 69 kilomdaydim ve ben hemen diyete ve spora basladm. Saglikli beslendim bolca yogurt yedim canim tatli istediginde kuru incir ceviz fln tukettim. Hergun disari cikamadigim icin evde spor yaptim. Ben oyle klasik sporlari sevmiyorum yok mekik cekmek yok bilmem ne. Neseli bir sekilde spor yaptim. Internet yzerinden youtube Start Walking at home diye yazinca orda programlar cikiyor. Haftada 5 gun yaptim. Pazartesi 1 mile ile basladim yaklasik 15 dkk cumada 5 mile ile sporumu kapattim. Cumartesi Pazar sadece saglikli beslendim. bu sekilde 2 ay devam ettim ve cok sukur 64 kiloya kadar inebildim. Ve ondan sonra hamile kaldim suan 16 haftalik hamileyim :) Yani biraz emek ile irade ile isteyince hersey oluyor!!

Bu kadar topik içinde sanırım en başarısız grup sizsiniz kızlar, üzgünüm ama gerçek bu.
sürekli erteliyorsunuz, yok oruç geçsin, bayram bitsin, azıcık ucundan baktım, kenarından kopardım derken, en güzel yaşlarınızı ( ki gençsiniz) üzülerek,aynalara küserek, eş dost akraba kilolusun demesin diye nerdeyse insanlardan uzaklaşarak geçiriyorsunuz.
üzerinize ölü toprağı serpilmiş gibi. hep birilerinin, bişeylerin sizi motive etmesini ve ondan sonra harekete geçmeyi bekliyorsunuz.bu şekilde anlık motiveyle aylar geçiyor, sizde değişme yok.yediğiniz şeyler yıllardır aynı işte aynı poğaça,börek, aynı tatlı,
kendinize karşı artık dürüst olun ve iradeli davranın, üzerinde günlerce düşünülecek birşey yok, haftalık yemek programı yapın ve ona harfi harfine uyun, düşünün ki doktor size kesinlikle yemeyeceksiniz dedi, ne yapardınız , tabii ki ciddi bi durumda yemezdiniz.
o zaman sağlıklı besinleri , bol salata , yoğurt , hayatınıza alın ve eskikerini çıkarın .haftada bir kendinizi ödüllendirmeyin, çünkü bir 10 kilo vermeden ödül sistemi ,sizin sadece iradenizi bozar.
Bu nedir ya...cok kotusun hayatinda kesinlikle kilo sorunu yasadigini dusunmuyorum nasreddin hoca bosuna dememis bana damdan duseni getirin diye...

Bu nedir ya...cok kotusun hayatinda kesinlikle kilo sorunu yasadigini dusunmuyorum nasreddin hoca bosuna dememis bana damdan duseni getirin diye...
canım bak senin psikolojini çok iyi anlıyorum ama yazanın da doğru yazdığı kısımlar var.o yüzden ben bu topiğe katıldım ama aktif olamadım,1.takımdayım orada daha aktifim.
ben de 90 kiloyla başladım.OBEZDİM.hala obezim,boyum 1.60
ama 42 gündür çok farklı besleniyorum şu an 77 küsürlerde kilom ve aç kalmadan veriyorum.
insan kilolu olunca alıngan da alıyor ama arkadaş doğru yazmış çok üzgünüm :(

Ayy ne güzel yazmıssın canım gerçekten çok haklısın kendimle yüzleştim yazdıklarınla uğra bizim topiğe lutfen gerçekleri tokat gıbı çarptın gerçekten yılladır yıyoruzda ne oluyor ya sımdı hemen kalkıp 40 dk yuruycem teşekkürler..

Burhan cım bende yazan arkadasıma katılıyorum ödül bizi hedeften uzaklaştırıyor her 10kiloda bir ödül verelim doğruları gerçekleri yazmıs bunları duymaya ihtiyacımız var.artk yeme içme yokkkk yani yok dedıysem pasta borek hamur abur cubur yok..

Ayy ne güzel yazmıssın canım gerçekten çok haklısın kendimle yüzleştim yazdıklarınla uğra bizim topiğe lutfen gerçekleri tokat gıbı çarptın gerçekten yılladır yıyoruzda ne oluyor ya sımdı hemen kalkıp 40 dk yuruycem teşekkürler..
süpersiniz hadi kızlar takım canlansııın,hırslanıııın !!!:spor:

Tamamen iyi niyetimden yazdım.şöyle açıklayayım,
Kendi kardeşim yıllardır bi 5 kilo verecek ,sonra bu 5 kilo oldu 10 kilo,her yaz yaklaşırken durmadan konuşuyor, kilo vermeliyim, bu sefer tamam , şu davet geçsin, doğum günü bitsin, derken ,bu benim beynimi yıllardır yedi, yani sizin buraya yazdıklarınız bana çok tanıdık, en sonunda ona size yazdığım gibi tavsiye yaptım ve ilk defa diyetisyene gitti, sonra diyetisyenin verdiği şeyleride onun bünyesine göre değiştirdim, çünkü bilirsiniz ki, diyetisyen nerdeyse herkese aynı listeyi verip yolluyor.O da dediklerime harfiyen uydu ve iki ayda 9 kilo verdi.Hatta diyetisyen kardeşime ,bu kadar çabuk vereceğini tahmin etmezdim,ne yaptın dedi.
Ayrıca kendimde hamileliğimde 8 kilo aldım, son 2 ayımda yatmak zorunda kaldım sürekli , kalkmam yasaktı,buna rağmen, dikkat ettim.Benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşım sürekli , bebek beslenecek, mecburuz yemeye deyip , ne canı istiyorsa yedi, sonuç, aldığı kilolar değil,tam tersi ,kilo dikkat edilirse verilir, ama ekmeğin, böreğin, tatlının ,bebeğe hiç faydası yok, arkadaşımda şeker, kan eksikliği , tiroid herşey çıktı.en son şeker testinden sonra , diyabet doktoru her 2 saatte bir yiyeceksin dedi,3 ana 3 ara öğün yaptı ki, bana göre çok çok yanlış bu kadar yemek yemek.Sonuç çocuğun kilosu azdı, kendi rahatsızlandı, daha bir sürü sağlık problemiyle karşılaştı.keşke seni dinleseydim dedi.
peygamberimiz bile; her hastalığın temelinde tokluk vardır demiş,az yemeyi tavsiye etmiştir.Hatta 2 öğün yiyin,3 öğün hastalıktır demiştir.
yapılan araştırmalarda görülmüştür ki, vücut uzun süre aç kaldığında kendi hasta hücrelerini yemeye başlıyor ve tümör oluşumunu engelliyor, ama sık yemek yendiğinde , vücut yemeyi hazmetmeye, sindirmeye çalışırken, kendi kendini tedavi edemiyor.
herşeyin başı irade, hayatta iradeli olan hayatını yönetir ve herşeyi başarır.En sevdiğim hadislerden biri de , "yarın yaparım diyen helak oldu"dur.hayatınızın kontrolünü elinize alın kızlar, bir ajanda tutun, ev hanımıda olsanız, çok yoğun ,kariyer sahibide olsanız, kendinize zaman ayırın ve hayatınızı proglamlayın, haftalık yapacağınız yemeklerden, o hafta katılacağınız davet, gün, anne baba ziyaretine kadar yazın ki, böylelikle davete gittiğinizde bir gün önce ve sonra hafif yiyip ,ikramların tadına bakabilesiniz.
hepinize bol şans

canım bak senin psikolojini çok iyi anlıyorum ama yazanın da doğru yazdığı kısımlar var.o yüzden ben bu topiğe katıldım ama aktif olamadım,1.takımdayım orada daha aktifim.
ben de 90 kiloyla başladım.OBEZDİM.hala obezim,boyum 1.60
ama 42 gündür çok farklı besleniyorum şu an 77 küsürlerde kilom ve aç kalmadan veriyorum.
insan kilolu olunca alıngan da alıyor ama arkadaş doğru yazmış çok üzgünüm :KK43:
Kızlar bişey sorabilir miyim? Ben bu glifor tableti ilk kullandığımda çok güzel kilo verdiyordu. Fakat çok ağır geldiği için biraz mola verdim. 1 ay sonra tekrar başladım. Şuan hiç kilo veremiyorum yine sabit kalıyor tartıda neden böyle oluyor? Hergün yürüyüş yapıyorum koşu bandında yediklerime dikkat ediyorum. 5 gündür tartıda ibre kımıldamıyor. Bu arada haşimato pko var bende bu yüzden glifor kullanıyorum.

Tamamen iyi niyetimden yazdım.şöyle açıklayayım,
Kendi kardeşim yıllardır bi 5 kilo verecek ,sonra bu 5 kilo oldu 10 kilo,her yaz yaklaşırken durmadan konuşuyor, kilo vermeliyim, bu sefer tamam , şu davet geçsin, doğum günü bitsin, derken ,bu benim beynimi yıllardır yedi, yani sizin buraya yazdıklarınız bana çok tanıdık, en sonunda ona size yazdığım gibi tavsiye yaptım ve ilk defa diyetisyene gitti, sonra diyetisyenin verdiği şeyleride onun bünyesine göre değiştirdim, çünkü bilirsiniz ki, diyetisyen nerdeyse herkese aynı listeyi verip yolluyor.O da dediklerime harfiyen uydu ve iki ayda 9 kilo verdi.Hatta diyetisyen kardeşime ,bu kadar çabuk vereceğini tahmin etmezdim,ne yaptın dedi.
Ayrıca kendimde hamileliğimde 8 kilo aldım, son 2 ayımda yatmak zorunda kaldım sürekli , kalkmam yasaktı,buna rağmen, dikkat ettim.Benimle aynı zamanda hamile kalan arkadaşım sürekli , bebek beslenecek, mecburuz yemeye deyip , ne canı istiyorsa yedi, sonuç, aldığı kilolar değil,tam tersi ,kilo dikkat edilirse verilir, ama ekmeğin, böreğin, tatlının ,bebeğe hiç faydası yok, arkadaşımda şeker, kan eksikliği , tiroid herşey çıktı.en son şeker testinden sonra , diyabet doktoru her 2 saatte bir yiyeceksin dedi,3 ana 3 ara öğün yaptı ki, bana göre çok çok yanlış bu kadar yemek yemek.Sonuç çocuğun kilosu azdı, kendi rahatsızlandı, daha bir sürü sağlık problemiyle karşılaştı.keşke seni dinleseydim dedi.
peygamberimiz bile; her hastalığın temelinde tokluk vardır demiş,az yemeyi tavsiye etmiştir.Hatta 2 öğün yiyin,3 öğün hastalıktır demiştir.
yapılan araştırmalarda görülmüştür ki, vücut uzun süre aç kaldığında kendi hasta hücrelerini yemeye başlıyor ve tümör oluşumunu engelliyor, ama sık yemek yendiğinde , vücut yemeyi hazmetmeye, sindirmeye çalışırken, kendi kendini tedavi edemiyor.
herşeyin başı irade, hayatta iradeli olan hayatını yönetir ve herşeyi başarır.En sevdiğim hadislerden biri de , "yarın yaparım diyen helak oldu"dur.hayatınızın kontrolünü elinize alın kızlar, bir ajanda tutun, ev hanımıda olsanız, çok yoğun ,kariyer sahibide olsanız, kendinize zaman ayırın ve hayatınızı proglamlayın, haftalık yapacağınız yemeklerden, o hafta katılacağınız davet, gün, anne baba ziyaretine kadar yazın ki, böylelikle davete gittiğinizde bir gün önce ve sonra hafif yiyip ,ikramların tadına bakabilesiniz.
hepinize bol şans
çok güzel yazmışsınız,tam benim kafam :)

Back