• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Canım ya şimdi geriden başlayıp okudum tüm yazdıklarınızı. Yurt dışındaydım kapamıştım interneti. Hep kızartma yemekten aldım kiloları geldim 85 i gördüm çok moralim bozuldu şimdi neyse ki 2 günde 83 e düştüm hem buraya bakmaya utandım hem gelince ev işleri.
Ya çok üzüldüm şimdi okuyunca yazdıklarını. Allahın izniyle hemen bebeğin olur inşallah. Her şey bizler için. Ben de şu an panik olmadım değil açıkçası. Dün eşime dedim hadi başlayalım diye lafa gelince benden çok istiyor yok illa ben 75 e düşünce başlayacakmışız. Biliyorum gilfor çok zor bi ilaç ama kussan da öğürsende kullan çok faydalıymış. Moralini bozma moral çok önemli, bitmedi imtahanların be kuzum bi kendini okuttur.
Canım bir doktora çık bence inşallah amin

Canım bir doktora çık bence inşallah amin
Geçen sene gittim ama önümüzdeki ay tekrar giderim. İstanbulda bi şeye ihtiyacın olursa dr falan ne bileyim elimden geleni yaparım. Önce bi ilaçlarını kullan vücudun adapte olsun sonra kürlere başla bence. Kürlerin yararı çok.

Geçen sene gittim ama önümüzdeki ay tekrar giderim. İstanbulda bi şeye ihtiyacın olursa dr falan ne bileyim elimden geleni yaparım. Önce bi ilaçlarını kullan vücudun adapte olsun sonra kürlere başla bence. Kürlerin yararı çok.
Canım benim Allah razı olsun sağol bende 3 yıldır gidiyordum reglim az geliyor saçlarım dökülüyor diye burada gitmediğim dermatolog-endokrin ve kadın doğumcu kalmamıştı hepsinin Allah belasını versin canımı çok yaktılar Allah kahretsin onları bu doktoruda buradan buldum canım bakalım faydası olucak mı olmazsa Kıbrıs diyorum İnan herşeyden nefret ettim işten hayattan bıktım

Canım ya şimdi geriden başlayıp okudum tüm yazdıklarınızı. Yurt dışındaydım kapamıştım interneti. Hep kızartma yemekten aldım kiloları geldim 85 i gördüm çok moralim bozuldu şimdi neyse ki 2 günde 83 e düştüm hem buraya bakmaya utandım hem gelince ev işleri.
Ya çok üzüldüm şimdi okuyunca yazdıklarını. Allahın izniyle hemen bebeğin olur inşallah. Her şey bizler için. Ben de şu an panik olmadım değil açıkçası. Dün eşime dedim hadi başlayalım diye lafa gelince benden çok istiyor yok illa ben 75 e düşünce başlayacakmışız. Biliyorum gilfor çok zor bi ilaç ama kussan da öğürsende kullan çok faydalıymış. Moralini bozma moral çok önemli, bitmedi imtahanların be kuzum bi kendini okuttur.

Ooooo kacakk nirdesin :))) sen soruyum soruyum dedim tahmin ettim tatilde die sende mi aldin kg yine kurtulmusun bu bayram bana yaramadi :(( bi ben cikamadim tatile deşarj olmaya okaa ihtiyacim varki
Bu bayram ben seker yemeyen benn üç dört gun seker yedimmi yani cikolatali elit gibi sonra iki üç gun baklavalarida gomdum yaparsan yersin selcan hanimm hazir yaninda halt etmis tabi kuccuk tepsi yaptimdi ankarada kardesimgil geldi yediler baklavalarimi oyyy oyy hala agzim sulaniyy :)) sonra uc dört gun bol bol sade kavurma et yedim bugun tartildim 79,2 ayniyim şükür o kadar yememe ragmen almamisim o kavurmalar kurtardi beni :)) aglanak halime gülüyorum. .
Sonracima bebek konusuna gelelim sen bir git dr muane ol tahlil yaptir yine zayifla en azindan o na gore hareket edersin benim gibi miy miy olma bacim ne diye diyeti bıraktım hala inanamıyorum ne güzel 74 kg dusmustum offf :((

Canım benim Allah razı olsun sağol bende 3 yıldır gidiyordum reglim az geliyor saçlarım dökülüyor diye burada gitmediğim dermatolog-endokrin ve kadın doğumcu kalmamıştı hepsinin Allah belasını versin canımı çok yaktılar Allah kahretsin onları bu doktoruda buradan buldum canım bakalım faydası olucak mı olmazsa Kıbrıs diyorum İnan herşeyden nefret ettim işten hayattan bıktım
Anaaa miyav su reglin azaldi mi dedin benimde azaldi benimdemi durum kötü nolacak tam bir yildir gitmedim dr'a ben tam 6gun olurdum simdi 5 gune dustu iki gun normal olmaya kalan 3 gun gunde iki damla ne reglim ice azaldi sendedemi böyle hemenn acil toparlanmaliyim :(( bende dunden itibaren glifora bugunde incir kurune basladim gliforu kullaninca seker ihtiyacim azaldı bugun fark ettim offf

Anaaa miyav su reglin azaldi mi dedin benimde azaldi benimdemi durum kötü nolacak tam bir yildir gitmedim dr'a ben tam 6gun olurdum simdi 5 gune dustu iki gun normal olmaya kalan 3 gun gunde iki damla ne reglim ice azaldi sendedemi böyle hemenn acil toparlanmaliyim :KK43:( bende dunden itibaren glifora bugunde incir kurune basladim gliforu kullaninca seker ihtiyacim azaldı bugun fark ettim offf
Aynen öyle oldu canım doktor telaşlanma birşey yol demişti her sene gittim kadın Doğuma bende yarından itibaren başlıyorum canım sende doktor git bence

kedikedi84 kedikedi84 canım nerelerdesin gene kayboldun kilomu sormuştun bayramda hiç düşünmeden bir hafta yedim içtim kilo uçtu gene ne desem boş dört gündür kacamaksiz Karatay yapıyorum bakalım ne olacak umarım çabuk yollarız bu kilolari bir türlü göremedik 7 li rakamları herkesler geldi geçti bizi neyse bunada şükür

Hafta sonu yine evde yoktum görümcemin yazlığına davetliydik oraya gittik tabi dün akşam eve gelince bi de güzel dışardan yemek söyledik sabah 83,7 kilo çıktım.
Yıl sonu hedefi koymak güzel fikir. 69 kilo benim hedefim. Hadi kızlar bi ara çok hızlanmıştık o da sonbahardı. Sonbahar bizim ekibe iyi geliyor hızlanıyoruz. BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Miyav_su Miyav_su ISILDURU ISILDURU @burhan mlyt mlyt

mlyt mlyt kız nerdesin?

Hafta sonu yine evde yoktum görümcemin yazlığına davetliydik oraya gittik tabi dün akşam eve gelince bi de güzel dışardan yemek söyledik sabah 83,7 kilo çıktım.
Yıl sonu hedefi koymak güzel fikir. 69 kilo benim hedefim. Hadi kızlar bi ara çok hızlanmıştık o da sonbahardı. Sonbahar bizim ekibe iyi geliyor hızlanıyoruz. BitmeyenUmidim BitmeyenUmidim Miyav_su Miyav_su ISILDURU ISILDURU @burhan mlyt mlyt

mlyt mlyt kız nerdesiniz ?
Ne güzel bir haftasonu geçirmişsin canım oh yarasın gez artık kış ayına giriyoruz insanın evden çıkası gelmez bu günleri iyi değerlendir canım :KK200:

Meraba arkadaşlar uzun zamandır gelemedim. yıllık izne ayrıldım. oğlanı kreşten aldım bu sürede. tatile gitik güya! tatil de panik atağa yakalandım. onla cebelleşip duruyorum ben. umarım hepiniz iyisinizdir. vallahi yemek yiyebilmenin kıymetini anladım bu süreçte . ahh sağlık en önemlisi oymuş. doğru düzgün yemek falan yiyemiyorum. inş biran önce düzelirim. umarım sizler iyisinizdir.

Back