• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Benimde soyle silkenip baslamamiz lazim dunden beri hastayim yattim öyle bahcede üşüttüm sanirim bide ustune bugun regl oldum sanki disardan biri gelip şöyle osmanli tokati atsa kendime gelcem :)) ayy allah korusun
Ama hakketten artik soyle silkenip baslamamiz lazim su kg kadar dusmusuz geri kg almak katiyen istemeyiz bu kadar yedik ictik yeter dimii
Neden hep pazartesi baslayalim demek icimden geliyor kac pazartesi gecti ve hala yerimde duruyorum gerci bu pazartesi maraton basliyor benim icin okullar aciliyor annemede diyorum yürüyüş yapalim die oda baslasak iyu yine imalar basladi kg versen demeler ahhh ben istememmi haklida yaa hadi birbirimizi motive edelim kızlar. .
Karşılıklı geçip şöyle yapmamız lazım bir birimize:KK11: hadi o zaman pazartesi tam gaz sen yürüyüşe ben hem yüzme hem evde spora dikkat etmeye de değil tam sağlıklı beslenmeye başlayalım. Şu iki ay içinde 8 kilo verip kasım sonu çocuk için elimizden geleni yapalım. Aslında hayatımız söz konusu ya. Pazartesiden itibaren menü paylaşıcaz hergün bundan sonra ay bi tabak kızartma yemişsin olsun yarın dengelersin yazan bi kedikedi84 değil ne yedin onu çok mu lazım diyen bi kedikedi84 olucam. Aynısını sizden bana da bekliyorum.

Selam herkese. 2.5 aylik tatilimden 5-6 kg alip dondum :KK43: kesin olarak basliyorum diyete tekrar. Bugun 3-4 kase kellogs yedim bir tane de otlu peynirli pogaca. Kilo bildirimi hangi gundu kizlar?
Pazartesi tablomuzu yapıp başlıyoruz hadi bakalım gazamız mubarek olsun...

merhaba kızlar bende tatilde ne kilo aldım ne de verebildim :KK43: 104 ile devam bi diyetisyen buldum evime de yakın haftaya cts gideceğim inşallah
Oh süper sabit kiloda kalmak başarı bence tatilde. Diyetisyen işi harika olmuş.

Karşılıklı geçip şöyle yapmamız lazım bir birimize:KK11: hadi o zaman pazartesi tam gaz sen yürüyüşe ben hem yüzme hem evde spora dikkat etmeye de değil tam sağlıklı beslenmeye başlayalım. Şu iki ay içinde 8 kilo verip kasım sonu çocuk için elimizden geleni yapalım. Aslında hayatımız söz konusu ya. Pazartesiden itibaren menü paylaşıcaz hergün bundan sonra ay bi tabak kızartma yemişsin olsun yarın dengelersin yazan bi kedikedi84 değil ne yedin onu çok mu lazım diyen bi kedikedi84 olucam. Aynısını sizden bana da bekliyorum.
Iste boyle yubbi..

Gunaydin herkese. 1 buyuk kase cikolatali nesfit yedim kahvalti olarak. Bu hafta kendimi cok sıkmadan diyete hazirlicam. Ilk hedefim aksam 6-7den sonra bir sey yememek. Baslangic kilom 66.9

günaydınlar... bugün çok daha iyiyim hamdolsun arkadaşlar. ağrılarım falan geçti gibi şükürler olsun. Rabbim kimse dert verip derman aratmasın herkese hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inş.
bugün ptesi ben 65 küsürlerde devam ediyorum. yemem düzeldi şükürler olsun.
hadi herkes silkelenip hedefe odaklansın artık..

günaydınlar... bugün çok daha iyiyim hamdolsun arkadaşlar. ağrılarım falan geçti gibi şükürler olsun. Rabbim kimse dert verip derman aratmasın herkese hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin inş.
bugün ptesi ben 65 küsürlerde devam ediyorum. yemem düzeldi şükürler olsun.
hadi herkes silkelenip hedefe odaklansın artık..
İyi haberlerini almak çok iyi geldi canım çok sevindim. Allah bi daha yaşatmasın dermansız dert vermesin. Ay ne güzel 65 ya valla süpersin:halay:

Back