Evliliğim için 35 kilo

kedikedi84 cimmm nerelerdesinn bebegim nerelerdesinn dugun bittimi gel gariii
Miyav_su ozlettin kendini yitegg gel artik
mlyt bacimm nirelerdesinn nirelerdesin hepinize ayri ayri turku yaziyomm
Vilma 37 sende yoksun sendee anam gelin su baciniza el atinn kilolar basini aldi gidiyor yiteggg garii yemek yemiyelimm baa birseyler oldu gelinn garii nasill turkumm benegen imzalasin litfenn

Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm... Senin baskül yağ ödem ölçüyodu yağ mı gösterdi? Ödem toplamıştır belki.

Yok ya haftaya inşallah çarşamba kına cts düğün pazar günü biz tatile:) bugün de takı bakmaya gidicez.
Of valla hem güzel hem yorucu telaslar bitse de dönsen aramıza sen dönünce ben gidiyorum Ankara Diyarbakır arasında gezicem 15-20 gün yokum kısmetse kaynimin kızı evlenivermis zayiflamaliyim :))

Ayy çok güzel olur foto. Ya ben de jillian yapıyodum 25 dk çok iyi gelmişti ona tekrar başlamam lazım.

Slm kızlar bende uzun süredir kilo vermeye çalışıp bırakanlardan. Motivasyona ihtiyacım var aranıza katılabilir miyim?
Hoş geldin aramıza. Düğün telaşımız olduğundan ben çok uğrayamıyorum ama 14 ağustosta hiç aksatmamak üzere geri dönüş yapıcam. Pzt günleri kilo bildirimi istersen günlük menü paylaşımı ama ben bu aralar hiç yapamıyorum kusura bakmayın.

Azmin daim olsun canım.menü falan paylaşıyor muyuzburda

saol cnm. evet paylaşıyoruz. yorumluyoruz gayet motive edici oluyor. ben genelde öğlen paylaşırdım ki kaçamak yapmayım diye yemeden önce kızlara yazdım yememem gerek fazla olur bu diye yemiyordum

Ay alemsin:) Ben de hastalanıcam boğazım attı iyice tutmaya çalışıyorum kendimi. 84,7 çıktım bu sabah

Kızlar... Aranızda bana da yer var mı acaba?
Var var olmaz mı? Pazartesi kilo bildirimi isteersen hergün menü paylaşımı 14 ağustosa kadar ben pek buralarda olmaya bilirim kusurabakmayın düğünümüz var sonra da tatile gidicez.

aynen bu arkadaşların hepsi ses versin..
Kızlar... Aranızda bana da yer var mı acaba?
var tabi hoşgelsin..

Of valla hem güzel hem yorucu telaslar bitse de dönsen aramıza sen dönünce ben gidiyorum Ankara Diyarbakır arasında gezicem 15-20 gün yokum kısmetse kaynimin kızı evlenivermis zayiflamaliyim :))
Ya hazır abiye alabildim ya çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…