- 24 Kasım 2015
- 5.531
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.901
Elbette ki, hoşgeldinnnnKızlar... Aranızda bana da yer var mı acaba?
Olmaz olurmu buyur gel hoş geldin kendini tanit boyun kac yas kac kg nedir :))Kızlar... Aranızda bana da yer var mı acaba?
Yok ya haftaya inşallah çarşamba kına cts düğün pazar günü biz tatile:) bugün de takı bakmaya gidicez.Düğün telaşı bittimi evlendimi görümcen nilu
Bende nihayet şeytanın bacağını kırdım o zaman dansKızlar 71.1
O zaman dans
Canım başın sağolsun mekanı cennet olsun çok üzüldüm... Senin baskül yağ ödem ölçüyodu yağ mı gösterdi? Ödem toplamıştır belki.Slm kızlar bugün gunum benim icin kötü gecti cok sevdigim komsum ablam vefat etti onun uzuntusunden surekli midem siyrildi ve ben sok oldum 80,4 gr ciktim ben anlamadim sekerli birsey yemedim 5 gundur ve bir haftadan fazla aksam yemegimi saat 5te bitirdim canim ice sıkıldı bugun stresten yedim de yedim aksam yemegim hep meyveydi stresten iki tanede lokumda yedim seker orucumda gitti ve uzuntuden yedim normalde esimle olsun yada ailemle tartissam bile böyle acikmadimdi bide reglime 1 gun var ondanmi fazla ciktim bari sabit ciksaydim 500 gr bile moralimi bozdu ustelik ben 77 kg beklerken( rabbim saglik versin aha sen sakrak komsumu kanser den kaybettim rabbim mekanini cennet etsin (
Kg veren arkadaslarimi tebrik ederim sevindim sizin adiniza maşallahmlyt ISILDURU ins hepimiz eksiler görürüz yarindan itibaren devam bugun sadece cenaze evinde uc dilim küçük pide yedim o bile diyetimi bozdu afff birde bu 5 gundurde kabizlik problemi yasadim kendime göz degdirdim. . Hep bi bahanemi istemiyorumm 80 li kglar yaaaa
Of valla hem güzel hem yorucu telaslar bitse de dönsen aramıza sen dönünce ben gidiyorum Ankara Diyarbakır arasında gezicem 15-20 gün yokum kısmetse kaynimin kızı evlenivermis zayiflamaliyim :))Yok ya haftaya inşallah çarşamba kına cts düğün pazar günü biz tatile:) bugün de takı bakmaya gidicez.
Ayy çok güzel olur foto. Ya ben de jillian yapıyodum 25 dk çok iyi gelmişti ona tekrar başlamam lazım.Geçen 10 gün önce 73 olmuştum krize girdim resmen delirdim nasıl becerdim diye.
Neyseki 10 günde 71.1 olmayı başardım.
Kızlar ben squat ve kardiyo yapıyorum hergün sabah 15 dk akşam 15 dk
Fazlasıyla faydasını gördüm.
İlk gün yaptığımda ertesi sabah adım atacak halim yoktu dizlerim belim bayağı ağrıyordu.
Bu geçen 10 günde vücudumun sıkılaştığını hissedebiliyorum.
Öncesi ve sonrası diye fotoğrafımı yayınlarım umarım.
Hoş geldin aramıza. Düğün telaşımız olduğundan ben çok uğrayamıyorum ama 14 ağustosta hiç aksatmamak üzere geri dönüş yapıcam. Pzt günleri kilo bildirimi istersen günlük menü paylaşımı ama ben bu aralar hiç yapamıyorum kusura bakmayın.Slm kızlar bende uzun süredir kilo vermeye çalışıp bırakanlardan. Motivasyona ihtiyacım var aranıza katılabilir miyim?
Azmin daim olsun canım.menü falan paylaşıyor muyuzburda
Ay alemsin:) Ben de hastalanıcam boğazım attı iyice tutmaya çalışıyorum kendimi. 84,7 çıktım bu sabahkedikedi84 cimmm nerelerdesinn bebegim nerelerdesinn dugun bittimi gel gariii
Miyav_su ozlettin kendini yitegg gel artik
mlyt bacimm nirelerdesinn nirelerdesin hepinize ayri ayri turku yaziyomm
Vilma 37 sende yoksun sendee anam gelin su baciniza el atinn kilolar basini aldi gidiyor yiteggg garii yemek yemiyelimm baa birseyler oldu gelinn garii nasill turkumm benegen imzalasin litfenn
Var var olmaz mı? Pazartesi kilo bildirimi isteersen hergün menü paylaşımı 14 ağustosa kadar ben pek buralarda olmaya bilirim kusurabakmayın düğünümüz var sonra da tatile gidicez.Kızlar... Aranızda bana da yer var mı acaba?
Günaydın canım? Nasılsın moralin nasıl?Olmaz olurmu buyur gel hoş geldin kendini tanit boyun kac yas kac kg nedir :))
Günaydın kizlarrr hu huu
kedikedi84 cimmm nerelerdesinn bebegim nerelerdesinn dugun bittimi gel gariii
Miyav_su ozlettin kendini yitegg gel artik
mlyt bacimm nirelerdesinn nirelerdesin hepinize ayri ayri turku yaziyomm
Vilma 37 sende yoksun sendee anam gelin su baciniza el atinn kilolar basini aldi gidiyor yiteggg garii yemek yemiyelimm baa birseyler oldu gelinn garii nasill turkumm benegen imzalasin litfenn
var tabi hoşgelsin..Kızlar... Aranızda bana da yer var mı acaba?
Ya hazır abiye alabildim ya çok mutluyumOf valla hem güzel hem yorucu telaslar bitse de dönsen aramıza sen dönünce ben gidiyorum Ankara Diyarbakır arasında gezicem 15-20 gün yokum kısmetse kaynimin kızı evlenivermis zayiflamaliyim :))
Burdayım öğlen yine çarşıya çıkıcaz sabahtan gireyim yoksa kalıyor uğrayamıyorum dedim. Sen nasılsın?aynen bu arkadaşların hepsi ses versin..
var tabi hoşgelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?