Evliliğim için 35 kilo

Hoşbulduk canım. 74 kiloyum boyum 1.55 hedefim 60. Aslında oldukça hareketli bir hayatım var ama polikistik overim ve kullandığım ilaçlarla bu hale geldim. Çocuk düşünüyorum ve kilo vermem şart .
Bende ayni durumdayim üç tüp bebek yaptirdim iki sini iki ay arayla yaptirinca 88 kg yu gordum diyet yaptim 75 kg düştüm bazi sebeplerden ara verince yine 80 .4 gordum hareketliyim bos vakit yok dengesiz beslenmeden oldu sanirim dunden itibaren ekmek şeker yok biraktim bakalim şu 2-3 ayda ne kadar verirsm artik hedefim 65 sonra yine tup bebek yaptiracagim hem kg vermem lazim hem para biriktirecegim yeni ev aldim borcum bitti sayilir rabbim yardimcimiz olsun inşallah. .

Senin bebis yokmu canim ben var die biliyordum rabbim tez zamanda bizlerede taddirsin anneligi

Senin bebis yokmu canim ben var die biliyordum rabbim tez zamanda bizlerede taddirsin anneligi

var cnm Allah ömür versin inş. 4 yaşına gelmek üzere. kardeş istiyorum. aslında net bir şekilde karar vermiştim o yüzden kiloyu hızlıca attım. ama şimdi endişelerim boy göstermeye başladı. o yüzden hem istiyorum hem bilmiyorum

Ay yap yap kardes :)) çocuk iyidir berekettir eve hayirli evlat olsun inşallah :)) sen calismalara devam bir hamilelik sezdimm :))

İnşallah o zaman peşpeşe ve istediğimiz zaman hem bebişler gelsin hem kilolar gitmiş olsun kuzum. Maşallah 2 ay da 10 kilo Harika . Neler yaptın peki spor vs

Rabbim inşallah emeklerini boşa çıkarmasın canım. Bende klomen tedavisine başlarım gelecek ay ama kilo vermem lazım önce sonra olmasa tüp bebek

Ay yap yap kardes :)) çocuk iyidir berekettir eve hayirli evlat olsun inşallah :)) sen calismalara devam bir hamilelik sezdimm :))

hahah cnm benim şu an daha başlamadık. tam olur dediğimiz zaman başlıcaz. Rabbim de nasip ederse olur inş. senin de çocuk var diye hatırladım ben yanılıyor muyum

İnşallah o zaman peşpeşe ve istediğimiz zaman hem bebişler gelsin hem kilolar gitmiş olsun kuzum. Maşallah 2 ay da 10 kilo Harika . Neler yaptın peki spor vs

3 ara 3 ana öğün beslendim. kaçmak yapmadım denebilir. yani kaçamağım 1 elma gibi masum oluyordu. klasik diyet uyguladım ama menü kısaydı. yani 1000 kaloriyi geçirmemeye çalıştım. kek yaptım mı yarım dilimi geçirmedim. spor da çalışıyorum ben öğle aram var 1 saat. o sırada çıkıp yürüdüm

hahah cnm benim şu an daha başlamadık. tam olur dediğimiz zaman başlıcaz. Rabbim de nasip ederse olur inş. senin de çocuk var diye hatırladım ben yanılıyor muyum
Evet var canim koruyucu anneyim bir kiz bi oglan rabbim nasip ederse evlendirene kadar yanimdalar kardes istiyorlar bir yil ara verdim tup bebeğe maddi yonden toparlanmya çalışıyorum hem kg vermem lazım işte

Evet var canim koruyucu anneyim bir kiz bi oglan rabbim nasip ederse evlendirene kadar yanimdalar kardes istiyorlar bir yil ara verdim tup bebeğe maddi yonden toparlanmya çalışıyorum hem kg vermem lazım işte

aaaa süper annesin o zaman inş Rabbim bir de minnoş bebek nasip eder. kocaman bir aile olursunuz

Azmin daim olsun canım.menü falan paylaşıyor muyuzburda

Kızlar dün akşam limon nane maydonoz karışımı suya koydum 1 bardak içtim sabah yine hazırladım ve sabahtan beri tuvalete gidiyorum.
Normalde uzun zamandır tuvalete geç çıkıyordum zaten. Ama bugün hem terliyorum felan acayip bişey oldum normal mi acaba ya?

Yaaaa ne güzel birşey yapıyorsunuz tebrik ederim sizi.
Allah gönlünüze göre versin

Yaş kaç senin canim?

İdrar söktürür ayrıca adette söktürür iki kez adetim gelmişti benim bir hafta arayla sinir olmuştum

Yaaaa ne güzel birşey yapıyorsunuz tebrik ederim sizi.
Allah gönlünüze göre versin
Aminnn iyiki o bebislerim var rabbime binlerce kez şükür hamd olsun onlar sayesinde herseyi taddim bu 4 yil icerisinde,ins devamida gelir :)) sizlerede tavsiye ederim o yetimlerin o gariplerin bir yuvaya ihtiyaclari var bizimde evlada inaninki kendi oz evladim olsa böyle akıllı böyle bize düşkün olmazdi belki rabbim herseyin evladin en hayirlisini versinn inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…