Evliliğim için 35 kilo

Bir uyuşukluk bir uyuşukluk gecede deprem uyutmadi çok şükür genelde bugün erkenciyim 7 de kalktım duş aldım kahvemi içtim iyiyim sanki haydi Karatay başlasın
Geçmiş olsun canım Allah bi daha ülkemizin hiç bi yerinde o korkuyu yaşatmasın.

@Kedi
bayramda bi tatile gittim, o gün bugündür yiyip duruyorum ben :) 3 kilo aldım ama iki gündür yediklerime dikkat ediyorum. spor salonuna yazılmıştım iki hafta önce ama hiç gitmiyordum, bugün gittim 45dk spor yaptım. birkaç güne kadar sıkı diyet moduna giricem umarım. aldığım 3 kilonun yarısı hızlıca giderse çok motive olucam. kilo bildirimi pazartesiydi, değil mi? bugünden itibaren düzenli girmeye çalışıcam ben.

Şeker diyeti gibi var ya yapabilirsen hemen fark edeceksin.
Evet şeker diyeti yapiyorum bugun ikinci gunu geride biraktim seker ihtiyacimi meyvelerden aliyorum reglime 4 gun var kesmiyor meyve olsun bakalim yilmak yokk..iki hafta iyi o zaman olsun disardaysan senin için iyi fırsat bol bol hareket disarda izgara tavuk salata ayran gibi şeyler tukedirsen sağlıklı kg verirsinki protein yee tatli dondurmadan uzak dur bol bol suyunuda ictinmi tamam bu iş. .sen bir selamete cik kafan rahat şekilde uygularsin menunu..

İyi geceler kizoar bugun bayagi zorladim hasta ziyarete gittim hem dugun vardı bugun maras dondurmasi baklavalar yaş pastalar gozum onunden geçti benim de sinirler gerildi ama naptimm yemedimm bir yerden baslamam gerekiyor du ve bugun seker orucun üçüncü gun bitti ama mutsuzdum yaa bir cay kasi seker bikem beni mutlu etmete yetiyormus anladım ki bir cay kaşığı sekere bile bagimliyim reglim yaklasti 3 gunum var kendimi kuru meyve yas meyvelerle avutuyorum bir yandanda mutluyum seker orucu sayesinde hazir gida yok gofret bisküvi vs. Bunlari yemeyince kendimi diyetimi layikiyla yaptigimi hissediyorum su bir haftayi bi atlatsam muhtis olacak herşey. .

Süper bir başlangıç

Şeker orucuna bende aşlamak sitiyorum.

benim canım çok tatlı çektiğinde hurma yemeyi deniyorum. belki seninde işine yarar

85 kiloyum tam dün çeyiz yerleştirdik sonra yedim pideleri yaa çok kızıyorum kendime şu an ama son pişmanlık fayda etmiyor bugn evi toparlayıp yarın spora başlıyorum. Herşeyi o kadar saldım ki ev leş bi sürü ütü yarın spor...
Siz inşallah kilo vermişsinizdir biraz motive gaz olur bana...

şu an sana ben de kızdım kedicim. ben sende 7 leri bekliyorum ama pideler olmamış. bence sıcak havaları değerlendir. bak çok güzel ter atılıyor. ha eksilmezsen bile sabit tutmaya çalış cnm.

maşallah hayranım cnm sana çok güzel gidiyorsun gelsin 70 ler

Çabuk gelen çabuk gider hiç kacamaksiz bol su ve biraz yürüyüşle hemen atarsın yeşil çay ve şekersiz türk kahvesini de ihmal etme

Teşekkür ederim canım 7 leri görmek hayal ama insaallah gerçek olur

bende bu aralar evi fazlaca ihmal ettim.

ciddi bir temizliğe girişmem gerekiyor.

Haklısın valla kızın bana.

Süper tebrik ederim seni kendine söz verdin ve başardın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…