- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.581
İyi bayramlar nasılsın görüşmeyeli?iyi bayramlar bayanlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi bayramlar nasılsın görüşmeyeli?iyi bayramlar bayanlar
Kız giderken Benide götürEki Görüntüle 2013197
Dubaiye gidiyorum ben
Bende öyleyim bıktımÇok bırakıp yeniden başladım arada verdiğim kiloları geri aldım ama pes etmiyorum. 83 kiloyum şu an devam ediyorum...
Gel hem tatil yapar hem kilo veririz gerçi ışıldurunun hesabı doğru ancak uçak bileti çıkar tüm kilolarımızı versek altın diyince gözüm döndüKız giderken Benide götür
Sana da canım bereketli bi gün geçirirsin inşallah. Nasılsın?Hayırlı bayramlar arkadaşlar
Harikasın maşallah canım benimYa kızlar yazmadan geçemeyeceğim 82,6 kiloyum
Çok teşekkürler canım dün akşam hiç yemek yemedim onun için inşallah kalıcıdırHarikasın maşallah canım benim
İyi diyelim iyi olsun canım sağol dün kötüydü satışlar umarım bugün bereketli bir gün olurSana da canım bereketli bi gün geçirirsin inşallah. Nasılsın?
Kaçamak yapmazsan emin ol kalıcı Canım bende artık düzeltmeliyim kendimi nefret etmeye başladımÇok teşekkürler canım dün akşam hiç yemek yemedim onun için inşallah kalıcıdır
Canım ya çok uzun bi yol kat ettin e yaşdan dolayı da metabolizma gerçekten yavaşlıyor. Az kaldı sık dişini.Benim kendime gelmem lazım acilen yoksa olmayacak kızlar bıktım
süppeer takipteyim seniÇok bırakıp yeniden başladım arada verdiğim kiloları geri aldım ama pes etmiyorum. 83 kiloyum şu an devam ediyorum...
Tabii kiMerhaba kızlar.
Geçen yıl bende kilo vermek için buradaydım ama hamile kalmıştım hatırlarsanız. Şimdi oğlum uç aylık oldu artık zayıf ve sağlıklı olmak istiyorum. Yeniden aranıza katılabilir miyiim
İyiyim canım şükür bugün öğleden sonra eve geldim biraz uyudum uyandım şimdi de yemek yapıcam sen nasılsın canımHayırlı bayramlar kizlar nordunuz gadasinaldimm :)))
Nasil geçiyor bayram bende dolu dolu geçti bol bol bebek sevdim yegen yani hem gezdik kiloma gelincede hayret sabitim 79.1 buna şükür diyimm artik bayram sonrasi tam gaz saglam diyete merhaba..
kedikedi84 övgü duymak ne kadar güzel dimi insani çok motive ediyir ayrica tebrik ederim senii spora devamm :))
Miyav_su sen nasilsin bebigummm