- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.601
Nasılsın canım iyi misinIyı bayramlar canım bizde seni optuk görüşürüz
Iyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım iyi misin
Şükür Canım bugün eve erken geldim biraz dinlendimIyiyim canım sen nasılsın
Bu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halimMiyav_su canım kendine haksızlık etmesene nerdeyse 40 kilo verdin daha ne olsun
Geçer geçer iyisin maşallah çok kafana takma lütfen çok yol kat ettinBu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halim
Demekki insan zayifladikca kendini begenmiyor :)) kiz haline binlerce şükür gayet iyisin ama olsun nolcak yavaş yavas istedigin kg ya ulasirsinki hayatin tadini çıkara çıkara hayati kendine zindan etme bence bu yaz herkes zayiflicak ben bile :))) valla buna inaniyorum rabbim sağlık sıhhat versinde gör bak..Bu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halim
Allah kolaylik versin sana bi hafyayi bir atlat ins gerisi kolay o is sana spor olur :)) evet bacim benim misafir kardeşim pazar günü gidiyor ama yinede dikkat edecegim ekmek yememegi düşünüyorum zati yemiyorum bide baklava yedim sadece annemin yaptgi bi dilim gunde onuda birakacam ins :))BitmeyenUmidim yarın tekrar başlayalım canim bayramda bitti malum ben ufakligin WC eğitimine başladım bugün ikinci gün çok zorlu geçiyor sinirlerim perişan oldu spor yapamıyorum gözüm üstüne malum kızımın etrafa işememesi için bakalım ne kadar sürecek
İnşallah canım amacımız bu yöndeDemekki insan zayifladikca kendini begenmiyor :)) kiz haline binlerce şükür gayet iyisin ama olsun nolcak yavaş yavas istedigin kg ya ulasirsinki hayatin tadini çıkara çıkara hayati kendine zindan etme bence bu yaz herkes zayiflicak ben bile :))) valla buna inaniyorum rabbim sağlık sıhhat versinde gör bak..
Ev baklavası güzel olur Canım bende ev baklavası görseydim yerdi afiyet olsunAllah kolaylik versin sana bi hafyayi bir atlat ins gerisi kolay o is sana spor olur :)) evet bacim benim misafir kardeşim pazar günü gidiyor ama yinede dikkat edecegim ekmek yememegi düşünüyorum zati yemiyorum bide baklava yedim sadece annemin yaptgi bi dilim gunde onuda birakacam ins :))
Canım bana da 6 kilo demiştik bugun tartildim 100 ..ramazan başı 104 tu heralde -4 sonuç
maşalah cnmYa kızlar yazmadan geçemeyeceğim 82,6 kiloyum
Bu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halim
BitmeyenUmidim yarın tekrar başlayalım canim bayramda bitti malum ben ufakligin WC eğitimine başladım bugün ikinci gün çok zorlu geçiyor sinirlerim perişan oldu spor yapamıyorum gözüm üstüne malum kızımın etrafa işememesi için bakalım ne kadar sürecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?