Evliliğim için 35 kilo

Bu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halim
Demekki insan zayifladikca kendini begenmiyor :)) kiz haline binlerce şükür gayet iyisin ama olsun nolcak yavaş yavas istedigin kg ya ulasirsinki hayatin tadini çıkara çıkara hayati kendine zindan etme bence bu yaz herkes zayiflicak ben bile :))) valla buna inaniyorum rabbim sağlık sıhhat versinde gör bak..

Allah kolaylik versin sana bi hafyayi bir atlat ins gerisi kolay o is sana spor olur :)) evet bacim benim misafir kardeşim pazar günü gidiyor ama yinede dikkat edecegim ekmek yememegi düşünüyorum zati yemiyorum bide baklava yedim sadece annemin yaptgi bi dilim gunde onuda birakacam ins :))

İnşallah canım amacımız bu yönde

Ev baklavası güzel olur Canım bende ev baklavası görseydim yerdi afiyet olsun

Ya kızlar yazmadan geçemeyeceğim 82,6 kiloyum
maşalah cnm

Kizlar hepinizi özledim mlyt @değişiklikiyidir ISILDURU daha çok isimlerinizi hatirlayamadigim kizlar ins bayaraminz güzel geçmiştir hepinizi öpüyorum görüşürüz♡♥♡

sen de özlendin cnm. bayram iyi geçti şükür. inş sen de istediğin gibi geçirmişsindir. bayram bitti tatil bitti iş başı yaptık bakalım.

Bu aralar hiç beğenmiyorum kendimi bilmiyorum ne olucak bu halim

aslında yorgunluktan ve bıkkınlıktan bu. yoksa maşallah gayet iyi kilo verdin tempon da iyi. vücudun sıkıdır. ama işte uzun süre diyet yoğun mesai seni böyle yapmıştır cnm. kendini sev lütfen. ve iyi bir tatil yapmaya çalış.

ay Allah yardımcın olsun. benim oğlan inat çıktı. 7 ay evin her köşesine mıçtı işedi. işte geçen sene bu zaman başlamıştım 2,5 yaşında ancak oturttuk düzeni. hala kaçırmalar var. inş senin minnoş üç günde alışanlardan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…