- 4 Ocak 2015
- 2.203
- 2.405
- 158
- Konu Sahibi kedikedi84
- #7.561
Inşaallah canım amiiiiinah saol cnm ben senden çok emindim zaten. maşallah diyim azmin tavan. Rabbim daim etsin. hep birlikte genç kızlık kilolarımızı görücez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşaallah canım amiiiiinah saol cnm ben senden çok emindim zaten. maşallah diyim azmin tavan. Rabbim daim etsin. hep birlikte genç kızlık kilolarımızı görücez
Çok teşekkür ederim. Mutlu bayramlar. Sevgiler.Senin de bayramın kutlu olsun canım. 3 temmuzda yaparız düzenli tablo. İyi yolculuklar
Canım bana da 6 kilo demiştik bugun tartildim 100 ..ramazan başı 104 tu heralde -4 sonuçgelelim hesap kitaba. ben bayramda bildirim yapamayabilirim. o yüzden kabul olursa şimdiden bildirimimi yapayım. zaten regl bekliyorum şişkinlik var rakamın çok da değişeceğini sanmam. belki daha artı olur hatta.
başlangı:75.4
geçen hafta: 65.5 galiba tam hatırlayamadım
bu hafta :65
bu hafta fark:500 gr
toplam fark:10.4
ramazana girerken son bildirimim 69.3 idi. hedefim 5 küsür kilo vermekti. yani 64 leri görmekti. hamilelik öncesi kilom 64 tü 4 yıl önce neyse efendim gördüm 64leri ama kısa sürdü. 65 de kaldım. yani 4.300 gr verdim ramazanda. hedefe tam ulaşamasam da gayet iyi dimi??
sanırım mlyt hedefine ulaştı. 8 leri görseydim yeter dedi ve gördü maşallah. artık inş hepimiz hedeflerimizi yakalarız arkadaşlar. diğerlerinizden de hesap bekliyorum yani
Regl olucaksan +2 yapiyor canim stres olma sakin ...kendine guven tartiya guvenme.....bittigi zaman sonuc mutlaka eksi olur84,9 muşum Ramazan başında bugün 83,5 hedefim 79 kilo olmaktı olmadı 1,4 kg verebilmişim 1 ayda sınıfta kaldım hiç yoktan iyidir diyemiycem çünkü sporumu yaptım hiç kaçamak yapmadım nerde yanlış yaptım bilmiyorum....
Ay çok sevindim hem oruç tutup hem kilo verenleri gönülden kutluyorum. Süper kurul artık 3 haneli rakamlardan.Canım bana da 6 kilo demiştik bugun tartildim 100 ..ramazan başı 104 tu heralde -4 sonuç
Günaydın canım, sen ne yaptın tatil sonrası aldıklarını verebildin mi?Günaydınnn
Bir kilo kaldı :)) çok şükürG
Günaydın canım, sen ne yaptın tatil sonrası aldıklarını verebildin mi?
Ay iyi bari yerken hiç umrunda olmuyor insanın ama eve dönünce kötü oluyor.Bir kilo kaldı :)) çok şükür
Senin de Bayram'ın kutlu olsun görüşürüz ben de çok girebileceğimi sanmıyorum ev gezmelerindenKızlar benim internetim bitiyor bayramın 2.gününe kadar giremeyebilirim şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun
Kız 30 kilo versek ancak kalın bir bilezik eder gitmiycem yaptigim masrafa değmezEki Görüntüle 2013197
Dubaiye gidiyorum ben
Inşallah canım ....Ay çok sevindim hem oruç tutup hem kilo verenleri gönülden kutluyorum. Süper kurul artık 3 haneli rakamlardan.
Çok bırakıp yeniden başladım arada verdiğim kiloları geri aldım ama pes etmiyorum. 83 kiloyum şu an devam ediyorum...hayırlı bayramlar öncelikle
kedikedi84 ilk mesajınızı okudum ancak maşallah konunuz çook uzun sonucunuzu merak ediyorum. O zamandan bu zamana bırakmadan devam edebildiniz mi, son durumunuz nedir?