• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

gelelim hesap kitaba. ben bayramda bildirim yapamayabilirim. o yüzden kabul olursa şimdiden bildirimimi yapayım. zaten regl bekliyorum şişkinlik var rakamın çok da değişeceğini sanmam. belki daha artı olur hatta.

başlangı:75.4
geçen hafta: 65.5 galiba tam hatırlayamadım
bu hafta :65
bu hafta fark:500 gr
toplam fark:10.4

ramazana girerken son bildirimim 69.3 idi. hedefim 5 küsür kilo vermekti. yani 64 leri görmekti. hamilelik öncesi kilom 64 tü 4 yıl önce :KK70: neyse efendim gördüm 64leri ama kısa sürdü. 65 de kaldım. yani 4.300 gr verdim ramazanda. hedefe tam ulaşamasam da gayet iyi dimi??
sanırım mlyt mlyt hedefine ulaştı. 8 leri görseydim yeter dedi ve gördü maşallah. artık inş hepimiz hedeflerimizi yakalarız arkadaşlar. diğerlerinizden de hesap bekliyorum yani :KK70:
Canım bana da 6 kilo demiştik bugun tartildim 100 ..ramazan başı 104 tu heralde -4 sonuç

84,9 muşum Ramazan başında bugün 83,5 hedefim 79 kilo olmaktı olmadı 1,4 kg verebilmişim 1 ayda sınıfta kaldım:olamaz: :skandal:hiç yoktan iyidir diyemiycem çünkü sporumu yaptım hiç kaçamak yapmadım nerde yanlış yaptım bilmiyorum....
Regl olucaksan +2 yapiyor canim stres olma sakin ...kendine guven tartiya guvenme.....bittigi zaman sonuc mutlaka eksi olur

image.png

Dubaiye gidiyorum ben

hayırlı bayramlar öncelikle
kedikedi84 kedikedi84 ilk mesajınızı okudum ancak maşallah konunuz çook uzun sonucunuzu merak ediyorum. O zamandan bu zamana bırakmadan devam edebildiniz mi, son durumunuz nedir?

hayırlı bayramlar öncelikle
kedikedi84 kedikedi84 ilk mesajınızı okudum ancak maşallah konunuz çook uzun sonucunuzu merak ediyorum. O zamandan bu zamana bırakmadan devam edebildiniz mi, son durumunuz nedir?
Çok bırakıp yeniden başladım arada verdiğim kiloları geri aldım ama pes etmiyorum. 83 kiloyum şu an devam ediyorum...

Back