• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğim için 35 kilo

Anneler öyle benim ki de heryerden yiyorsun bana gelince rejim yapıyorsun diyodu inanmıyodu şimdi biraz incelince her yerde yemediğimi anladı.
Hah bende bur yerlerde yemeyince annemde sustu :)) ya bu annem bana nekadan baski yapti kg yüzünden gecen terazi aldim ya fazla ciktiydim amaa dedim bu bir kg fazla tartiyormus dediydim sen kendini zayifmi sanıyorsun dedi garii seslenmedim :)

Merhaba kızlar,

Aniden memlekete gitmek zorunda kaldık.
Kayınvalidem rahatsızlandı, hamdolsun şimdi daha iyi.

Umarım herkes iyidir.
Benim kilo ne alemde bilemiyorum. Yarın sabah tarılacağım. Çok denegesiz beslendim umarım almamışımdır.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. .

Kizlar pertim cikti temuzlik yaptim iftardan sonra 6 tepsi baklava yaptik bayrama iki si hediye geri kalan misafirler icin annem serbeti hazir olsaydi dokerdik bir tepsiye dedi niye caninmi cekti dedim benim canim hic istemiyor dedim yok benimde canim istemiyor evdekiler yerdi dedi gercektende seytan kulagina kursun ramazanin bir haftasinda tatliyi yedim simdi katiyen canim hic istemiyor heral şeker ilacindanmi ne aman tek canim istemesinde bunyemin bana ne oyun oynayacagini hic kestiremiyorum..

Ya kızlar çok moralim bozuk yarın ya da sonraki gün hastalanıcam ondandır heralde ama 84 kilo çıktım menü yazmıyorum buraya ama gerçekten çok dikkat ediyorum. Dün misafir vardı güllaçlar kadayıflar yenildi ben ağzıma 1 parça bile atmadım :KK43: insan iradesinin karşılığını görmek istiyor tamam 9 a doğru yeniliyor geç oluyor ama 3 e kadar ayaktayım zaten. Anlamıyorum...
O zaman regl den fazla cikmisindir benim uc gun kalasi fark oluyor vucudumun su topladigini hissediyorum bide ben 79 gordukten sonra tartilmaya odum kopuyor
Kg bildirimi bayram haftasi gecince pazartesi bildiririz dimi bayramda evde degiliz kayinvalidedeyiz..

gelelim hesap kitaba. ben bayramda bildirim yapamayabilirim. o yüzden kabul olursa şimdiden bildirimimi yapayım. zaten regl bekliyorum şişkinlik var rakamın çok da değişeceğini sanmam. belki daha artı olur hatta.

başlangı:75.4
geçen hafta: 65.5 galiba tam hatırlayamadım
bu hafta :65
bu hafta fark:500 gr
toplam fark:10.4

ramazana girerken son bildirimim 69.3 idi. hedefim 5 küsür kilo vermekti. yani 64 leri görmekti. hamilelik öncesi kilom 64 tü 4 yıl önce :D neyse efendim gördüm 64leri ama kısa sürdü. 65 de kaldım. yani 4.300 gr verdim ramazanda. hedefe tam ulaşamasam da gayet iyi dimi??
sanırım mlyt mlyt hedefine ulaştı. 8 leri görseydim yeter dedi ve gördü maşallah. artık inş hepimiz hedeflerimizi yakalarız arkadaşlar. diğerlerinizden de hesap bekliyorum yani :D

Günaydın arkadaşlar,
Hepinizin şimdiden bayramınızı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, neşe dolu güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Sevgilerimle. :KK200::KK54:

Merhabalar kedikedi84 kedikedi84 ,
Bayram haftasında şehir dışında olacağım ve orada tartılma imkanım olmayacak maalesef.
Bugün sabah da aceleyle evden çıkmam gerekti, tartılamadım.
3 Temmuz, Pazartesi günü bildirim yapacağım inşallah. İyi bayramlar, sevgiler. :KK200::KK54:

O zaman regl den fazla cikmisindir benim uc gun kalasi fark oluyor vucudumun su topladigini hissediyorum bide ben 79 gordukten sonra tartilmaya odum kopuyor
Kg bildirimi bayram haftasi gecince pazartesi bildiririz dimi bayramda evde degiliz kayinvalidedeyiz..
Evet Bayram'da olmaz tartılma.

gelelim hesap kitaba. ben bayramda bildirim yapamayabilirim. o yüzden kabul olursa şimdiden bildirimimi yapayım. zaten regl bekliyorum şişkinlik var rakamın çok da değişeceğini sanmam. belki daha artı olur hatta.

ramazana girerken son bildirimim 69.3 idi. hedefim 5 küsür kilo vermekti. yani 64 leri görmekti. hamilelik öncesi kilom 64 tü 4 yıl önce :KK70: neyse efendim gördüm 64leri ama kısa sürdü. 65 de kaldım. yani 4.300 gr verdim ramazanda. hedefe tam ulaşamasam da gayet iyi dimi??
sanırım mlyt mlyt hedefine ulaştı. 8 leri görseydim yeter dedi ve gördü maşallah. artık inş hepimiz hedeflerimizi yakalarız arkadaşlar. diğerlerinizden de hesap bekliyorum yani :KK70:
84,9 muşum Ramazan başında bugün 83,5 hedefim 79 kilo olmaktı olmadı 1,4 kg verebilmişim 1 ayda sınıfta kaldım:olamaz: :skandal:hiç yoktan iyidir diyemiycem çünkü sporumu yaptım hiç kaçamak yapmadım nerde yanlış yaptım bilmiyorum....

ramazana girerken son bildirimim 69.3 idi. hedefim 5 küsür kilo vermekti. yani 64 leri görmekti. hamilelik öncesi kilom 64 tü 4 yıl önce :KK70: neyse efendim gördüm 64leri ama kısa sürdü. 65 de kaldım. yani 4.300 gr verdim ramazanda. hedefe tam ulaşamasam da gayet iyi dimi??
sanırım mlyt mlyt hedefine ulaştı. 8 leri görseydim yeter dedi ve gördü maşallah. artık inş hepimiz hedeflerimizi yakalarız arkadaşlar. diğerlerinizden de hesap bekliyorum yani :KK70:
Valla gayet iyi hedefini tutturdun. mlyt mlyt seni de tebrik ederim.

Günaydın arkadaşlar,
Hepinizin şimdiden bayramınızı kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu, neşe dolu güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum. Sevgilerimle. :KK200::KK54:

Merhabalar kedikedi84 kedikedi84 ,
Bayram haftasında şehir dışında olacağım ve orada tartılma imkanım olmayacak maalesef.
Bugün sabah da aceleyle evden çıkmam gerekti, tartılamadım.
3 Temmuz, Pazartesi günü bildirim yapacağım inşallah. İyi bayramlar, sevgiler. :KK200::KK54:
Senin de bayramın kutlu olsun canım. 3 temmuzda yaparız düzenli tablo. İyi yolculuklar

84,9 muşum Ramazan başında bugün 83,5 hedefim 79 kilo olmaktı olmadı 1,4 kg verebilmişim 1 ayda sınıfta kaldım:olamaz: :skandal:hiç yoktan iyidir diyemiycem çünkü sporumu yaptım hiç kaçamak yapmadım nerde yanlış yaptım bilmiyorum....

Valla gayet iyi hedefini tutturdun. mlyt mlyt seni de tebrik ederim.

saol cnm. benimde hedef tam tutmadı ama eksildim, eksildik :D tüm yemeklere, tatlılara rağmen iyi mücadele verdik bence. 1,4 gayet iyi bir rakam . çünkü vücut uzun süredir kilo veriyor. belli ki bir yandan da toparlıyor. bugün sabah şey düşündüm. acaba sen sporları yürüyüşe mi çevirsen. belki de yaptığın sporlar yağı kasa çeviriyordur. tabi kas olması da avantaj ama sen tartı da eksilme oranın da artsın istiyorsun. hatta bazı diyetisyeneler hedefe kadar sadece hafta da 3 gün 45 dakika yürüyüş diyor. acaba bir hafta da sadece yürüyüş mü denesen ?

saol cnm. benimde hedef tam tutmadı ama eksildim, eksildik :KK70: tüm yemeklere, tatlılara rağmen iyi mücadele verdik bence. 1,4 gayet iyi bir rakam . çünkü vücut uzun süredir kilo veriyor. belli ki bir yandan da toparlıyor. bugün sabah şey düşündüm. acaba sen sporları yürüyüşe mi çevirsen. belki de yaptığın sporlar yağı kasa çeviriyordur. tabi kas olması da avantaj ama sen tartı da eksilme oranın da artsın istiyorsun. hatta bazı diyetisyeneler hedefe kadar sadece hafta da 3 gün 45 dakika yürüyüş diyor. acaba bir hafta da sadece yürüyüş mü denesen ?
Aklıma geliyo öyle olduğu artık 3 temmuzda diyetisyene gidince görücem ne kadar yağ gitmiş kendimi mi kandırıyorum yoksa. Ya bu jillianı da başladığım işi bitirmek istiyorum onun için bırakmak istemiyorum.

Valla tebrik ederim canım ıyi vermissin bende dogumdan önce ki kiloma gelsem göbek atcam ya ama senin hakkını inkar edemem ramazanda kilo alan ben sen hedef koyduktan sonra sanki bana bisiyler oldu

Valla tebrik ederim canım ıyi vermissin bende dogumdan önce ki kiloma gelsem göbek atcam ya ama senin hakkını inkar edemem ramazanda kilo alan ben sen hedef koyduktan sonra sanki bana bisiyler oldu
ah saol cnm :KK68: ben senden çok emindim zaten. maşallah diyim azmin tavan. Rabbim daim etsin. hep birlikte genç kızlık kilolarımızı görücez :D

Back