- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi kedikedi84
-
- #7.521
Allah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin canım. Her hareketimizi kısıtlıyor kilo çok ter yapıyor.Tunaydin kızlar dün akşam annem ve KV tesbih namazı kıldım camide ay pert oldum nasıl terledim secdede nefesin kesilcek sandım bı ara o kadar uzun secde de kalınca acil kilo vermeniz lazım şükür kıldık geldik ilk kez kıldım tesbihi bende Allah herkese nasip etsin amin
Ah bu anneler anne yemiycem diyorum git diyetini evinde yap diyor yaaKiz senin annenle benm anne ayni :)) gecen sen anali kizli kofte dedin bizde yedik lahmacun diyon bizde yedik ve kac gündür lahmacun yapiy kardesime ama allahtan biz yokuz :))
Allah kabul etsin canımTunaydin kızlar dün akşam annem ve KV tesbih namazı kıldım camide ay pert oldum nasıl terledim secdede nefesin kesilcek sandım bı ara o kadar uzun secde de kalınca acil kilo vermeniz lazım şükür kıldık geldik ilk kez kıldım tesbihi bende Allah herkese nasip etsin amin
Moralini bozma canım ramazandan sonra diyetisyene gider halledersin insaallah az kaldı zatenYa kızlar çok moralim bozuk yarın ya da sonraki gün hastalanıcam ondandır heralde ama 84 kilo çıktım menü yazmıyorum buraya ama gerçekten çok dikkat ediyorum. Dün misafir vardı güllaçlar kadayıflar yenildi ben ağzıma 1 parça bile atmadıminsan iradesinin karşılığını görmek istiyor tamam 9 a doğru yeniliyor geç oluyor ama 3 e kadar ayaktayım zaten. Anlamıyorum...
Anneler öyle benim ki de heryerden yiyorsun bana gelince rejim yapıyorsun diyodu inanmıyodu şimdi biraz incelince her yerde yemediğimi anladı.Ah bu anneler anne yemiycem diyorum git diyetini evinde yap diyor yaa
İnşallah ya.Moralini bozma canım ramazandan sonra diyetisyene gider halledersin insaallah az kaldı zaten
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa Zaman'da daha da iyi olur.Merhaba kızlar,
Aniden memlekete gitmek zorunda kaldık.
Kayınvalidem rahatsızlandı, hamdolsun şimdi daha iyi.
Umarım herkes iyidir.
Benim kilo ne alemde bilemiyorum. Yarın sabah tarılacağım. Çok denegesiz beslendim umarım almamışımdır.
Anneler öyle benim ki de heryerden yiyorsun bana gelince rejim yapıyorsun diyodu inanmıyodu şimdi biraz incelince her yerde yemediğimi anladı.
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versinMerhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Benim kilo ne alemde bilemiyorum. Yarın sabah tarılacağım. Çok denegesiz beslendim umarım almamışımdır.
Ya kızlar çok moralim bozuk yarın ya da sonraki gün hastalanıcam ondandır heralde ama 84 kilo çıktım menü yazmıyorum buraya ama gerçekten çok dikkat ediyorum. Dün misafir vardı güllaçlar kadayıflar yenildi ben ağzıma 1 parça bile atmadıminsan iradesinin karşılığını görmek istiyor tamam 9 a doğru yeniliyor geç oluyor ama 3 e kadar ayaktayım zaten. Anlamıyorum...
Tunaydin kızlar dün akşam annem ve KV tesbih namazı kıldım camide ay pert oldum nasıl terledim secdede nefesin kesilcek sandım bı ara o kadar uzun secde de kalınca acil kilo vermeniz lazım şükür kıldık geldik ilk kez kıldım tesbihi bende Allah herkese nasip etsin amin
Merhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa Zaman'da daha da iyi olur.[/QUOE
İnşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin
bence regldendir. sanırım ikimizin aynı zamandı. ben de şu an senle aynı durumdayım. tartı bu sabah artılardaydı suratımda sivilcelendi falan. pes etmiyoruz kedicim. hem olsun ptesiye kadar şişkinliğimiz gider olursak.
Allah kabul etsin cnm. ben de 10 kilo verdim ve verdiğimden beri kalp çarpıntım yok geceleri şükür. demek ki tüm organlara etki ediyor kilolar.
geçmiş olsun cnm. bu sabah aklımdan geçtin valla nerde acaba ramazan telaşı mı dedim. şükür her şey yoluna girmiş. hoş geldin
Sağol , Hamdolsun şimdi daha iyi
Rabbim bir daha yaşatmasın inş
Seninki yine yee diyormus :)) benimki hic yemesem cok memnun kalır nefsin canin bile istemesin der :)) halbuki en cok zayiflamayi isteyen ben neler yapıyor beni çağırma diyorum sen yeme esin cocuklarin yesin der hep bi mücadele icindeyimAh bu anneler anne yemiycem diyorum git diyetini evinde yap diyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?