Evliliğim için 35 kilo

Ya kızlar çok moralim bozuk yarın ya da sonraki gün hastalanıcam ondandır heralde ama 84 kilo çıktım menü yazmıyorum buraya ama gerçekten çok dikkat ediyorum. Dün misafir vardı güllaçlar kadayıflar yenildi ben ağzıma 1 parça bile atmadım insan iradesinin karşılığını görmek istiyor tamam 9 a doğru yeniliyor geç oluyor ama 3 e kadar ayaktayım zaten. Anlamıyorum...

Tunaydin kızlar dün akşam annem ve KV tesbih namazı kıldım camide ay pert oldum nasıl terledim secdede nefesin kesilcek sandım bı ara o kadar uzun secde de kalınca acil kilo vermeniz lazım şükür kıldık geldik ilk kez kıldım tesbihi bende Allah herkese nasip etsin amin

Allah tüm hayırlı dualarınızı kabul etsin canım. Her hareketimizi kısıtlıyor kilo çok ter yapıyor.

Allah kabul etsin canım

Moralini bozma canım ramazandan sonra diyetisyene gider halledersin insaallah az kaldı zaten

Çok geçmiş olsun canım inşallah kısa Zaman'da daha da iyi olur.

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin

bence regldendir. sanırım ikimizin aynı zamandı. ben de şu an senle aynı durumdayım. tartı bu sabah artılardaydı suratımda sivilcelendi falan. pes etmiyoruz kedicim. hem olsun ptesiye kadar şişkinliğimiz gider olursak.

Allah kabul etsin cnm. ben de 10 kilo verdim ve verdiğimden beri kalp çarpıntım yok geceleri şükür. demek ki tüm organlara etki ediyor kilolar.

geçmiş olsun cnm. bu sabah aklımdan geçtin valla nerde acaba ramazan telaşı mı dedim. şükür her şey yoluna girmiş. hoş geldin

Sağol , Hamdolsun şimdi daha iyi

Ah bu anneler anne yemiycem diyorum git diyetini evinde yap diyor yaa
Seninki yine yee diyormus :)) benimki hic yemesem cok memnun kalır nefsin canin bile istemesin der :)) halbuki en cok zayiflamayi isteyen ben neler yapıyor beni çağırma diyorum sen yeme esin cocuklarin yesin der hep bi mücadele icindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…